Cum să creați nume pentru micul dvs. Jucării din magazinul de animale de companie

Stuck pe nume pentru micul tău magazin de animale de companie? Acest articol a fost creat pentru a vă ajuta. Numele se pot baza în jurul unui singur lucru, de la o culoare la un element natural la personalitatea animalului dvs. de companie.

Pași

Metoda 1 din 3:
Baza numele în jurul valorii de ceea ce se comportă animalele de companie
  1. Imagine intitulată Creați nume pentru micul dvs. jucarii magazinului de companie Pasul 1
1. Gândiți-vă la lucrurile care se leagă de personalitatea animalelor de companie, aspectul și hobby-urile. Ce culoare sunt? Ce fel de lucruri le place? Păstrați aceste lucruri în mintea voastră, unele animale de companie pot să nu se potrivească cu un nume din cauza speciei, de exemplu, nu ați numi un os de pisică.
  • Imagine intitulată Crearea de nume pentru micul dvs. jucarii magazinului de companie Pasul 2
    2. Odată ce v-ați gândit să le conectați cuvintele, gândiți-vă la alte cuvinte care se conectează. De exemplu, dacă aveți un LPS portocaliu, ați putea obține foc din portocaliu și de la foc pe care îl puteți obține Blaze, Flacără, Spark, Ash, Cinder. Dacă sunteți blocat cu acest tip de lucru, luați în considerare celelalte opțiuni.
  • Imagine intitulată Creați nume pentru micul dvs. jucăriile de magazin de animale de companie Pasul 3
    3. De la o culoare vine totul. Culorile sunt foarte utile într-o situație de numire. Dacă animalul dvs. are ochi albaștri, ați putea căuta unele nuanțe de albastru. Dacă găsiți un nume frumos de sunet pentru o nuanță de culoarea alegerii dvs., ați putea să-i dați LPS ca nume. Google alți nuanțe de culori.
  • Unele nuanțe de albastru, albastru ocean, albastru deschis și cyan.
  • Unele nuanțe de violet sunt-violet, indigo, struguri și liliac.
  • Imagine intitulată Creează nume pentru cele mai mici jucării de pe magazinul de animale de companie Pasul 4
    4. Denumiți animalul dvs. după o plantă sau floare. Gândiți-vă la personalitatea dvs. de companie - dacă ar fi fost snappy, nu l-ați numi pete, ați fi? Ar fi mai probabil să fie ghimpe sau capete decât petale. Nu cunosc nici o plante sau flori? Căutați câteva sau ieșiți din afară.
  • Imagine intitulată Creează nume pentru micul tău magazin de jucării PET Pasul 5
    5. Gândiți-vă la orice obiect sau element, dar faceți-o rezonabil. Ați putea folosi obiecte cum ar fi un pian sau o pernă sau o carte care să vă ajute să vă inspirați numele de companie.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind numele umane
    1. Imagine intitulată Creați nume pentru micul dvs. jucării dvs. de magazin PET Pasul 6
    1. Utilizați un nume uman pentru LPS. Nume cum ar fi Rachel sau Kristine pentru fete, și Luke și Ray pentru băieți. De asemenea, ați putea folosi numele unisex ca Reece, Alex și Jess.
  • Imagine intitulată Creează nume pentru micul tău magazin de jucării PET Pasul 7
    2. Posibilități de cercetare online. Site-urile web cum ar fi 2000 de nume sau nume de copii pot ajuta. Au liste uriașe de nume pentru tine de a folosi, bărbat și femeie. Ei au chiar nume din diferite țări.
  • Imagine intitulată Creează nume pentru cele mai mici jucării dvs. de magazin de companie Pasul 8
    3. Gândiți-vă unde este animalul de companie. Poate că este din Japonia sau poate chiar în Italia? Căutați numele din țara pe care o alegeți. Uneori au pierdut și înțelesurile, deci păstrați înțelesurile în minte, de asemenea. Nu aveți un husky dur care are un nume care înseamnă "floare" sau "frumusețe", de exemplu.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind nume din cărți / TV / filme etc.
    1. Imagine intitulată Creați nume pentru micul dvs. jucării de pe magazinul de animale de companie Pasul 9
    1. Gândiți-vă la filmul dvs. preferat, cartea, emisiunea TV, cântăreață etc. Ați putea folosi numele lor, întotdeauna face numele mai amuzant.
  • Imagine intitulată Creează nume pentru micul dvs. jucarii de magazin de animale de companie Pasul 10
    2. Faceți-vă propria dvs. Dacă nu doriți să copiați exact un nume de caractere, puteți să o întrerupeți. Poate doar primul lor nume, sau dacă este un nume dublu despărțit, utilizați o parte din ea și folosiți numele lor de familie.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar