Cum de a construi o bună reputație cu profesorii

Indiferent dacă aveți o întâlnire părintească, căutați o scrisoare de recomandare sau pur și simplu doriți să fiți un student mai bun, construirea unei bune reputații cu profesorul dvs. este important. Nu există o modalitate rapidă de a vă face ca învățătorii dvs. ca dvs., dar sunteți dispus să lucrați din greu în clasă, să studiați acasă și să fiți un student tip și dedicat în viața de zi cu zi, puteți începe să construiți o reputație pozitivă cu profesorii dvs. vă va ajuta în cariera dvs. academică.

Pași

Metoda 1 din 3:
Impresionându-le în clasă
  1. Imaginea intitulată Construiți o bună reputație cu profesorii Pasul 1
1. Fi atent in clasa. Pentru mulți profesori, semnul unui student bun nu este cea mai deșteaptă persoană din clasă, dar fiind cea care este dispusă să facă eforturi. Acordați atenție profesorului dvs., luați note în clasă și nu vă fie frică să vă ridicați mâna și să răspundeți la întrebări.
  • Dacă aveți un timp greu să vă păstrați cu profesorul dvs. în timp ce luați note, întrebați după clasă dacă puteți avea o copie a notelor de curs sau a prezentării de lectură.
  • Nu vă faceți griji cu privire la copierea notelor Downexact, pe măsură ce profesorul dvs. le spune. În schimb, luați note care vă au sens. Acest lucru poate însemna copierea propozițiilor complete, obținerea cuvintelor cheie, datele și formulele sau chiar desenul sau doodlingul.
  • Dacă nu ați înțeles ceva de la clasă, întrebați-vă profesorul dacă vă puteți întâlni cu ei în timpul prânzului sau după clarificare.
  • Imaginea intitulată Construiți o bună reputație cu profesorii Pasul 2
    2. Fi politicos. Profesorii dvs. sunt, de asemenea, oameni și merită aceeași curtoazie pe care ați arăta altora. Mențineți bunele maniere în clasă făcând contactul cu ochii atunci când profesorul dvs. vă vorbește direct, spunând că vă rog și vă mulțumesc, solicitând scuzat și urmând codul de conduită al clasei.
  • Acordați atenție modului în care profesorul dvs. vă cere să le adresați. Unii pot prefera domnul. sau doamna., în timp ce alții ar putea alege să treacă printr-un titlu ca dr. Dacă au câștigat un doctorat.
  • Uitați-vă la codul de conduită al clasei dvs., care ar trebui să fie prezentat în programa cursului dvs. Urmați-l cât de atent puteți. Nu, de exemplu, cereți permisiunea profesorului dvs. de a părăsi clasa dacă afirmă acolo că ei preferă pur și simplu să mergeți și să nu întrerupeți clasa.
  • Imaginea intitulată Construiți o bună reputație cu profesorii Pasul 3
    3. Întreabă întrebări. Când există ceva ce nu înțelegeți sau doriți să clarificați, nu vă fie frică să puneți întrebări. Încercați să evitați să întrebați faptele pe care le puteți găsi în cartea dvs., cum ar fi datele sau formulele, dar discutați dacă doriți să revizuiți alte concepte de clasă, cum ar fi acea dată a fost semnificativă sau cum să utilizați această formulă.
  • Nu vă fie frică să vă întrebați, deoarece credeți că întrebarea dvs. nu este inteligentă sau valoroasă. Șansele sunt, dacă nu înțelegeți, există altcineva în clasa care dorește și clarificarea.
  • Solicitarea întrebărilor relevante pentru materialul de lecție arată că profesorul dvs. ascultați și încercați să vă angajați cu materialele de clasă.
  • Imaginea intitulată Construiți o bună reputație cu profesorii Pasul 4
    4. Participă activ. Fi activ în discuții de clasă. Dacă profesorul dvs. pune o întrebare și știți răspunsul, ridicați mâna. Dacă nu sunteți de acord cu ceea ce spune cineva, chiar și profesorul dvs., nu vă fie frică să vă explicați raționamentul, dar faceți acest lucru politicos și respectuos.
  • Participați la clasă, dar nu faceți acest lucru în detrimentul colegilor de clasă. Evitați să strigați răspunsuri sau să vorbiți de fiecare dată când profesorul abordează clasa. Permiteți-vă colegilor să vorbească și de a vorbi.
  • Nu răspundeți la întrebări. Fiți dispuși să vă oferiți voluntari pentru demonstrații și pentru activități de clasă, de asemenea.
  • Adresați-vă profesorului dacă au nevoie de orice asistență care rulează comisioane pentru clasă sau departament. Acest lucru poate include copii înainte sau după clasă, sau ajutând profesorul dvs. să obțină consumabile din alte săli de clasă.
  • Metoda 2 din 3:
    Participarea în afara clasei
    1. Imaginea intitulată Construiți o bună reputație cu profesorii Pasul 5
    1. Tutor pe colegii tăi. Dacă există un subiect la care vă excelezi, voluntar pentru a ajuta colegii de clasă care sunt în urmă în acest subiect. Ajutând pe altcineva să înțeleagă ceva, ați putea să vă înțelegeți mai bine singur, și puteți să vă arătați profesorului dvs. că nu numai că știți materialul, dar vă pasă de succesul colegilor dvs.
    • Adresați-vă profesorului dvs. despre programele de îndrumare a campusului. Multe școli oferă sesiuni deschise de tutoring o dată sau de două ori pe săptămână pentru a ajuta studenții care luptă.
    • Luați în considerare voluntariatul la clasele inferioare ale tutorelui la diferite școli, de asemenea. Dacă, de exemplu, sunteți un student de liceu, luați în considerare voluntarul după școală la școala de mijloc locală.
  • Imaginea intitulată Construiți o bună reputație cu profesorii Pasul 6
    2. Recunoașteți-vă profesorul. Este ușor să vă uitați profesorul dvs. atunci când nu sunteți în clasă, dar dacă le vedeți în jurul campusului, spuneți-vă și aveți o conversație politicoasă. Nu extindeți doar această curtoazie profesorului dvs., ci administratorilor dvs. de școală, personalului facilităților și colegilor dvs.
  • Fiind bun și politicos față de ceilalți nu este doar politicos, vă arată profesorului pe care îl pasă de ceilalți în campusul dvs. și că sunteți dedicat promovării unei atmosfere pozitive la școală.
  • Imaginea intitulată Construiți o bună reputație cu profesorii Pasul 7
    3. Cereți recomandări de clasă. Adresați-vă profesorului dvs. pentru recomandări pentru alte clase care ar putea fi o potrivire bună pentru dvs. Acest lucru nu numai că vă va ajuta să găsiți cursuri bune, vă va pune legătura cu alți profesori care vă pot aprecia ca student.
  • Când profesorul dvs. vă oferă o recomandare, ajungeți la profesorul potențial, fie prin întâlnirea cu ei, fie prin trimiterea la trimitere prin e-mail. Introduceți-vă și întrebați despre ceea ce se încarcă pentru clasă în semestrul următor.
  • Adresați-vă profesorului dvs. actual să vă prezinte profesorilor potențiali. Acest lucru le oferă o șansă de a vorbi despre tine într-o chestiune pozitivă și de a-ți construi reputația cu alți profesori timpuriu.
  • Imaginea intitulată Construiți o bună reputație cu profesorii Pasul 8
    4. Faceți cunoștință în afara clasei. Dacă întâmpinați dificultăți în clasă, ați stabilit un timp pentru a vă întâlni cu profesorul în afara clasei și discutați despre preocupările dvs. Fii deschis și cinstit cu profesorul tău despre unde te lupți și preocupările tale pentru viitorul tău academic.
  • Discutarea preocupărilor dvs. personale vă ajută profesorul să vă vizualizeze individual de la colegii dvs. Lăsați-i să știe ce vă luptați și întrebați-i ce soluții pe care le puteți urmări pentru a vă remedia temerile.
  • Întrebați dacă vă puteți întâlni în mod regulat și configurați întâlniri o dată pe săptămână sau o dată pe lună pentru a vă revizui progresul și a vă arăta profesorului dvs. eforturile dvs.
  • Imaginea intitulată Construiți o bună reputație cu profesorii Pasul 9
    5. A se implica. Dacă este posibil, implicați în grupuri și activități de studenți extrașcolare. Încercați ceva ce credeți că vă veți bucura, fie că este atletismul, drama, dezbaterea, ziarul școlii, anuarul sau un club academic, cum ar fi Mathleți. Acest lucru vă arată profesorul dvs. că sunteți interesat de activitățile școlare și dispuși să puneți în timp și efort în afara clasei.
  • Dacă nu există un grup de studenți sau o organizație care vă interesează, creați unul care se potrivește intereselor dvs. Căutați regulile școlii cu privire la organizațiile studențești și găsiți alți colegi interesați să participe. Puteți chiar să cereți profesorului dvs. să fie consilierul dvs. de facultate.
  • Rulați pentru pozițiile de lider în cadrul organizației dvs. atunci când devin disponibile. Acest lucru arată că nu numai că participați, ci că sunteți o responsabilitate proactivă și de valoare.
  • Imaginea intitulată Construiți o bună reputație cu profesorii Pasul 10
    6. Niciodată nu bateți pe nimeni. Nimeni, mai ales un profesor, îi place de bătăuși. Evitați nu numai violența fizică, ci cuvintele și limbajul aspru în ceea ce privește colegii dvs., profesorul dvs. sau oricine altcineva. Dacă vedeți că cineva fiind agresat, faceți ceea ce puteți să vă ridicați sau să implicați o cifră de autoritate dacă este necesar. Acest lucru nu este numai cu amabilitate, vă arată profesorului dvs. că aveți respect față de colegii dvs.
  • Dacă există o persoană pe care nu o înțelegeți la școală, încercați să găsiți modalități sănătoase de a face față sentimentelor dvs. și pur și simplu nu vă angajați cu ei dacă este provocat. Mers pe jos este adesea cea mai bună opțiune în astfel de cazuri.
  • Imaginea intitulată Construiți o bună reputație cu profesorii Pasul 11
    7. Evitați atenția negativă. Dacă aveți mai mulți profesori, nu vă concentrați doar pe obținerea de a vă place. Profesorii vorbesc unul cu celălalt, chiar dacă sunt în diferite departamente, se comportă bine în toate clasele tale. Nu ajunge în biroul principalului în fiecare zi pentru a rupe regulile în mod repetat.
  • S-ar putea să nu căutați să construiți o mare reputație cu toți profesorii dvs., dar ar trebui să fiți în termeni pozitivi cu toți. Tratați fiecare dintre profesorii voștri în timp ce în interiorul și în afara clasei.
  • Metoda 3 din 3:
    Studierea la domiciliu
    1. Imaginea intitulată Construiți o bună reputație cu profesorii Pasul 12
    1. Fă-ți tema. Indiferent dacă aceasta implică sarcini din cartea, citirile, prezentările sau orice altceva, este important să vă faceți temele în fiecare zi. Acest lucru nu numai că vă arată profesorului că sunteți dedicat și acordați atenție, vă ajută să învățați materialul și să faceți mai bine în clasă.
    • Dacă există vreodată un motiv legitim că nu vă puteți completa temele, cum ar fi o urgență medicală, contactați-vă profesorul imediat ce este posibil în mod rezonabil să le informați și să solicitați o extensie.
    • Dacă există ceva în temele pe care nu le înțelegeți sau doriți să examinați, adresați-vă profesorului a doua zi în timpul sau imediat după clasă.
  • Imaginea intitulată Construiți o bună reputație cu profesorii Pasul 13
    2. Cercetarea subiectului. Nu vă limitați la ceea ce sunteți alocat în clasă. Dacă găsiți un subiect interesant, faceți ceva timp liber pentru ao cerceta pe cont propriu. Citiți materiale suplimentare atât online cât și în imprimare, și explorați subiectul interactiv prin activități cum ar fi experimentele, mergând la muzee sau vizitează alte site-uri legate de subiect. Acest lucru vă arată profesorul dvs. sunteți dispus să luați inițiativă și că sunteți un cursant activ.
  • Adresați-vă profesorului dvs. pentru o bibliografie a citirilor cu privire la porțiunile subiectului care vă interesează. Aceasta este o modalitate excelentă de a obține noi surse și de a arăta profesorului dvs. interesul dvs.
  • Evitați întreruperea clasei cu informațiile dvs. noi. Demonstrați cunoștințele dvs. în lucrări sau sarcini, dar înțelegeți că profesorul dvs. a dezvoltat lecția pentru a acoperi problemele specifice și pentru a-și respecta eforturile în clasă.
  • Imaginea intitulată Construiți o bună reputație cu profesorii Pasul 14
    3. Rezolvarea și editarea. Când lucrați la proiecte la domiciliu, luați timp să nu vă asigurați că sunt făcuți, dar asigurați-vă că sunt bine. Corectați sarcinile dvs. și verificați-vă munca atunci când este cazul. Profesorul dvs. vă va duce mult mai puțin serios ca student dacă vă întoarceți frecvent în muncă neclintită sau needitată.
  • Dacă este posibil, aveți un recipient de evaluare a hârtiei sau alocării pentru a vă asigura că se face corect și are sens.
  • Utilizați instrucțiunile oferite de profesorul dvs. sau scrise în programa dvs. pentru a vă asigura că misiunile dvs. sunt formatate și editate corect.
  • sfaturi

    Găsiți subiecte și activități școlare care vă interesează. Aveți mai multe șanse să vă interesați de școală în general dacă aveți lucruri specifice despre care sunteți cu adevărat pasionați.

    Avertizări

    Nu vă schimbați personalitatea pentru a vă impresiona profesorul. Muncesc din greu în clasă și de a fi un student dedicat sunt trăsăturile care vor impresiona cel mai mult profesorul dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar