Cum să eliminați un frigider

Încercați să faceți upgrade la un frigider mai eficient, dar nu știți cum să scăpați de cel vechi? Știm că este dificil aruncarea unui frigider vechi de când este atât de voluminos și ar putea face o mulțime de deșeuri de mediu dacă nu este manipulată corect. Din fericire, există o mulțime de servicii care elimină în siguranță aparatul. Vom merge prin câteva din locurile care vă vor scoate frigiderul de pe mâini, astfel încât să nu mai trebuie să vă faceți griji cu el!

Pași

Metoda 1 din 8:
Faceți o programare a serviciului de deșeuri.
  1. Imagine intitulată Aruncați un pas de frigider 1
1. Deoarece frigiderele sunt atât de mari, de obicei, nu puteți pune unul pentru colecția regulată. Nu fiecare serviciu de colectare a deșeurilor oferă acest serviciu, așa că îl sunați și întrebați-le dacă vor face o întâlnire pentru a ridica obiecte voluminoase. Dacă pot, programați un timp pentru preluare și ascultați cu atenție instrucțiunile lor. În ziua numirii, mutați frigiderul la bordură în jurul orei programate, astfel încât cineva să o poată ridica.
  • Efectuarea unei întâlniri este de obicei liberă, dar poate varia de la zona la zonă.
  • Serviciile de colectare a deșeurilor ar putea arunca frigiderul într-un depozit de deșeuri, deci nu este cea mai ecologică opțiune.
  • Au un prieten sau doi vă ajută să mutați frigiderul la bordură. În acest fel, sunteți mai puțin probabil să vă răniți.
  • În mod obișnuit, va trebui să scoateți ușile, balamalele și încuietori de la frigider înainte ca cineva să poată dispune de ea. Contactați serviciul de colectare a deșeurilor înainte de timp pentru a afla ce reguli trebuie să urmați.
Metoda 2 din 8:
Așteptați o zi de pickup de gunoi în vrac.
  1. Imagine intitulată Aruncați un Frigider Pasul 2
1. Unele zone au fost programate zile în care colectează aparate mari. Apelați serviciul dvs. de colectare a deșeurilor sau vizitați site-ul web al orașului dvs. pentru a vedea dacă oferă o preluare lunară sau anuală în vrac. Dacă zona dvs. oferă serviciul, mutați frigiderul la curbură cu până la 3 zile înainte de preluare. În ziua programată, colectarea deșeurilor va lua frigiderul dvs. astfel încât să poată arunca în siguranță.
  • Orașul dvs. ar putea să nu aibă zile de colectare în vrac, dar de obicei puteți programa o programare pentru colectarea deșeurilor pentru ao ridica.
  • Sunați compania dvs. de gestionare a deșeurilor înainte de timp pentru a le spune că aruncați un frigider. În acest fel, ei pot dispune în mod corespunzător de freonul, care este agentul frigorific chimic care vă păstrează frigiderul.
Metoda 3 din 8:
Vedeți dacă compania dvs. electrică o va cumpăra.
  1. Imagine intitulată Aruncați un Frigider Pasul 3
1. Ai putea câștiga o reducere dacă scapi de un vechi frigider ineficient. Ajungeți la compania dvs. electrică și întrebați-le dacă participă la un program de cumpărare a aparatului. Programați o întâlnire pentru când pot veni și ridica frigiderul. Este posibil să trebuiască să mutați frigiderul în afara, așa că este mai ușor, dar unele servicii o vor ridica înăuntru. După câteva săptămâni, așteptați o mică rabat de la compania dvs. electrică.
  • Mai degrabă decât obținerea unui cec, puteți obține în schimb creditul de pe factura dvs. electrică.
  • Unele companii electrice vor cumpăra numai frigidere funcționale, astfel încât este posibil să aveți nevoie să vă conectați în noaptea înainte de a dovedi că funcționează.
Metoda 4 din 8:
Au un dealer de aparate o ia.
  1. Imagine intitulată Aruncați un pas de frigider 4
1. Multe magazine de aparate iau vechiul frigider atunci când cumperi unul nou. Dacă ați cumpărat recent un nou frigider, întrebați magazinul despre politica lor pe aparatele vechi. Când magazinul livrează și instalează noul frigider, pot lua pe cel vechi departe, astfel încât să nu vă faceți griji despre asta. În acest fel, magazinul poate fie să-i refaceți sau să vă reciclați vechiul frigider în mod corespunzător.
  • Unii comercianți cu amănuntul vor percepe o mică taxă pentru ridicarea vechiului frigider.
Metoda 5 din 8:
Lăsați-l la un centru de reciclare.
  1. Imagine intitulată Aruncați un Frigider Pasul 5
1. Centrele de reciclare asigură că părțile sunt reutilizate sau aruncate în siguranță. Uită-te online pentru un centru de reciclare care participă la programul responsabil de eliminare a aparatului (RAD) pentru a se asigura că elimină în siguranță contaminanții. Sunați la centru și lăsați-i să știe că veți scăpa de un frigider. Cele mai multe centre de reciclare rad vor alege frigiderul de la casa ta, dar este posibil să trebuiască să o luați acolo.
  • Puteți găsi centre care fac parte din programul RAD aici: https: // epa.GOV / RAD / GIND-RAD-PARTNER-PROGRAME.
Metoda 6 din 8:
Să-l vând la o șanț.
  1. Imaginea intitulată aruncați un frigider Pasul 6
1. Schimbari recupera metalul utilizabil din frigider, astfel încât nu este irosit. Ajungeți la reciclatorul dvs. de resturi locale și întrebați-le dacă acceptă frigidere. Încărcați frigiderul într-o camion sau un camion și ia-o la scârțâit, astfel încât să poată colecta metalul și să-l recicleze în alte scopuri.
  • Multe zgârieturi participă, de asemenea, la programul RAD.
Metoda 7 din 8:
Revindeți-vă frigiderul la altcineva.
  1. Imagine intitulată Aruncați un pas de frigider 7
1. Dacă frigiderul dvs. funcționează încă, cineva ar putea dori să-l cumpere de la dvs. Postați-vă frigiderul pe site-uri precum Facebook Marketplace sau Craigslist pentru a vedea dacă cineva este interesat să-l cumpere. Asigurați-vă că faceți fotografii clare și postați cât mai multe informații despre frigider, inclusiv dimensiunea și marca. Alegeți un preț similar cu alte frigidere de pe site care se află în aceeași stare. Dacă aveți un cumpărător interesat, programați un timp în care îl pot ridica sau îl puteți livra.
  • Curățați frigiderul complet înainte de a face fotografii sau vânzați-l.
Metoda 8 din 8:
Donați-l la caritate.
  1. Imagine intitulată Aruncați un Frigider Pasul 8
1. Multe adăposturi și nonprofituri acceptă aparate atâta timp cât funcționează. Contactați câteva organizații nonprofit sau organizații de caritate din zona dvs. pentru a vedea dacă au nevoie de donații de aparate. Lăsați-i să știe tipul de frigider pe care îl aveți și cât de mare este să vedeți dacă este ceva ce pot folosi. Puteți programa un timp pentru ca organizația să vină să o ridice de la casa dvs. sau să vă dea instrucțiuni despre cum le puteți livra.
  • Evitați donarea unui frigider care este în stare proastă. Chiar dacă lucrează în continuare, pot să nu poată obține o mulțime de utilizare de la ea.

sfaturi

Unele departamente de salubritate a orașului oferă servicii de eliminare a Freon prin numire.

Avertizări

Nu încercați niciodată să eliminați niciunul agent frigorific chimic, cum ar fi Freon, de când ați putea fi rănit. Apelați un profesionist pentru a evacua freonul din frigider în loc.
  • Întotdeauna au 1-2 alți oameni care vă ajută să mutați un frigider, astfel încât să nu vă răniți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar