Cum să evitați jocul la un sistem de capăt scăzut

Toți te-ai cum să maximizezi ratele unui joc pe secundă (FPS) în timp ce jucați pe un computer slab sau învechit. Deși urmând aceste instrucțiuni va reduce cantitatea de întârziere grafică pe care o întâlniți, nu există o modalitate de a garanta performanțe perfecte fără a vă îmbunătăți sistemul.

Pași

Partea 1 din 2:
Folosind trucuri generale
  1. Imagine intitulată Evitați jocul de joc pe un sistem de capăt scăzut Pasul 1
1. Reporniți computerul. Bătrânii "Opriți-l și porniți-l din nou" Trick nu este răspunsul la toate problemele dvs., dar va reseta memoria cache a computerului, care - atunci când este plin - poate provoca probleme de performanță. În plus, repornirea computerului după ce a fost mai multe zile, este utilă atât pentru viteza sistemului, cât și pentru sănătatea generală a computerului.
  • Imagine intitulată Evitați întârzierea jocului pe un sistem de capăt scăzut Pasul 2
    2. Închideți programele de fundal înainte de jocuri. Având orice lucru care rulează în fundal va diminua cantitatea de memorie RAM și viteza de procesare pe care computerul dvs. le poate dedica jocului dvs. - aceasta nu este o afacere uriașă dacă pur și simplu aveți minimizați Minesweeper sau Tetris în timp ce jucați un joc, dar având un joc Programele multiple deschise simultan vor afecta cu siguranta ratele de rate ale jocurilor - mai ales pe un sistem low-end.
  • Puteți închide aplicațiile de fundal și procesele Windows prin apăsarea Ctrl+ ⇧ Shift+Esc, Dacă faceți clic pe un program din fereastră care apare și apoi făcând clic Sarcina finala.
  • Puteți închide aplicațiile de fundal și procesul pe o Mac Prin apăsarea comenzii ⌘+⌥ Opțiune+Esc, Dacă faceți clic pe un program din fereastră care apare și apoi făcând clic Forța Quit.
  • Imagine intitulată Evitați întârzierea jocului pe un sistem de capăt scăzut Pasul 3
    3. Să vă abțineți de la actualizarea sistemului de operare al computerului. Dacă computerul dvs. este depășit până la punctul în care nu este capabil să vă desfășoare bine jocurile, actualizarea celei mai recente versiuni de MacOS sau Windows nu va remedia performanța jocurilor - de fapt, poate provoca mai multe probleme de atunci Procesorul și RAM-ul computerului dvs. vor trebui să dedice mai multă putere de a susține sistemul de operare.
  • Imagine intitulată Evitați jocul de joc pe un sistem de capăt scăzut Pasul 4
    4. Actualizați jocul în cauză. Dacă suferiți doar probleme cu un anumit joc - mai ales dacă este un joc nou care tocmai a lansat - uită-te pentru a vedea dacă există un patch sau actualizat recomandat pentru joc. Uneori, jocurile PC-ului vor lansa cu rate de cadre blocate sau cu alte bug-uri care împiedică jocul să ajungă la o viteză acceptabilă FPS.
  • Contor la sistemul de operare al computerului dvs., trebuie să vă păstrați întotdeauna jocurile actualizate, deoarece dezvoltatorii vor elibera adesea îmbunătățiri și tweak-uri de performanță periodice.
  • Imagine intitulată Evitați întârzierea jocului pe un sistem de capăt scăzut Pasul 5
    5. Adăugați memoria de acces la întâmplare (RAM) pe computerul dvs. Dacă computerul dvs. are spațiu pentru carduri RAM suplimentare (sau poate înlocui cardurile curente de memorie RAM cu cele mai bune), luați în considerare luați computerul într-un departament de tehnologie pentru a vă adăuga profesioniști pentru dvs. RAM este de departe cea mai ușoară (și cea mai ieftină) upgrade pe care o puteți efectua și mai mult va reduce un impact de joc de joc asupra consumului de memorie global al computerului.
  • Dacă procesorul computerului dvs. este grav depășit, adăugarea RAM nu va ajuta la prevenirea lag, deoarece procesorul este probabil problema.
  • Înainte de a cumpăra RAM, discutați cu un angajat al departamentului de tehnologie sau căutați numărul computerului dvs. și numărul modelului dvs. pentru a vedea ce tipuri de memorie RAM acceptă.
  • Partea 2 din 2:
    Reducerea setărilor jocului
    1. Imagine intitulată Evitați întârzierea jocului pe un sistem de capăt scăzut Pasul 6
    1. Deschideți un joc care întârzie. O modalitate de a îmbunătăți performanța unui joc este prin tonifierea setărilor sale grafice - în timp ce acest lucru va reduce considerabil prezentarea vizuală a jocului, va reduce, de asemenea, cantitatea de informații de pe ecran, permițând astfel o rată FPS mai rapidă.
    • Dacă jocul cu care vă confruntați cu probleme este un joc online, trebuie să fiți conectat la Internet pentru a continua.
  • Imagine intitulată Evitați întârzierea jocului pe un sistem de capăt scăzut Pasul 7
    2. Deschideți jocul Setări. Puteți accesa de obicei setările de joc din ecranul de pornire al jocului, deși este posibil să aveți mai întâi să alegeți un profil.
  • Acest lucru poate fi numit Opțiuni, Opțiuni de joc, sau ceva similar pe unele jocuri.
  • Imagine intitulată Evitați jocul de joc pe un sistem de capăt scăzut Pasul 8
    3. Selectați Video. Această zonă este locul unde puteți controla afișarea jocului. Prin scăderea anumitor setări în Video Meniul, veți crește foarte mult performanța jocului.
  • De asemenea, puteți vedea a Grafică Opțiunea aici. Dacă da, unele dintre setările acoperite aici pot fi în Grafică meniu în loc de Video meniul.
  • Imagine intitulată Evitați întârzierea jocului pe un sistem de capăt scăzut Pasul 9
    4. Găsiți și schimbați "Calitate" Dacă este cazul, dacă este cazul. Unele jocuri au un cadru general de calitate care poate fi dezactivat la "Scăzut"- Aceasta este de departe cea mai ușoară și mai rapidă modalitate de a reduce complexitatea grafică a jocului și de a ridica rata de cadre a jocului.
  • Unele jocuri nu au această opțiune. Dacă nu puteți găsi a "Calitate" element, nu vă faceți griji - mergeți la următorul pas.
  • Imagine intitulată Evitați jocul de joc pe un sistem de capăt scăzut Pasul 10
    5. Găsiți și schimbați "Texturi" opțiune. Va trebui să reduceți calitatea textului jocului "Scăzut" daca este posibil. Acest lucru va elimina unele dintre detaliile fine în jocul dvs., dar rata de cadre va crește ca rezultat.
  • Imagine intitulată Evitați jocul de joc pe un sistem de capăt scăzut Pasul 11
    6. Găsiți și schimbați "Umbres" opțiune. Ar trebui să transformați în totalitate umbrele în întregime dacă această opțiune este disponibilă. Firește, acest lucru va elimina umbrele din joc, dar efectul pozitiv asupra ratei de cadre va depăși efectul negativ asupra aspectului jocului.
  • Imagine intitulată Evitați întârzierea jocului pe un sistem de capăt scăzut Pasul 12
    7. Dezactivați "Anti-aliasing" opțiune. Anti-aliasing netezi marginile liniilor grele și intersectarea poligoanelor (E.G., scări sau pereți). Mai ales în jocuri mai noi, dezactivarea acestei opțiuni nu va face o diferență imensă și vizibilă în prezentarea vizuală, dar probabil va crește performanța jocului.
  • Imagine intitulată Evitați întârzierea jocului pe un sistem de capăt scăzut Pasul 13
    8. Schimbați altele "Video" (sau "Grafică") Setări. Puține jocuri au aceleași intrări ale meniurilor de setări, dar ar trebui să căutați unele dintre următoarele elemente:
  • Shaders - Aceste efecte creează un sentiment de detalii și dimensiuni. Setați orice shadere la "Scăzut" sau "Off".
  • Particule - Lucruri cum ar fi fumul, scânteile și focul. Particulele dvs. ar trebui să fie setate "Scăzut" sau "Off" pentru cele mai bune rezultate.
  • Ceaţă, Desenați distanța, Vedere la distanță, Orizont, etc. - Orice setare care se referă la distanța maximă vizibilă în joc. Reducerea acestei setări va crește foarte mult performanța pe un sistem low-end, deși ar putea afecta în mod negativ gameplay-ul pentru jocuri cum ar fi multiplayer-ul de prim-persoană în care alți jucători pot vedea mai departe decât puteți vedea.
  • Calitatea apei - Se referă la animațiile de apă. Aceasta poate fi o setare pe care doriți să o părăsiți singuri pe unele jocuri, deși în general, este bine să vă întoarceți "Scăzut" Pentru împușcăturile de primă persoană și RPGS.
  • Calitate de iluminat - Această setare funcționează adesea împreună cu "Umbres" setarea și uneori este numită "Iluminare dinamica". Rotiți-o la "Scăzut" sau "Off" va crește FPS-ul dvs. de joc.
  • Imagine intitulată Evitați întârzierea jocului pe un sistem de capăt scăzut Pasul 14
    9. Faceți clic pe jocul dvs "Salvați" buton. Acest lucru vă va salva modificările și vă veți aplica jocului dvs., deși este posibil să trebuiască să reporniți jocul (sau browserul dvs., dacă este un joc online) înainte de efectuarea modificărilor. Jocul dvs. ar trebui acum să funcționeze mai bine decât a fost înainte.
  • Dacă jocul dvs. rulează fără probleme după ce ați efectuat aceste ajustări, puteți să vă întoarceți și să vă bucurați de setările pentru a adăuga înapoi în unele dintre detaliile originale ale jocului, dacă vă place.
  • sfaturi

    Dacă frecvent jucați online, încercați să programați sesiunile pentru perioadele de trafic redus, cum ar fi dimineața sau după-amiaza în timpul săptămânii.
  • Uneori, pur și simplu dezactivând un aspect major al prezentării vizuale a jocului (e.G., Umbrele) este suficient pentru a reduce întârzierea jocului.
  • Utilizarea unei aplicații de înregistrare a ecranului sau a monitorizării FPS în timp ce redați un joc va reduce rata cadrelor.
  • Avertizări

    În cele din urmă, nu veți mai putea să faceți upgrade și va trebui să înlocuiți computerul pentru a putea continua să rulați jocurile curente.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar