Cum de a alege un inel de logodnă și de nuntă combinată

Când alegeți un set de inel de logodnă și de nuntă, se reunește la ceea ce doriți și viitorul soțului vostru. Trebuie să decideți pe un metal și apoi să determinați cât de mult doriți să se potrivească nunta și logodna. Bugetul va fi, desigur, un factor în modul în care alegeți. De asemenea, trebuie să decideți ce doriți să faceți cu setările și pietrele.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea metalului
  1. Imagine intitulată Alegeți un cuplu combinat și un inel de nuntă Pasul 1
1. Încercați aur galben pentru pielea sensibilă. În timp ce Aurul Rose este renumit pentru durabilitatea sa, unii oameni au reacții alergice la cupru în metal. Prin urmare, dacă mireasa are o piele sensibilă, este mai bine să se îndepărteze de aurul de trandafir și să meargă pentru aur galben.
  • Imagine intitulată Alegeți un inel combinat și un inel de nuntă Pasul 2
    2. Alegeți aurul de aur pentru durabilitate. Din metalele tradiționale de nuntă și inel de logodnă, aurul de trandafir este cel mai durabil. Este durabil din cauza adăugării de cupru la aur. Cuprul este un metal dur, făcând aur de trandafir mai durabil în general.
  • Un alt metal durabil este platina, care este mult mai greu și mai puternică decât orice aur. Cu toate acestea, deoarece este atât de rară, este mai scump decât alte metale.
  • Aurul Rose este, de asemenea, o alegere excelentă pentru un aspect de epocă.
  • Imagine intitulată Alegeți un cuplu combinat și un inel de nuntă Pasul 3
    3. Alegeți argintul pentru accesibilitate. Argintul este unul dintre metalele mai accesibile atunci când vine vorba de seturi de nunți. Cu toate acestea, nu este la fel de obișnuit ca aurul sau platina. Ca aurul, este destul de moale, deci este amestecat cu alte metale pentru durabilitate.
  • Aurul alb, în ​​timp ce este mai scump decât argintul, vă oferă aspectul platinei la un preț mai accesibil.
  • Imagine intitulată Alegeți un cuplu combinat și un inel de nuntă Pasul 4
    4. Se amestecă și se potrivesc. În timp ce multe angajamente combinate și inele de nuntă sunt în același metal, nu trebuie să fie. De fapt, cu tendința stratificată, metalele nepotrivite asupra benzilor de nuntă și de logodnă este la modă.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea designului
    1. Imagine intitulată Alegeți un angajament combinat și inel de nuntă Pasul 5
    1. Decideți cum va fi purtat. Unele mirese preferă să poarte doar banda de nuntă după ce sunt căsătoriți, în timp ce alții poartă atât banda de logodnă, cât și banda de nuntă. Dacă mireasa dorește să le poarte împreună, luați în considerare obținerea de trupe care se blochează unul în celălalt. Acestea vor fi mai ușor de purtat și vor coordona bine.
  • Imagine intitulată Alegeți un inel de logodnă combinat și un inel de nuntă Pasul 6
    2. Echilibrează setul. Având un inel de logodnă mare și o bandă de nuntă strălucitoare poate fi puțin prea mare împreună. Luați în considerare afișarea unul sau altul și lăsați celălalt inel să fie un pic mai simplu.
  • De exemplu, este posibil să aveți un set de inel de logodnă cu o serie de diamante și apoi să aveți o bandă de nuntă simplă.
  • În plus, fără a obține pietre pe ambele benzi vă va economisi bani.
  • Imagine intitulată Alegeți un cuplu combinat și un inel de nuntă Pasul 7
    3. Personalizați setul. În timp ce unele seturi sunt gata făcute, aveți, de asemenea, opțiunea de a personaliza unele seturi. De exemplu, puteți alege ce piatră merge în inelul de logodnă, care este o modalitate de adăugare personală a procesului.
  • De exemplu, poate doriți o anumită tăietură de diamant sau puteți decide că nu doriți diamante deloc.
  • Imagine intitulată Alegeți un angajament combinat și un inel de nuntă Pasul 8
    4. Alegeți benzi mai mici pentru a lăsa diamantele să strălucească. O bandă mică, în special pe inelul de logodnă, va face ca diamantul sau alte pietre să pară mai mari. În mod similar, o mică bandă de nuntă va ajuta la menținerea atenției pe piatra mare a inelului de logodnă.
  • În plus, folosind benzi mai mici înseamnă mai puțin metal, făcându-i mai ieftin.
  • Metoda 3 din 3:
    Decizia asupra pietrelor și a setărilor
    1. Imagine intitulată Alegeți un angajament combinat și un inel de nuntă Pasul 9
    1. Alegeți o setare solitară pentru a face să strălucească. Dacă doriți un design simplu, alegeți un set care are doar o piatră, diamantul de pe inelul de logodnă. Acest lucru va permite ca piatra să strălucească. O setare de vârfuri (bucăți mici de metal care dețin piatra în poziție) reprezintă o opțiune bună pentru acest tip de configurare, deoarece au lăsat lumina prin piatră.
  • Imagine intitulată Alegeți un angajament combinat și un inel de nuntă Pasul 10
    2. Alegeți o setare pentru uzură pentru uzură. Dacă mireasa intenționează să poarte setul în mod regulat (spre deosebire de trupa de nuntă), o setare a ramei poate fi cea mai bună. Protejează piatra mai bună decât multe alte setări, îl face ideal pentru uzura de zi cu zi.
  • Într-o ramă, piatra se așează în metal și este ținută în poziție de o jantă metalică în jurul vârfului.
  • Imagine intitulată Alegeți un angajament combinat și un inel de nuntă Pasul 11
    3. Luați în considerare un set de pavaje sau canal pentru o strălucire suplimentară. Dacă mireasa este totul despre scânteie, atunci aceste setări sunt ideale. Acestea permit ca diamante mici sau alte pietre să fie așezate în jurul inelului, creând un efect foarte strălucitor.
  • Într-o setare de canale, pietrele plutesc într-o canelură mică, ținută în poziție de marginea de sus. În setarea Pave, pietrele sunt așezate în găuri mici cu vârfuri, iar pietrele sunt setate chiar lângă altul.
  • Cu toate acestea, pentru a facilita redimensionarea mai târziu, luați în considerare doar pe jumătate în jurul inelului.
  • Imagine intitulată Alegeți un angajament combinat și un inel de nuntă Pasul 12
    4. Încercați un set de inel de tensiune pentru securitate. Dacă sunteți îngrijorat de pierderea pietrei, una dintre cele mai sigure setări este de fapt setarea tensiunii. Pe măsură ce inelul vine în față în față, se împarte în jurul diamantului. Fiecare parte a inelului ține o margine a diamantului, iar tensiunea inelului ține în poziție. În plus, această setare permite înregistrarea cea mai mare parte a diamantului.
  • Imagine intitulată Alegeți un cuplu combinat și inel de nuntă Pasul 13
    5. Du-te simplu pentru stilul de viață activ. Poate doriți să alegeți o bandă de nuntă simplă pentru uzura de zi cu zi, mai ales dacă munca dvs. o cere. De exemplu, dacă aveți nevoie să purtați mănuși de latex, deoarece sunteți o asistentă medicală, medic sau veterinar, poate doriți doar o bandă simplă. În mod similar, dacă aveți mâinile în mâncare tot timpul (cum ar fi un brutar), este posibil să doriți și ceva simplu de purtat de zi cu zi. Pietrele pot prinde mănuși și, dacă aveți mâinile în mâncare, acesta poate deveni încorporat în setare.
  • Imagine intitulată Alegeți un cuplu combinat și un inel de nuntă Pasul 14
    6. Alegeți o piatră care se potrivește stilului dvs. Desigur, diamantele sunt alegerea evidentă pentru inele de nuntă și de logodnă. Cu toate acestea, nu aveți nevoie să rămâneți cu diamante dacă nu este stilul dvs. Puteți încerca orice piatră pe care doriți, sau chiar alege doar un diamant colorat, mai degrabă decât standardul. Totul coboară la ceea ce vă place.
  • De asemenea, puteți amesteca pietrele. Puteți avea un diamant în centrul inelului de logodnă, flancat de alte două pietre la alegere, cum ar fi safires.
  • De asemenea, puteți găsi că alte pietre sunt mai ieftine decât diamantele.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar