Cum să-i convingeți pe părinți să vă lași să aduceți ipod-ul dvs. La autobuzul școlii

Având touch-ul dvs. iPod pe autobuz, poate face ca autobuzul să călătorească mai puțin plictisitor. Cu toate acestea, părinții dvs. nu doresc să vă aducă cu dvs. din mai multe motive. Părinții dvs. pot simți că iPod-ul vă distrage atenția. Ei pot crede că obțineți prea mult timp de ecran. Discutați direct cu părinții dvs. și întrebați-i politicos pentru permisiune. Explicați de ce credeți că ar trebui să vă aduceți iPod-ul în autobuz. Dacă spun "Nu," Respectați-le, întrebați-le de ce și vedeți dacă există spațiu de compromis.

Pași

Partea 1 din 3:
Planificarea conversației
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aduceți iPod-ul dvs. la autobuzul școlar pas 1
1. Alegeți un moment bun și loc pentru a vorbi. Dacă doriți să întrebați părinții dvs. ceva, timpul și puneți lucrurile. Dacă vă bombardați părinții cu o cerere când sunt ocupați sau stresați, este mai probabil să spună "Nu." Întrebați-le când sunt liberi.
  • Alege un moment bun. Așteptați până când ambii părinți nu sunt ocupați cu muncă sau alte activități. De exemplu, o după-amiază leneșă sâmbătă poate fi un moment bun pentru a vorbi.
  • De asemenea, ar trebui să alegeți un loc liber de distragere. De exemplu, întrebați în sala de mese în loc de camera de televiziune, unde dispozitivele electronice pot fi distrage atenția.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aduceți iPod-ul dvs. la autobuzul școlar Pasul 2
    2. Identificați modul în care vă simțiți despre această problemă. Înainte de a intra în conversație, aveți un sentiment propriu. De ce vă aduce iPod-ul pe autobuz atât de important? Cum poți transmite acest lucru părinților tăi?
  • Gândiți-vă cum vă simțiți despre conversația în sine. Esti nervos? Furios? Frustrat? Încercați să lucrați la lăsarea de aceste sentimente. Intrați în conversație fără așteptări.
  • Identificați motivul pentru care problema este importantă. Poate alți colegi de clasă și prieteni își aduc iPod-urile în autobuz și vă simțiți lăsați afară când nu puteți juca aceleași jocuri sau ascultați muzică. Acesta este ceva ce ați putea adresa.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aduceți iPod-ul dvs. la autobuzul școlar pasul 3
    3. Gândiți-vă de ce părinții dvs. pot refuza. Este o idee bună să încercați să preziceți de ce părinții dvs. pot refuza. În acest fel, puteți oferi imediat argumente. Gândiți-vă la orice întrebări sau îngrijorări pe care părinții dvs. le poate avea despre dvs. aducerea iPod-ului dvs. în autobuz.
  • Părinții tăi se pot îngrijora de faptul că ai prea mult timp de ecran. Ei pot, de asemenea, vă faceți griji că vă veți pierde iPod-ul. Ei ar putea dori să socializeze în loc să renunțe la alții.
  • Ce contraargumente ați putea face la aceste plângeri? Poate că ați putea promite să vă limitați timpul de ecran după școală. Ați putea fi de acord să plătiți pentru iPod-ul cu alocația dvs. dacă o pierdeți. Ați putea, de asemenea, să indicați iPod-ul este un instrument social, deoarece prietenii dvs. vorbesc adesea despre jocurile pe care le joacă și muzică ascultă.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aduceți iPod-ul dvs. la autobuzul școlar pasul 4
    4. Planificați ce veți spune înainte de timp. Nu trebuie să scrieți un cuvânt de vorbire cuvânt-cuvânt. Cu toate acestea, nu este niciodată o idee proastă de a avea o idee despre ceea ce veți spune. Încercați să vă jobați gândurile înainte de timp și apoi să citiți înapoi ceea ce ați scris. Cum puteți să vă exprimați cele mai eficient aceste gânduri? Au o idee brută despre cum să începeți conversația în ea.
  • Partea 2 din 3:
    Întrebându-vă părinții
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aduceți iPod-ul dvs. la autobuzul școlar Pasul 5
    1. Fi direct atunci când începeți conversația. Opriți-vă părinții și spuneți ceva de genul, "Aveți un minut? Am ceva ce vreau să te întreb." Apoi, intrați în subiect. Nu bate în jurul tufișului. Fiind cât mai directă posibil, poate ajuta conversația să funcționeze fără probleme.
    • De exemplu, începeți cu ceva de genul, "E vorba de iPod-ul meu. Am vrut să știu dacă ar fi bine pentru mine să o aduc în autobuz."
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aduceți iPod-ul dvs. la autobuzul școlar pasul 6
    2. Exprimă recunoștința când întrebați. Este întotdeauna o idee bună să vă faceți părinții să se simtă valorificați. Nu doriți să arătați intitulat sau exigent. Dacă părinții dvs. vă simt că înțelegeți și respectați autoritatea lor, sunt mult mai probabil să vă dea permisiunea.
  • De exemplu, spune ceva, "Chiar apreciez că-mi cumperi iPod-ul. Știu că nu a fost ieftin și știu cât de greu ați lucrat pentru a câștiga banii pentru asta."
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aduceți iPod-ul dvs. la autobuzul școlar pasul 7
    3. Ascultați punctele de vedere ale părinților dvs. cu respect. Când părinții tăi vorbesc, pauză și ascultă. Ei pot avea motive pentru a spune "Nu" și exprimând ezitare. Înțelegerea acestor motive vă poate ajuta să ajungeți la un compromis dacă este necesar.
  • Odată ce ați spus cazul dvs., întrerupeți și lăsați părinții să răspundă. Nu întrerupeți sau nu vorbiți peste ei în timp ce își explică preocupările lor.
  • Afișați că ascultați prindeți și răspundeți cu lucruri precum "da" și "Uh-huh."
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aduceți iPod-ul dvs. la autobuzul școlar Pasul 8
    4. Evitați argumentarea sau plângerea. Este puțin probabil să vă dați drumul dacă vă plângeți, argumentați sau discutați înapoi. Dacă vă arătați maturitate, părinții dvs. sunt mai probabil să spună "da" pentru tine. În loc să se certe cu părinții dvs., spuneți lucruri cum ar fi, "Bine, înțeleg ce spui, dar văd un mod diferit."
  • Partea 3 din 3:
    Care se ocupă de eșecurile în mod eficient
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aduceți iPod-ul dvs. la autobuzul școlar Pasul 9
    1. Întrebați politicos pentru o explicație. Dacă părinții tăi pregătesc să spună nu, este bine să cereți o explicație. Face atât de politicos și respectuos. Încadrați-l ca o modalitate de a înțelege mai mult perspectiva lor.
    • De exemplu, nu spuneți, "Nu este cinstit. De ce nu mă lași?"
    • În schimb, spuneți ceva asemănător, "Bine, înțeleg că nu vrei să-mi iau iPod-ul pe autobuz. Poți să-mi spui de ce este o problemă?"
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aduceți iPod-ul dvs. la autobuzul școlar Pasul 10
    2. Cereți-i să se gândească la asta și să decidă mai târziu. Dacă părinții dvs. exprimă ezitare, puteți cere întotdeauna un răspuns întârziat. Dacă părinții dvs. văd că sunteți maturi și dispuși să le dați o șansă de a decide, ei pot fi mai buni să spună "da" mai târziu. Dacă părinții dvs. au rezervări despre a vă permite să vă aduceți iPod-ul în autobuz, spuneți ceva de genul, "Bine, înțeleg că nu ești sigur de asta. De ce nu luați o zi să vă gândiți la asta și să putem vorbi mâine?"
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aduceți iPod-ul dvs. la autobuzul școlar Pasul 11
    3. Oferta de a face ceva în schimb. Părinții dvs. pot dori să simtă că câștigați recompense prin comportament bun. Există ceva ce puteți face pentru a câștiga dreptul de a vă aduce iPod-ul în autobuz? Încercați să oferiți un comportament pozitiv în schimb.
  • De exemplu, ați putea promite să vă aduceți gradele în cazul în care părinții dvs. vă permit să vă aduceți iPod-ul în autobuz.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aduceți iPod-ul dvs. la autobuzul școlar Pasul 12
    4. Acceptați a "Nu" pentru acum. Dacă spun părinții tăi "Nu" În ciuda eforturilor cele mai bune, acceptați acest lucru pentru moment. Ignorând regulile lor sau argumentând cu ei, le va face mai probabil să le impună strict. Cu toate acestea, dacă părinții dvs. văd că sunteți maturi, ei își pot schimba mințile mai târziu. Ei pot realiza că sunteți suficient de responsabili pentru a vă purta iPod-ul în autobuz.
  • Dacă părinții dvs. continuă să refuze, spun calm ceva, "Bine. Înțeleg. Mulțumesc pentru atenție."
  • sfaturi

    Avertizări

    Dacă nu primiți permisiunea, nu încercați să vă furișați iPod-ul în autobuz. Amintiți-vă, părinții dvs. pot fi dispuși să dea mai târziu dacă acceptați grațios a "Nu" pentru acum.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar