Cum să deveniți regina prom

Ce alt titlu este la fel de plin de farmec în liceul ca Regina Prom? Este extrem de râvnit și implică o Tiara? Unde vă înscrieți?! Concurența va fi acerbă și campania va fi greu, dar dacă ați pus efortul, titlul (și Tiara) poate fi al tău.

Pași

Partea 1 din 3:
Fiind un candidat probabil
  1. Imagine intitulată devenind regina Prom Pasul 1
1. Se împrietenește cât mai mulți oameni posibil. Ceea ce se reduce la regina PROM este Voturi. Dacă oamenii nu știu și vă plac, nu au nici un motiv să voteze pentru dvs. În lunile (ani, dacă este posibil) înainte de Prom, cunoașteți-vă toate din colegii tăi - nu doar copiii răciți. Fiecare persoană este un vot, indiferent de statutul lor în școală.
  • Deși este important să vă cunoască, este și mai important să vă plac. Așa că fii autentic! Puneți timpul și arătați-le cât de mare sunteți o persoană. Și înseamnă că aceste relații vor dura mult mai mult decât să fie regina Prom.
  • Nu lăsați acești oameni după ce votarea este făcută, reputația dvs. va deveni acru de îndată ce concursul sa terminat.
  • Imagine intitulată 2225806 2
    2. Implicați-vă în diferite activități. Pentru a vă întâlni pe alții, au lucruri în comun și arată școala că sunteți bine echilibrat și talentat, luați câteva extra-curriculare variate. Pentru a fi un shoo-in pentru regina Prom, este înțelept să fii atlet și un artist. Și nici nu face rău să fie în clubul de mediu.
  • Uneori, personalul de la școala ta poate influența cine îl face la nominalizările finale (da, chiar liceul poate fi ridicat). Cu cât cred mai mult în tine, cu atât mai bine șansele tale trebuie să treci prin banda roșie.
  • Imaginea intitulată devenind regina Prom Pasul 6
    3. Să fie un model de rol pentru școală. Multe școli solicită că aveți note bune, sunteți un participant activ în activitățile școlare și că sunteți un student model pe care alții ar trebui să le emită pentru a fi regina PROM. Nu este doar recomandat, este necesar. Este școala dvs. așa? Dacă nu știți, este timpul să aflați!
  • Aceasta va stabili o reputație pentru dvs. ca cineva care ar face o regină de bal natural. La urma urmei, fiind "regină" este vorba despre conducerea poporului tău, dreapta? Arătați-vă școala că sunteți un lider bun și vor fi mai înclinați să voteze pentru dvs.
  • Imagine intitulată 2225806 4
    4. Fereste-te de probleme. Ultimul lucru absolut pe care doriți să-l întâmpinați înainte ca balustradele de bal să fie în dificultate la școala dvs. Dacă sunteți suspendat din orice motiv (clase proaste sau comportament rău), șansele sunt de la orice vot, chiar dacă ați fi crezut că sunteți câștigătorul clar. Nu vă jinxați și asigurați-vă că sunteți în cel mai bun comportament - o adevărată regină Prom nu ar fi în dificultate oricum!
  • Indiferent dacă este înșelătoare pe teme, să fi prins urcând pe acoperișul școlar sau să desenați o imagine nefericită a profesorului dvs. cel mai puțin favorit, nu o faceți. Chiar acum, toți ceilalți sunt pâinea și untul tău. Trebuie să fie de partea voastră, au inclus profesorii.
  • Partea 2 din 3:
    Obțineți numele dvs. acolo
    1. Imagine intitulată 2225806 5
    1. Fi în comitetul PROM. Știi cum uneori personalul are un cuvânt de spus în cine o face pe tribunal? Ei bine, Comitetul PRO are influență asupra alegătorilor lor. Sunt cei care reamintesc oamenilor cum să voteze și ce fel de persoană să voteze. Dacă subliniați anumite calități pe care le aveți, puteți reaminti subtil oamenilor cât de perfecți sunteți pentru slujbă.
    • De asemenea, va arăta tuturor cât de mult înseamnă acest lucru pentru dvs. Când văd efortul pe care îl puneți, ei pot fi mai mutați pentru a vota pentru dvs.
  • Imagine intitulată 2225806 6
    2. Fiți nominalizați. În majoritatea școlilor, cineva trebuie să văuneze și apoi pe cineva altfel trebuie să arate acea mișcare. Asta înseamnă că aveți nevoie de cel puțin doi oameni care cred în tine atât de bine încât vor ieși din calea lor pentru a vă asigura că numele dvs. este pe listă. Cine aveți pe care îl puteți baza? Adresați-vă celor mai buni prieteni dacă vor face acest lucru pentru dvs. și asigurați-vă că vă răsplătiți mai târziu favorul!
  • În unele cazuri, este posibil să trebuiască să schimbați o nominalizare pentru o nominalizare. Acest lucru este doar corect! Luați în considerare o competiție prietenoasă care va face totul mai distractiv și angajat.
  • Imaginea intitulată deveniți Regina Prom Pasul 3
    3. Începeți campania. Mai ales în școli mari, campania este esențială. Este ca marketingul unei afaceri - dacă nimeni nu aude despre asta, nimeni nu va veni. Deci, obțineți numele dvs. acolo: Aveți un stand la prânz, faceți postere pentru holuri, chiar încercați să vă aduceți vocea peste PA. Cu cât mai mulți oameni vă recunosc, cu atât mai mult vă veți stabili pentru Branding Prom Queen.
  • Asigurați-vă că vă permiteți să faceți tot ce vă planificați. Unele școli au politici stricte cu privire la posterele pe care le puteți pune unde și când, unde puteți solicita elevii lor etc.
  • Imagine intitulată 2225806 8
    4. Scoateți cuvântul peste tot! Știi toți prietenii pe care îi ai? Acum este momentul să vă asigurați că numele dvs. se infiltrează chiar și cea mai profundă, cea mai întunecată temonie a școlii tale. Întreabă-l pe Jessica de la Clubul Go-Green pentru a pune fluturași în spațiul lor de lucru după clasă. Discutați cu Paul despre distribuirea cupcakes la echipa de fotbal. Nu vrei piatra nu a mai rămas!
  • Aceasta este atunci când ar trebui să loviți toți noii prieteni pe care ați făcut-o în ultimele câteva luni. Asigurați-vă că au tricouri cu numele dvs. pe ele, brățări, brățări și un bun coapte nu doare niciodată.
  • Imagine intitulată 2225806 9
    5. Rochie partea. Nu în ultimul rând, oamenii au o anumită imagine în capul lor despre ceea ce arată o regină de bal. Pe scurt, ea arată bine, miroase bine, și probabil se simte bine. Iată câteva idei pentru a fi ea:
  • Duș zilnic și găsiți-vă un "regină Prom" vrednic, semnătură de semnătură pentru a purta în fiecare zi
  • Împingeți împreună costumele la modă și purtați machiajul care complimentează aspectul dvs. general.
  • Păstrați părul curat și sofisticat. Orice stil este bun, atâta timp cât este curat și pus-împreună.
  • Partea 3 din 3:
    Perfecționarea zilei tale mari
    1. Imaginea intitulată devenind regina Prom Pasul 5
    1. Găsiți rochia perfectă. O regină de bal nu ar fi nimic fără rochia perfectă de bal. În mod ideal, este minunat pentru forma ta, culoarea ta și nimeni altcineva nu o poartă. Nu trebuie să fie scump, trebuie doar să fii perfect pentru tine.
    • Luați în considerare obținerea unei culori care apare. Veți simți ca belle de minge care știu că toți ochii sunt pe tine.
    • Obțineți o tăietură care vă plătește forma. Luați toate părțile corpului sunteți nervos despre a le face să lucreze pentru dvs., nu împotriva voastră.
    • Obțineți o rochie care se potrivește cu personalitatea voastră. Cine a spus că nu poți fi o pătură de porci pentru bal?
  • Imaginea intitulată devenind Prom Queen Pasul 7
    2. Ia-ți părul și machiajul corect. Mai multe imagini vor fi luate în seara asta decât orice altă noapte a anului școlar, deci obțineți părul și machiajul perfect pentru amintirile care urmează să fie făcute. Grămadă pe hairpray, prea - nu va fi o noapte scurtă.
  • În ceea ce privește machiajul tău, nu este rușine să faci tu singur. De fapt, probabil știți ce arată mai bine decât un străin. Purtați-o puțin mai întunecată decât ceea ce purtați în mod normal. Smokey tonuri cu buzele ușoare funcționează excelent pentru bal.
  • Imagine intitulată 2225806 12
    3. Distreaza-te! Este noaptea pe care ați așteptat-o. În loc să-și petreacă orele în prealabil fiind atât de nervos, trebuie să vă bucurați în mod constant, încercați să vă concentrați asupra acestei persoane din cele mai interesante nopți ale anului. Vei avea un moment bun și știi asta. Toți prietenii, mâncarea și muzica - ce nu-i place?
  • Imaginea intitulată devenind regina Prom Pasul 8
    4. Fii o regină de promovare militară. Dacă câștigați titlul, amintiți-vă că sunteți regina Prom - o regină de bal este milostiv, prietenos și umil. Arătați tuturor cât vă apreciați voturile și că acest lucru înseamnă lumea pentru dvs. Cu alte cuvinte, spuneți-i că au votat pentru persoana potrivită!
  • Nu ezitați să vă mulțumiți celor pe care îi cunoașteți votați pentru dvs. Ei vor ști că au luat decizia corectă de cât de fel și autentic sunteți.
  • Imaginea intitulată devenind regina Prom Pasul 11
    5. Fii milostiv, indiferent dacă câștigi sau pierzi. Indiferent de participarea la evenimente, este important să fiți zâmbete dacă câștigați sau pierdeți - la urma urmei, acesta este balul dvs! Este distractiv doar că sunteți acolo, îmbrăcați-vă și dansând cu prietenii dvs. Vă veți aminti de această zi dacă titlul este sau nu dvs. și vă veți aminti ca un moment bun.
  • În plus, nu există câteva plături de licee pe care le puteți prăbuși? Hmm...
  • sfaturi

    Uită-te la ceea ce fac concurenții dvs. pentru campanie. Încercați să fiți originali și să nu faceți ceea ce fac.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar