Cum de a alege un centru suspendat pentru nunta ta

Suspendarea centrelor de nunta sunt piese focale mari, dramatice, iar printre cele mai importante aspecte de design ale unei nuntii. O centrală de nuntă poate fi fie o piesă focală mare în mijlocul camerei de recepție, fie piese mai mici care sunt atârnate peste mese ca înlocuitori pentru centrele de masă. Este important să alegeți o piesă centrală sau centrală care se potrivesc nu numai schema de culori a nunții dvs., ci și la locul de desfășurare și de atmosfera generală a nunții. Începeți procesul de a alege o piesă centrală prin a decide asupra unui buget și a cerceta mai mulți designeri de nuntă în orașul sau orașul dvs. Apoi, luați în considerare locul și stilul nunții dvs. pentru a vă ajuta să alegeți partea centrală perfectă sau centrele centrale pentru ziua dvs. specială!

Pași

Partea 1 din 3:
Bugetarea și găsirea designerului sau a florarului
  1. Imagine intitulată Alegeți o piatră suspendată pentru nunta dvs. Pasul 1
1. Stabiliți un buget pentru centrelul dvs. Deși este posibil să nu fie primul lucru care să vină, bugetul dvs. este unul dintre cele mai importante aspecte ale alegerii dvs. centrale. Stați jos cu ceilalți dvs. semnificativi și oricine altcineva poate fi implicat în bugetarea nunții dvs. și sunteți de acord cu o gamă de prețuri pentru centrele dvs.
  • Dimensiunea nunții dvs. este o considerație importantă. Dacă aveți o nuntă mare și aveți centrele deasupra fiecărui tabel, va trebui să achiziționați mai multe centre centrale, în timp ce dacă aveți o nuntă mai mică, mai intimă, puteți aloca o cantitate mai mică de bugetul dvs. de nuntă la centru.
  • Există mai multe moduri pe care le puteți economisi bani pe centrele dvs. Cu cât mai multe florile pe care le folosiți, cu atât vor fi mai scumpe elementele centrale. Pentru a economisi bani, puteți decide să aveți o centrată de lumină sau centrată pe lumânări sau o piesă mai sculpturală.
  • Imagine intitulată Alegeți o piatră suspendată pentru nunta dvs. Pasul 2
    2. Căutați inspirație. Odată ce decideți cu privire la un buget pentru centrul dvs., uitați-vă prin cataloagele de nuntă și Internetul pentru a începe să adunați inspirație. Tăiați sau tipăriți imagini ale centrelor atârnate care vă atrage și creează o consiliu de spirit de centrele de centre care vă plac.
  • Puteți crea o placă de dispoziție fizică pentru centrelul dvs. sau puteți utiliza un site web ca Pinterest să vă organizați ideile practic.
  • În acest moment, nu vă faceți griji cu privire la prețurile elementelor centrale individuale pe care le vedeți. Acest proces este mai mult despre descoperirea ce culori, texturi și tipuri de flori să vă apeleze la dvs.
  • Este ok dacă sunteți atras de tipuri de elemente de centre foarte diferite. Odată ce luați în considerare detaliile despre nunta dvs., cum ar fi locul de desfășurare, stil și schema generală de culori, veți putea să identificați ce fel de centre ar fi sau nu ar funcționa pentru nunta dvs. individuală.
  • Singurul lucru pe care ar trebui să-l încercați să decideți când adunați inspirația este dacă doriți o centrală florală, o piesă centrală non-florală sau un amestec de elemente florale și non-florale.
  • Centrul de centre florale funcționează bine pentru nunți clasici, în stil tradițional, în timp ce centrele de lumină sau sculpturale sunt minunate pentru nunți în aer liber sau nunți cu un stil mai modern.
  • Imagine intitulată Alegeți o piesă agățată pentru nunta dvs. Pasul 3
    3. Cercetați designeri florali sau designeri de nunți în orașul dvs. Începeți căutarea de floriști sau designeri de nunți timpurii, în mod ideal aproximativ 10-11 luni în avans. Începeți prin a face o căutare pe internet a florarii sau designerii în orașul dvs. sau orașul dvs. Vizitați site-urile lor, uitați-vă la poze și citiți recenzii despre munca lor.
  • Dacă doriți o piesă centrală florală, uitați-vă la florarii sau designerii florali care se specializează în nunți. Dacă sunteți mai interesat de modelele bazate pe lumină sau de desene sculpturale, găsiți un designer floral care lucrează alte materiale sau un designer de nuntă care are experiență de a face centrele de suspendare.
  • Cercetarea florarilor sau a designerilor si privirea la munca lor nu numai ca te poate ajuta sa alegi ce florar pe care vreti sa-l folosesti, de asemenea, vă poate oferi ideile și inspirația de care aveți nevoie pentru a vă ajuta să știți ce doriți.
  • Imagine intitulată Alegeți o piesă agățată pentru nunta dvs. Pasul 4
    4. Alegeți designerul. Cercetarea diferiților florari și designeri de nunți în orașul dvs. ar fi trebuit să vă ajute să vă apropiați de a ajunge la o decizie cu privire la cine vreți să mergeți. Îndați-vă opțiunile până la câțiva designeri, apoi configurați o întâlnire cu fiecare dintre dvs. care vă interesează.
  • Când vă întâlniți cu florarii sau designerii, spuneți-le despre viziunea dvs. pentru nunta dvs., precum și pentru bugetul dvs. Cereți florarilor să vă dea o estimare a prețului mai concentrat și să le cereți să vă arate eșantioane ale muncii lor.
  • Luați-vă propriul buget și lucrarea fiecărui florator pentru a vă lua decizia finală despre care florar doriți să utilizați pentru a vă face centrul central sau centrele centrale.
  • Imagine intitulată Alegeți un centru suspendat pentru nunta dvs. Pasul 5
    5. Comunicați-vă ideile cu florarul sau designerul. Odată ce ați luat decizia dvs., întâlniți-vă cu designerul dvs. florar sau de nuntă pentru a vorbi despre ideile dvs. și pentru a obține informații. Aduceți placa de dispoziție pe care ați creat-o, împreună cu orice elemente care vă pot oferi un fel de inspirație.
  • Dați designerului dvs. Detaliile nunții tale, inclusiv tipul de locație la care are loc, mărimea nunții, culorile rochiei de domnișoare, împreună cu celelalte culori pe care le imaginați fiind cele mai proeminente în spațiul recepției.
  • Arată-ți designerul tău de starea de spirit și spune-le despre orice idei pe care le puteți avea în această etapă. Apoi alegeți o piesă centrală cu ajutorul florarii dvs., ambele potrivite cu restul de nuntă și luând în considerare ce aranjamente sunt practice în ceea ce privește nunta dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea unei centre florale
    1. Imagine intitulată Alegeți o piesă agățată pentru nunta dvs. Pasul 6
    1. Se potrivesc cu centruul de spânzurare floral cu stilul nunții tale. Agățat de centrele florale sunt aranjamente generoase și frumoase care vă ajută să vă oferiți nunta un simț clasic. Pentru a alege partea dreaptă centrală pentru nunta dvs., gândiți-vă la diferitele aspecte ale nunții dvs., inclusiv tipul de locație, nivelul de formalitate și stilul rochiei dvs. Un loc bun pentru a începe este să ne gândim la adjective care ar putea descrie estetica nunții tale, cum ar fi "clasic", "rustic", "minimalist" sau "colorat."Folosiți aceste adjective ca sărituri în afara punctelor pentru a găsi partea centrală agățată.
    • Un centru floral "clasic" are adesea flori colorate alb, neutre sau roz, cu flori clasice, cum ar fi trandafiri, respirația copilului sau lalele atârnate într-o formare simetrică. Puteți alege acest tip de centru, dacă doriți să vă simțiți o nuntă tradițională, în stil bisericești și veți merge la o privire feminină și romantică.
    • Un centru de nunta de nunta "rustic" ar putea include vase agățate sau aranjamente mari de agățare de flori sălbatice luminoase, texturi mixte și containere cum ar fi cutii de metale mari sau coșuri de răchită. Acest tip de centru este excelent dacă aveți o nuntă în aer liber sau aveți recepția dvs. într-un cadru ca o grădină sau o podgorie.
    • O centrală de nuntă "plină de farmec" poate avea un grup mare de flori cascading, și poate conține detalii generoase, cum ar fi entema de cristal sau pene. O centrală de nuntă plină de farmec este cea mai bună pentru nunți foarte fantezie și recepții deținute în setările istorice.
    • O centrală de nuntă "modernă" poate conține aranjamente minimaliste de flori sau verdeață, suspendate în containere pătrate sau geometrice sau în coroane sau cercuri. Acest tip de centru central oferă nunta dvs. un simț chic și sofisticat.
  • Imagine intitulată Alegeți o piatră suspendată pentru nunta dvs. Pasul 7
    2. Luați în considerare sezonul în care are loc nunta dvs. O modalitate bună de a vă restrânge alegerile de flori este de a lua în considerare sezonul nunții dvs. Dacă aveți o nuntă de vară sau de primăvară, este posibil să doriți să utilizați flori colorate pastelate sau colorate.
  • În timpul căderii, puteți alege să utilizați flori profund colorate în purpuriu sau purpuriu, împreună cu flori albe sau neutre.
  • Se potrivesc cu sezonul în timpul iernii, folosind flori verzi și flori colorate neutre și prin încorporarea lumanarilor în centrul dvs.
  • Ați putea dori, de asemenea, să verificați cu florarul dvs. despre flori care pot sau nu să fie în sezon în timpul lunii nunții dvs.
  • Atâta timp cât sunt disponibile florile, nu se simt restricționați de sezon în ceea ce privește florile pe care doriți să le utilizați. Deși unele mirese și mirele viitoare le place să ia indicii din sezon, nu este necesar să faceți acest lucru.
  • Imagine intitulată Alegeți un centru atârnat pentru nunta dvs. Pasul 8
    3. Asigurați-vă că aveți suporturile structurale de care aveți nevoie. Verificați cu locul de recepție de nuntă pentru a vedea dacă veți putea să închideți aranjamentele din plafon. Dacă găzduiți nunta în afara sau într-un loc cu un plafon extrem de mare, asigurați-vă că florarul dvs. cunoaște limitele spațiului.
  • Dacă nu aveți un plafon din care să atârnați centrala, nu înseamnă că nu puteți avea o piesă centrală suspendată. Este posibil să trebuiască să întrebați florarul sau designerul de nuntă despre achiziționarea unei structuri permanente care merge în jurul fiecărei mese sau în mijlocul camerei, din partea de sus a căreia puteți suspenda un aranjament floral. Rețineți că acest lucru este cel mai bun pentru nunți mai casual sau rustici.
  • Imagine intitulată Alegeți o piesă agățată pentru nunta dvs. Pasul 9
    4. Alegeți culorile care armonizează cu nunta dvs. Luați în considerare schema generală de culori a nunții dvs., inclusiv alte flori pe care le utilizați, culoarea rochiilor de domnișoare și culoarea lenjeriei de masă pe care centrele le vor fi prezentate.
  • Nu aveți nevoie să potriviți exact la centru la oricare dintre aceste culori, atâta timp cât utilizați culorile care se complimentează reciproc. De exemplu, puteți alege să aveți înfloriți pastel în centrul dvs., dacă nunta dvs. oferă alte culori pastelate. Dacă aveți o temă de toamnă pentru nunta dvs., puteți alege să aveți o piesă centrală care are culori adânci, întunecate, împreună cu flori albe sau alb-negru.
  • Nu utilizați o singură culoare pe tot parcursul nunții. Cel mai bine este să utilizați câteva culori care armonizează unul cu celălalt, mai degrabă decât o singură culoare. Folosind culorile care complimentează reciproc ajută la scoaterea frumuseții fiecărei culori și face ca vizuale mai interesante.
  • Imagine intitulată Alegeți o piesă agățată pentru nunta dvs. Pasul 10
    5. Luați în considerare celelalte flori la nunta dvs. Dacă angajați un designer floral, probabil că angajați același florar pentru a face unele dintre celelalte aranjamente de flori la nunta ta. Gândiți-vă la modul în care florile centrului dvs. se pot potrivi cu celelalte flori pe care le veți avea și alegeți flori pentru elementul central care se potrivesc sau complimentează celelalte flori în termeni de culoare sau tip de flori.
  • Imagine intitulată Alegeți un centru suspendat pentru nunta dvs. Pasul 11
    6. Alegeți flori ușor parfumate sau neschimbate. Când decideți ce fel de flori doriți pentru centrul dvs., amintiți-vă că centralele vor fi direct deasupra oaspeților dvs. timp de mai multe ore. Utilizați flori parfumate ușor sau neschimbate pentru a vă asigura că niciunul dintre oaspeții dvs. nu primește o reacție alergică din aranjamentele dvs!
  • Imagine intitulată Alegeți o piesă agățată pentru nunta dvs. Pasul 12
    7. Alegeți flori de întreținere redusă. Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți griji în ziua nunții dvs. este înfricoșător flori. Stați departe de flori de înaltă întreținere, cum ar fi higranges care au nevoie de hidratare constantă și nu durează mult din apă. Adresați-vă florarului dvs. pentru sfaturile lor despre tipurile de flori de utilizat.
  • Partea 3 din 3:
    Alegerea unui centru de lumină sau sculptural
    1. Imagine intitulată Alegeți o piesă agățată pentru nunta dvs. Pasul 13
    1. Se potrivesc cu elementul central cu stilul nunții tale. La fel ca în cazul centrelor florale, este important ca piesa centrală sau sculpturală pe care o utilizați să meargă în stilul nunții dvs.
    • Un centru de stil non-floral "clasic" poate conține un candelabru de argint, aur sau cristal, care îmbunătățește simțul elegant al nunții. Puteți încorpora un element floral adăugând ghirlande de flori care se întorc în jurul brațelor candelaborei.
    • Un centru de stil "rustic" sau "edgy" ar putea avea un baldachin de lumini de șir sau un "candelabru" de iluminare necorespunzătoare, inclusiv felinare de hârtie, becuri Edison și lumini în borcane. Acest lucru oferă centrului dvs. un sentiment unic și manual.
    • Un centru central "Artsy" ar putea fi făcut din hârtie tăiată cu tăiere, ornamente sculpturi în stil pompom sau chiar scrisori de baloane metalice în cuvinte precum "dragostea" sau "pentru totdeauna."
    • Un centru central "modern" poate conține un candelabru de lumini în borcane geometrice sau containere sau "perdele" de lumini suspendate.
  • Imagine intitulată Alegeți o piatră suspendată pentru nunta dvs. Pasul 14
    2. Asigurați-vă că aveți suporturile de care aveți nevoie. Verificați cu locul pe care îl utilizați pentru recepția dvs. pentru a vedea ce fel de suporturi aveți nevoie pentru centrul dvs. Acest lucru este deosebit de important pentru caopii luminilor de coarde, care vor trebui să fie aplicate în mai multe locuri și ar putea fi necesar să fie conectate la electricitate.
  • Este posibil să aveți opțiunea de a agăța pieselor de la copaci dacă aveți o nuntă în aer liber sau ridicați suporturile permanente care vă vor permite să vă închideți punctul central
  • Imagine intitulată Alegeți o piesă agățată pentru nunta dvs. Pasul 15
    3. Alegeți iluminatul subtil. Dacă doriți o piesă centrală bazată pe lumină, asigurați-vă că lumina este moale și plăcută, spre deosebire de prea strălucitoare. Alegeți becurile care dau o strălucire caldă și să evalueze partea centrală împreună cu ceea ce știți despre iluminatul locului pentru a vă asigura că camera nu este prea slabă sau prea luminoasă.
  • Dacă utilizați lumini colorate pentru un efect modern, artistic, utilizați culori care tonuri de piele plângate, cum ar fi rozurile și purpurii.
  • sfaturi

    Puteți, de asemenea, să încercați să vă disați centrala agățată, deși puteți găsi că cumpărați toate elementele de a face acest lucru se adaugă în termeni de preț. Doriți să vă dirijați centrala, țineți cont de toate considerațiile de locație, schema de culori și starea de spirit despre care ați fi consultat cu designerul dvs. de nuntă.
  • Multe elemente centrale încorporează atât elemente florale, cât și elemente de iluminat. Discutați cu designerul dvs. floral despre dacă puteți combina cele două.
  • Pentru a economisi bani, încercați să închiriați orice elemente decorative ale centrelor dvs., cum ar fi felinarele decorative sau luminile.
  • Fii realist cu privire la designul nunții tale. Nu alegeți un aranjament care vă place, dar nu se va potrivi cu locul de desfășurare și teme ale nunții dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar