Cum de a alege un topper unic de tort de nunta

Un tort de nuntă este de multe ori mai mult o centrală artistică decât un desert. Din acest motiv, găsirea Topperului care este doar potrivită pentru dvs. și logodnicul dvs. ar putea fi o provocare, mai ales atunci când doriți să fie unică. Puteți selecta un topper care vă arată pe dvs. și istoria partenerului dvs., cum ar fi unul făcut dintr-un heirloom sau care se referă la modul în care ați întâlnit. Puteți să potriviți Topper la petrecerea de nuntă și să o coordonați cu o temă de nuntă sau un aranjament floral. Dacă doriți ceva mai personal, puteți alege un topper care vă exprimă, ca unul care reprezintă un hobby sau o carte preferată.

Pași

Metoda 1 din 3:
Selectarea unui topper care arată istoricul
  1. Imagine intitulată Alegeți un tort de nuntă unic Topper Pasul 1
1. Alegeți un topper care reprezintă modul în care ați întâlnit logodnicul dvs. Pe partea de sus a ființei unice, acest lucru poate fi, de asemenea, un mod romantic de a vă aminti cum dvs. și alte semnificative. Puteți utiliza un element din acea zi ca o reamintire a acestuia, sau ați putea dori să imprimați o imagine de înaltă calitate a locului pe care ați întâlnit-o, atașați acest lucru la un seceră și folosiți-o ca în schimb.
  • Când utilizați o imagine de înaltă calitate, este posibil să doriți Utilizați Photoshop Pentru a adăuga un mesaj mic sau pentru a explica topperul. Ceva la fel de simplu ca "în cazul în care ne-am întâlnit și acum, împreună pentru totdeauna" vă pot alege în Topper mai evident oaspeților.
  • Imagine intitulată Alegeți un tort de nuntă unic Topper Pasul 2
    2. TOP Tortul cu Heirlooms. Aceasta poate fi o modalitate frumoasă de a-și aminti un membru al familiei care a trecut sau o tradiție de familie. Dincolo de aceste motive, heirloom-urile sunt adesea ornate, ceea ce înseamnă că nu vor privi din locul de acoperire a tortului.
  • Asigurați-vă că curățați aceste lucruri înainte de a le folosi ca un topper. Dacă intenționați să utilizați bijuterii, vă recomandăm să aveți piesa curățată de un bijutier mai întâi.
  • Unele heirloomi ar putea să cuibăresc chiar pe partea de sus a tortului. Cu toate acestea, în unele cazuri este posibil să aveți nevoie să atașați elementul la frigeri pentru ao face mai vizibil.
  • Imagine intitulată Alegeți un tort unic de nuntă Topper Pasul 3
    3. Reprezentați rădăcinile cu Topper. Dacă aveți o legătură strânsă cu starea dvs. de origine sau dacă dvs. și partenerul dvs. sunteți din diferite state, acest lucru poate fi un mod distractiv de a vă aminti rădăcinile. Faceți tăieturi ale statelor dvs. de origine, marcați orașul dvs. de origine cu o stea și completați topperul cu inițialele scrise undeva pe fiecare tăietură.
  • Aceste toppers pot fi făcute cu ușurință cu hârtie de înaltă calitate și apoi atașați la tort cu frișcă sau scobitori.
  • Poate doriți să utilizați stocul de carduri sau un fel de hârtie rigidă pentru această idee de topper. În caz contrar, hârtia ar putea să nu rămână în poziție verticală.
  • Imagine intitulată Alegeți un tort unic de nuntă Topper Pasul 4
    4. Utilizați un topper care reprezintă locul în care a avut loc propunerea. Dacă tu sau logodnicul tău a planificat o propunere extravagantă, vă puteți aminti de acest eveniment cu drag. Utilizați un memento din acea zi ca un topper, tipăriți o imagine a locației, propunerea sa întâmplat sau să utilizați o imagine a propunerii în sine.
  • Dacă un prieten sau un privitor a prins propunerea dvs. pe film, puteți utiliza această imagine pentru a comemora ziua în care ați fost angajați.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 3:
    Potrivirea decorului dvs. de nuntă și a Topperului
    1. Imagine intitulată Alegeți un tort de nuntă unic Topper Pasul 5
    1. Găsiți un topper care se potrivește cu tema dvs. de nuntă. Nunta ta poate avea o temă generală, cum ar fi primăvara sau toamna, sau ar putea fi mai specific, cum ar fi o nuntă de sci-fi. În ambele cazuri, puteți alege un topper care se potrivește cu această temă. De exemplu, ați putea alege:
    • Un dl. și doamna. Snowman Topper pentru temele de nuntă de iarnă.
    • C-3PO și R2-D2 pentru o nuntă de sci-fi.
    • Un băiat și o fată Hula pentru o nuntă tematică hawaiiană.
  • Imagine intitulată Alegeți un tort unic de nuntă Topper Pasul 6
    2. Alegeți un topper care se potrivește cu schema de culori de nuntă. Dacă vă îngrijorați Topperul de nuntă ar putea conflica cu alte decorațiuni de nuntă, se potrivește cu schema de culori de nuntă. Gândiți-vă la elementele asociate cu schema de culori a nunții dvs. De exemplu:
  • Pentru o schemă albă / albastră, ați putea alege douăflakes de zăpadă și de a da o pălărie de zăpadă. În acest fel, fulgul de zăpadă cu pălăria poate reprezenta mirele.
  • O schemă albă și neagră ar putea fi potrivită cu Toppers Pinguin Bride și Groom.
  • O schemă cu galben în ea ar putea fi complimentată cu un topper Daffodil pentru mireasa și un vârf de soare pentru mireasă.
  • Imagine intitulată Alegeți un tort de nuntă unic Topper Pasul 7
    3. Utilizați un aranjament floral pentru a vă topi tortul. Torturile de nunta au adesea desene florale. Acestea pot fi acționate în continuare prin utilizarea unor flori reale ca topper pentru tort. De asemenea, puteți folosi o mare parte din flori care sunt aceleași cu florile pe care le-ai folosit pentru a vă decora pentru nuntă.
  • Coordonați topperul de tort cu articole naturale și sezoniere. În toamnă, ați putea să aveți frunze colorate în culori, în timp ce o nuntă în aer liber ar putea fi potrivită pentru mânji proaspete de plante ca un topper.
  • Asigurați-vă că vă spuneți florarului să cumpărați florile de la care intenționați să utilizați flori ca un topper de tort. Florile folosite pe prăjituri trebuie să fie pregătite special pentru a nu murdăriți tortul.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 3 din 3:
    Exprimându-vă cu un topper
    1. Imagine intitulată Alegeți un tort de nuntă unic Topper Pasul 8
    1. Alegeți un topper care reprezintă hobby-uri. Tu și logodnicul tău pot avea un hobby pe care îl împărțiți sau diferite hobby-uri care vă reprezintă. Acestea pot fi idei de topper excelente, mai ales dacă sunteți cunoscut pentru acest hobby printre familia și prietenii dvs. Unele idei specifice includ:
    • Piesele de joc pentru jucătorii de bord Avid.
    • Model de mașini pentru viteze și iubitorii de mașini.
    • Figurine sau versiuni miniaturale ale articolelor sportive / jucători.
  • Imagine intitulată Alegeți un tort de nuntă unic Topper Pasul 9
    2. Decideți asupra unui topper care vă încorporează animalele preferate. Tu și partenerul dvs. pot împărtăși un animal preferat sau amândoi puteți avea un animal preferat diferit. În ambele cazuri, nu ar trebui să fie dificil să găsiți o figurină a acestor animale pentru a vă topi tortul de nuntă.
  • Utilizați haine de păpușă fantezie pentru a îmbrăca aceste animale ca o mireasă și mire. Cu toate acestea, acest lucru este important numai dacă doriți să accentuați genurile reprezentate de toppers.
  • Imagine intitulată Alegeți un tort de nuntă unic Topper Pasul 10
    3. Afișați-vă dragostea de cărți sau filme cu Topper. Tu și logodnicul tău pot fi cunoscute pentru a fi fanii majori ai unei cărți sau a unui film. S-ar putea să doriți să reprezentați acest lucru în topperul de tort de nuntă. Multe modele sau versiuni de figurine ale personajelor dvs. preferate pot fi găsite online sau în magazinele de jucărie.
  • Legos sunt un loc minunat pentru a căuta figurine de carte sau film. Multe personaje din cultura populară au fost imortalizate în formă lego.
  • Imagine intitulată Alegeți un tort de nuntă unic Topper Pasul 11
    4. Faceți un topper realist cu imprimări 3D. Au o imagine de înaltă rezoluție a dvs. și a logodnicului dvs. Apoi aveți o versiune 3D imprimată făcută ca un topper de tort. Magazinul dvs. de imprimare locale poate fi în măsură să furnizeze acest serviciu, dar există și companii specializate care fac toppers 3D de nunta online.
  • Când faceți fotografia pentru Topperul de Nunta 3D, ați putea dori să vă planificați o poziție cu logodnicul. În acest fel, când ai pus toporul pe tort, va arăta ca mâinile tale, îmbrățișând și așa mai departe.
  • Imagine intitulată Alegeți un tort de nuntă unic Topper Pasul 12
    5. Decoreaza tortul cu scântei festivi. Sparklele vin în multe forme, dimensiuni și culori. Folosirea acestora ca topper pentru tortul de nuntă poate fi un adevărat Showstopper. Puteți găsi chiar și sparkle de specialitate în formă de inimi, care ar fi potrivit pentru ocazie.
  • Încercați să vă aprindeți sparklele imediat înainte ca tortul să fie scos. Unele înghețate pot fi sensibile la căldura de la scânteie, care o pot determina să se deformeze. Pentru a preveni acest lucru, scoateți scântei cât mai curând posibil.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar