Cum se descărcă o versiune mai veche a netflix

Dacă aveți o android mai veche, cea mai nouă versiune a aplicației Netflix nu poate fi compatibilă. Thisewill vă învață cum să descărcați o versiune mai veche a aplicației Netflix dacă aveți un Android între versiunile 4.4 (kit-kat) și 7.1.2 (Nougat). Cu toate acestea, dacă aveți un iPhone sau iPad care se desfășoară în probleme similare, puteți redownload netflix dacă ați deja "cumparat" pe iPhone sau alt dispozitiv Apple. Dacă nu ați descărcat niciodată Netflix înainte, actualizați-vă iOS la 11 sau mai târziu (fiecare generație de dispozitive după 2012 este compatibilă cu actualizarea), pe care o veți putea face în Setări > General > Actualizare de software.

Pași

  1. Imagine intitulată Descărcați o persoană mai în vârstă
1
Dezinstalați Aplicația Netflix aveți de la Android. Atingeți și mențineți apăsată pictograma aplicației (fie pe unul dintre ecranele de acasă, fie în sertarul de aplicații) și apăsați Dezinstalați sau pictograma trashcanului.
  • Imagine intitulată Descărcați o persoană mai în vârstă
    2. Deschide setările
    Imagine intitulată Android7Settings.jpg
    . Puteți adăuga fie pictograma App APP pentru a deschide aplicația sau apăsați uneltele din panoul de setări rapide când glisați în jos din partea de sus a ecranului.
  • Imagine intitulată Descărcați o persoană mai în vârstă
    3. Permite descărcarea din surse externe. Dacă Securitate este listat, apăsați pe acel și selectați "Surse necunoscute: Permiteți instalarea de aplicații din alte surse decât magazinul de joc." În caz contrar, apăsați Aplicații > ⋮ > Acces special > Instalați aplicații necunoscute.
  • Puteți modifica această setare după ce ați instalat vechea aplicație Netflix.
  • Imagine intitulată Descărcați o persoană mai în vârstă
    4. Mergi la https: // netflixhelp.S3.Amazonaws.COM / Netflix-4.16-200217-RELEASE.apk Într-un browser web de pe Android. Site-ul web se va deschide și se va închide pentru a indica faptul că descărcarea a început.
  • Imagine intitulată Descărcați o persoană mai în vârstă
    5. Atingeți fișierul descărcat. Ar trebui să obțineți o notificare când descărcarea este completă.
  • Imagine intitulată Descărcați o persoană mai în vârstă
    6. Atingeți Instalare. O fereastră va apărea când atingeți fișierul ce cereți dacă doriți să instalați un fișier vechi.
  • Odată ce ați făcut descărcarea, veți găsi aplicația Netflix pe unul dintre ecranele de acasă sau în sertarul de aplicații.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar