Cum să devii pilot de elicopter în armată

Servirea în armată poate fi o alegere de carieră plină de satisfacții, mai ales dacă alegeți o sarcină specializată ca să deveniți un pilot de elicopter. Obținerea abilităților tehnice pentru a zbura un elicopter durează ceva timp și o mulțime de muncă grea. Din fericire pentru dvs., armata are un program numit "de pe stradă la Sit", care vă poate duce la școala de zbor și elicoptere de zbor fără nici un serviciu militar anterior. Odată ce îndepliniți cerințele înscrierii, va trebui să completați aproximativ 2 ani de programe de instruire și practică pentru a obține toate calificările necesare. După aceasta, veți fi oficial un pilot de elicopter armat.

Pași

Partea 1 din 3:
Întâlnirea cerințelor înscrierii
  1. Imaginea intitulată deveni un pilot de elicopter în armata Pasul 1
1. Liceul complet și obțineți diploma dvs. Armata are o cerință minimă de educație și veți avea nevoie de o diplomă de liceu. Dacă sunteți încă în școală, asigurați-vă că ați terminat și absolviți îndeplinirea acestei cerințe, mai ales dacă doriți să participați la școala de zbor.
  • Ajută la a face bine și la liceu, în special în cursurile de matematică și știință. Școala de zbor implică o mulțime de instruire în clasă, iar o bună înțelegere a matematicii, fizicii și a altor domenii științifice va fi un mare ajutor.
  • Ați putea să vă alăturați în continuare armatei cu un GED în locul unei diplome de liceu, dar vă rănește șansele de acceptare și este posibil să nu fiți eligibili pentru formarea ofițerilor de justiție. Dacă este posibil, este mai bine să completați liceul și să obțineți diploma.
  • Imaginea intitulată deveni pilot elicopter în armata Pasul 2
    2. Se înscrie cu vârsta cuprinsă între 18 și 33 de ani. În general, cerința de vârstă a armatei este că trebuie să fiți cel puțin 18 ani și nu mai mult de 33 de a se înscrie. Atâta timp cât sunteți între aceste vârste, atunci puteți să vă înscrieți și să începeți procesul de a ajunge la formarea de zbor.
  • Dacă aveți 33 sau 34, este posibil să puteți obține o renunțare. Adresați-vă ofițerului superior sau recrutorului despre opțiunile dvs. în acest caz.
  • Încă vă puteți alătura armatei la fel de vechi ca 35, dar probabil că nu veți fi acceptat pentru școala de zbor.
  • Imaginea intitulată deveni un pilot de elicopter în armata pasul 3
    3. Îndeplinesc cerințele fizice ale armatei pentru a se califica. Cerințele fizice pentru piloți sunt aceleași cu cerințele generale ale armatei. Trebuie să fiți într-o anumită gamă de greutate și înălțime pentru a vă califica. De asemenea, veți avea nevoie de cel puțin 20/50 viziune în fiecare ochi și veți purta lentile pentru a corecta viziunea dvs. la 20/20.
  • În general, bărbații trebuie să fie între 60-80 în (150-200 cm) și 100-250 lb (45-113 kg). Femeile trebuie să fie între 58-80 în (150-200 cm) și 90-236 lb (41-107 kg).
  • Dacă nu puteți atinge aceste cerințe fizice, dar totuși doriți să vă serviți țara, armata are multe alte locuri de muncă civile pe care le puteți solicita. Discutați cu un recrutor pentru a vedea ce sunt opțiunile dvs.
  • Imaginea intitulată deveni pilot elicopter în armata Pasul 4
    4. Aplicați pentru cetățenia americană înainte de a vă înscrie dacă nu sunteți cetățean. În general, armata cere recruților să fie cetățeni americani înainte de a se alătura. Cu toate acestea, ați putea să vă înscrieți dacă nu ați obținut încă cetățenia. Asigurați-vă că respectați cerințele privind cetățenia și trimiteți cererea înainte de a se alătura. În acest fel, puteți începe pregătirea în timpul procesului de procesare a aplicațiilor.
  • Încă aveți nevoie de o carte verde și un statut permanent rezident pentru a vă califica pentru armată, deci asigurați-vă că ați completat toate acestea înainte de a aplica.
  • Imaginea intitulată deveni un pilot de elicopter în armata Pasul 5
    5. Scor cel puțin 110 pe ASVAB Examen pentru a se califica pentru formarea ofițerilor. Serviciile armate Baterie de aptitudini profesionale, sau ASVab, este un examen pe care trebuie să-l iau toți recruții de armată nouă. Examenul măsoară raționamentul critic, știința, matematica, electronica și cunoștințele gramaticale. În timp ce recruții au nevoie doar de un scor de 31 de trecere, veți avea nevoie de un scor de top pentru a vă califica pentru școala de candidat la om (WOCS). Studiați din greu și obțineți cel puțin 110 pentru a satisface cerința pentru ofițerul și școala de zbor.
  • Partea 2 din 3:
    Ajungând la școala de zbor
    1. Imaginea intitulată deveni pilot elicopter în armata Pasul 6
    1. Aplicați la Școala de Candidate a Ofițerilor. Toți piloții armatei trebuie să completeze școala de candidați la ofițeri de mandat (WOCS) înainte de a participa la școala de zbor pentru a deveni piloți. Atâta timp cât ați marcat cel puțin un 110 pe ASVAB, vă calificați pentru WOCS și vă puteți trimite cererea atunci când vă înscrieți.
    • Recrutorul dvs. vă poate duce prin acest proces și vă poate ajuta cu cererea dvs.
    • Dacă nu aplicați pentru WOC-uri doar atunci când vă înșelați, trebuie să aveți cel puțin 12 luni rămase la contractul dvs. de înscriere pentru a vă califica pentru WOCS. Dacă aveți mai puțin decât acest lucru, va trebui să reinstalați mai întâi.
  • Imaginea intitulată deveni pilot elicopter în armata Pasul 7
    2. Completați 9 săptămâni de formare de bază. Toți recruții armatei trebuie să completeze și să treacă de o pregătire de bază de luptă înainte de a vă deplasa și veți fi și voi. Formarea de bază este un program de 9 săptămâni la una dintre cele mai multe forțe ale armatei în întreaga țară. Veți învăța abilități critice cum ar fi lupta, munca în echipă, procedurile armatei și condiționarea fizică pentru a vă pregăti pentru cariera armatei dvs. La sfârșit, va trebui să treci câteva teste fizice și mentale pentru a vă califica pentru absolvire. Dacă treceți, veți fi oficial un membru al armatei.
  • Cel mai bine este să începeți să vă pregătiți pentru formarea de bază, obținându-vă în formă fizică bună și învățați cât de mult puteți despre armată. Acest lucru vă va face mult mai ușor timpul în formarea de bază.
  • Doar aproximativ 15% dintre recruți nu reușesc să pregătească de bază, deci aveți o șansă bună de a trece atâta timp cât vă pregătiți.
  • Imaginea intitulată deveni pilot elicopter în armata Pasul 8
    3. Examinați burghiele și liniile directoare ale armatei înainte de începerea școlii ofițerului. După antrenamentul de bază, următorul pas este școala candidată a Office Officer (WOCS). Acesta este un program intensiv fizic și mental, deci asigurați-vă că sunteți pregătit cât mai bine înainte de a începe. Armata recomandă revizuirea tuturor manualelor sale de instruire, de găurire, ceremonie și navigație înainte de a participa la WOCS. În acest fel, veți fi pregătiți pentru porțiunile de cunoaștere ale școlii ofițerului.
  • Dacă există vreun timp de decalaj între formarea de bază și pornirea WOC-urilor, asigurați-vă că antrenament în mod regulat să rămâneți în formă fizică de top. Va trebui să treci mai multe teste fizice în școala ofițerului și veți avea probleme dacă vă lăsați să iasă din formă.
  • Imaginea intitulată deveni un pilot de elicopter în armata Pasul 9
    4. Raportați la Fort Rucker, Alabama, pentru WOCS. Toți candidații pilot trebuie să treacă școala candidată de ofițer de mandat după formarea de bază, care se desfășoară la Fort Rucker, Al. Acest program de 6 săptămâni pregătește piloți și alți ofițeri tehnici pentru rolul lor în armată.
  • Veți primi un pachet care evidențiază procesul și instrucțiunile dvs. de raportare la WOCS când sunteți acceptat. Dacă aveți întrebări, adresați-vă recrutorului.
  • Asigurați-vă că revizuiți lista de verificare a armatei pentru tot ce aveți nevoie pentru a aduce cu dvs. WOCS.
  • Puteți intra doar la WOC-uri fără un serviciu armatei anterioare dacă intenționați să deveniți pilot. Alți membri ai serviciului trebuie să fie cel puțin un sergent de personal / E-6 pentru a se califica.
  • Imaginea intitulată deveni pilot elicopter în armata Pasul 10
    5. Treceți programul WOCS pentru a deveni ofițer de mandat. Cele 6 săptămâni la școala de ofițer de garanție vă antrenează pentru a deveni un specialist tehnic în armată. Veți primi o combinație de instruire specializată în clasă, împreună cu o pregătire fizică suplimentară. După finalizarea acestui curs, veți fi ofițer de mandat și puteți participa la școala de zbor.
  • Recruții la WOCS participă la diferite programe bazate pe cariera lor dorită. Veți fi plasat într-un program pentru piloții aspiranți care doresc să participe la școala de zbor.
  • Navigarea este o parte importantă a WOC, în special pentru piloții aspiranți. Examinați manualul armatei pe navigația pe teren, deci sunteți bine pregătiți pentru această formare.
  • Imaginea intitulată deveni pilot elicopter în armata Pasul 11
    6. Câștigați un scor calificat pe examenul SIFT pentru școala de zbor. Examenul Sift, Instrumentul de selecție pentru formarea de zbor, este ultimul pas înainte de școala de zbor. Acest examen măsoară toate cunoștințele de zbor tehnice pe care le-ați câștigat în timpul WOCS. Este marcat din 20-80 și aveți nevoie de cel puțin 40 de a trece și se califică pentru școala de zbor. Studiu din greu și Ace acest examen pentru a continua cu pregătirea pilotului.
  • Armata oferă un ghid de studiu pentru SIRT, deci asigurați-vă că lucrați cu acest ghid pentru a face cât mai bine posibil.
  • În general, puteți lua numai examenul Sift de două ori. Dacă treceți la prima încercare, atunci nu trebuie să o luați din nou. Dacă nu reușiți de două ori, atunci nu o puteți lua din nou.
  • Imaginea intitulată deveni pilot elicopter în armata Pasul 12
    7. Aplicați pentru a vă asigura ofițer de formare pentru a continua pe calea dvs. Pasul final de a deveni un pilot al armatei este WOT, formarea de zbor cu ofițerul de justiție. Acesta este un program lung și durează aproximativ un an de formare. Atâta timp cât obțineți un scor de trecere pe Sift, puteți să trimiteți aplicația dvs. și să începeți ultima fază a instruirii dvs.
  • Woft este, de asemenea, la Fort Rucker.
  • Partea 3 din 3:
    Finalizarea instruirii de zbor
    1. Imaginea intitulată deveni un pilot de elicopter în armata Pasul 13
    1. Treceți la porțiunea de clasă a instruirii de zbor. Toți candidații din Wortul încep cu pregătirea în clasă. În acest program, veți afla despre fizica zborului, sistemele, procedurile de urgență și navigarea. Acest lucru este esențial dacă doriți să fiți un pilot de succes, să plătiți o atenție deosebită și să treceți secțiunile de instruire în clasă.
    • Din moment ce ați trecut deja printr-o mulțime de instruire în WOCS, ar trebui să fiți pregătiți pentru această parte a antrenamentului dvs. Acordați atenție și trageți pe toate abilitățile de clasă pe care le-ați câștigat deja pentru a ajunge la acest punct.
  • Imaginea intitulată deveni pilot elicopter în armata Pasul 14
    2. Rack 7.5 ore de practică pe un simulator de zbor de elicopter. Odată ce antrenamentul dvs. de clasă sa încheiat, veți începe formarea de zbor pe un simulator. Veți învăța abilitățile de decolare și de aterizare, manevrele de zbor și controalele. După 7.5 ore pe un simulator, puteți trece la practicarea într-un elicopter real.
  • Imaginea intitulată deveni pilot elicopter în armata pasul 15
    3. Alegeți 1 din 4 elicoptere pe care doriți să le specializați. Armata utilizează 4 elicoptere principale și va trebui să alegeți unul pentru a vă specializa. Toate sunt folosite pentru diferite sarcini, deci asigurați-vă că luați în considerare ce tip de slujbă doriți să faceți înainte de a alege un elicopter.
  • OH-58 Kiowa este o aeronavă mică de recunoaștere folosită pentru Cercetare.
  • UH-60 Blackhawk este un elicopter de transport utilizat pentru evacuări și misiuni de căutare și de salvare.
  • Ah-64 Apache este un elicopter de atac care este folosit în misiuni de luptă.
  • CH-47 Chinook este un elicopter mare de transport folosit pentru a muta consumabile.
  • Imaginea intitulată deveni un pilot de elicopter în armata Pasul 16
    4. Practicați-vă pe elicopterul ales timp de 70 până la 150 de ore. Odată ce ați ales elicopterul și tipul de misiune, atunci veți petrece mult timp practicând în acest elicopter pentru a deveni un expert. În funcție de elicopterul dvs., veți avea nevoie între 70 și 150 de ore de zbor pentru a trece WOF. După aceea, sunteți calificat pentru absolvire.
  • Nu veți practica numai zborul cu elicopterul în sine, ci și utilizarea tuturor echipamentelor pe care le-ați putea folosi în Zboruri, cum ar fi ochelarii de viziune de noapte.
  • Vor exista diferite proceduri și manevre pentru diferite elicoptere. Dacă zburați o apache, probabil veți practica selectarea și stratificarea țintelor, în timp ce cu un blackhawk veți practica aterizarea într-o zonă ostilă pentru a evacua soldații răniți.
  • Imaginea intitulată deveni un pilot de elicopter în armata Pasul 17
    5. Absolvent de la Woft pentru a deveni pilot elicopter. Când petreceți timpul necesar în formarea de zbor, vă calificați apoi să vă câștigați aripile. După o ceremonie de absolvire, veți fi oficial un pilot de ofițer de mandat și puteți începe noua carieră interesantă ca pilot de elicopter armat.
  • sfaturi

    Dacă doriți să deveniți pilot de elicopter fără a face armata întreaga carieră, Garda Națională a Armatei are cerințe similare pentru formarea pilot. Vă puteți alătura Gardei Naționale dacă preferați să aveți o carieră separată de armată.
  • Dacă aveți întrebări legate de procesul de recrutare sau de instruire, puteți cere recrutorului dvs. armatei pentru mai multă explicație.
  • În general, armata preferă, de asemenea, candidații fără înregistrare penală sau disciplinară, deci asigurați-vă că rămâneți în afara necazurilor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar