Cum să fii o vrăjitoare

Uitați de pălării, mătuilor și incantatoarelor cornice - există o mulțime de dezinformare răspândită despre vrăjitoare. O practică complexă și personală, vrăjitoria este o metodă de magie populară, implicând o cunoaștere aprofundată a lumii naturale, a lumii spirituale și a sinelui. Dacă aveți o legătură cu aceste lumi și sunteți nemulțumiți de credințele tradiționale, învățând mai multe despre ceea ce este necesar pentru a fi o vrăjitoare ar putea fi potrivit pentru dvs. Este o practică de-a lungul vieții și o călătorie.

Pași

Partea 1 din 3:
Învățând despre vrăjitorie
  1. Imaginea intitulată să fie o pas cu pas 1.jpeg
1. Aflați despre diferite tradiții magice. Nu există nici o școală centrală de vrăjitorie, vrăjitoare sau turnare ortografică, ceea ce înseamnă că novicii și non-practicienii au adesea un timp greu să-și imagineze ceea ce este real și ce este fals. A deveni o vrăjitoare este o călătorie personală care implică cercetarea, răbdarea, studiul și mai multe cercetări (în serios, pentru multe vrăjitoare, este de 20% vraja de turnare, 80% luând note). În funcție de interesele dvs., diferite școli de gândire și tradiții pot fi mai potrivite sau mai interesante. Unele stiluri comune de vrăjitorie includ:
  • Wicca și vrăjitoria "verde" sunt populare în Statele Unite, adesea revolving în jurul Gaia-studii și vrăji pe bază de natură și meditație. Cele mai vechi Wiccani erau adepți ai lui Gerald Gardner, un savant magic britanic în secolul al XX-lea, ale cărui idei și lucrări au fost popularizate în anii 1950 și 1960. Dacă aveți un interes în cristale, utilizarea ierburilor, ritualurilor și uleiurilor esențiale, acest lucru ar putea fi potrivit pentru dvs.
  • Neo-păganismul și druidismul sau alte vrăjitoare ancestrale sunt interesate de istorie și de tradiție, practicând în mod specific în conformitate cu anotimpurile și cu ritualuri. Dacă doriți să reveniți la sursa de "tradiţional" vrăjitoria, aceste stiluri ar putea fi potrivite pentru tine.
  • Vrăjitoarele regionale și ezoterice, cum ar fi Santeria, Stregheria, Fari, Pharmakos și alte vrăjitoare culturale, sunt, de asemenea, comune, în funcție de locul în care locuiți și tradițiile culturii dvs. Dacă aveți o legătură puternică la locul, cercetați practicile locale în care locuiți.
  • Rețineți că unele religii / practici sunt închise. " O cultură sau o religie este considerată "închisă" dacă vi se cere să fii născut sau să fie inițiată în mod oficial în ea pentru a fi considerat o parte din acea comunitate sau credință și de a avea dreptul de a participa la practicile lor spirituale. Exemple ușoare ale acestui fapt includ unele secte ortodoxe ale religiilor majore, eu.E. unele secte hinduse, și unele diferite religii și culturi americane native. Wicca, în forma sa tradițională, este considerată închisă, datorită faptului că este o religie misterioasă și o inițiere formală într-o acoperire este necesară. (Neo-Wicca, pe de altă parte, este un offshoot care este mult mai deschis și găzduiește practicanții solitare și neinitenți care urmează principiile și practicile Wiccan.) Cel mai bun mod de a ști dacă o cultură este închisă este să întrebi pe cineva care face parte din cultură. În general, ca și în cazul multor alte lucruri din viață, este mai bine să cereți permisiunea înainte de a ridica ceva care pare exotic sau mistic.
  • Vrăjitoria seculară, care este neafiliată cu orice religie, filosofie, sistem de credință etc. Orice persoană din orice religie (sau lipsa acestuia) poate practica vrăjitoria seculară.
  • Vrăjitoria este pentru toată lumea. Nimeni nu este interzis să practice vrăjitoria. Unii oameni doresc să acționeze ca gatekeepers, dar adevărul este că alți oameni nu primesc un cuvânt de spus în credințele și practicile voastre personale, indiferent de ce spun ei. Există vrăjitoare ateu, vrăjitoare creștine, vrăjitoare evreiești, vrăjitoare luciferice, vrăjitoare Wiccan, vrăjitoare agnostice etc. Singura persoană care poate decide ce funcționează pentru tine ești tu.
  • Imaginea intitulată Fi un pas vrăjitor 2.Jpeg
    2. Aflați dintr-o mare varietate de surse despre diferite istorii și tradiții. Un lucru pe care vrăjitia novice îl va învăța repede este că orice practică adeptului diferită. Nu există nici o "Biblie" de vrăjitorie, nici o listă centrală de directoare a principiilor sau regulilor pentru vrăjitoare. Tot ceea ce pretinde a fi este fals. Practica ta va fi propria ta practică, nimeni altcineva, deci este important să luați "expert" sfaturi cu un bob de sare. Puteți citi niște clasice, dar totul ar trebui să meargă spre propria înțelegere personală a artelor și a propriilor practici. Unii autori și citiri clasici includ:
  • Aleister Crowley
  • Colin Wilson`s Occulos: o istorie
  • Malleus malligarum, Un text vechi pe vrăjitorie
  • Montague Summers ` Vrăjitoria și demonologia
  • Check out Wiccan Scrieri de Gerald Gardner, Doreen Valiente și Scott Cunningham.
  • Nigel Jackson, Nigel Pennick, Carlo Ginzburg, Robin Artisson, Gemma Gary, Andrew Chumbley, au scris pe scară largă de vrăjitoria tradițională. (Fiți conștienți de faptul că multe cărți și / sau autori provin dintr-un punct de vedere Wiccan / Neo-Pagan. Nu este nimic în neregulă cu acest lucru, dar dacă căutați informații despre vrăjitoria seculară - adică vrăjitoria care nu este asociată cu nici o religie, filosofie, sistem de credință etc., Apoi cărțile de pe Wiccan Witchcraft nu vor fi la fel de utile).
  • Unii autori sunt cunoscuți ca fiind, în cel mai bun caz, problematic și confundat, și în cel mai rău caz, ignorant și dezinformativ în mod deliberat. Acești autori includ adesea inexactități istorice (de la neînțelegeri / concepții greșite la minciuni), opiniile părtinitoare asupra diferitelor subiecte și alocații culturale. Unii autori care să fie atenți: Silver Ravenwolf, Raymond Buckland, Laurie Cabot, Margaret Murray, Edain McCoy și D.J. Conway. Dacă decideți să le citiți lucrările, asigurați-vă că verificați de fapt și totul. Aceste cărți pot fi utile, absolut, dar faceți propria dvs. cercetare independentă și nu luați cuvântul nimănui ca Evanghelie, indiferent cât de populare sunt.
  • De asemenea, țineți cont de faptul că anumiți autori, în timp ce lucrările lor sunt incredibil de utile, au fost morți pentru o vreme, astfel încât informațiile lor ar putea fi puțin depășite. Scott Cunningham este un bun exemplu în acest sens. Cărțile sale pot fi foarte utile și informative, dar nu uitați să vă rotuiți citirea cu alte surse.
  • Imaginea intitulată Fi un pas vrăjitor 3.jpeg
    3. Dezvoltați obiective personale pentru practica dvs. Nu poate fi supraestimat: Fiind o vrăjitoare este o călătorie personală. Nu există nici o cale de a face acest lucru. Acest lucru face important să înveți ce puteți, să luați ceea ce aveți și să vă scrieți propriile scopuri și calea proprie pentru dvs. Ar putea fi util să faceți niște jurnalități, păstrând o înregistrare a ceea ce este sper să explorați și ceea ce sperați să descoperiți. Câteva întrebări de ghidare pot ajuta la început, dar depinde de dvs. să găsiți răspunsurile.
  • Ce vrei de la vrăjitorie?
  • Ce tipuri de vrăji și incantații sperați să efectuați?
  • Ce sperați să învățați despre a fi o vrăjitoare?
  • Cum să sperați că vrăjitoria vă poate îmbunătăți sau vă poate schimba viața?
  • Imaginea intitulată Fi un pas vrăjitor 4.jpeg
    4. Ai grijă de puf. Fiți atenți la tutorialele de plată și schemele online. Dezvoltarea unei practici de vrăjitorie nu este ceva care poate fi comunicat în 25 de pași simpli pentru doar 39 USD.95 de la subiect fierbinte. Vrăjitoria nu înseamnă că urmează o listă pre-scrisă de reguli și să mergeți de la A la B la C în ordinea corectă. Este o călătorie personală de descoperire care este diferită pentru toată lumea.
  • Ce înseamnă să "fi vrăjitoare" și a "Practicați vrăjitoria" se va schimba drastic când vorbești cu diferiți practicieni ai magiei. Încercați să luați lucrurile cu un bob de sare. Dacă alte vrăjitoare nu doresc să vă ajute să învățați sau să nu fiți de acord cu o anumită practică sau citiți că găsiți alimentarea, discutați cu alte vrăjitoare. Găsiți un grup de practicanți asemănători și ignorați disidenții.
  • Partea 2 din 3:
    Casting și folosind vrăji
    1. Imaginea intitulată Fi un pas de vrăjitoare 5.jpeg
    1. Colectați instrumentele comerțului. Pentru a începe vrăji și practicarea vrăjitoriei, este o idee bună să obțineți instrumentele de bază. Nu sunt necesare nu sunt necesare pălării de mătuțe și puncte. Fiecare vrăjitoare va necesita diferite instrumente pentru a efectua vrăji speciale, dar elementele de bază sunt mai mult sau mai puțin universale, deși ar trebui să se afirme că nici unul dintre aceste elemente nu este necesar pentru a fi vrăjitoare.
    • Selectați o baghetă. Wands sunt adesea selectate pentru conexiunea lor personală cu vrăjitoare. Este o chestiune simplă de a găsi și de a încărca un baston, dar este mult mai mult decât atât. Petreceți o mulțime de timp rătăcind pădurea pentru a găsi un baston scurt care funcționează pentru dvs., că simțiți o legătură cu. O să știi când o găsești. Nu simți că nu ești a "real" Vrăjitoarea, dacă nu utilizați o baghetă sau nici un alt instrument pe care îl folosește o altă vrăjitoare. Practica ta este a ta singură și nimeni altcineva nu vă poate spune ce funcționează pentru dvs.
    • Mortarul și pistele sunt obiecte importante pentru vraja de turnare. Folosit pentru a amesteca ierburile și alte ingrediente într-o poțiune cu cap, un mortar și un pistil sunt disponibile la orice magazin de articole de uz casnic și în majoritatea bucătăriilor.
    • Ierburi. Witch Hazel, Mugwort, Sage, Lavanda, iar multe alte plante sunt utilizate în mod obișnuit în vrăjitorie. Enciclopedia lui Scott Cunningham a ierburilor magice este un ghid esențial pentru vrăjitia novice. Puteți afla despre puterile și utilizarea multor ierburi comune diferite și cum să le folosiți.
    • Spiritul mineral și sarea. Folosit în curățarea și păstrarea vrăjitorului dvs. în siguranță, spiritele minerale și sărurile sunt bariere comune împotriva lumii spiritelor. Vă puteți ajuta să vă protejați prin încărcarea instrumentelor cu băuturi naturale de minerale naturale și vă înconjura în sare.
  • Imaginea intitulată este o vrăjitoare Pasul 6
    2. Încărcați instrumentele dvs. magice. Wands, cristale și alte unelte implicate în incantații psihice grele trebuie să fie curățate temeinic înainte și după turnătorii de vraja. O vrăjitoare bună este în acord cu instrumentele ei și le păstrează încărcată și fără energie psihică negativă. Utilizați tradițiile și tehnicile practicii dvs. de a încărca și curăța instrumentele.
  • Diferite tradiții vor oferi tehnici diferite pentru realizarea acestui fapt, dar, în general, mulți vrăjitoare folosesc energia lunară pentru a încărca sau a curăța baghetele, lăsând piatra să absoarbă energia lunii, așezându-se în lumina lunii peste noapte. Ștergerea baghetei cu spiritele minerale este, de asemenea, o practică obișnuită de a curăța și a elimina orice energie psihică proastă.
  • Imaginea intitulată este o vrăjitoare Pasul 7
    3. Curățați zona. Vrăjile și cercurile nu trebuie să fie aruncate în mijlocul unui lemn întunecat la miezul nopții, iar ritualurile magice pot fi efectuate la fel de eficient în confortul dormitorului dvs. Alegeți un spațiu sigur în care veți fi confortabil și neperturbat. Selectați un loc unde puteți rămâne neîntrerupt atât timp cât va dura pentru a finaliza ritualul.
  • Meditează timp de câteva minute, în funcție de practica dvs. Oferiți o rugăciune de protecție, solicitând spiritele rele și energia negativă să rămână departe și invitați pozitivitatea și lumina în cercul vostru. Meditează asupra sarcinii de a veni.
  • Lumânări ușoare și pregătiți alte obiecte care vor fi necesare pentru ritualul pe care îl veți efectua. Dacă alți oameni sunt în jur pentru a efectua ritualul cu voi, adunați împreună, țineți mâinile și completați împreună rugăciunile de curățare. Alăturați-vă ca unul.
  • Imaginea intitulată Fi un pas vrăjitor 8.Jpeg
    4
    Arunca cercul. Diferite tradiții folosesc diferite obiecte și metode pentru a arunca un cerc, dar nu este important dacă doriți să utilizați lumânări, pietre, linii de cretă sau bastoane pentru a crea cercul de turnare a ortografiei, ce contează este intenționat. Cercul este bariera aphysicală sau psihică în spațiul dvs. sigur, care vă va permite să canalizați zeitățile, puterile și energiile necesare pentru a vă face munca.
  • În multe tradiții, un cerc trebuie să conțină lumanari la fiecare dintre cele patru direcții cardinale-nord, sud, est și vest. Este, de asemenea, o idee bună să păstrați un reprezentant al fiecărui element în cerc cu dvs. O mână de pământ, un pahar de apă, focul unei lumanari și alte elemente ar trebui să fie prezente.
  • Imaginea intitulată este o vrăjitoare Pasul 9
    5. Turnând vraja. Bine ați venit elementele și zeitățile pe care le invocați și declarați scopul ritualului cu voce tare. Invocațiile sau rugăciunile specifice ar trebui recitate, iar vrăjile ar trebui să fie distribuite în acest moment. O bază de date online cuprinzătoare de vrăji poate fi găsită Aici.
  • Ridicați și eliberați energia pe care o invocați. Scopul unei vraji este de a face cercul tău o conductă, prin care contactați lumea nevăzută a energiilor și spiritelor. Când vă conectați cu acele energii, trebuie să le contactați în siguranță și să vă detașați de ei în siguranță, de asemenea.
  • Imaginea intitulată a fi o vrăjitoare pas 10.jpeg
    6. Închideți ritualul în siguranță. Mulțumiți zeităților (dacă sunt prezente) pentru că vă grăbiți cu prezența lor. Vă mulțumim elementelor pentru a vă ajuta și pentru a vă sprijini în vraja dvs. Închideți sau deschideți cercul, în funcție de tradiția dvs.
  • Wiccans practică ceea ce se numește Legea a trei: "Evarmind regula de trei, ceea ce trimiteți-l înapoi la tine." Legea a trei afirmă că tot ce faci revine la tine trei ori. Deci, vă rog, fiți înțelepți și gândiți-vă la acțiunile dvs. și cum afectează pe alții. Țineți minte, totuși, că nu toți vrăjitoarele sunt Wiccan, iar vrăjitoarele non-Wiccan nu sunt obligate să creadă sau să urmeze orientările Wiccan. Nu bash sau nu bully altcineva pentru practica lor doar pentru că nu este la fel ca a ta.
  • Partea 3 din 3:
    Dezvoltarea practicii dvs
    1. Imagine intitulată Fi un pas vrăjitor 11.jpeg
    1. Găsiți un ghid. Din moment ce poate fi atât de copleșitoare pentru novice, este important ca vrăjitoarele care încep doar să exploreze lumea vrăjitoriei pentru a obține ajutor. Găsiți alți vrăjitoare cu experiență care vă vor ajuta pe tutorele dvs. în artele întunecate, vă recomandăm citirile și vă vor arăta un lucru sau două despre vrăji.
    • Nu minți niciodată despre experiența dvs. sau despre expertiza dvs. în vrăjitorie. Dacă nu știți o baghetă de la un cazan, nu încercați să vă aruncați ca o vrăjitoare cu experiență. Alții vă vor respecta mai puțin și vor vedea prin ea. Este mai bine să fii cinstit despre cunoștințele tale și să fii dispus să înveți.
  • Imaginea intitulată Fi un pas vrăjitor 12.jpeg
    2. Păstrați-vă propria carte de umbre. Când începeți mai întâi în practicarea vrăjitoriei, este o idee bună să începeți cartea dvs. de umbre. Din nou, nu trebuie să fie legată în piele antică și colorată cu sânge de capră - obțineți o carte de compoziție. Împodobiți-l ca și cum ați fi un jurnal, cu imagini pe care le găsiți puternic, în mișcare sau plin de înțelepciune vrăjitoare. Utilizați cartea pentru a înregistra vrăji, observații și incantații pe măsură ce le alegeți de la citirile și cercetarea dvs.
  • Imaginea intitulată Fi un pas witch 13.jpeg
    3. Creați un altar. Un altar nu trebuie să fie elaborat sau să dispună de craniu albit al unui mistic al secolului al XII-lea (deși ar fi minunat). Un altar este pur și simplu un loc în care veți practica. Ar trebui să prezinte în mod vizibil totemuri personale și obiecte inspirate, lucruri esențiale pentru practica dvs. Care pot însemna cristale, pietre, ierburi, imagini și orice număr de alte obiecte care sunt importante pentru dvs. Împodobiți-vă modificările cu obiecte importante.
  • Dacă sunteți o vrăjitoare verde sau un Wiccan, ar fi o idee bună să puneți lauri, flori moarte, ierburi uscate și alte lucruri naturale pe altarul tău. Găsiți pietre care vă vorbesc, scoici ciudați sau alte obiecte de putere și frumusețe.
  • Dacă sunteți un druid sau un alt tip de vrăjitoare tradițională, păstrați o mulțime de imagini ale familiei dvs., strămoșii dvs., pe altarul dvs. Dacă nu aveți vreunul, includeți obiecte foarte vechi, fotografii ale soldaților de război civil sau ceasuri vechi de buzunar, lucruri care vă reamintesc trecutul și vă ajută să vă conectați la acesta.
  • Imagine intitulată Fi un pas vrăjitor 14.jpeg
    4. Practicați ritmic, cu anotimpurile. Mulți vrăjitoare (dar nu toți) consideră că este benefic să fie în acord cu schimbarea anotimpurilor și cu tranzițiile de la o singură fază la alta. Întoarceți-vă la fazele Lunii și practicați-vă vraja vraja în conformitate cu schimbările lunare, echinocți și alte semnificanți esențiali ai timpului de schimbare. Obțineți un calendar astrologic și aflați despre planetele schimbătoare. Acordați atenție schimbării anotimpurilor și răspunsurilor emoționale, fizice și psihice.
  • Imaginea intitulată să fie o vrăjitoare Pasul 15
    5. Continuați să colectați obiecte magice. Pe măsură ce cartea dvs. de umbre crește și se umflă cu vrăji, este o idee bună să vă păstrați dulapurile și altarul dvs. Colectați ierburi și uleiuri esențiale pentru a fi utilizate în vraja dvs. și continuă să crească colecția de plante puternice și uleiuri. Practicați-le folosind și învățați despre utilizările lor distinctive. Colectați pietre prețioase și cristale și meditați cu ei pentru a afla care vă conectați și pe care le puteți utiliza în practica dvs.
  • Plantele și pietrele sunt disponibile pentru cumpărare, dar este o idee bună să aflați mai multe despre hrănirea și colectarea ierburilor proaspete pentru a vă usca. Conectarea practicii dvs. la fel de mult cât puteți cu Pământul este o idee excelentă. Obțineți un ghid local de câmp pentru verdeață în climatul dvs. și ieșiți frecvent pentru a găsi ierburi de magie utile. Du-te să hrănești în jurul paturilor Creek pentru a găsi pietre prețioase.
  • sfaturi

    Dacă sunteți interesat să deveniți o vrăjitoare sau Wiccan, încercând să discutați cu unul în persoană înainte de a lua decizii. Încercați Witchvox.COM. Este ca Facebook pentru păgâni. Este, de asemenea, excelent pentru găsirea unor acoperiri locale, dacă doriți să vă alăturați unul.
  • Urmați intuiția. Dacă se simte bine, du-te cu ea, dacă nu nu. Intuiția dvs. este cea mai puternică instrument.
  • Amintiți-vă că Wicca și vrăjitoria nu sunt la fel. Veți întâlni informații care afirmă altfel, dar, în general, gândiți-vă în acest fel: Wicca este o religie, vrăjitoria este o abilitate. Vrăjitoria poate fi utilizată alături de multe religii diferite (sau nici o religie) și apar în multe contexte diferite, în general, Wicca nu poate.
  • Nu vă lăsați păcăliți de Rip-off. Autorii proeminenți cu zeci de cărți pot părea autoritare, dar adesea nu-și verifică faptele și pot fi uimiți în dezinformare. De ce? Anumite lucruri se vinde mai bine decât altele. Faceți-vă temele cu orice carte pe care ați citit-o.
  • Studiați în fiecare noapte sau orice timp liber, timp de aproximativ 20 de minute sau mai mult.
  • Dacă nu credeți în Magic, atunci nici una din vrăjile voastre nu va funcționa! Asigurați-vă că credeți în magie și în voi înșivă.
  • Avertizări

    Rămâneți pozitiv.Dacă vă simțiți negativ, încercați să nu faceți prea multă magie. Atrageți ceea ce dați, adică puteți aduce mai multă negativitate decât energia pozitivă dacă aveți o stare de spirit negativă.
  • Nu vă dați cu lucruri pe care nu le înțelegeți - mai ales spiritele și altele asemenea.
  • Știți ce faceți sau ați putea să vă răniți serios.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar