Cum să-ți conving părinții să te lase să te duci la domiciliu

În timp ce Homecoming este un timp de obicei distractiv, interesant pentru copii, dansul poate provoca o mulțime de îngrijorare și anxietate pentru părinți. Asta înseamnă că poate lua niște convingătoare pentru a-ți face părinții să vă permită să mergeți la evenimentul mare. Dar nu este nevoie să se panică. Odată ce ați aflat modul corect de a vorbi cu părinții dvs. și cum să demonstrați că sunteți suficient de matur pentru a face față unei situații cum ar fi Homecoming, veți fi gata să le convingeți ca un pro.

Pași

Partea 1 din 3:
Comunicarea eficientă
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa să obțineți un câine mic pas 5
1. Obțineți dreptul de sincronizare. Ori de câte ori vă cereți părinților dvs. pentru ceva, alegerea timpului potrivit este cheia. Nu vrei să le abordezi când sunt într-o stare proastă, deoarece vor fi mai probabil să spună nu. În schimb, încercați să discutați cu ei când știți că sunt relaxați și fericiți.
  • Evitați să vă cereți părinților atunci când sunt obosiți sau stresați. De exemplu, nu doriți să întrebați părinții dvs. despre domiciliu când tocmai au ajuns acasă dintr-o zi grea la locul de muncă sau când vor alerga târziu dimineața și, în grabă să iasă la ușă.
  • Încercați să acordați atenție stării părinților dvs., astfel încât să puteți alege momentul potrivit. De exemplu, dacă observați că sunt întotdeauna într-o stare bună, după ce ați mâncat o masă gustoasă, intenționați să le întrebați după cină. Dacă par mai relaxați după ce merg la plimbare de seară, așteaptă până atunci să vorbească cu ei.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă informeze Pasul 5
    2. Arată recunoștintă. Înainte de a aduce subiectul homecuitului, asigurați-vă că părinții dvs. știu că apreciază lucrurile pe care vă permit să le faceți. Dacă vă acționați ca și cum ați îndreptat să mergeți la dans doar pentru că întrebați, probabil că nu vă vor lăsa să plecați. În schimb, clarificați că sunteți recunoscător pentru lucrurile pe care le dau sau vă permit să faceți acest lucru.
  • De exemplu, ați putea spune: "Apreciez cu adevărat că ați avut încredere în mine suficient pentru a merge la petrecerea lui Carly luna trecută" sau "înseamnă foarte mult încât să mă lași să intru în oraș cu Kyle și părinții lui vara trecută."
  • Imaginea intitulată Obțineți părinții dvs. să vă dați seama că sunteți un adolescent acum Pasul 2
    3. Explicați detaliile la domiciliu. Părinții dvs. vor dori să cunoască totul despre domiciliu înainte de a lua o decizie cu privire la dacă puteți merge. Dați-le toate informațiile pe care le vor dori, cum ar fi data, ora și locația dansului. Este foarte important să menționăm ce tip de supraveghere va fi prea, așa că spuneți-le dacă profesorii și / sau părinții vor fi chaperoning.
  • De asemenea, ar trebui să-i spuneți părinților dvs. cum intenționați să ajungeți la și de la dans, deoarece probabil că vă vor îngriji de transport.
  • Dacă există activități după dansul pe care doriți să îl participați, cum ar fi o petrecere la casa unui prieten, asigurați-vă că menționați și asta. Dați numele prietenului dvs. și adresa lor și spuneți-i dacă părinții lor vor fi acasă.
  • Imaginea intitulată Spune părinților dvs. despre prietenul tău de lungă distanță Pasul 14
    4. Spune-le de ce vrei să mergi. Dacă doriți să vă convingeți părinții să vă permită să mergeți la domiciliu, ar trebui să explicați de ce este atât de important pentru dvs. S-ar putea să spuneți că este primul an în liceu și într-adevăr doriți să aveți acea experiență - sau ați putea spune că este anul trecut în liceu, deci este ultima ta șansă de a merge. Fii sincer despre de ce vrei să mergi pentru a ajuta părinții tăi să înțeleagă.
  • Dacă nu sunteți sigur ce să-i spuneți părinților dvs., ați putea spune: "Chiar vreau să mă îmbrac și să mă distrez cu prietenii mei" sau "am niște prieteni în echipa de fotbal și chiar vreau să sărbătoresc cu ei."S-ar putea chiar să spuneți:" Toți prietenii mei merg, și chiar simt că voi lipsi dacă nu voi face."
  • Imaginea intitulată Fixați-vă relația cu părinții dvs. (adolescenți) Pasul 6
    5. Da-i timp să se gândească. Dacă sunteți încântat de casă, probabil că veți dori un răspuns de la părinții dvs. imediat - dar este important să fiți răbdători. Dacă cereți imediat un răspuns, este mult mai probabil ca ei să spună că nu. În schimb, spuneți-le să dureze ceva timp să se gândească la cererea dvs. înainte de a lua o decizie.
  • Când aduceți subiectul de acasă, puteți face clar chiar de la început că nu vă așteptați la un răspuns imediat. S-ar putea să spuneți: "Nu spuneți da sau nu imediat vă rog. Ascultați doar ceea ce trebuie să spun."
  • Pacientul de ședere poate fi dificil, astfel încât să doriți să sugerați un anumit moment când veți vorbi din nou despre acasa. S-ar putea să spui: "Ar trebui să te gândești la asta. De ce nu vorbim din nou mâine după-amiază?"
  • Partea 2 din 3:
    Introducerea datei dvs
    1. Imaginea intitulată Spune-ți părinților despre prietenul tău de lungă distanță Pasul 15
    1. Fii sincer dacă mergi cu o dată. Dacă sunteți încântați de faptul că o persoană specială ți-a cerut să mergi, este important să fii cinstit cu părinții tăi despre asta. S-ar putea să credeți că le va face mai puțin probabil să spună da, dar veți arăta maturitate dacă le spuneți adevărul și nu încercați să o ascundeți.
    • Dacă nu sunteți sigur cum să-i spuneți părinților dvs. despre data dvs., păstrați-o simplă. S-ar putea spune: "Cineva cu adevărat special mi-a cerut să merg la domiciliu și sunt foarte încântat."
  • Imaginea intitulată Spune părinților dvs. despre prietenul tău de lungă distanță Pasul 10
    2. Dați-le detalii despre data dvs. În majoritatea cazurilor, părinții dvs. vor dori să știe tot ce pot despre data dvs. Oferiți cât mai multe informații, cum ar fi numele, gradul lor și ce activități participă. S-ar putea chiar să explicați cum ați întâlnit voi doi și ceea ce vă place atât de mult despre persoana.
  • Împărtășiți ce detalii știți despre familia datei dvs. Părinții dvs. vor dori probabil să știe și despre ei.
  • Părinții dvs. pot dori, de asemenea, să știe ce fel de grade devine și ea, așa că nu fiți prinși în afara gardei de asta.
  • Dacă aveți o imagine a datei dvs., uneori vă poate ajuta să o împărtășiți cu părinții dvs.
  • Imaginea intitulată Spune părinților dvs. despre prietenul tău de lungă distanță Pasul 16
    3. Configurați o întâlnire cu data. Chiar dacă dați părinților dvs. toate informațiile despre data dvs., ei nu pot fi încă gata să vă permită să mergeți la domiciliu. Cu toate acestea, satisfacerea datei dvs. în persoană le poate face adesea să se simtă confortabil. Invitați data dvs. pentru a vorbi cu părinții dvs., astfel încât toată lumea să poată cunoaște unul pe altul.
  • Pentru a lua o parte din presiune, faceți întâlnirea cât mai obișnuită posibil. S-ar putea să invitați niște prieteni pe care părinții dvs. le cunosc deja și prea mult, așa că data nu simte că sunt interogați.
  • Imagine intitulată face față unui adolescent moody Pasul 12
    4. Aranjați-vă că părinții vorbesc. Dacă părinții dvs. nu sunt încă vânduți cu privire la ideea de a vă întoarce la domiciliu, este posibil să trebuiască să organizați o întâlnire pentru ei cu părinții dvs. de dată. În acest fel, pot discuta detalii precum transportul și activitățile post-homeoming, iar părinții dvs. se pot simți mai confortabil dacă toată lumea se află pe aceeași pagină.
  • Având părinții dvs. întâlniți părinții dvs. de dată le permite, de asemenea, să schimbe informații de contact.
  • Partea 3 din 3:
    Demonstrarea maturității
    1. Imaginea intitulată Spune părinților tăi că fumezi marijuana pasul 15
    1. Ascultați preocupările și obiecțiile lor. Dacă părinții dvs. nu păreau confortabil, permițându-vă să mergeți la domiciliu, cereți-i să explice de ce. Ei pot fi preocupați de droguri și alcool sau pot fi îngrijorați de cine vă conduce. Ascultați-le calm și cu răbdare, așa că au șansa să se exprime.
    • Dacă nu sunteți sigur cum să începeți conversația, ați putea spune, "Știu că nu ești sigur de domiciliu. Despre ce te-ai preocupat?"
    • Poate fi dificil, dar nu întrerupe părinții când vorbesc. Fiți respectuos și arătați că vă luați serios preocupările.
  • Imaginea intitulată Obțineți părinții dvs. pentru a vă realiza că sunteți un adolescent acum Pasul 6
    2. Fi dispus să compromită. Odată ce știți care sunt preocupările sau obiecțiile părinților dvs., puteți încerca să găsiți modalități de a le aborda. În majoritatea cazurilor, înseamnă că este dispus să compromită. De exemplu, s-ar putea să nu doriți să mergeți la activitățile post-homeoming, deci sunteți de acord că veți merge la dans și veniți direct acasă. Ei pot fi preocupați de transportul dvs. pentru seara, astfel încât să vă sugerați să vă conducă și de la dans. Găsiți o modalitate de a vă face și părinții dvs. ambii cel puțin puțin fericiți.
  • Un alt mod de a compromite părinții dvs. despre domiciliu este de a sugera controale periodice pe parcursul nopții. De exemplu, este posibil să fiți de acord cu textul sau sunați când ajungeți la dans, la un moment dat în mijloc și chiar înainte de a pleca. Dacă vă îndreptați spre activități post-homeoming, puteți verifica din nou când ajungeți la localizare și când sunteți în drum spre casă.
  • Imaginea intitulată Obțineți părinții dvs. pentru a vă realiza că sunteți un adolescent acum Pasul 8
    3. Câștiga încrederea lor. Dacă vă comportați într-un mod matur, responsabil, părinții dvs. sunt mai probabil să aibă încredere în tine și să vă permită să mergeți la domiciliu. Faceți obiceiul de a vă asculta mereu la curfew-ul, așa că știu că veți fi acasă când spuneți că veți. Dacă vă dau treburi în jurul casei, faceți-le fără ca părinții dvs. să vă reamintească. De asemenea, ar trebui să fiți amabili cu frații dvs. și să încercați să rezolvați conflictele cu ei fără ca părinții să intervină.
  • Performanța dvs. în școală poate ajuta, de asemenea, să-i convingă pe părinții tăi să te lase să pleci.Să lucreze pentru a obține note bune, astfel încât să știe că vă asumați în serios responsabilitățile.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un pasaj iPhone 20
    4. Acceptați decizia lor. Dacă părinții dvs. decid, în cele din urmă, să nu vă permită să mergeți la domiciliu, să acceptați decizia calm și matur. Evitați plânsul sau strigând pentru că nu ați primit ceea ce ați vrut. Care va face ca părinții să vă supărați, deci sunt mai puțin probabil să vă permită să participați la alte evenimente în viitor. De asemenea, îi poate ajuta să-i convingă că au luat decizia corectă.
  • Dacă vă simțiți supărați de decizia părinților dvs., faceți o clipă pentru a conta la 10 în capul vostru. Care vă pot ajuta adesea să vă liniștiți.
  • sfaturi

    Amintiți-vă că părinții dvs. au fost și copii și știu ce se poate întâmpla la evenimente cum ar fi Homecoming. Dacă nu vor să pleci, ar putea să vă fie frică să repetați greșelile lor.
  • Dacă vă îmbătați, nu încercați să veniți acasă beți pe cont propriu. Sunați-vă părinții și întrebați-i o plimbare. Mulți părinți ar ști mai degrabă că sunteți în siguranță decât să vă strigați pentru a rupe regulile imediat. Siguranța dvs. este mai importantă decât pedeapsa pe care o veți face în cele din urmă.
  • Dacă vă întoarceți la unul dintre compromisurile pe care le-ați făcut cu părinții dvs., fiți cinstit despre asta. Nu încercați să vă strecurați într-o oră după Curcuw - apelați-vă părinții și spuneți-i să știe că alergați târziu.
  • Dacă părinții dvs. sunt încă reticenți sau incerte, asigurați-vă că alegeți un costum modest. Părinții conservatori preferă rochii mai lungi, sensibile. Păstrați și accesibilitatea în minte.
  • Avertizări

    Dacă mergeți cu o dată, asigurați-vă că sunt de încredere. Călătoria în grupuri vă poate ajuta să vă păstrați în siguranță.
  • Evitați consumarea alcoolului sau a drogurilor la domiciliu. Nu numai că ar putea fi periculos pentru tine, dar părinții tăi sunt, de asemenea, mai puțin probabil să vă permită să ieșiți în viitor dacă nu puteți fi de încredere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar