Cum să devii un căpitan cu barca

A deveni un căpitan cu barca poate fi un proces consumator de timp, dar recompensat. Licența căpitanului nu este necesară dacă doriți doar să luați propria dvs. barcă pentru croazierele de agrement, dar este necesar dacă primiți orice compensare pentru serviciile dvs. de barcă. Cu studiile corecte, experiența și scorurile de testare, veți fi pe drum spre a deveni un căpitan cu barca licențiată.

Pași

Partea 1 din 4:
Educați-vă
  1. Imaginea intitulată deveni un căpitan cu barca Pasul 1
1. Câștigați diploma de liceu sau GED. Indiferent de ce fel de navă sperați să căpitane, va trebui să obțineți diploma de liceu. Dacă nu ați terminat niciodată liceul, luați un curs de pregătire GED și apoi luați examenul. Dacă sunteți încă în liceu, luați fizica, chimia și un total de patru ani de matematică pentru a vă pregăti pentru orice instruire maritimă.
  • Aflați abilitățile de comunicare prin cursuri de engleză și alte clase de limbă.
  • De asemenea, ia în considerare luarea de cursuri de calculator și clase mecanice de desen.
  • Imaginea intitulată deveni un căpitan cu barca Pasul 2
    2. Obțineți o diplomă de licență. Deși nu este strict necesar, este recomandat să obțineți o diplomă de licență de patru ani. Acest lucru se poate face la o instituție specializată ca U.S. Academia Marinei Merchant sau la orice colegiu sau universitate de 4 ani. Academia Marină oferă avantajul de a vă pregăti pentru examenul de licențiere.
  • Obțineți o diplomă în domeniul transportului maritim, ingineriei marine, operațiuni maritime și tehnologii sau gestionarea șantierului naval.
  • Imaginea intitulată deveni un căpitan de barcă Pasul 3
    3. Studiu subiecte relevante. Indiferent dacă aveți o educație formală, există anumite abilități de care veți avea nevoie să studiați și să practici dacă doriți să fiți un căpitan bun. Subiecte de studiu care se ocupă cu software-ul de navigație, software-ul de gestionare a facilităților, operațiunile sistemului de comunicații marine și structura echipamentelor mecanice ale navelor.
  • Chiar dacă nu vă puteți permite o educație completă de 4 ani, încercați să audiți unele clase legate de maritime la universitatea locală sau la colegiul comunitar.
  • Căutați clase oferite de organizațiile locale precum clubul de iahturi sau clubul de navigație.
  • Imaginea intitulată deveni un căpitan cu barca Pasul 4
    4. Înscrieți-vă în clasa de licență a căpitanului. Există cursuri pe termen scurt pe care le puteți înscrie în care vă pregătiți pentru examenul dvs. de licențiere. Nu sunt necesare pentru a lua examenul, dar pot fi o modalitate completă de a învăța despre navigație, calcule de maree, regulile internaționale și interioare ale drumului și meteorologia.
  • Dacă locuiți lângă o coastă, căutați afacerile locale care se specializează în aceste clase. Dacă nu există nimic aproape de locul în care locuiți, puteți face un curs online.
  • Aceste cursuri se încheie într-un examen scris care poate fi adesea în examenul oficial. Verificați site-ul de gardă de coastă pentru a găsi cursuri aprobate.
  • Partea 2 din 4:
    Câștigând experiență
    1. Imaginea intitulată deveni un căpitan cu barca Pasul 5
    1. Conectați cel puțin 360 de zile de la mare. Înainte de a obține o licență de căpitan, trebuie să aveți un total minim de 360 ​​de zile în valoare de mare în termen de cinci ani. A "zi" În acest context se referă la o perioadă de patru ore consecutive.
    • Dacă acest timp de mare este petrecut sub comanda unui alt căpitan, va trebui să aveți acest căpitan să semneze cererea de licență atunci când vine timpul.
    • Orice timp petrecut pe un număr de barcă. Deci, includeți orele care lucrează în poziții, cum ar fi o servitoare sau deșeuri pe o navă de croazieră.
  • Imaginea intitulată deveni un căpitan cu barca Pasul 6
    2. Petreceți o pregătire suplimentară de timp pe o barcă. Chiar dacă aveți nevoie doar de 360 ​​de zile de la mare pentru a obține licența dvs., dacă doriți un loc de muncă real ca căpitan, veți avea nevoie de obicei de cel puțin trei până la patru ani de experiență profesională. Această experiență ar trebui să fie direct legată de operațiunile și gestionarea unei nave.
  • Unele poziții de a vizualiza sunt deșeuri, al treilea partener, al doilea partener, partener șef sau inginer.
  • În timp ce puteți studia unele dintre elementele de bază ale navigației în cărți sau online, aveți într-adevăr nevoie de experiență pe apă pentru a înțelege cu adevărat ce ați citit.
  • Imaginea intitulată deveni un căpitan cu barca Pasul 7
    3. Obțineți instruirea la locul de muncă. Aplicați pentru un loc de muncă la nivel de intrare la bordul unei nave standard de croazieră sau a unei nave comerciale și lucrați în sus prin intermediul rândurilor. Veți câștiga ore și veți avea vizionarea și învățarea de la alții și veți face contacte importante pe care le puteți utiliza mai târziu pentru referințe și oportunități de angajare.
  • Căutați poziții precum ghidul turului, dockhand, ofițer de salubritate sau mecanic de barci.
  • Imaginea intitulată deveni un căpitan cu barca Pasul 8
    4. Lucrează ca ofițer de punți. Dacă participați la o Gardă de Coastă sau Academia Marină, absolvenți că ați putea servi drept ofițer de punte sau al treilea partener în rezervația de gardă de coastă, rezervația marină comercială sau rezervația navală. Dacă nu ați participat la unul dintre aceste programe, lucrați până la una dintre aceste poziții, începând ca o mână de punți.
  • Partea 3 din 4:
    Obținerea licenței
    1. Imaginea intitulată deveni un căpitan cu barca Pasul 9
    1. Aplicați pentru o cartelă TWIC, dacă este necesar. Dacă veți fi dirijați barca în apele militare securizate, va trebui să solicitați o carte de certificare de identificare a lucrătorului de transport înainte de a putea aplica pentru licența căpitanului dvs. Verificați site-ul de gardă de coastă pentru a vedea dacă aveți nevoie de unul.
    • Dacă nu este necesar, oferiți pur și simplu o declarație cu aplicația dvs. care spune că nu aveți nevoie de ea.
    • Dacă este necesar un card TWIC pentru dvs., puteți aplica pentru aceasta prin intermediul TSA.
    • Cardul dvs. TWIC vă va permite să intrați în fiecare port aflat în Harbor în Statele Unite.
  • Imaginea intitulată deveni un căpitan cu barca Pasul 10
    2. Alegeți între "Six-Pack" sau Licența Master. Cel mai frecvent tip de licență este operatorul licenței de nave de pasageri neaspectate, mai frecvent numită "șase-pachet", deoarece puteți lua până la șase pasageri plătiți pe apă cu dvs. Dacă vă prevăluiți că doriți sau aveți nevoie să luați mai mult de șase persoane afară, apoi obțineți licența de master.
  • Licența principală implică mult mai multe ore de mare, dar nu este nevoie să obțineți mai întâi licența cu șase pachete. Salt direct la maestru dacă asta e cea pe care o vrei.
  • Imaginea intitulată deveni un căpitan cu barca Pasul 11
    3. Satisface toate imprimările fine fizice și legale. Va trebui să treceți un examen fizic, testul de droguri, verificarea de fond și amprentele. Verificați site-ul Gardei Coastă pentru o listă de centre aprobate pentru a vizita aceste sarcini. CPR și certificarea de prim ajutor sunt, de asemenea, necesare, de exemplu. În plus, veți avea nevoie de o fotocopie a permisului de conducere.
  • Identificarea suplimentară va fi necesară, cum ar fi un card de securitate socială sau o cartelă de înregistrare străină I-551.
  • Imaginea intitulată deveni un căpitan cu barca Pasul 12
    4. Trimiteți o cerere. Vizitați site-ul web al Gardei Coastă pentru a imprima și completa o cerere pentru licența căpitanului dvs. Această licență este mai cunoscută mai cunoscută sub numele de acreditare marin de comerciant (MMC). Includeți documentația experienței dvs. de mare cu aplicația dvs.
  • Puteți trimite aplicația dvs. și orice documente justificative în cadrul unui centru local de examen regional (REC) sau îl trimiteți la REC prin poștă.
  • Dacă sunteți în afara U.S., va trebui să solicitați certificatul internațional de competență (ICC) prin Academia Royal Yacht.
  • Imaginea intitulată deveni un căpitan de barcă Pasul 13
    5. Prezentați trei referințe de caractere. În plus față de aplicația însăși, va trebui să depuneți trei scrisori de recomandare. Aceste referințe ar trebui să fie scrise de persoane care lucrează sau familiarizează cu industria maritimă. În acest fel, ele pot aborda atât personajul, cât și competența dvs. cu o barcă.
  • Referințele de la căpitanii licențiați, pescarii comerciali sau alții care dețin și își desfășoară propriile bărci sunt, în general, cele mai bune.
  • Aceste scrisori de referință de caractere ar trebui să fie, de asemenea, notariale.
  • Imaginea intitulată deveni un căpitan cu barca Pasul 14
    6. Plătiți comisioanele. Taxele standard se ridică la aproximativ 250 până la 300 de dolari, și acoperă evaluarea, examinarea și emiterea. Va trebui să plătiți taxa de evaluare atunci când vă întoarceți la cererea dvs. și taxa de examinare atunci când finalizați testul. Taxa de emisiune trebuie plătită înainte de a putea primi acreditările.
  • Imaginea intitulată deveni un căpitan cu barca Pasul 15
    7. A lua testul. Odată ce cererea dvs. a fost revizuită, veți fi trimis o aprobare pentru a testa scrisoarea. Apoi, puteți vizita site-ul web al Gardei Coastă pentru a vă programa testul la un REC local. Nu există un test de conducere atunci când aplicați pentru licența căpitanului dvs., dar există un test scris.
  • Acest examen va consta, de obicei, din mai multe întrebări cu privire la procedurile de punte și de siguranță, navigația generală și regulile asociate cu operarea unei barci în apele comune.
  • Imaginea intitulată deveni un căpitan cu barca Pasul 16
    8. Primiți acreditările. După ce trimiteți cererea și taxele și luați examenul, REC va procesa aplicația și îl va trimite la Centrul Național Maritim (NMC) pentru revizuire. Calificările dvs. profesionale, istoricul medical și siguranța și adecvarea generală vor fi evaluate.
  • Dacă cererea dvs. este aprobată, licența și acreditările dvs. vor fi tipărite și trimise prin poștă.
  • Partea 4 din 4:
    Obtinerea unei slujbe
    1. Imaginea intitulată deveni un căpitan cu barca Pasul 17
    1. Rețea prin contactele profesionale. Contactați pe oricine ați lucrat cu în timp ce câștigați pregătirea și experiența inițială. Discutați cu orice căpitanii sau directorii de nave de croazieră pe care ați lucrat sau profesorii maritimați pe care ați studiat-o. Întrebați-le dacă știu de orice deschideri de locuri de muncă sau de conducere.
    • Alăturați-vă Clubului local Yacht sau Clubului de navigație pentru a face mai multe contacte acolo.
    • Du-te amestecă cu alți căpuți la docuri locale și începeți conversații cu ei. Ei pot ști despre mai multe deschideri de locuri de muncă.
  • Imaginea intitulată deveni un căpitan cu barca Pasul 18
    2. Căutați anunțuri de locuri de muncă online. Există câteva site-uri web, cum ar fi http: // BoatCaptensonline.COM /, care sunt concepute special pentru cei care caută muncă ca căpitanii cu barca. De asemenea, puteți încerca mai multe site-uri generale de locuri de muncă, cum ar fi într-adevăr sau LinkedIn.
  • Imaginea intitulată deveni un căpitan cu barca Pasul 19
    3. Începeți propria afacere. Dacă aveți o barcă și licența căpitanului, nu aveți nevoie de altcineva să vă angajați - vă puteți angaja! Dacă locuiți lângă un ocean sau lac, sunt obligați să fiți turiști care caută activități de apă distractivă. Ia familiile de pescuit sau snorkeling, oferă croaziere apus de soare sau vă învățați propriile lecții de navigație.
  • Imaginea intitulată deveni un căpitan cu barca Pasul 20
    4. Continuați educația. Dacă doriți să vă îmbunătățiți șansele de a obține munca sau de a vă menține locul de muncă, ar trebui să luați în considerare luarea unor cursuri de educație continuă printr-o academie maritimă. Aceste cursuri vă pot ajuta să învățați noi competențe și noi tehnologii legate de industrie.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar