Cum să devii un șofer certificat de forklift

Fiind un driver de stivuitor, vă cere să utilizați un stivuitor pentru a muta materialele în depozite, șantiere, fabrici și șantiere de construcții. Acest loc de muncă poate fi o muncă grea, deoarece este posibil să utilizați stivuitorul timp de opt ore la un moment dat, dar poate fi ideal dacă vă place să utilizați mașini și să faceți schimb de lucru. Pentru a face acest lucru, va trebui să aveți cel puțin 18 ani și să aveți o diplomă de liceu. De asemenea, veți avea nevoie de instruirea și certificarea de siguranță necesară, astfel încât să puteți utiliza stivuitorul. Odată ce aveți pregătire și abilități, puteți căuta poziții de șofer de stivuitor.

Pași

Partea 1 din 3:
Având educația și experiența necesară
  1. Imaginea denumită devenind un driver certificat de stivuitor Pasul 1
1. Fi de cel puțin 18 ani. Acest lucru va permite angajatorilor să vă angajeze în conformitate cu legile muncii în majoritatea țărilor. Este posibil să fie necesar să arătați un permis de conducere sau un ID emis de guvern pentru a vă dovedi vârsta dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un driver certificat de stivuitor Pasul 2
    2. Au o diplomă de liceu. Majoritatea angajatorilor vor prefera să vă finalizați cel puțin educația la nivelul liceului. Acest lucru este preferat, dar nu este necesar.
  • Majoritatea angajatorilor vor accepta, de asemenea, o diplomă GED (Diplomă de Educație Generală).
  • Imaginea intitulată Deveniți un driver certificat cu stivuitoare Pasul 3
    3. Obțineți experiență de lucru într-un depozit sau pe un șantier de construcții. Operarea unui stivuitor va cere să lucrați în aceste medii. Acest tip de experiență de lucru vă va ajuta să vă obișnuiți cu condițiile exterioare extreme, precum și cu fumul și zgomotele puternice frecvent găsite pe un site sau într-un depozit.
  • Ridicați schimbările la un depozit din zona dvs. ca lucrător. Sau, luați un loc de muncă cu fracțiune de normă la un șantier într-o poziție de nivel scăzut.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea certificată
    1. Imaginea intitulată deveni un driver certificat de stivuitor Pasul 4
    1. Găsiți un program de formare aprobat de OSHA. Asigurați-vă că vă înscrieți într-un program de instruire care este predat de un instructor de formare calificat. Acestea ar trebui să aibă dovada că acestea sunt certificate de OSHA (Securitatea Ocupațională și Administrația pentru Sănătate) pentru a preda programul și a confirma că veți Primiți aprobarea OSHA Când completați cursul.
    • Uită-te la site-ul OSHA pentru o listă de site-uri și servicii de instruire sugerate pe care le puteți utiliza.
    • Rețineți că nu puteți obține certificați online. Va trebui să completați instrucțiunile oficiale online și apoi să faceți o pregătire practică în persoană cu formatorul. De asemenea, va trebui să fiți evaluați personal pentru a obține certificat.
  • Imaginea intitulată deveniți un driver certificat Storklift Pasul 5
    2. Completați instrucțiunile formale online. Această porțiune de formare se poate face online în module la un site web certificat de formare OSHA. În funcție de nevoile dvs., puteți fi instruiți pe stivuitoarele de depozit de operare, stivuitoare de teren accidentate, cricuri de paleți și pickers de comandă.
  • Va trebui să completați un test scurt când ați terminat cu instrucțiunea oficială. Vi se permite să căutați în sus și să corectați răspunsurile pe care le greșești în timpul testului.
  • Instrucțiunea formală online poate costa $ 60- $ 80 USD.
  • Imaginea intitulată deveni un driver certificat de stivuitor Pasul 6
    3. Formarea practică în sala de clasă. În timpul porțiunii de formare practică, veți obține instrucțiuni practice de către formator. De asemenea, veți obține demonstrații vii cu stivuitorul și faceți exerciții practice pe stivuitor, sub supravegherea formatorului. Acest lucru trebuie făcut în persoană.
  • Nu cumpărați în niciun program de antrenament care solicită să completați această porțiune online. Acestea nu sunt probabil legitime.
  • Imaginea intitulată Deveniți un driver certificat Storklift Pasul 7
    4. Completați evaluarea în persoană pentru a deveni certificată. Formatorul vă va folosi stivuitorul sub supravegherea lor și evaluați performanța dvs. Odată ce treceți evaluarea persoanei, veți fi considerat certificat OSHA.
  • Unele programe de instruire vă vor oferi un certificat odată ce treceți să arătați angajatorilor.
  • Numele dvs. va fi, de asemenea, înscris în înregistrările de formare, astfel încât angajatorii dvs. să vă poată privi și să confirmați că ați fost certificați.
  • Imaginea intitulată Deveniți un driver certificat de stivuitor Pasul 8
    5. Formarea dvs. OSHA a evaluat la fiecare trei ani. Ca parte a instruirii OSHA, angajatorul dvs. vă va cere să vă re-evacuați la fiecare trei ani pentru a vă confirma că pregătirea dvs. este actualizată.
  • Majoritatea angajatorilor vă vor plăti pentru a vă evalua formarea la fiecare trei ani și pentru orice recalificare pe care ați putea trebui să o faceți.
  • Partea 3 din 3:
    Găsirea unei poziții
    1. Imaginea intitulată deveniți un driver certificat de stivuitor Pasul 9
    1. Aplicați pentru a fi un driver de stivuitor online. Căutați poziții deschise pentru șoferii certificați de forklift pe site-uri de locuri de muncă online și plăci. Verificați apelurile deschise pentru driverele pentru stivuitoare pentru anumite șantiere sau depozite.
    • Site-uri de ocupare a forței de muncă cum ar fi într-adevăr.com, snagajob.com, și monstru.com sunt toate opțiunile bune.
  • Imaginea intitulată deveniți un driver certificat de stivuitor Pasul 10
    2. Lucrați în depozit sau pe un șantier de construcții. Dacă lucrați deja într-un depozit sau pe un site, consultați dacă există întreruperi pentru șoferii cu stivuitoare. Discutați cu supraveghetorul dvs. sau cu maistrul de a lua această poziție.
  • Majoritatea driverelor de stivuitoare vor funcționa în sus de la lucru ca un asociat de depozit sau o poziție în mișcare de material.
  • Imaginea intitulată deveniți un driver certificat Storklift Pasul 11
    3. Contactați centrul local de ocupare a forței de muncă. Du-te în persoană și întrebați despre pozițiile de driver deschis de stivuitor în zona dvs. Multe șantiere și depozite vor scoate o cerere de drivere prin intermediul centrelor lor locale de ocupare a forței de muncă.
  • Aduceți o copie a dvs relua și dovada certificării dvs. OSHA cu dvs.
  • Imaginea intitulată Deveniți un driver de forklift certificat Pasul 12
    4. Lăsați angajatorii să știe că sunteți certificat OSHA. Angajatorii sunt mai probabil să vă angajeze dacă știu că sunteți certificați și sunteți gata să lucrați. Asigurați-vă că vă menționați certificarea OSHA pe CV-ul dvs. ca acreditare.
  • Unii angajatori vor oferi să vă aranjeze certificarea OSHA atâta timp cât luați partea online a formării.
  • Imaginea intitulată Deveniți un driver de forklift certificat Pasul 13
    5. Determinați-vă orele de plată și de lucru. Driverele pentru stivuitoare sunt de obicei plătite un salariu pe oră de 15- $ 16 USD. De-a lungul timpului, puteți să vă deplasați până la câștigul de 20 USD de o oră. De obicei lucrezi de opt ore. Orele dvs. de lucru pot varia, deoarece șoferii cu forklift vor lucra adesea pe timp de noapte sau dimineața devreme pentru a finaliza un loc de muncă.
  • Dacă lucrați într-un depozit care operează 24 de ore pe zi, puteți lucra schimbări mai lungi sau mai multe schimburi la rând.
  • Angajatorul dvs. ar trebui să vă evidențieze plățile și orele de lucru înainte de a începe să lucrați ca un driver de stivuitor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar