Cum să-i convingeți pe părinți să vă lași să cumpărați un iepuraș

Iepurii pot fi animale de companie minunate și iubitoare, dar ei iau o mulțime de muncă. Dacă doriți un iepure, părinții dvs. pot avea rezerve rezonabile. Înainte de a vorbi cu ei, faceți unele cercetări pentru a vă arăta că știți cum să aveți grijă de un iepure. Discutați direct cu părinții dvs. și faceți cererea politicoasă. În cazul în care ei spun "Nu," Puteți căuta un compromis. Cu toate acestea, dacă acceptați grațios a "Nu" Deocamdată, ei își pot schimba mințile în viitor și, în cele din urmă, vă permit să obțineți animalul de vis de vis.

Pași

Partea 1 din 3:
Decizia asupra abordării dvs
  1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să cumpărați un iepuraș 1
1. Faceți unele cercetări privind elementele de bază ale îngrijirii de iepure. Părinții tăi vor să se asigure că știi cum să ai grijă de orice animal de companie. Petreceți ceva timp online privindu-se la elementele de bază ale îngrijirii de iepure pe site-uri precum societatea umană și ASPCA.
  • Iepurii trăiesc, de obicei, în cuști sau colibe care sunt stocate cu cedru sau cu șuvoi de lemn. Dacă părinții dvs. vă îngrijorează cu privire la mese, iepurii pot fi instruiți de așternut.
  • Iepurii mănâncă în principal fân de iarbă, legume verzi închise și pelete. Lăsați părinții dvs. să știe că înțelegeți cum să vă hrăniți iepurele o dietă sănătoasă.
  • Părinții voștri doresc să se asigure că iepurele dvs. este tratat bine. Căutați cum să socializați și să gestionați un iepure.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să cumpărați un iepuraș 2
    2. Face o listă de potențiale preocupări pe care părinții dvs. le poate avea. Cu orice animal de companie, părinții tind să vă faceți griji cu privire la îngrijire și costuri. Din fericire, cele mai multe preocupări pot fi abordate dacă sunteți proactivi în găsirea de soluții. Întrebați-vă de ce pot spune părinții dvs "Nu" și jot o listă de motive potențiale pe care le pot refuza.
  • Costul este, de obicei, o preocupare majoră pentru părinți. Cercetați cât de mulți iepuri costă în mod obișnuit la adăposturi și magazine de animale de companie, precum și costurile asociate pentru alimente și consumabile.
  • Timpul este o altă problemă mare. Părinții dvs. vor dori să se asigure că iepurele dvs. primește îngrijirea pe care o are.
  • Unii oameni tind să se gândească la iepuri ca animale de companie dezordonate. Părinții tăi se pot îngrijora de lucruri precum mirosul cauzat de o cușcă de iepure.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să cumpărați un iepuraș 3
    3. Găsiți modalități de abordare a potențialelor preocupări. Odată ce aveți o listă de preocupări, treceți prin lista dvs. Gândiți-vă la modalitățile de care ați putea adresa preocupărilor în cazul în care părinții dvs. le ridică în timp ce vorbiți. Acest lucru poate ajuta cu adevărat să-i arătați părinților că ați crezut în mod matur acest lucru.
  • Dacă costul este o problemă, ați putea oferi un loc de muncă cu jumătate de normă pentru a plăti pentru îngrijirea iepurelui.
  • Dacă părinții dvs. sunt îngrijorați de timp, uitați-vă la programul dvs. Găsiți buzunare de timp în fiecare zi în care ați putea să vă angajați să vă îngrijiți de iepure.
  • Oferiți-vă să curățați cușca în mod regulat și să o păstrați în camera dvs. Acest lucru poate ajuta la clarificarea preocupărilor legate de miros.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să cumpărați un iepuraș 4
    4. Practicați ce veți spune mai întâi. Este normal să fii nervos dacă faci o cerere mare. Practicarea înainte de timp poate ajuta. Puteți face o idee brută despre ceea ce doriți să spuneți și apoi repetați în fața unei oglinzi. Acest lucru vă ajută să intrați în conversația calmă.
  • Nu scrieți exact ce veți spune, așa cum doriți să aveți spațiu pentru a improviza. Doar jot în jos o idee brută.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să cumpărați un iepuraș de iepuraș 5
    5. Alegeți un moment bun pentru a vorbi. Vrei să te apropii de părinții tăi când sunt într-o stare bună, că uite de ori când nu sunt ocupați. De exemplu, ați putea aduce problema într-o după-amiază de sâmbătă în locul unei săptămâni aglomerate.
  • Partea 2 din 3:
    Vorbind cu părinții tăi
    1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să cumpărați un iepuraș 6
    1. Cereți părinților dvs. să vorbească. Abordați-vă părinții în timpul dvs. aleasă pentru a vorbi și spune-le direct pe care doriți să le vorbiți. Este normal să fii nervos, dar ia câteva respirații adânci și lansați direct în conversație.
    • De exemplu, spune ceva, "Băieți, aveți un minut? Voiam să vă întreb ceva."
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să cumpărați un iepuraș 7
    2. Introduceți subiectul direct. Cel mai bine este să ajungeți direct la punctul în loc să bateți în jurul tufișului. Spuneți-le în mod matur, că doriți să obțineți un iepure și că ați făcut cercetarea pe această temă.
  • De exemplu, spune ceva, "Chiar vreau să obțin un iepure de companie. Am citit mult online, așa că știu că am avut grijă de unul. Cred că aș putea face acest lucru singur și nu ar crea o muncă suplimentară pentru dvs."
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să cumpărați un iepuraș 8
    3. Utilizați manierele când întrebați. Amintiți-vă, doriți să arătați părinților dvs. sunteți matur. Dacă ieșiți la fel de exigenți, ei pot fi frustrați. Utilizați maniere de bază și arată o recunoștință când întrebați.
  • De exemplu, "Știu cât de tare lucrați și cu adevărat apreciez asta. Știu că iau un alt animal de companie este o mare responsabilitate."
  • Manierele de bază pot merge, de asemenea, un drum lung. De exemplu, "Ați putea să vă gândiți la asta? Mulțumiri!"
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să cumpărați un iepuraș 9
    4. Ascultați perspectiva părinților tăi. Când părinții dvs. răspund la întrebarea dvs., nu întrerupeți. Ascultați ceea ce spun și încearcă să înțeleagă preocupările lor. Cu atât mai bine înțelegeți de ce spun "Nu," cu atât mai bine îl puteți adresa.
  • Partea 3 din 3:
    Care se ocupă de un refuz
    1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să cumpărați un pas de iepuraș 10
    1. Evitați argumentarea și plânsul. Chiar dacă părinții voștri vă vor fi frustrați, nu doriți ca lucrurile să se transforme într-un argument. Acest lucru face mai probabil ca părinții dvs. să spună "Nu."
    • Dacă te simți frustrat, luați câteva respirații adânci. Amintiți-vă că sunteți maturi poate ajuta la convingerea părinților.
  • Image intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să cumpărați un iepuraș 11
    2. Adresați-vă părinților dvs. de ce spun ei "Nu." Este bine să cereți un motiv dacă spun părinții dvs "Nu." Acest lucru vă poate ajuta să abordați preocupările și să căutați un compromis. Asigurați-vă că întrebați politicos.
  • Nu spuneți, "Dar asta nu este corect! De ce nu mă asculți?" În schimb, spuneți ceva asemănător, "Vă rog să-mi spuneți de ce spuneți "nu?"Vreau doar să înțeleg mai bine."
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să cumpărați un iepuraș de iepuraș 12
    3. Oferta de a face ceva în schimb. Părinții se îngrijorează uneori să-și rădăcească copiii și nu doresc să vă ducă pur și simplu un iepure. Oferta de ao câștiga într-un fel. În acest fel, părinții dvs. vor vedea beneficiile de a vă permite să aveți un animal de companie.
  • De exemplu, ați putea oferi să vă aduceți gradele în cazul în care părinții dvs. sunt de acord să vă permită să aveți un iepure.
  • De asemenea, puteți oferi să găsiți modalități de a vă ajuta să plătiți pentru iepure, cum ar fi obținerea unui loc de muncă cu fracțiune de normă.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să cumpărați un iepuraș 13
    4. Căutați un compromis. Pot exista modalități de a vă întâlni pe părinții dvs. la jumătatea problemei. Ascultați preocupările părinților dvs. și vedeți dacă puteți găsi un compromis care funcționează pentru toată lumea.
  • De exemplu, dacă părinții dvs. sunt preocupați de mirosul iepurelui, oferiți-l să-l păstrați într-un adăpost în aer liber, în loc de casă în loc de casă.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să cumpărați un iepuraș 14
    5. Acceptați a "Nu" pentru acum. Dacă părinții tăi își pun piciorul în jos, toată speranța nu este pierdută. Să accepte calm răspunsul lor fără să se plângă. În câteva luni, este posibil să puteți aduce din nou problema. Dacă părinții dvs. văd că sunteți maturi, ei își pot schimba mintea.
  • Terminați conversația pe o notă bună. Spune ceva de genul, "Vă mulțumim că ați ascultat oricum. chiar apreciez."
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să cumpărați un iepuraș de iepuraș 15
    6. Demonstrează responsabilitatea dvs. Îngrijirea pentru un bunny ia o mulțime de muncă, iar părinții dvs. vor dori să știe că sunteți suficient de responsabil pentru locul de muncă. După conversație, lucrați foarte greu pentru a ține pasul cu temele și treburile. Acest lucru poate ajuta la convingerea părinților dvs. să-și schimbe mintea în viitor. Cu cât sunteți mai responsabili, cu atât mai confortabil vor fi cu tine obținerea unui animal de companie. De asemenea, amintiți-vă că ați putea aduce întotdeauna "Vreau să dau animalului o casă bună."argument și oferiți ideea de a merge la un adăpost. De asemenea, aduceți obținerea unui iepure mai în vârstă, deoarece mulți oameni vor merge pentru pisoi (iepuri pentru copii) și vor spune că veți adopta un animal mai vechi vă poate face să parcă mai matur și mai puțin copilăresc. De asemenea, vă arată că vă gândiți mai puțin ca o idee trecătoare și mai mult un angajament pe termen lung.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Luați în considerare adoptarea de la o societate umană, adăpost sau salvare în loc să cumpărați un iepure. Taxele de adopție sunt, de obicei, mai ieftine.
  • Cei mai mulți iepuri iubesc atenția - dacă nu aveți timp să le dați dragostea voastră, obțineți-i un prieten. Iepurii tind să se înțeleagă cu aproape oricine, așa că nu vă faceți griji cu potrivirea perfectă!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar