Cum să evoluați gurdurr

Gurdurr este un Pokémon de tip luptând în generația 5 cu abilitățile Guts, Forța Sheer, precum și capacitatea ascunsă Pumnul de fier. Ea evoluează de la Timburr la nivelul 25, dar singura modalitate de ao evolua la Conkeldurr, în toate jocurile din seria principală Pokémon, este prin tranzacționare. Pentru a face Gurdurr Evolve, începeți cu pasul 1.

Pași

  1. Imaginea intitulată Evolve Gurdurr Pasul 1
1. Adăugați-vă prietenii. Trebuie să tranzacționați cu cineva pentru a vă face Gurdurr să evolueze. Asigurați-vă că tranzacționați cu cineva în care aveți încredere: Odată ce ați tranzacționat, veți avea nevoie de cineva care este dispus să-ți comercializeze Gurdurr înapoi la tine. Dacă nu ați făcut-o deja, va trebui să adăugați prietenii dvs. la tamponul dvs. PAL pentru a schimba cu ei. Pentru a adăuga un prieten.
  • Deschideți sacul, apoi selectați "PAL PAD."
  • Alege "Înregistrați codul prietenului."
  • Introduceți numele de utilizator al prietenului dvs., apăsați "O.K," apoi introduceți codul dat de prietenul dvs.
  • Imagine intitulată Evolve Gurdurr Pasul 2
    2. Vizitați Centrul Pokémon cu Gurdurr. Se îndreaptă spre centru, apoi urcați până la etajul al doilea, unde veți găsi NPC pentru Wi-Fi. Asigurați-vă că aveți dvs. Gurdurr cu dvs. și asigurați-vă că aveți acces la Wi-Fi stabil înainte de a încerca să vă conectați.
  • Imagine intitulată Evolve Gurdurr Pasul 3
    3. Întâlnește-te cu prietenul tău. După conectare, veți vedea caracterul dvs. în interiorul camerei Wi-Fi. Capul nord, discutați cu computerul din joc și alegeți "Comerț." Când prietenul dvs. apare în ecran, comerțul va începe automat.
  • Imagine intitulată Evolve Gurdurr Pasul 4
    4. Trade Gurdurr. 3 sloturi pentru tranzacționare vor apărea după ce vă conectați cu prietenul dvs. Aici puteți pune Pokemonul pe care doriți să îl tranzacționați. Plasați-vă Gurdurr aici și faceți comerț cu prietenul dvs. Nu vă faceți griji cu privire la ce nivel vă aflați când este tranzacționat, Gurdurr va evolua indiferent de nivelul său.
  • Imagine intitulată Evolve Gurdurr Pasul 5
    5. Comerțul din nou. Dacă ați tranzacționat cu succes Gurdurr cu Pokemon-ul prietenului dvs., atunci Gurdurr ar fi trebuit să evolueze la Conkeldurr. Pentru a vă îmbunătăți noul, a îmbunătățit conkeldurr înapoi, trebuie să vă comercializați din nou cu prietenul dvs. (acesta este motivul pentru care este atât de important să tranzacționați cu o persoană în care puteți avea încredere!).
  • Imaginea intitulată Evolve Gurdurr Pasul 6
    6. Primiți conkeldurr. V-ați evoluat cu succes Gurdurr!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar