Cum să sărbători istoria africană americană

Există tone de modalități interesante și interesante de a învăța despre istoria și cultura africană americană. Pentru a sărbători istoria bogată a culturii africane americane, puteți participa sau organiza evenimente în timpul lunii istoriei negre în februarie. De asemenea, puteți utiliza mass-media pentru a afla mai multe despre filmele africane americane, muzică și bucătărie. Studierea istoriei Africane Americane este un bloc cheie pentru a înțelege ceea ce formează astăzi America și cuprinde o varietate de schimbări economice, politice și sociale în ultimii 300 de ani.

Pași

Metoda 1 din 3:
Participarea și organizarea evenimentelor
  1. Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă în Dubai Pasul 6
1. Participați la sărbătorile din Africa Americane de Istorie din februarie. Aceste sărbători includ adesea întâlniri, discursuri educaționale, filme, specialități de televiziune și multe altele. Faceți o căutare pe Internet pentru a găsi evenimente în regiunea dvs. sau pentru a vizita site-ul oficial (AfricamericanHistorymonth.gov).
  • Imaginea intitulată Fii prieteni cu toată lumea Pasul 13
    2. Să fie sensibilă din punct de vedere cultural. Este important să realizăm că nu toți liderii afro-americani sunt în favoarea de a renunța la o lună de istorie americană africană. Luați în considerare dacă alte grupuri etnice au sărbători similare și vorbesc despre motivul pentru care aceste sărbători ar putea fi văzute ca un impediment pentru progresul social cu copiii, prietenii sau familia.
  • Imaginea intitulată Fii un student inteligent Pasul 12
    3. Planificați o lectură a lucrărilor africane americane. Invită prietenii, familia și membrii comunității într-o lectură care are autori africani americani și artiști. Cereți participanților să aleagă o poezie, un eseu, o vorbire sau o poveste de către un liderati american african, lider al drepturilor civile sau artist al trecutului sau viitorului. Programați o dată, timp și locație pe care toată lumea le poate participa.
  • Opțiunile posibile de citire includ Langston Hughes, W.E.B. Dubois, Harriet Beecher Stowe, Frederick Douglass, Abraham Lincoln, Maya Angelou, Alice Walker, Phillis Wheatley și Malcolm X.
  • Cea mai veche piesă cunoscută din literatura africană americană este "Bare de luptă," de Lucy Terry.
  • Imaginea intitulată deveni un membru al Delta Sigma Theta Pasul 7
    4. Invitați un vorbitor să dea o prelegere despre istoria africană americană. Cereți istoricilor, activiștilor de drepturi civile sau scriitorilor să ofere o privire detaliată la un aspect puțin cunoscut al istoriei sau culturii africane americane. Aranja ca ei să vorbească cu școala, clubul, grupul politic sau comunitatea.
  • Vizitați site-ul Asociației Naționale pentru Progresul Oamenilor colorați (NAACP) pentru a găsi unitatea locală și a ajunge la membri pentru a găsi difuzoare potențiale.
  • Vorbiți membrilor sau trimiteți un e-mail care explică faptul că doriți să găzduiați o prelegere și căutați difuzoare potențiale. Întrebați dacă ar fi interesați să ofere o prelegere sau să vorbească.
  • Încurajați o discuție despre subiect după predare. Acest lucru va duce la gândirea critică despre istoria africană americană.
  • Imagine intitulată Învățăm despre istoria americană africană Pasul 7
    5. Faceți o prezentare despre un lider al drepturilor civile în zona sau în stat. Cercetați un lider specific și aflați cum au influențat comunitatea dvs. în trecut. Adresați-vă prietenilor și vecinilor să vă vizualizeze prezentarea sau să ofere să vorbească la o școală sau un club. Punerea împreună o prezentare care explică rolul statului dvs. în istoria africană americană poate avea un impact asupra comunității locale.
  • De exemplu, focalizați-vă prezentarea asupra președintelui NAACP Delaware Richard Smith. Includeți informații despre modul în care acesta este dedicat acordării unei voci la persoanele marginalizate și acordă prioritate responsabilității legii și funcționarilor guvernamentali pentru acțiunile lor în comunitatea afro-americană.
  • Imagine intitulată răspuns Întrebări de interviu Pasul 10
    6. Aranjați o potlucuc de bucătărie africană americană. Cercetarea influențelor africane în bucătăria americană modernă și găsiți rețete tradiționale africane. Invită prietenii, familia și vecinii și cereți tuturor să explice călătoria istorică pe care fiecare fel de mâncare a luat-o.
  • De exemplu, orezul, Okra, Turnips, etc. au fost folosite în mod tradițional în bucătăria din Africa de Vest, în timp ce porumbul, porcii, verdele și unele mirodenii au fost din America și au fost încorporate mai devreme în bucătăria sclavă și plantația sudică.
  • Imagine intitulată Scrieți reprezentantul Congresului Pasul 12
    7. Planificați o noapte de joc afro-american. Invitați prietenii și familia pentru a juca jocuri care au rădăcinile lor în tradițiile africane. Puteți juca Kalaha (adesea numită mancala), Ampe, Kudoda sau alte jocuri. Faceți o căutare pe Internet pentru a afla cum să jucați și de ce veți avea nevoie înainte de planificarea evenimentului.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind multi-media pentru a sărbători
    1. Imaginea intitulată deveni un model de dimensiune plus pasul 4
    1. Descărcați videoclipuri sau fotografii ale momentelor importante. Privind la fotografii sau videoclipuri ale momentelor importante din istoria africană americană, poate aduce momente importante vieții și vă ajută să înțelegeți climatul social în acele vremuri.
    • Pentru evenimentele anterioare, cum ar fi comerțul cu sclavi transatlant, plantațiile americane și legile Jim Crow, puteți găsi ilustrații și videoclipuri de pe site-ul web al canalelor de istorie și al Muzeului Național de Istorie și Cultură din Africa American.
    • Pentru lucrurile care s-au întâmplat mai recent, puteți comanda videoclipuri ale dr. Discursurile lui Martin Luther King, protestele drepturilor civile și multe altele.
  • Imagine intitulată Învățați despre istoria africană americană Pasul 5
    2. Urmăriți afro-americani în film. Puteți închiria filme care includ actori celebri precum Bert Williams, Lena Horne, Hattie McDaniel, Dorothy Dandridge și Sidney Poitier. De asemenea, puteți include filme moderne de către Spike Lee sau succese critice moderne cu actori precum Halle Berry, Denzel Washington, Will Smith și Morgan Freeman.
  • Să acorde o atenție la diversitatea rolurilor jucate de afro-americani și să determine dacă portretele lor sunt corecte sau stereotipete.
  • Imagine intitulată Focus pe studii Pasul 2
    3. Ascultați muzica americană africană din anii 1800 până în prezent. Începeți cu cântece de sclavie, cântate în timpul plantațiilor de lucru lungi. Treceți spre creșterea jazzului, ritmului și bluesului și hip hop. Ascultați Ragtime, Evanghelie și muzică clasică de către afro-americani.
  • Poate doriți să comparați și să contrastați muzica compusă, scrisă și cântată de artiști afro-americani cu muzică de alte grupuri etnice.
  • Încurajați oamenii să cânte la muzică. Invitați trupele de jazz locale să efectueze piese celebre din lista lungă de contribuții a Africii Americanilor la muzica modernă.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o relație cu un pas cu un client 7
    4. Împărtășiți ceea ce ați învățat pe social media. Utilizați social media ca o platformă pentru a răspândi cunoștințele și acceptarea istoriei și culturii africane și a culturii. Puteți face o rețetă africană, împărtășiți un cântec de Blues celebru sau postați clipul dvs. preferat dintr-un film cu afro-americani.
  • Metoda 3 din 3:
    Studierea influențelor majore și a evenimentelor politice
    1. Imagine intitulată face studiul de cercetare 10
    1. Studiați factorii economici care au condus la sclavie. Faceți o căutare pe Internet sau pentru istoria vizitei.com pentru a afla despre istoria sclaviei din America de Nord, precum și Marea Britanie, Portugalia, Spania și coloniile din Indiile de Vest și Africa. Stabiliți creșterea, înălțimea și căderea comerțului triunghiului și factorii care au condus Africa să fie aleși ca un depozit principal pentru comerțul cu sclavi.
  • Imagine intitulată face studiul de cercetare 15
    2. Educația cercetării și segregarea în istoria africană americană. Studiați maro vs. Consiliul de Justiție de Educație care a încheiat segregarea în școlile Americii, căutând-o pe web. Uită-te la ceea ce au fost și încă în eliminarea segregării în școli. Ai putea viziona filmul din 1991 Separat, dar egal Pentru a afla mai multe despre cazul Curții Pivot.
  • Imagine intitulată Stop Cyber ​​Hullying Pasul 1
    3. Aflați despre problemele și legile politice din istoria africană americană. Vizitați site-ul NAACP sau faceți o căutare pe Internet pentru a afla mai multe despre politică și legile din jurul istoriei americane africane. Cercetarea dvs. poate include războiul civil, legile Jim Crow, Plessy vs. Ferguson, Curtea Supremă Dred Scott Cazul, Bill Drepturile Civile și Proclamarea emancipațiilor.
  • De asemenea, includeți eforturile NAACP în secolele XXI și 21.
  • Imaginea intitulată Faceți cea mai mare parte a vacanței dvs. de vară (pentru adolescenți) Pasul 8
    4. Aflați despre tulburările civile. Neliniștea civilă a fost o problemă din momentul calea ferată subterană, la protestele drepturilor civile din secolul al XX-lea și problemele moderne de zi cu privire la brutalitatea poliției. Pur și simplu căutarea "tulburări civile în comunitățile africane americane" va returna multe rezultate pentru a vă începe.
  • Există o bogată istorie de protest care include proteste de staționare în sud, protestele non-violente, revoltele, moștenirea parcurilor Rosa, a milionului martie martie și eforturile de astăzi ale NAACP.
  • sfaturi

    Istoria americană africană este subiect bogat. Această listă de subiecte nu este definitivă. Fii creativ cu cercetarea și sărbătorile.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar