Cum să decoreze o nuntă tematică tropicală

O temă tropicală poate fi minunată pentru nunta dvs. dacă vă căsătoriți pe o plajă sau o destinație tropicală. Există multe opțiuni pentru decorațiuni. Flori și programe pot avea o răsucire tropicală în timpul ceremoniei. Decorațiuni precum cochilii pot ajuta în timpul recepției. Când servesc alimente și băuturi, adăugați răsturnări tropicale la feluri de mâncare și cocktail-uri.

Pași

Partea 1 din 3:
Furnizarea de decorațiuni pentru ceremonie
  1. Imaginea intitulată Decorează o etapă de nuntă tematică tropicală 1
1. Selectați schema de culori. Culorile tropicale tind să fie foarte luminoase. Roz, roșii, portocale, și blues luminos lucrează excelent pentru o nuntă tematică tropicală. Alegeți una sau două culori pentru a defini schema de culori a nunții și lipiți-o pe tot parcursul ceremoniei și recepției.
  • Imagine intitulată Decorează un pas de nuntă tematică tropical 2
    2. Adăugați buchete tropicale-tematice. Dacă purtați un buchet sau dacă le utilizați pe pews sau locuri, există o mulțime de modalități de a adăuga o răsucire tropicală. Mai degrabă decât lipirea de culori și flori tradiționale, optați pentru plante strălucitoare, tropicale pentru a evidenția tema nunții.
  • Du-te pentru culori tropicale strălucitoare. Gândiți-vă la flori care vin în nuanțe roz sau roșii strălucitoare, de exemplu.
  • În loc să folosiți flori, utilizați scoici. Seashells aranjate într-o formă de buchet poate fi o modalitate excelentă de a scoate tema tropicală.
  • Au fost plasate steluțe în florile sau atașați mini-faruri sau cochilii la legarea buchetului.
  • Imagine intitulată Decorează o etapă de nuntă tematică tropicală 3
    3. Au rochia petrecerii de nunta in culorile tropicale. Dacă doriți o nuntă tropicală, fiți îndrăzneți cu culorile dvs. de nuntă. Du-te pentru nuanțe ca rozurile strălucitoare, portocale, blues și alte nuanțe îndrăznețe care vor face lucrurile să se simtă tropicale. Evitați nuanțele luminoase, cum ar fi pastelurile.
  • De asemenea, puteți avea costume tropicale. De exemplu, optați pentru manșete decorate cu cochilii sau rochii cu modele florale.
  • Imagine intitulată Decorează un pas de nuntă tematică tropicală 4
    4. Utilizați programe de nuntă tropicală. Dacă utilizați programe de nuntă, dați-le o răsucire tropicală. Puteți prelua programe imprimate pe hârtie în formă de scoici sau steluțe. De asemenea, puteți presa sticle mici cu programele din interior, creând un mesaj tropical într-o temă de sticlă.
  • Imagine intitulată Decorează un pas de nuntă tematică tropical 5
    5. Utilizați un arc de bambus. Dacă utilizați un arc de nuntă, optați pentru un bambus. În plus față de utilizarea unui arc de bambus, decorați arcul cu decorațiuni tropicale.
  • De exemplu, puteți să închideți fustele de iarbă din arcul de bambus sau ceva de genul flori luminoase, tropicale.
  • Partea 2 din 3:
    Asamblarea decorului pentru recepție
    1. Imagine intitulată Decorează un pas de nuntă tematică tropicală 6
    1. Decorează cu steaua și cochilii. Shells și Starfish aduce într-adevăr vibrația tropicală la o nuntă. Când planificați o nuntă tropicală, utilizați stele și scoici ca decorațiuni pe tot parcursul recepției.
    • Pentru elementele centrale, folosiți lumânări decorate cu cochilii sau cu stea de mare.
    • Puteți avea substituenți pentru mese setate în cochilii.
    • Presați foame sau cochilii de-a lungul alergătorilor de masă la recepție.
  • Imagine intitulată Decorează o etapă de nuntă tematică tropicală 7
    2. Utilizați nume de tabele tropicale. Dacă aveți o diagramă de ședere, vă distrați cu numele tabelelor. Scrie lucruri ca "Bahamas" sau "Triunghiul Bermudelor" pe tabele. Au o listă de unde fiecare oaspete va sta. Poate fi o întorsătură distractivă pentru a avea fiecare masă o altă destinație tropicală.
  • De asemenea, puteți decora fiecare tabel cu flori, plante și alte decorațiuni specifice acelei destinații.
  • Imagine intitulată Decorează un pas de nuntă tematică tropicală 8
    3. Faceți centrele tropicale. Există multe opțiuni pentru centrele care reflectă o temă tropicală. La fiecare masă, optați pentru o piesă centrală strălucitoare și tropicală, care va aminti oaspeții din tema dvs. de nuntă de vis, plajă. Încercați câteva dintre următoarele:
  • Seashells setați în borcane de sticlă cu nisip în partea de jos
  • Aranjamente de flori tropicale folosind culori luminoase
  • Buchete decorate cu Starfish
  • Imagine intitulată Decorează o etapă de nuntă tematică tropicală 9
    4. Ajungeți la fructe ca o favoare partid. Oamenii asociază adesea tropicele cu fructe proaspete. La predarea favorurilor petrecerii, optați pentru lucruri cum ar fi portocalele sau Starfruit. Acest lucru poate reaminti oaspeților temei tropicale în timp ce părăsesc recepția.
  • Pentru a face cu adevărat tema tropicală aparentă, înfășurați fructele în cârpe sau panglică decorate cu lucruri cum ar fi corali, foioase, flori strălucitoare sau alte teme tropicale.
  • Imagine intitulată Decorează o nuntă tematică tropicală Pasul 10
    5. Oferiți favoruri înfășurate de corali. Investiți în unele țesături tipărite corale sau hârtie de înfășurare. Hârtia tipărită coral este hârtia cu un design de corali. Ar trebui să aibă modele care seamănă cu structura unui recif de corali. Atunci când se pregătește favorurile partidului, împachetați favorizează hârtia sau țesătura de corali. Acestea au stabilit pe un tabel pentru oaspeți să apuce pe drumul lor dintr-o parte.
  • Imagine intitulată Decorează o etapă de nuntă tematică tropicală 11
    6. Folosiți suporturile lumanarilor de mare urchin. Urchinele de mare pot fi folosite pentru a susține lumânări lungi, subțiri. Acestea pot fi folosite ca o piesă centrală pentru mese sau decorațiuni pentru a pleca pe bufete în întreaga partid.
  • Pentru o atingere extra tropicală, puneți urchinele de mare pe mâncăruri pline de nisip. Acest lucru va crea o vibrație tropicală frumoasă.
  • De asemenea, puteți opta pentru lumanari luminoase în culori tropicale vibrante.
  • Partea 3 din 3:
    Decorarea cu alimente și băuturi
    1. Imagine intitulată Decorează un pas de nuntă tematică tropical 12
    1. Puneți sarea de mare în cochilie. În loc să furnizeze sare de masă generică la recepție, au sare de mare pentru a reflecta tema tropicală. Plasați sarea de mare în cochilii de mare cu o lingură mică. Oaspeții pot adăuga sare în mâncărurile lor, lingându-l din scoici.
  • Imagine intitulată Decorează o etapă de nuntă tematică tropicală 13
    2. Utilizați bastoane Swizzle inspirat de plajă. Când servesc cocktail-uri, plasați bastoanele Swizzle cu o răsucire tropicală în ele. Tăiat carton în formă de soare, scoici, plante tropicale sau alte modele tropicale și le decorează cu hârtie colorată. Bandă sau lipici acest lucru până la capătul bastoanelor Swizzle și le puneți în băuturi.
  • De asemenea, puteți servi cocktail-uri colorate luminoase pentru a reflecta tema tropicală.
  • Imagine intitulată Decorează un pas de nuntă tematică tropicală 14
    3. Serviți alimente într-o scoică. La masa tip bufet, utilizați scoici pentru a ține alimente. Puteți chiar să aveți scoici mici ca plăci pentru oaspeți pentru a servi gustări.
  • Imagine intitulată Decorează un pas de nuntă tematică tropicală 15
    4. Afișați Madeleine într-o formă de ananas. Madeleine sunt cookie-uri în formă de coajă. Le puteți aranja în formă de ananas, un fruct tropical clasic. Utilizați spumă în formă brută a unui ananas ca fundație și utilizați fripturi din lemn pentru a atașa rânduri de masenine în jurul spumei. Când ați terminat, ar trebui să arate ca un ananas.
  • Imagine intitulată Decorează o etapă de nuntă tematică tropicală 16
    5. Serviți roci de bomboane. Candy Rocks în culori luminoase vă pot ajuta să reflectați tema dvs. tropicală. Puteți seta roci de bomboane în scoici. De asemenea, le puteți înfășura în hârtie strălucitoare și le puteți predau ca favoruri de nuntă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar