Cum se dezvoltă software-ul

Fiind un dezvoltator de software este un plan de carieră lucrativ. Aceștia sunt oameni cu câteva abilități serioase. Dar ce fac exact ei? Din moment ce probabil că nu le poți bate, va trebui să te alături. Aveți vigibilitatea tehnologică și relațiile de public pentru a dezvolta un produs bun? Cu un pic de brainstorming - și, desigur, începând cu pasul 1 de mai jos - vei!

Pași

Partea 1 din 3:
Învățând cablurile
  1. Imagine intitulată Dezvoltarea software-ului Pasul 1
1. Determinați ce tip de bază de dezvoltare software vă interesează. Există două tabere de tip de tip de dezvoltare de software: Dezvoltarea aplicațiilor și Dezvoltarea sistemelor. Dezvoltarea aplicațiilor se concentrează pe crearea de programe care să răspundă nevoilor utilizatorilor. Acestea pot varia de la aplicații de telefonie mobilă, la jocuri video de înaltă producție, la software-ul de contabilitate la nivel de întreprindere. Dezvoltarea sistemelor se concentrează pe crearea și menținerea sistemelor de operare utilizând dezvoltarea ciclului de viață. Dezvoltarea sistemelor implică adesea operabilitatea rețelei și securitatea datelor.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea software-ului Pasul 2
    2. Învățați-vă un limbaj de programare. Oricine poate veni cu idei, dar un dezvoltator va fi capabil să transforme acele idei în ceva tangibil. Chiar dacă doriți doar să lucrați la aspectele de proiectare ale software-ului, ar trebui să aveți o anumită familiaritate cu codificarea și să puteți crea prototipuri de bază. Există o mare varietate de limbi de programare pe care le puteți învăța. Unele dintre cele mai utile și cele importante includ:
  • C - C este una dintre limbile mai vechi încă în uz și este baza pentru majoritatea celorlalte limbi de pe această listă. C este folosit pentru a dezvolta programe la nivel scăzut și funcționează foarte îndeaproape cu hardware-ul computerului.
  • C++ - Aceasta este versiunea orientată pe obiecte a lui C, și este cea mai populară limbă de programare din lume. Programe precum Chrome, Firefox, Photoshop și multe altele sunt construite cu C++. Este, de asemenea, o limbă foarte populară pentru crearea de jocuri video. Dezvoltatorii C ++ sunt aproape întotdeauna în cerere foarte mare.
  • Java - Aceasta este o evoluție a limbii C ++ și este folosită pentru a-și pierde ușurința de portabilitate. Aproape orice sistem poate rula o mașină virtuală Java, permițându-i să ruleze software Java. Este utilizat pe scară largă în jocurile video și software-ul de afaceri, iar mulți oameni recomandă ca un limbaj esențial.
  • C # - C # este un limbaj bazat pe Windows care face parte din .Cadrul net de la Microsoft. Este strâns legată de Java și C ++, iar dacă învățați Java puteți trece rapid la C #. Această limbă este utilă în special pentru dezvoltatorii care lucrează cu Windows sau Windows Phone software.
  • Obiectiv-C - Acesta este un alt vausin al limbii C care este concepută special pentru sistemele Apple. Se vede o popularitate imensă în aplicațiile iPhone și iPad. Este un limbaj excelent pentru a învăța ca un freelancer.
  • Piton - Acesta este un limbaj incredibil de ușor de învățat, unul dintre cele mai ușoare. Python este specializată în dezvoltarea web.
  • Php - Aceasta nu este exact dezvoltarea de software, dar PHP este esențială dacă sunteți interesat să primiți în dezvoltarea web. Există întotdeauna o mulțime de lucruri pentru dezvoltatorii PHP, deși nu este la fel de profitabil ca dezvoltarea de software.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea software-ului Pasul 3
    3. Găsiți resurse pentru a vă ajuta să învățați. Cele mai multe librării au secțiuni întregi dedicate cărților de programare și există tone disponibile pe Amazon și alte e-tailers. O carte de programare bine scrisă va fi probabil cea mai bună resursă pe care o puteți avea și vă va permite să o trimiteți rapid în timp ce lucrați la proiecte.
  • Dincolo de cărți, internetul este o comoară nesfârșită de ghiduri și tutoriale. Căutați ghiduri pe limba de alegere pe site-uri precum codecademy, cod.org, Bento, Udacity, Udemy, Academia Khan, W3schools, și multe altele.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea software-ului Pasul 4
    4. Ia niște clase. În timp ce nu aveți nevoie de o diplomă completă pentru a intra în dezvoltarea de software, nu poate face rău să ia câteva clase la colegiul local sau la centrul de învățare. Acest lucru vă va oferi beneficiul instruirii unu la unu și veți fi provocați să rezolvați problemele pe care probabil că nu le-ați învățat pe cont propriu.
  • Clasele costă bani, deci asigurați-vă că vă înscrieți pentru clase care vă vor ajuta să aflați ce doriți să știți.
  • În timp ce mulți dezvoltatori sunt capabili să intre în industrie bazată exclusiv pe meritele abilităților lor, vă veți ajuta să ieșiți din pachet dacă aveți o diplomă de licență în informatică de la o universitate de patru ani. O diplomă vă va oferi un fundal mai larg de cunoștințe și vă va oferi acces la cursuri suplimentare de ajutor, cum ar fi matematica și logica.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea software-ului Pasul 5
    5. Lucrați la proiectele de companie. Înainte de a începe să încercați să aplicați noile abilități de programare în lumea reală a lumii, lucrați la unele proiecte pentru dvs. Provocați-vă pentru a rezolva problemele folosind limba dvs. de programare. Nu numai că acest lucru vă va ajuta să vă dezvoltați abilitățile, va contribui, de asemenea, la construirea CV-ului.
  • De exemplu, în loc să utilizați programul Calendar al computerului dvs. pentru a rămâne organizat, încercați să vă proiectați propria dvs!
  • Dacă vă interesează Dezvoltarea jocului video, Lucrați pe jocuri simple care nu se concentrează pe grafică sau pe mecanica complexă. În schimb, concentrați-vă că faceți distracție și unică. O colecție de mici jocuri pe care le-ați creat va arăta grozav în portofoliul dvs.
  • Sfat de experți
    Gene Lightsky, MS

    Gene Lightsky, MS

    Startup Fonder & Engineering Directorgene Lightsky este un fondator de start și inginer de software în zona San Francisco Bay. El a lucrat în industria tehnică de peste 30 de ani și este în prezent directorul de inginerie la Poynt, o companie de tehnologie construirea terminalelor de puncte de vânzare inteligente pentru întreprinderi.
    Gene Lightsky, MS
    Gene Lightsky, MS
    Regizor de pornire și inginerie

    Experiența practică este cea mai bună instrument de învățare. Conform Gene Lightsky, un inginer software și un fondator de pornire: "Fiind un inginer de software nu are capacitatea de a programa - este altceva care este necesar pentru a vă face codul într-un produs real utilizat de oamenii reali. Apoi, când faceți asta, clienții dvs. vor reveni și vor spune, "acest lucru nu funcționează" sau "nu funcționează." Ciclul de menținere a propriilor lucruri este educația reală a unui inginer de software."

  • Imagine intitulată Dezvoltarea software-ului Pasul 6
    6. Întreabă întrebări. Internetul este o modalitate fantastică de a se conecta cu alți dezvoltatori. Dacă vă aflați uimit pe unul dintre proiectele dvs., cereți ajutor pe site-uri, cum ar fi Stackoverflow. Asigurați-vă că tu întreba într-o manieră inteligentă și poate dovedi că ați încercat deja mai multe soluții posibile.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea software-ului Pasul 7
    7. Practică în fiecare zi. Lucrați în fiecare zi pe proiectele dvs. de companie, chiar dacă numai pentru o oră. Acest lucru vă va ajuta să rămâneți în stare proaspătă și să învățați în mod constant noi tehnici. Mulți dezvoltatori au avut succes în învățarea unei limbi, asigurându-se că acestea sunt expuse zilnic.
  • Setați un timp în fiecare zi pe care îl puteți dedica la codare sau să setați un termen limită pe care trebuie să-l faceți. Încercați să lucrați la proiectele dvs. în fiecare zi în timpul săptămânii, astfel încât să vă puteți relaxa în weekend.
  • Partea 2 din 3:
    Dezvoltarea unui program
    1. Imagine intitulată Dezvoltarea software-ului Pasul 8
    1
    Brainstorm idei. Un program bun va îndeplini o sarcină care face viața mai ușoară pentru utilizator. Uită-te la software-ul disponibil în prezent pentru sarcina pe care doriți să o efectuați și să vedeți dacă există modalități în care procesul ar putea fi mai ușor sau mai neted. Un program de succes este unul pe care utilizatorii vor găsi o mulțime de utilități în.
    • Examinați sarcinile zilnice pe computerul dvs. Există un fel în care ați putea automatiza o parte din aceste sarcini cu un program?
    • Notați fiecare idee. Chiar dacă pare prost sau străin în acel moment, s-ar putea schimba în ceva util sau chiar strălucit.
    • Examinați alte programe. Ce fac ei? Cum ar putea să o facă mai bine? Ce lipsesc? Răspunsul la aceste întrebări vă poate ajuta să veniți cu idei pentru a vă lua.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea software-ului Pasul 9
    2. Scrieți un document de design. Acest document va evidenția caracteristicile și ce intenționați să realizați cu proiectul. Referindu-se la documentul de proiectare în timpul procesului de dezvoltare vă va ajuta să vă mențineți proiectul pe cale și să se concentreze. Vedea Acest ghid Pentru detalii privind scrierea documentului.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea software-ului Pasul 10
    3. Creați un prototip. Acesta este un program de bază care arată funcționalitatea pe care intenționați să o atingeți. Un prototip este un program rapid și ar trebui să fie iterat până când găsiți un design care funcționează. De exemplu, dacă creați un program de calendar, prototipul dvs. ar fi un calendar de bază (cu date corecte!) și o modalitate de a adăuga evenimente la ea.
  • Prototipul dvs. se va schimba adesea în timpul ciclului de dezvoltare, deoarece veniți cu noi modalități de a aborda problemele sau gândiți-vă la o idee mai târziu pe care doriți să o includeți.
  • Prototipul nu trebuie să fie frumos. De fapt, arta și designul ar trebui să fie unul dintre ultimele lucruri pe care le concentrați. Folosind din nou exemplul calendaristic, prototipul dvs. ar trebui să fie cel mai probabil doar text.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea software-ului Pasul 11
    4. Testați-l peste și peste. Bug-urile sunt barele fiecărui dezvoltator. Erori în cod și utilizare neașteptată pot provoca tot felul de probleme într-un produs finit. Pe măsură ce continuați să lucrați la proiectul dvs., încercați cât mai mult posibil. Faceți tot ce puteți pentru ao sparge și apoi încercați să o păstrați de la rupere în viitor. Au testați prietenii și familia programul dvs. și raportați rezultatele din spate. Orice mod în care puteți obține feedback vă va ajuta procesul de dezvoltare.
  • Încercați introducerea datelor ciudate dacă programul dvs. se ocupă de date. Datele vechi sau datele viitoare îndepărtate pot provoca reacții ciudate cu programul.
  • Introduceți tipul greșit de variabile. De exemplu, dacă aveți un formular care solicită vârsta utilizatorului, introduceți în schimb un cuvânt și vedeți ce se întâmplă cu programul.
  • Dacă programul dvs. are o interfață grafică, faceți clic pe totul. Ce se întâmplă când vă întoarceți la un ecran anterior sau faceți clic pe butoanele în ordine greșită?
  • Imagine intitulată Dezvoltarea software-ului Pasul 12
    5. Puneți-vă proiectele. Deși este bine să faceți un proiect dur pentru faza de prototipare și dezvoltare, dacă doriți ca alții să o folosească, va trebui să petreceți ceva timp pe poloneză. Acest lucru înseamnă că asigurându-vă că meniurile de curgere logic, interfața cu utilizatorul (UI) este curată și ușor de utilizat, nu există bug-uri de iluminare sau showstopping și că este acoperită într-un finisaj frumos.
  • Designul și funcționalitatea UI pot fi foarte dificile și complexe. Oamenii fac o carieră întreagă din proiectarea UIS. Doar asigurați-vă că proiectul dvs. personal este ușor de utilizat și ușor de utilizat. Un UI profesional nu poate fi posibil fără buget și o echipă.
  • Dacă aveți bugetul, există o mulțime de designeri grafice independenți care ar putea proiecta un UI pe contract pentru dvs. Dacă aveți un proiect solid pe care sperați că va deveni următorul lucru mare, găsiți un bun designer UI și faceți parte din echipa dvs.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea software-ului Pasul 13
    6. Puneți proiectele dvs. pe GitHub. GitHub este o comunitate open-source care vă permite să împărtășiți codul cu alții. Acest lucru vă va permite să obțineți o perspectivă pe propriul dvs. cod, precum și să beneficiați de alții care caută soluții cu care ați venit. GitHub este o mare resursă de învățare, precum și o modalitate bună de a vă construi portofoliul.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea software-ului Pasul 14
    7. Distribuiți-vă software-ul. Odată ce aveți un produs finit, puteți alege dacă doriți sau nu să o distribuiți. Există o varietate de moduri în care puteți face acest lucru în aceste zile, în funcție de tipul de software pe care l-ați creat.
  • Una dintre cele mai comune modalități de echipe mici sau dezvoltatori independenți de a-și distribui software-ul este printr-un site personal. Asigurați-vă că toate caracteristicile dvs. sunt bine documentate și includeți câteva capturi de ecran și tutoriale. Dacă vă vindeți software-ul, asigurați-vă că aveți un sistem de plată digital bun și un server pentru a distribui software-ul de la.
  • Dacă dezvoltați software pentru un anumit dispozitiv sau un sistem de operare, există mai multe magazine digitale pe care le puteți utiliza. De exemplu, dacă efectuați software pentru dispozitivele Android, puteți să vă vindeți aplicația prin Google Play Store, App Store sau propriul site personal.
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea de muncă
    1. Imagine intitulată Dezvoltarea software-ului Pasul 15
    1. Luați locuri de muncă contractuale. Deși acestea nu vor plăti, de asemenea, și sunt mai puțin fiabile decât ocuparea forței de muncă cu normă întreagă, vă puteți bloca în mod semnificativ portofoliul dvs. luând o serie de locuri de muncă contractuale. Verificați site-urile precum Elance și Odesk (cunoscut și ca "Upwork" acum) să găsească muncă. Deși poate fi dificil să se țină seama de un contract, odată ce obțineți prima dvs. este mult mai ușoară.
    • Hacker News este o mare resursă pentru locuri de muncă contractuale și independente. Verifică "Cere" secțiune.
    • În timp ce acesta poate fi tentant să licitați scăzut pentru a asigura un loc de muncă contractual, nu vă vindeți serviciile scurte. Nu numai că veți ajunge să lucrați mai mult pentru mai puțin decât meritați, veți mânia și pe alții în domeniul dvs., ceea ce duce la rețele rețele.
    • Munca bună pe un loc de muncă de contract poate duce uneori la o poziție cu normă întreagă. Puneți întotdeauna cel mai bun picior înainte!
  • Imagine intitulată Dezvoltarea software-ului Pasul 16
    2
    Rețeaua cât mai mult posibil. Frecventați cât mai multe convenții și hack-a-thii așa cum probabil puteți. Nu numai că vă va expune acest cod și probleme de rezolvare, vă va ajuta, de asemenea, să întâlniți alte persoane din industrie. În ciuda a ceea ce ați putea gândi la programatorii care lucrează singuri în subsolul lor, majoritatea dezvoltatorilor cu normă întreagă fac parte dintr-o echipă, iar rețeaua este la fel de importantă ca orice alt domeniu.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea software-ului Pasul 17
    3. Aplicați pentru pozițiile cu normă întreagă. Odată ce aveți câteva locuri de muncă contractuale sub cureasă, puteți începe să trimiteți CV-ul și portofoliul la organizații mai mari pentru ocuparea forței de muncă cu normă întreagă. Pe lângă Monster și într-adevăr, există o varietate de site-uri de locuri de muncă specifice dezvoltatorului pe care ar trebui să le uitați, inclusiv Jobs GitHub, Board de locuri de muncă Stackoverflow, Angellist, Crunchboard, HiRelite și Hacker News.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea software-ului Pasul 18
    4. Diversificați serviciile dvs. de competențe. Un bun dezvoltator de software este de obicei competent în mai multe limbi. În timp ce o mulțime de ceea ce învățați va fi la locul de muncă, utilizați o parte din timpul liber pentru a vă extinde cunoștințele și pentru a afla elementele de bază ale unei alte limbi sau două. Acest lucru va face ca tranziția la noi proiecte mult mai ușor și vă va face un candidat mult mai de dorit.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea software-ului Pasul 19
    5. Nu vă faceți griji cu privire la salariul. Nu fiecare loc de muncă de dezvoltare a software-ului la nivel de intrare va plăti șase cifre. De fapt, nici unul dintre ei nu va. Bunul lucru despre dezvoltarea de software este totuși că piața muncii este incredibil de puternică. Dacă vă simțiți ca și cum ați câștigat suficient unde vă aflați, este relativ ușor să vă mutați într-o nouă poziție într-o nouă companie (dacă aveți abilitățile). Tratați primele locuri de muncă ca experiență necesară în loc să vă concentrați asupra planului dvs. de pensionare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar