Cum să cumpărați asigurare auto

Cumpărarea de asigurare auto este unul dintre acele lucruri pe care trebuie să le faceți dacă dețineți o mașină. Deși se poate simți ca o chora plictisitoare, este de fapt destul de simplă. Scopul dvs. ar trebui să fie pentru a obține cea mai bună valoare posibilă, asigurându-vă că dvs. și vehiculul dvs. sunt acoperite dacă se întâmplă ceva. Asigurați-vă că înțelegeți ceea ce căutați vă va asigura că obțineți acoperirea de care aveți nevoie la cel mai bun preț posibil.

Pași

Partea 1 din 3:
Imaginați acoperirea de care aveți nevoie
  1. Imagine intitulată cumpăra Auto Asigurări Pasul 1
1. Verificați cerințele statului. Fiecare stat are o listă de cerințe minime pentru asigurarea auto de răspundere. Trebuie să vă asigurați că atunci când obțineți o estimare care include acoperirea minimă potrivită pentru a rămâne în conformitate cu legile statului. Această datorie este suma maximă a banilor Compania de asigurări este obligată din punct de vedere legal să plătească dacă sunteți în vină într-un accident. Cele mai multe companii de asigurări ar trebui să cunoască legile statului și să ofere minimul, dar este întotdeauna bine să știți limitele înainte de a începe cumpărăturile.
  • Limitele de răspundere de stat vor acoperi trei tipuri de limite. Acestea sunt vătămarea corporală pentru o singură persoană într-un accident, vătămări pentru toți oamenii răniți într-un accident și daune materiale pentru un accident. În Illinois, de exemplu, cele trei limite sunt de 20.000 de dolari, 40.000 de dolari și 15.000 de dolari. Acestea sunt, de obicei, explicate în stenogramă de mii, deci veți vedea acest lucru enumerate ca 20/40/15. Puteți cumpăra cu siguranță mai mult, dar aveți nevoie de cel puțin atât de mult.
  • În plus, unele state solicită includerea acoperire autovehicule neasigurate / subterane cu politica dvs. în cazul în care persoana la vina într-un accident nu are asigurare sau nu poate acoperi costurile. Această acoperire este necesară în Connecticut, DC, Illinois, Kansas, Maine, Maryland, Massachusetts, Minnesota, Missouri, New Hampshire, New Jersey, New York, Carolina de Nord, North Dakota, Oregon, Dakota de Sud, Vermont, Virginia, Virginia de Vest, și Wisconsin.
  • 2. Determinați ce este necesar creditorul dvs. auto. Dacă primiți un împrumut pentru a cumpăra mașina, creditorul probabil că are cerințe de acoperire, de asemenea. Unii pot cere pur și simplu să aveți acoperirea minimă necesară a statului, dar unii creditori pot dori mai multă acoperire. Majoritatea creditorilor necesită ca costurile de înlocuire să fie acoperite cu asigurare de coliziune și de înțelegere.
  • Imagine intitulată cumpăra Auto Asigurări Pasul 2
    3. Decideți ce fel de acoperire aveți nevoie. Odată ce știți minimul pe care statul dvs. o cere și dacă creditorul dvs. auto are cerințe, puteți lua în considerare creșterea acoperirii dvs. atunci când obțineți citate. Când vă gândiți la acoperirea dvs., luați în considerare obiceiurile și mediul dvs. de conducere.
  • O recomandare generală pentru limitele de răspundere după reunirea minimelor de stat este de 50/100/25. Când vă gândiți la limitele dvs., asigurați-vă că ați cumpărat suficient pentru a vă acoperi activele personale. Cu cât mai mulți bani aveți la numele dvs., cu atât mai mult puteți pierde dacă sunteți la vină într-un accident.
  • Acoperirea privind răspunderea nu limitează suma care poate fi acordată într-un costum de drept. Luați în considerare o politică generală de răspundere în plus față de asigurarea auto dacă aceasta este o preocupare.
  • Lucrurile de a privi în obiceiurile dvs. de conducere includ istoricul accidentului trecut, timpul de navetă și condițiile de conducere și unde vă parcați mașina noaptea.
  • Imagine intitulată Cumpărați asigurarea auto Pasul 3
    4. Luați în considerare acoperirea suplimentară. În plus față de datoriile de deteriorare, puteți lua în considerare, de asemenea, o varietate de alte opțiuni de acoperire. Cele mai frecvente sunt coliziunea și acoperirea cuprinzătoare. Coliziunea ajută la plata pentru daune de la un accident, în timp ce plătește complexă pentru daune de la o altă cauză, cum ar fi vandalismul, furtul sau vremea.
  • Alte opțiuni potențiale de acoperire includ rambursarea de închiriere, care plătește pentru o mașină de închiriat, în timp ce a ta este în magazin sau asistență rutieră pentru a acoperi o remorcare. Dacă sunteți membru al unui club auto (cum ar fi AAA), este posibil să aveți deja unele dintre aceste elemente acoperite, astfel încât să nu aveți nevoie de ele de la compania dvs. de asigurări.
  • Când aveți în vedere o acoperire suplimentară, veți dori, de asemenea, să vă gândiți la valoarea mașinii dvs. O mașină care este mai veche și / sau valoarea scăzută nu poate fi în valoare de acoperire suplimentară, deoarece asigurarea va plăti doar valoarea estimată de piață a mașinii dvs., ceea ce nu poate fi în valoare de prețul unei acoperiri suplimentare. Dacă mașina dvs. este mai nouă și / sau înaltă, atunci aceste acoperiri suplimentare vă pot economisi o sumă semnificativă de bani dacă mașina dvs. este deteriorată.
  • 5. Alegeți deductibilele. Acoperirile suplimentare vin ca deductibile - adică, de acord cu cât de mult veți plăti din buzunar înainte de lansarea de asigurare în. Cu cât este mai mare deductibil, cu atât plățile dvs. premium mai mici, ceea ce înseamnă că va trebui să plătiți mai puțin companiei de asigurări.
  • Asigurați-vă că dacă mergeți cu un deductibil ridicat, aveți de fapt banii pentru a acoperi aceste costuri.
  • Imagine intitulată cumpăra Auto Asigurări Pasul 4
    6. Obțineți înregistrarea dvs. de conducere. O mare parte din premiul dvs. de asigurare potențială se va baza pe înregistrarea dvs. de conducere, pe lângă modelul, vârsta și utilizarea mașinii asigurate. Companiile de asigurări vor dori să știe cât de mult de un risc potențial înainte de a oferi o acoperire. Înregistrarea dvs. ar trebui să fie disponibilă prin intermediul Departamentului de Autoturism al statului, care ar trebui să urmărească problemele legale care au apărut datorită conducerii dvs.
  • Dacă observați eventualele erori la înregistrarea dvs. de conducere, asigurați-vă că le contestați. Nu doriți ca acestea să vă determine să plătiți mai mult pentru asigurare.
  • Dacă știți că încălcările recente ale traficului, cum ar fi biletele de accelerare, vor ieși din când în când, să vă așteptați să așteptați să obțineți citate până când au plecat. Pierderea acestor puncte vă va ajuta să vă aduceți plăți mai mici.
  • Partea 2 din 3:
    Cumpărături pentru citate
    1. Imagine intitulată cumpăra Auto Asigurări Pasul 5
    1. Obțineți informațiile dvs. gata. Înainte de a începe să apelați companiilor de asigurări pentru citate, veți avea nevoie de informații la îndemână. Fiecare companie pe care o apelați va cere aceste informații pentru a obține cotația dvs., așa că aveți cu voi veți face acest proces să meargă mai repede. Informațiile de care aveți nevoie pentru un citat include:
    • Numărul de șoferi din gospodăria dvs., vârsta și sexul potențialilor șoferi și numerele de licență ale conducătorului de stat
    • Numărul de identificare a modelului, modelului, anului și al vehiculului (VIN) pentru mașina dvs
    • Tipul de acoperire și limite pe care le doriți
    • Locația în care pariați mașina noaptea
  • Imagine intitulată cumpăra Asigurare auto Pasul 6
    2. Sunați mai multe companii de asigurări pentru citate. Una dintre cele mai importante părți ale asigurării auto este de a apela mai multe companii pentru a face cumpărături pentru citate. Fiecare companie de asigurări auto calculează riscul dvs. ușor diferit, astfel încât să puteți obține o varietate de prime pentru a plăti. Acest lucru vă va ajuta să comparați prețurile și să obțineți cea mai bună afacere pentru dvs.
  • Puteți obține citate de asigurare dintr-o varietate de surse. Multe companii mari vă vor permite să obțineți un citat online, în timp ce în alte cazuri va trebui să sunați direct la un agent. Discutați cu prietenii și familia, de asemenea, pentru a obține o listă de nume potențiale pentru a apela.
  • Imagine intitulată cumpăra Auto Asigurări Pasul 7
    3. Cereți reduceri. Fiecare companie de asigurări va fi dispusă să ofere reduceri la șoferi ca o modalitate de a le determina pentru a-și obține politica. Când cereți ghilimele, întrebați ce fel de reduceri a fost disponibilă compania. Multe dintre ele sunt legate de comportamentul dvs. trecut sau de lucrurile pe care le-ați cumpărat pentru mașina dvs.
  • Asociația Națională a Comisarilor de Asigurări vă recomandă să cereți în mod special reduceri legate de o bună înregistrare de conducere, o bună rating de credit, de grade bune (pentru tinerii șoferi), cursuri de educație ale șoferului, politici de automobile multiple, echipamente de siguranță pe mașină sau pentru o perioadă lungă de siguranță titularii de politici.
  • Întrebați despre potențialul de a vă îmbogăți asigurările auto cu asigurări de asistență la domiciliu. Acest lucru vă poate obține o rată mai mică la asigurarea dvs. auto.
  • Locul dvs. de muncă, colegiu sau grup profesional poate avea o afacere laterală pentru reduceri suplimentare de asigurare. Asigurați-vă că întrebați aceste grupuri, pentru a vedea dacă există anumite grupuri cu care ar trebui să faceți cumpărături.
  • Imagine intitulată cumpăra Auto Asigurări Pasul 8
    4. Compară prețurile. Odată ce ați obținut mai multe citate, comparați ceea ce aveți. Nu trebuie neapărat să luați cel mai mic preț, dar cel puțin veți ști ce este. Amintiți-vă că fiecare companie oferă, de asemenea, o varietate de reduceri și servicii. Când comparați prețurile, gândiți-vă la tipurile de servicii fiecare oferă fiecare.
  • Când vă gândiți la prețuri, luați în considerare primele lunare. Asigurarea dvs. vă poate plăti o plată lunară cu dobândă sau vă poate oferi opțiunea de a plăti într-o sumă forfetară de două ori pe an. Luați în considerare dacă aveți destui bani pentru a face două mari plăți forfetare și pentru a calcula cât de mult ar costa politica dvs. odată cu factorul în orice interes.
  • Fiți conștienți că verificarea mai multor citate dincolo de o singură perioadă de 30 de zile poate afecta negativ scorul dvs. de credit.
  • Partea 3 din 3:
    Achiziționarea de asigurare
    1. Imagine intitulată cumpăra Auto Asigurări Pasul 9
    1. Verificați fiabilitatea companiei. Odată ce aveți o companie pe care doriți să o faceți sau, cel puțin, aveți un cuplu în minte, asigurați-vă că verificați istoria lor. Agenții de asigurări au și înregistrări anterioare, și puteți sacrifica un serviciu bun pentru clienți pentru a plăti o primă mai mică. Puteți verifica agentul dvs. prin intermediul Site-ul NAIC Pentru a vedea dacă există plângeri restante.
    • Verificați și înregistrările comisiei de asigurare ale statului dvs. Puteți căuta agentul sau brokerul dvs. de asigurare sau pentru compania însăși.
  • Imagine intitulată cumpăra Asigurare auto Pasul 10
    2. Faceți cunoștință cu agentul. Odată ce ați decis ce societate de politică și de asigurări doriți să mergeți, asigurați-vă că vă întâlniți cu un agent față în față. Chiar și companiile mari de asigurări vor avea agenți și birouri locale, deci ar trebui să fie cineva pe care îl puteți vorbi direct.
  • Sperăm că nu vă veți ocupa prea mult de agentul dvs. după semnarea politicii. Acestea fiind spuse, poate fi bine să aveți o anumită familiaritate și confort cu agentul și stilul său de servicii pentru clienți, dacă trebuie să depuneți o reclamație.
  • Imagine intitulată cumpăra Auto Asigurări Pasul 11
    3. Examinați-vă politica. Odată ce aveți politica în mână și înainte de a vă conecta la linia punctată, citiți politica încă o dată. Veți dori să vă asigurați că ceea ce aveți este ceea ce ați intenționat și că totul îndeplinește cerințele de stare.
  • La revizuirea politicii dvs., uitați-vă la detaliile pentru anumite tipuri de reparații. Atunci când politica dvs. vorbește despre reparații, vedeți dacă utilizează termeni precum "Fabrica nouă", "cum ar fi tipul și calitatea" sau "Piesele după vânzare."Acest lucru vă va împiedica să intrați în dispute cu compania dvs. de asigurări atunci când lucrurile trebuie înlocuite.
  • Imagine intitulată cumpăra Auto Asigurări Pasul 12
    4. Examinați-vă regulat acoperirea. Odată ce ați achiziționat asigurarea, acest lucru nu ar trebui să fie sfârșitul procesului dvs. Acoperirea dvs. va veni pentru reînnoire la fiecare șase până la 12 luni. Când începeți să vă apropiați de acel moment, începeți să faceți cumpărături din nou pentru a vedea dacă puteți obține o rată sau o politică mai bună.
  • Amintiți-vă că înregistrarea dvs. de conducere și nevoile dvs. de asigurare, se vor schimba tot timpul. Verificarea cu furnizorii de asigurări vă va ajuta să vă asigurați că întotdeauna obțineți cel mai bun plan pentru dvs. și circumstanțele dvs.
  • sfaturi

    Când vă cumpărați asigurarea auto, luați în considerare combinarea acesteia cu alte planuri de asigurare, în special acoperirea dvs. la domiciliu. Unii asigurători vor oferi reduceri la ambele politici, dacă le îmbracăm împreună.

    Avertizări

    Când vorbiți cu un agent de asigurare, fiți cinstit cu privire la istoricul și condițiile de conducere. Minind despre unde vă parcați mașina pe timp de noapte sau care conduce în mod regulat mașina, de exemplu, vă poate oferi o rată mai bună, dar ar putea pune acoperirea în pericol dacă se dovedește că ați fost necinstit. Compania dvs. de asigurări poate chiar să vă refuzați cererea dacă ați mințit.
  • Asigurarea auto este cerută de lege în majoritatea statelor. Dacă nu o aveți și intrați într-un accident, ați putea fi confruntați cu probleme juridice, inclusiv a permisului de conducere sau a înregistrării vehiculului suspendat, un bilet de trafic, amenzi și mai mari prime viitoare atunci când faceți asigurare de cumpărare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar