Cum să devii un regizor funerar

Un director funerar supraveghează detaliile privind serviciile memoriale ale decedatului. Care lucrează îndeaproape cu familia și prietenii individului plecat, directorul funerar garantează că un serviciu memorial răspunde nevoilor și dorințelor celor decedați și cei dragi pe cei dragi. În învățarea modului de a deveni un director funerar, trebuie să posedă în primul rând o empatie naturală pentru cei care suferă și dorința de a le ajuta prin acest proces dificil și dureros. În SUA și în alte părți, veți avea nevoie, de asemenea, de formare și certificare specifică. A deveni un regizor funerar este o cale lungă, dar, dacă sunteți dedicat, poate fi foarte util.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea educației și certificării
  1. Imaginea intitulată deveni un director funerar Pasul 1
1. Examinați instruirea informală. În funcție de cerințele statului dvs., este posibil ca o educație formală să nu fie necesară. Mulți directori funerali din Statele Unite s-au născut în comerț sau au câștigat intrarea pe o afacere locală timpurie. Dacă o casă funerară locală este dispusă să vă ofere formare, formarea informală poate fi suficientă pentru a obține în cele din urmă o ucenicie și o licență.
  • Țineți minte, cele mai multe case funerare vor oferi numai formarea celor cu educație formală. Cu toate acestea, dacă timpul și banii sunt o problemă, verificați cu casele funerare locale.
  • Aranjați o întâlnire în care discutați interesele dvs. de a deveni director funerar. Să vă transmită dorința și entuziasmul dvs. de a învăța. Dacă pari dedicat, o casă funerară locală vă poate oferi instruire.
  • Căutați locuri de muncă la nivel de intrare care lucrează la o casă funerară. În plus față de a vă ajuta să obțineți o pregătire informală, este o modalitate excelentă de a încerca profesia înainte de a vă angaja să mergeți la școală pentru el.
  • În Marea Britanie, este necesar un curs online înainte de mână, pe care îl puteți lua prin Asociația Națională a Directorilor Funerali. Numai după luarea acestui curs puteți beneficia de formare la locul de muncă.
  • Chiar și cu formarea informală, aveți nevoie de cel puțin o diplomă de liceu sau GED.
  • Imaginea intitulată deveni un director funerar Pasul 2
    2. Urmăriți o diplomă de licență sau de licență. În majoritatea cazurilor, este necesară o educație formală. O diplomă de licență sau asociată într-un câmp precum științele mortuare este de obicei necesară pentru a deveni director funerar. Programele variază de la doi la patru ani. Dacă lucrați în Marea Britanie, cu toate acestea, o diplomă nu este necesară, deoarece există cursuri specifice de formare furnizate prin intermediul Asociației Naționale a Directorilor Funerali.
  • Majoritatea școlilor acreditate cu Consiliul American de Educație pentru Serviciul Funeral (ABFSE) oferă programe asociate, frecvent prin colegii comunitare. Câteva școli oferă pahare de patru ani. Verificați cerințele statului dvs. pentru a vedea dacă un asociat sau un burlac este necesar în statul dvs. pentru a primi licența dvs.
  • În timpul școlii, veți studia lucruri precum etica, suferința și dreptul afacerilor. Veți învăța, de asemenea, elementele de bază ale îmbătrânirii unui corp și o pregătește altfel pentru înmormântare.
  • Imaginea intitulată deveni un director funerar Pasul 3
    3. Obțineți experiență relevantă de muncă. În timp ce vă urmăriți educația și formarea, lucrați la CV-ul dvs. Tipul de antrenament pe care îl faceți pentru lucruri. Luați locuri de muncă cu jumătate de normă care vă vor ajuta să vă diversificați CV-ul și să vă măriți șansele de angajare.
  • În multe case funerare, este nevoie de o cantitate mică de experiență de management de birou. Căutați o muncă administrativă. Puteți lucra, de exemplu, ca secretar sau asistent part-time pe măsură ce completați o grad de ucenicie sau asociație.
  • De asemenea, ar trebui să priviți în locuri de muncă în care lucrați cu alții. Abilitățile de comunicare interpersonale sunt vitale pentru a deveni director funerar. Încercați să lucrați într-un mediu în care vă puteți ocupa de moarte sau de suferință. De exemplu, ați putea lucra într-o cameră de urgență.
  • Imaginea intitulată deveni un director funerar Pasul 4
    4. Completați o ucenicie. Majoritatea statelor necesită să completați o ucenicie cu o casă funerară locală pentru a deveni un director funerar licențiat. Va trebui să găsiți un regizor funeral licențiat dispus să vă sponsorizeze. Programul de colegiu sau de formare vă poate oferi un sponsor. Ați putea, de asemenea, să vă întrebați la casele funerare locale.
  • În timpul uceniciei dvs., veți lucra sub supravegherea unui director funerar licențiat. Veți umbri directorul funerar și veți participa la locul de muncă într-o adevărată casă funerară. Lungimile variază între unu și trei ani.
  • Acordați o atenție deosebită mentorului dvs. în timpul uceniciei dvs. Lucrați din greu și fiți un student bun, astfel încât să puteți absorbi cât mai multe informații posibil.
  • Image denumită deveni un director funerar Pasul 5
    5. Verificați cerințele de licențiere în statul dvs. Cerințele de licențiere ale fiecărui stat sunt diferite. Asigurați-vă că contactați ABFSE pentru a verifica cerințele din statul dvs. Va trebui să lucrați ca un ucenic de mai mulți ani. Fiecare stat are un examen specific pe care trebuie să-l treci pentru a deveni un director funerar.
  • Unele afirmă mai multă educație decât alții, iar taxele variază. În California, de exemplu, aveți nevoie de o diplomă de asociații în domeniul artelor și științelor. Nu puteți fi educați formal. Aplicația vine, de asemenea, cu o taxă de depunere de 100 USD.
  • Cum vă înscrieți pentru examenul de licențiere variază în funcție de stat. Pot exista unele taxe necesare pentru a lua examenul.
  • Imaginea intitulată deveni un director funerar Pasul 6
    6. Studiu pentru examenul de licențiere. Examenul de licențiere a regizorului funeral nu este ușor, deci studiați greu. Ar trebui să puteți găsi materiale de studiu și ghiduri online, precum și teste practice. Faceți timp în fiecare zi pentru a studia materialul pentru a vă asigura că obțineți un grad de trecere.
  • Găsiți un loc bun pentru a studia. Ar trebui să găsiți o zonă liberă de distragere exterioară cu iluminare bună și o mulțime de cameră. Nu trebuie să aduceți niciun material distractiv, ca un telefon mobil, în spațiul dvs. de studiu.
  • Asigurați-vă că rămâneți la un program de studiu. Găsiți un timp în fiecare zi când puteți studia în mod rezonabil. Stai jos în acel moment în fiecare zi pentru o sesiune de studiu.
  • Ia pauze. Nu puteți studia ore întregi, fără a renunța. Asigurați-vă că vă dați 5 minute în fiecare oră sau pentru a vă relaxa.
  • Imaginea intitulată deveni un director funerar Pasul 7
    7. Finalizați examenul de licențiere. Examenul de licențiere este de obicei alegerea multiplă și trebuie să o luați la un centru de testare lângă dvs. De obicei, luați examenul electronic. Va fi un tutorial scurt înainte de examenul care vă instruiți cu privire la modul de utilizare a computerului.
  • Va fi o taxă pentru înregistrarea și luarea examenului. Taxe foarte de stat.
  • De obicei, trebuie să lăsați obiecte personale, cum ar fi electronice și băuturi, în afara zonei de testare.
  • Veți primi scorul dvs. de îndată ce ați completat examenul. În cazul în care nu treceți, va trebui să luați examenul din nou și să plătiți orice taxe.
  • Metoda 2 din 3:
    Începând cariera dvs
    1. Imaginea intitulată deveni un director funerar Pasul 8
    1. Scrieți un CV solid. Un CV este un instrument important asupra vânătorii dvs. de locuri de muncă. Odată ce ați trecut examenul dvs., scrieți un CV pentru al trimite un potențial angajatorilor.
    • Listează orice experiență relevantă pe care o aveți. În plus față de lucruri precum ucenicia dvs., inclusiv orice loc de muncă cu jumătate de normă sau o muncă voluntară care ar ajuta cu o carieră ca regizor funerar.
    • Asigurați-vă că utilizați limba implicată în industria serviciilor funerare. De exemplu, dacă ați lucrat într-o cameră de urgență, discutați despre ajutarea familiilor rătăcite în timpul stresului. Asigurați-vă că vă mențineți înregistrările concise.
    • Păstrați formatul CV-ului dvs. consistent pe tot parcursul. Lucruri precum alegerile dvs. în fonturi, punctele de gloanțe și așa mai departe ar trebui să aibă un model.
  • Imaginea intitulată deveni un director funerar Pasul 9
    2. Căutați un loc de muncă. Vor fi o mulțime de concurență pentru poziții deschise, deci aveți răbdare. Probabil că va trebui să vă trimiteți CV-ul în multe locuri înainte de a vă auzi înapoi. Este posibil să trebuiască să vă mutați pentru a găsi un loc de muncă, așa că nu ezitați să aplicați în locurile din afara zonei dvs.
  • Dacă sunteți încă în școală, căutați servicii de plasare de locuri de muncă acolo.
  • Puteți căuta plăci de lucru, cum ar fi monstru, într-adevăr, și funeralnet.
  • Imaginea intitulată deveni un director funerar Pasul 10
    3. Practicați abilități bune de interviu. Odată ce ați aterizat un interviu, mergeți în pregătit. Un interviu solid vă poate ajuta să vă aduceți primul loc de muncă în industrie. Cercetați casa funerară înainte de timp, astfel încât să aveți un sentiment de etică și misiune. Arătați-vă îmbrăcați profesional și dați un interviu politicos, profesional.
  • Practicați răspunsul la întrebările frecvente, cum ar fi "Ce probleme ați confruntat cu toată cariera dvs. profesională?" și "De ce ai fi un bun bun la casa noastră înmormântare?" Asigurați-vă că ați pregătit răspunsurile care prezintă cele mai bune calități.
  • Puneți întrebări la sfârșitul interviului, cum ar fi, "Care este cultura companiei ca aici?" Doriți să arătați că sunteți interesat cu adevărat de slujbă.
  • Fi politicos la încheierea interviului. Agitați mâna intervievatorului și mulțumiți-i pentru că ați făcut timp să vă vadă.
  • Metoda 3 din 3:
    Evaluarea adecvării
    1. Imaginea intitulată deveni un director funerar Pasul 11
    1. Aflați despre calea carierei. Ca și în cazul oricărei cariere, doriți să vă asigurați că devenirea unui regizor funerar este potrivit pentru dvs. Lucrul cu familiile decedate și îndurerate pot fi recompensate, deoarece veți ajuta pe alții prin momente dificile. Cu toate acestea, locul de muncă poate fi foarte solicitant la, uneori, stresant.
    • Lucrul într-o casă funerară timp de cel puțin 6 luni vă va ajuta să determinați dacă este o cale de carieră bună pentru dvs.
    • Veți coordona înmormântările ca director funerar. Veți lucra cu familiile să se stabilească pe aranjamente funerare. Veți avea grijă de preocupările logistice, cum ar fi transportul corpurilor și pregătirea anunțurilor obituare.
    • De asemenea, veți pregăti organisme pentru înmormântare. Veți curăța și vă veți curăța corpurile. Dacă înmormântarea este deschisă, veți pregăti corpurile pentru vizualizare.
    • O mare parte a energiei emoționale și fizice este necesară pentru a deveni director funerar. O mulțime de lucruri se îndreaptă spre pregătirea unei înmormântare, așa că orele dvs. vor fi lungi. De asemenea, trebuie să lucrați la familii confortabile, care pot lua o taxă emoțională cu timpul. Mulți oameni găsesc lucrarea de recompensare, totuși, așa cum puteți ajuta oamenii să câștige închiderea după o persoană iubită.
  • Imaginea intitulată deveni un director funerar Pasul 12
    2. Lucrați la cultivarea calităților corecte. Anumite abilități sunt necesare pentru a deveni un director funerar. Înainte de a începe chiar formarea formală, există anumite abilități de viață de care aveți nevoie pentru a deveni un director funerar.
  • Abilitățile interpersonale sunt o necesitate pentru un regizor funerar. Încercați să luați cursuri de psihologie în liceu și căutați oportunități de a lucra cu oamenii. Voluntarul de lucru, în care lucrați direct cu alții, puteți ajuta abilitățile interpersonale.
  • Imaginea intitulată deveni un director funerar Pasul 13
    3. Gândiți-vă dacă vă puteți ocupa de taxa emoțională. Fiind un regizor funerar poate fi greu. Va trebui să vă ocupați de o zi emoțională în ziua și ziua. Care se ocupă de moarte zilnic se poate simți, de asemenea, deprimant. Dacă vă simțiți ars, asigurați-vă că vă întoarceți la familie și prieteni pentru sprijinul emoțional.
  • Au un grup de sprijin puternic. Asigurați-vă că întotdeauna aveți alți oameni în jur pentru a vorbi.
  • Dacă este necesar, este posibil să trebuiască să căutați un terapeut la un moment dat pentru a gestiona stresul acestei cariere exigente.
  • Dacă sunteți stres ridicat prin natura naturii sau vă simțiți inconfortabil de a face moartea și moartea, aceasta nu poate fi o cale de carieră bună pentru dvs.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că verificați cerințele relevante din zona în care locuiți.

    Avertizări

    Deoarece un director funerar funcționează în mai multe domenii diferite ale companiei, el / ea poate pentru a ajuta la pregătirea corpului pentru prezentare. Directorii funerali merg la lungimi semnificative pentru a se proteja de orice boli sau boli pe care le-ar putea contacta cu moartea.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar