Cum să creați o revizuire permanentă la o privire

Să presupunem că doriți să direcționați persoane direct la revizuirea unei afaceri pe Yelp.Sunteți primul răspuns ar fi să creați un permalink.Dar găsirea doar link-ul drept pentru a vă aduce permalinkul tău este un pic cam complicat.Acest articol vă va ajuta să vă descrieți cum să obțineți acest link.

Pași

1. Deschideți browserul Web.
Imaginea intitulată Creați o privire permanentă la o revizuire Yelp Pasul 1
  • Imaginea intitulată Creați o privire permanentă la o revizuire Yelp Pasul 2
    2. Viziteaza Yelp Web Pagage.
  • Imaginea intitulată Creați o privire permanentă la o revizuire Yelp Pasul 3
    3. Căutați afacerea prin numele și locația afacerii. Spre partea de sus a paginii ar trebui să fie două casete de text.Completați numele de companie în caseta de sus și locația locului exact.(I.E.Dacă afacerea dvs. este situată în Philadelphia, iar locația corporativă este în Oshkosh East, Wi, tip în Philadelphia, PA", sau puteți introduce codul poștal exact al acestei afaceri.Este o afacere unu-la-unu!
  • Pe pagina afișată, veți găsi sugestiile dvs. de căutare pentru afaceri.Imaginea intitulată Creați o privire permalink la o revizuire Yelp Pasul 3Bullet1
  • De asemenea, puteți găsi o listă cu toate locațiile recente din interiorul dvs "Despre mine" după ce ați conectat.Săriți următorii doi pași și urmați după aceea.
  • Imaginea intitulată Creați o privire permanentă la o revizuire Yelp Pasul 4
    4. Faceți clic pe numele elementului.Acest lucru ar trebui să aducă pagina afacerii cu toate recenziile enumerate.
  • Imaginea intitulată Creați o privire permanentă la o revizuire a lui Yelp Pasul 5
    5. Derulați în jos până la linia de editare și eliminare a revizuirii pe care doriți să le afișați.Veți vedea linkul pe care îl doriți pe partea opusă.
  • Imaginea intitulată Creați un permalink la o revizuire Yelp Pasul 6
    6. Localizați-o pe "Link la această recenzie" În partea stângă a revizuirii sub întreaga revizuire, dar deasupra următoarei revizuiri ale utilizatorului și de separare a utilizatorului.
  • Imaginea intitulată Creați o privire permalink la o revizuire Yelp Pasul 7
    7. Apasă pe "Link la această recenzie" Link la partea stângă a revizuirii.
  • Imaginea intitulată Creați o revizuire Permalink la o revizuire Yelp Pasul 8
    8. Așteptați câteva secunde.Elementul se va deschide în pagina afacerii sau, în cazul în care a fost deja deschis într-o afacere care are mai multe recenzii, se va deschide cu această recenzie devenind cea mai importantă element.
  • Imaginea intitulată Creați o privire permanentă la o revizuire Yelp Pasul 9
    9. Uită-te la bara de adrese.Adresa pe care o vedeți este permanenta la elementul dvs., potrivit pentru Copierea și lipirea la orice serviciu sau locație pe care doriți să o utilizați la ea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar