Cum să flirtezi dacă ești o fată timidă

Flirtul este o provocare pentru toată lumea, dar poate fi deosebit de dificilă dacă identificați ca fiind o persoană timidă. Din fericire, există modalități nelimitate de a arăta interesul în zdrobi și există multe metode care funcționează foarte bine pentru persoanele care se luptă cu răsturnarea socială.

Pași

Partea 1 din 3:
Folosind tehnologia
  1. Imagine intitulată flirt dacă ești o fată timidă Pasul 1
1. Textați-vă zdrobirea. Dacă aveți deja numărul de crush, trimiterea textului este o resursă excelentă pentru flirt. Din moment ce nu aveți o conversație în persoană, nu există nici o presiune pentru a răspunde imediat, ceea ce vă oferă timp să vă gândiți la următorul comentariu Witty pe care îl veți face.
  • Nu doar text "Salut." Acest lucru pune toată presiunea asupra lor pentru a muta conversația înainte, ceea ce duce adesea la conversație nicăieri. În schimb, încercați să întrebați ceea ce ele sunt sau le amintesc de ceva amuzant care sa întâmplat în școală.
  • Să fie disponibile, dar nu prea disponibile. Răspunsul la texte imediat prezintă o anumită cantitate de supra-dorință, încât zdrobirea dvs. poate găsi neatractivă. Lăsând puțin timp să meargă între texte, vă arătați zdrobi că sunteți o persoană ocupată, ceea ce vă face mai atrăgătoare.
  • Nu așteptați mai mult de 24 de ore la text înapoi, deoarece acest lucru indică o lipsă de interes din partea dvs.
  • Imagine intitulată flirt dacă ești o fată timidă Pasul 2
    2. Comentariu despre social media. Dacă tu și crush-ul tău sunteți prieteni pe Facebook, Twitter, Instagram sau Snapchat, utilizați aceste platforme pentru a flirta. Lăsați un comentariu pe un post sau unul preferat din tweeturile lor. Afișarea interesului pentru ei on-line le oferă un heads până când vă puteți interesa în persoană. De asemenea, știind ce sunt de la social media vă oferă ceva despre care vorbiți în cele din urmă față în față.
  • Nu treceți peste bord atunci când vine vorba de interesul pe platformele sociale media. Nu vrei să-i sperii. Evitați să vă placă imagini sau tweeturi foarte vechi, deoarece acest lucru indică urmărirea.
  • Încercați să comentați cu complimente. Toată lumea vrea să audă lucruri frumoase despre ei înșiși, așa că încercați să-l complimentezi pe nimic de la cămașă pe care o purta în imaginea de profil Facebook într-o mișcare pe care le-ați văzut postați pe Snapchat.
  • Imagine intitulată flirt dacă ești o fată timidă 3
    3. Postați actualizările distractive. Utilizați propriile dvs. platforme media sociale pentru a arăta cât de multă distracție sunteți. Postați fotografiile dvs. și prietenilor dvs., actualizări post amuzante de stare, orice credeți că vă arată punctul dvs. de vedere și interese. Arătându-vă crush-ul cât de distractiv trebuie să vă petreceți, îi veți face vor dori să-și petreacă timpul cu dvs. mai mult.
  • Asigurați-vă că imaginea de profil este o reprezentare bună a dvs. Aceasta este prima imagine Crush dvs. vă va vedea online, așa că asigurați-vă că este măgulitor și portrete cea mai bună versiune a dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Făcându-vă confortabil
    1. Imagine intitulată flirt dacă ești o fată timidă Pasul 4
    1. Adu un prieten. Dacă vă simțiți ciudat să vorbiți cu voi înșivă, aduceți un prieten pentru a servi ca tampon. Prietenul tău vă poate ajuta să mutați conversația înainte, ajutându-vă și zdrobirea dvs. găsiți interese comune și, spunându-vă lucruri de zdrobire despre tine că poate că sunteți prea timid să le spuneți singur.
    • Dă-ți prietenului tău un heads-up că ești interesat de zdrobirea ta. Dacă nu știu, nu vă pot ajuta, și ei pot ajunge accidental să flirteze cu ei înșiși.
  • Imagine intitulată flirt dacă ești o fată timidă Pasul 5
    2. Creați un flirt alter ego. Dacă sunteți îngrijorat că ați putea fi prea timid pentru a flirta, crearea unui alter ego este o opțiune excelentă. Crearea unei versiuni de caractere vă oferă libertatea de a fi mai mare și mai curajoasă decât ați putea fi în viața reală.
  • Alegeți un personaj care are caracteristici care sunt complet diferite decât ale dvs. Nu există nici un punct în crearea unui alter ego dacă va fi o versiune foarte asemănătoare cu cine sunteți în viața reală.
  • Dați personajului dvs. un nume și backstory. Magazin pentru haine pentru ea care sunt diferite decât cele pe care le-ai purta în mod normal ca tine însuți.
  • Imagine intitulată flirt Dacă sunteți o fată timidă Pasul 6
    3. Întreabă întrebări. Solicitarea întrebărilor este o modalitate excelentă de a vă lua presiunea, în timp ce demonstrează încă interesul. Întrebându-ți întrebările specifice despre viața sa arată că sunteți interesat să aflați mai multe despre el ca persoană și mai multe întrebări pe care le cereți, cu atât mai puțin trebuie să răspundeți.
  • Dacă sunteți îngrijorat de a ieși din întrebări pentru a vă întreba, durează ceva timp înainte de a apărea și a crea o listă. Există numeroase liste de întrebări de mare întâlnire disponibile online, deci încercați să referindu-i pe cele pentru unele idei distractive.
  • Imagine intitulată flirt dacă ești o fată timidă Pasul 7
    4. Fii un bun ascultator. Doar întrebarea nu este suficientă. De asemenea, trebuie să ascultați și să vă îngrijiți de răspuns. Dacă cheltuiți întreaga conversație, gândindu-vă la ce va fi următoarea întrebare, nu ascultați cu adevărat ceea ce spune zdrobirea voastră. Fiți prezenți în timpul conversației și, ocazional, repartizați ceea ce vă spune că vă spuneți, doar pentru a arăta că ascultați și vă pasă de mesajul.
  • Puneți telefonul în jos. Este imposibil să fii un bun ascultător dacă păcăliți pe Internet, așa că stați distragerile și concentrați-vă asupra conversației.
  • Partea 3 din 3:
    Angajarea în persoană
    1. Imagine intitulată flirt dacă ești o fată timidă Pasul 8
    1. A stabili un contact vizual. Este nevoie de majoritatea oamenilor o vreme pentru a vă realiza că sunteți interesat de ei, iar contactul cu ochii este un mod clar de a reduce confuzia. Faceți contactul cu ochii cu pasiunea dvs. și țineți privirea timp de până la trei secunde (dacă vă uitați mai devreme, ei pot crede că nu sunteți interesat, deoarece cele mai multe contacte de ochi non-romantice durează aproximativ 1.18 secunde).
    • Nu vă uitați la zdrobirea voastră, le poate face neconfortabil. Conta la trei, încet, în capul tău, apoi sparge contactul cu ochii. Contactul cu ochii mai lungi de trei secunde poate fi off-pusting.
  • Imagine intitulată flirt dacă ești o fată timidă Pasul 9
    2. Purtați ceva roșu. Pe ansamblu, femeile care poartă roșu sunt găsite mai atractive. Roșu este culoarea romantismului și a atracției, așa că purtând ceva roșu, mai ales aproape de fața dvs., veți putea să flirtezi fără a spune un cuvânt.
  • Dacă nu doriți să purtați roșu, mergeți la maro, negru sau purpuriu. Oamenii tind să răspundă bine la aceste culori, de asemenea.
  • Imagine intitulată flirt dacă ești o fată timidă Pasul 10
    3. Zâmbet. Un zâmbet vă poate aprinde fața și poate fi un indicator clar al prieteniei. Încercați să faceți contact vizual cu pasiunea dvs., zâmbind și apoi după ce țineți privirea pentru un pic mai mult decât este confortabil, privindu-se departe. Acest lucru vă va lăsa mai mult, dar și-a transmis în mod clar interesul și atragerea lor.
  • Imagine intitulată flirt Dacă sunteți o fată timidă Pasul 11
    4. Fii evident. Doar 36% dintre bărbați și 18% dintre femei sunt în măsură să identifice atunci când sunt loviți.Cei mai clară sunteți cu intențiile și afecțiunile voastre, cu atât mai mare este șansa ca zdrobirea voastră să realizeze ceea ce se întâmplă și începe să flirteze înapoi.
  • sfaturi

    Fii sincer cu tine. Nu vă forțați să faceți ceva ce nu vă simțiți confortabil.
  • Dacă nu flirtează în mod normal cu oameni, fii cinstit despre asta. Spunând cuiva că nu face în mod normal acest lucru să-i facă să se simtă special și îi va ajuta să vă taie niște slăbiciune.
  • Se distrează cu ea. Flirtul poate și ar trebui să fie distractiv și dacă nu se simte astfel, poate fi timpul să încercați o tactică diferită.
  • Avertizări

    Încercați să nu flirtați cu prea mulți oameni simultan. Nu vrei să riscăm să spargi inima cuiva.
  • Dacă flirtează în mod repetat cu pasiune și nu răspund, treceți mai departe. Sunt atât de mulți oameni în această lume care vor să vadă ceea ce puneți acolo. Nu vă limitați la doar una.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar