Cum să curățați obiectivul camerei iphone

Lentila de pe camera iPhone-ului dvs. poate obține cu ușurință praf și colorate cu amprente digitale. Din fericire, curățarea de bază este ușor. Aerul comprimat poate fi utilizat pentru a îndepărta praful și amprentele digitale și petele de setare pot fi șterse cu cârpe de microfibră. În unele cazuri, praful poate fi prins sub obiectivul camerei. Ar trebui să vedeți un tehnician Apple pentru a remedia această problemă, deoarece deschiderea telefonului pe cont propriu poate le deteriora.

Pași

Metoda 1 din 3:
Curățarea prafului
  1. Imagine intitulată Curățați obiectivul camerei iPhone Pasul 1
1. Cumpărați aer comprimat fără aditivi chimici. Puteți achiziționa aer comprimat la majoritatea magazinelor sau magazinelor hardware. Alegeți produsele care utilizează numai aerul și nu includ substanțe chimice. Produse cum ar fi praful și aruncarea de lucru funcționează bine.
  • Imagine intitulată Curățați obiectivul camerei iPhone Pasul 2
    2. Distribuie aerul comprimat pe lentilă. Un ecran iPhone este destul de bine protejat, dar nu vrei sa risca sa-l rupeti. Aerul comprimat poate fi puternic. Când suflați aerul pe obiectivul camerei iPhone-ului, țineți duza cel puțin un picior distanță de pe ecran. Distribuiți aerul comprimat până când murdăria a fost eliminată de pe ecran.
  • Imagine intitulată Curățați lentila camerei iPhone Pasul 3
    3. Vedeți un tehnician de mere pentru praful prins în interiorul camerei. În unele cazuri, aerul comprimat nu va elimina praful din lentilă. Puteți încerca să o ștergeți cu o cârpă de microfibră, dar dacă încă nu se află, există o șansă bună, praful este prins sub obiectivul camerei. În acest caz, consultați un tehnician Apple. Găsiți un magazin local Apple în zona dvs. și faceți o programare.
  • Un tehnician calificat vă poate deschide iPhone-ul și poate curăța ecranul din interior. Nu încercați să dezasamblați iPhone-ul pe cont propriu dacă nu aveți experiență vastă cu produsele Apple. Luând telefonul dvs. separat pe cont propriu ar putea deteriora telefonul și poate anula garanția.
  • Tehnicienii Apple pot repara telefonul gratuit dacă sunteți încă în garanție.
  • Metoda 2 din 3:
    Eliminarea amprentelor și a petelor
    1. Imagine intitulată Curățați obiectivul camerei iPhone Pasul 4
    1. Optați pentru cârpele de microfibră. Dacă există amprente digitale sau alte pete pe ecranul telefonului, utilizați cârpe de microfibră pentru a le curăța. Puteți achiziționa cârpe de microfibră la cele mai multe magazine de droguri sau magazine departament. Textura acestor cârpe poate îndepărta cu ușurință amprentele și petele.
    • Nu înlocuiți cârpa microfibră cu țesuturi moi ca Kleenex. Acestea pot rupe în timpul procesului de curățare și se pot lipi pe lentilă sau se zgârie.
  • Imagine intitulată Curățați obiectivul camerei iPhone Pasul 5
    2. Ștergeți ușor obiectivul. Luați cârpa microfibră din pachetul său. Foarte ușor tamponați suprafața obiectivului camerei iPhone. Ștergeți obiectivul în jos atâta timp cât este necesar pentru a elimina petele și amprentele nedorite.
  • Imagine intitulată Curățați lentila camerei iPhone Pasul 6
    3. Nu utilizați produse de curățare chimice pe ecranul dvs. iPhone. Nu este necesar să utilizați produsele de curățare pe ecranul iPhone pentru a elimina petele. De fapt, produsele de curățare ar putea deteriora ecranul iPhone. Stick la pânză de microfibră uscată fără apă adăugată de apă sau produse pentru a vă curăța iPhone-ul.
  • Metoda 3 din 3:
    Menținerea unui ecran curat
    1. Imagine intitulată Curățați obiectivul camerei iPhone Pasul 7
    1. Setați telefonul în jos cu camera îndreptată în sus. De fiecare dată când setați telefonul în jos, păstrați obiectivul camerei cu fața în sus. Acest lucru va împiedica contactul lentilelor cu contaminanții din suprafețe precum contoarele și mesele.
  • Imagine intitulată Curățați obiectivul camerei iPhone Pasul 8
    2. Stocați elementul dvs. în locuri sigure în pungă sau buzunar. Când stocați telefonul în buzunar sau sac, asigurați-vă că îl păstrați departe de obiectele periculoase. În mod ideal, telefonul dvs. trebuie să fie stocat singur în buzunar sau în propriul compartiment din pungă sau sac. Păstrați-l departe de elementele abrazive, cum ar fi cheile, care ar putea zgâria obiectivul camerei.
  • Imagine intitulată Curățați obiectivul camerei iPhone Pasul 9
    3. Investiți într-un caz iPhone. Un caz iPhone poate ajuta la protejarea atât a ecranului iPhone, cât și a lentilelor camerei de la deteriorare. Otterbox este cel mai puternic caz de protecție, dar cazul ocularului are o acoperire mobilă pentru obiectivul camerei. Dacă utilizați frecvent aparatul foto, ocularul poate fi în valoare de investiția pentru a vă proteja obiectivul.
  • Unul dezavantaj al cazurilor este că ele pot fi puțin scumpe. Puteți vedea dacă puteți găsi o secundă pe site-uri precum Ebay sau Craigslist.
  • Imagine intitulată Curățați lentila camerei iPhone Pasul 10
    4. Păstrați telefonul în zone curate. Când vă setați telefonul în casa dvs., păstrați-l în zone curate. Păstrați telefonul pe suprafețe curate pentru a evita contaminanții care ar putea să murdărească obiectivul camerei. De exemplu, evitați să setați telefonul în baie sau pe un contor murdar de bucătărie.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar