Cum de a alege decorațiuni de nunta roz

Pink este culoarea de nuntă clasică și romantică, ceea ce face o alegere excelentă pentru decorarea locului de nuntă. Înainte de a intra în pietrișul de nitty de a alege decorațiuni individuale, ar trebui să veniți mai întâi cu un buget de decorare, precum și să alegeți un designer floral și / sau un designer de nuntă pentru a fi folosit pentru nunta dvs. Odată ce ați făcut aceste decizii, găsiți inspirație din revistele de mireasă sau Internetul pentru a vă oferi o idee mai bună despre tipurile de stiluri și piese pe care le doriți pentru nunta dvs. Cu ajutorul designerului dvs., planificați și alegeți decorațiile perfecte care corespund bugetului, locului și stilului nunții dvs., astfel încât ziua dvs. specială să fie exact ceea ce ați imaginat.

Pași

Metoda 1 din 3:
Decizia asupra bugetului dvs. și a nevoilor de proiectare
  1. Imagine intitulată Alegeți decorațiunile de nunta roz Pasul 1
1. Stabiliți-vă pe un buget de proiectare. Înainte de a face alte decizii cu privire la decorațiile dvs. de nuntă roz, trebuie să veniți mai întâi cu un buget de proiectare pentru a vă asigura că nu faceți cheltuieli mai mulți bani decât trebuie. Stați jos cu ceilalți dvs. semnificativi și oricine altcineva poate fi implicat în bugetarea nunții dvs. și discutați bugetul țintă pe care doriți să-l aderați la alegerea decorațiilor dvs.
  • Pentru nunta medie, costurile de flori reprezintă 8-10% din totalul bugetului de nuntă. Toate decorațiile de nuntă, inclusiv florile, ar trebui să țină cont de aproximativ 10-18% din bugetul dvs.
  • Cu cât este mai mare nunta, cu atât mai multe decorațiuni veți avea nevoie pentru ceremonia de nuntă și recepție. Puteți economisi bani pe decorațiunile dvs. de nuntă, având o nuntă mai mică sau într-un loc care este deja decorat semnificativ.
  • Imagine intitulată Alegeți decorațiile de nunta roz Pasul 2
    2. Decideți ce decorațiuni aveți nevoie pentru nunta dvs. Deși este posibil să știți că doriți decorațiuni de nuntă roz, există mulți alți factori în alegerea decorului dvs. de nuntă perfectă. Înainte de a începe să vă uitați la decorațiuni, identificați exact ce fel de decorațiuni roz pe care doriți la nunta dvs.
  • Cele mai comune tipuri de decorațiuni de nuntă sunt florile la ceremonie, florile de la recepție, centrele de masă de recepție, lenjeria de masă, numele de masă și iluminatul agățat sau centrele centrale.
  • Nunta ta poate include toate aceste elemente de design sau numai unele dintre ele. Evaluați locația și dimensiunea nunții dvs. pentru a decide care decorații de care aveți nevoie.
  • De exemplu, dacă vă mențineți recepția într-o sală de bal de o gamă istorică, aceasta poate veni deja cu candelabre și iluminare adecvată, astfel încât nu este posibil să nu aveți nevoie să cumpărați sau să închiriați iluminat sau agățenii centrale.
  • Imagine intitulată Alegeți decorațiunile de nuntă roz Pasul 3
    3. Găsiți inspirație pentru decorațiile dvs. roz. Cu atât de multe opțiuni de a alege, alegerea decorurilor de nuntă poate fi descurajantă, chiar dacă ați redus căutarea la o singură culoare. Să se simtă mai puțin intimidată de proces, să încep prin a căuta în cataloage și reviste de nuntă și online la fotografii de decor de nunta roz.
  • Salvați imagini de decorațiuni care vă plac și faceți o placă de dispoziție, fie făcând un colaj fizic, fie prin utilizarea unui site ca Pinterest să catalogați imaginile pe care doriți să le salvați.
  • Imagine intitulată Alegeți decorațiunile de nunta roz Pasul 4
    4. Cercetarea designerilor de flori și nunți în orașul dvs. Odată ce ați decis cu privire la un buget, precum și tipurile de decorațiuni de care aveți nevoie la nunta dvs., căutați în designeri florali și / sau designeri de nuntă în orașul dvs. Mergeți pe site-urile lor și citiți recenzii despre munca lor pentru a vă ajuta să vă restrângeți alegerea.
  • Contactați designerii care vă interesează cel mai mult și solicitați o estimare, pe baza decorurilor de care aveți nevoie și de dimensiunea nunții dvs. Apoi alegeți un designer sau designeri pe baza estimărilor și a muncii acestora.
  • Există, de asemenea, opțiunea de a cumpăra decor din locuri separate, mai degrabă decât de la unul sau doi designeri. Cu toate acestea, este mai puțin probabil ca decorațiunile pe care le cumperi să ajungă să se potrivească reciproc și, de asemenea, vă poate salva nici o sumă semnificativă de bani.
  • Imagine intitulată Alegeți decorațiunile de nunta roz Pasul 5
    5. Distribuiți-vă ideile cu designerul dvs. După ce ați ales un designer sau designeri, întâlniți pentru a discuta ideile dvs. Împărtășiți informații importante cu acestea, cum ar fi dimensiunea nunții dvs., a ceremoniei și a locurilor de recepție și a tipurilor specifice de decorațiuni de care aveți nevoie, cum ar fi flori, centrele de masă etc.
  • Aduceți-vă de-a lungul plăcii de dispoziție sau trageți-l pe telefonul dvs. sau pe computerul personal pentru a vă oferi designerului o idee mai bună despre ce stiluri de decorațiuni vă interesează.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea stilului și nuanțelor decorațiilor dvs. roz
    1. Imagine intitulată Alegeți decorațiile de nunta roz Pasul 6
    1. Decideți asupra unei estetice de nuntă. Există multe modalități diferite pe care le puteți merge cu decorațiunile dvs. de nuntă. Faptul că doriți decorațiuni roz este un început, dar există și multe alte aspecte față de decorațiuni în afară de culoare. Începeți prin brainstorming o listă de adjective care descriu estetica pe care o doriți pentru nunta dvs.
    • Unele adjective pe care le-ați putea folosi ca punct de plecare ar putea fi "clasice", "rustic", "summerie", "minimalist" sau "extravagant."
  • Imagine intitulată Alegeți decorațiile de nunta roz Pasul 7
    2. Asigurați-vă că decorațiunile dvs. merg împreună. Decoratiunile dvs. de nunta nu ar trebui doar sa fie frumoase pe cont propriu - ele arata bine atunci cand au fost grupate impreuna. Utilizați adjectivele pe care le-ați generat pentru a alege decorațiuni care arată grozav, chiar dacă toți vin din diferite locuri.
  • De exemplu, poate că aveți o nuntă rustică, în aer liber. Poate doriți să aveți centrele de mese de flori sălbatice roz și albe cu frunze verzi închise în borcane de sticlă. Ați putea să complimentați elementele centrale folosind linii simple albe, împreună cu cărți de nume albe, care au o adâncime adâncă a magenta și numele oaspeților scrise în Fuchsia și Twinkling lumini albe și roz deasupra capului.
  • Dacă aveți o nuntă extravagantă, în stilul de perioadă, puteți alege să aveți o candelabru mare agățat central cu cristale roz și albe, centrele înalte cu trandafiri roz și roșii și flori de respirație a bebelușului alb, lenjerie brodată cu detalii ușoare roz și Lumânări roz și albe pe fiecare masă.
  • Imagine intitulată Alegeți decorațiunile de nuntă roz Pasul 8
    3. Utilizați mai mult de o culoare. Chiar dacă știți că doriți decorațiuni de nuntă roz, nu vă limitați la o singură culoare sau o nuanță de roz. Este o idee bună să aveți un amestec de nuanțe de culoare, deoarece o singură culoare poate arăta plat și repetitiv.
  • De exemplu, puteți decide să vă bazați culorile de pe o nuanță de bebeluș de roz, pe care îl utilizați ca fiind culoarea primară în flori de nuntă și de locație, centrele de masă și plăcile și ochelarii de vin. Pentru a scoate frumusețea acestei culori roz, puteți compensa culoarea cu flori magenta și cremă, setări de masă și decorațiuni.
  • Nuanțele neutre, cum ar fi alb sau smântână, merg cu orice nuanță de roz și sunt o modalitate excelentă de a compensa culoarea.
  • Imagine intitulată Alegeți decorațiunile de nuntă roz Pasul 9
    4. Alegeți nuanțe roz care vă complimentează locul de desfășurare. În plus față de alegerea nuanțelor roz care vă place, trebuie să luați în considerare și culorile folosite în locul dvs. de desfășurare. Nu doriți să vă alegeți decorațiunile doar pentru a avea culorile cu cele ale locului dvs. de nuntă.
  • Dacă aveți nunta dvs. într-un loc de culoare neutru, cum ar fi o sală albă fără culori îndrăznețe, orice nuanță de roz va funcționa. Cu toate acestea, dacă aveți nunta sau recepția într-un loc neobișnuit de colorat, cum ar fi o cameră de recepție cu pereți verzi de mazăre, asigurați-vă că utilizați nuanțe roz care nu se ciocnesc cu culoarea locului de desfășurare.
  • Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a ști ce culorile merg împreună, întrebați ajutorul designerului dvs. de nuntă. Există, de asemenea, multe resurse pe Internet pe teoria culorilor, care sunt ghiduri bune pentru împerecherea color.
  • Metoda 3 din 3:
    Alegerea florilor tale
    1. Imagine intitulată Alegeți decorațiunile de nunta roz Pasul 10
    1. Obțineți sfatul designerului dvs. floral. Florile sunt, de obicei, cel mai scump element decorativ al unei nunți și există mulți factori care intră în alegerea florilor potrivite. Chiar dacă aveți o idee despre florile dorite și știți că doriți mai multă flori roz, consultați-vă cu designerul floral sau planificatorul de nuntă înainte de a face mișcări majore.
    • Dacă ați cumpărat deja alte piese decorative pentru nunta dvs., afișați imaginile dvs. florariste ale acestor decorațiuni. Asigurați-vă că florarul dvs. cunoaște data nunții, precum și viziunea dvs. despre cum veți folosi flori în spațiul ceremonial și de recepție.
  • Imagine intitulată Alegeți decorațiile de nunta roz Pasul 11
    2. Utilizați mai multe specii de flori. Deoarece florile sunt printre aspectele decorative cele mai importante și de ochi ale unei nunți, este important să utilizați mai multe culori variate și tipuri de flori pentru a adăuga interes pentru aranjamentele dvs.
  • Utilizați mai multe tipuri diferite de flori, spre deosebire de un singur tip. La fel de mult ca și cum ai putea iubi un tip de flori clasice roz, cum ar fi trandafiri sau lalele, este important să ai varietate în aranjamentele dvs. florale. Folosind câteva specii diferite de flori vă va economisi aranjamentele de a privi plictisitor și repetitiv.
  • Amestecați culoarea și textura aranjamentelor dvs. Utilizați flori cu diferite forme și dimensiuni, precum și nuanțe diferite de roz și alb pentru a vă oferi aranjamentele florale un aspect atrăgător.
  • Imagine intitulată Alegeți decorațiunile de nuntă roz Pasul 12
    3. Alegeți în florile sezonului. Chiar dacă vă îndrăgostiți de o anumită varietate de flori roz, trebuie să păstrați câteva lucruri în minte înainte de a lua decizii florale majore. Asigurați-vă că vă întrebați florarul dacă florile vor fi în sezon în timpul lunii nunții. Dacă nu vor fi în sezon, pot să nu fie disponibile în acel moment al anului și, de asemenea, pot costa mai mult.
  • Imagine intitulată Alegeți decorațiunile de nunta roz Pasul 13
    4. Evitați flori puternic parfumate. O altă considerație de a ține minte este dacă florile au un miros puternic. Oaspeții dvs. vor fi în imediata apropiere a sutelor de flori în ziua nunții dvs. și nu doriți să vă faceți griji cu privire la oricare dintre oaspeții dvs. care au reacții alergice din cauza alegerilor dvs. în decor! Alegeți flori ușoare mirositoare sau necunoscute pentru a evita problemele de alergie.
  • Imagine intitulată Alegeți decorațiunile de nunta roz Pasul 14
    5. Alegeți flori de întreținere redusă. Un alt lucru pe care nu doriți să-l faceți griji în ziua nunții tale este flori. Unele flori, cum ar fi hortensii, sunt frumoase, dar au nevoie de umiditate constantă după alegerea. Alegeți flori care pot supraviețui unei zile din apă fără sărăcirea sau moartea.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că altele semnificative sunt conștiente de și la bord cu tema roz a nunții dvs.
  • Florile sunt aproape întotdeauna cea mai mare parte a bugetului de decorare. Dacă încercați să economisiți bani, tăiați numărul de flori pe care îl utilizați și încorporați alte decorări atractive cum ar fi iluminatul interesant sau sticlă ornamentală.
  • Verificați cu locul de desfășurare pentru a vă asigura că au structurile sau suportă că veți avea nevoie de decorațiunile dvs. de nuntă. Acest lucru este deosebit de important pentru decorațiile mai mari, cum ar fi centrele agățate.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar