Cum să decristalizeze mierea

Dragă poate dura de mulți ani și nu este nevoie să o aruncați dacă cristalizează. Acest proces este de fapt perfect natural și ajută la păstrarea aromei în miere! Încă mai trebuie să-l decristalizați pentru a face mai ușor să ieșiți din sticlă. Puteți returna mierea înapoi în starea sa non-cristalizată folosind apă de robinet, apă clocotită sau un Crockpot în funcție de recipientul original pentru miere.

Pași

Metoda 1 din 3:
Decristalizarea miere într-o sticlă de plastic cu apă de robinet
  1. Imagine intitulată decrystalizează miere Pasul 1
1. Umpleți o oală cu apă fierbinte din robinet. Rotiți robinetul (e) la Full Hot, fără a fi amestecate apă rece. Nu aveți nevoie să fierbeți sau să microunde orice apă (acest lucru ar topi plasticul) - pur și simplu utilizați cea mai tare setare a chiuvetei.
  • Plasticul începe să se rătăcească la temperaturi de peste 140 ° F (60 ° C), dar din fericire, încălzitoarele de apă rezidențiale nu vor păstra apă fierbinte.
  • 2. Așezați sticla de miere din plastic în poziție verticală în apă. Asigurați-vă că partea superioară a recipientului de miere este privită deasupra apei, astfel încât să nu inundă cu apă. Nu puneți sticla din plastic pe partea sa, deoarece acest lucru ar putea permite apa să se scurgă în miere.
  • 3. Scoateți sticla de miere din chiuvetă odată ce apa se răcește. Când apa se răcește până la temperatura camerei (pe care o puteți testa cu degetul), scoateți miere și verificați cristalele. Puteți înclina borcanul înainte și înapoi, verificând dacă mierea se mișcă ușor. Sau încercați să strângeți miere într-o cană. Dacă nu iese ușor, probabil că există încă cristale în ea.
  • 4. Repetați procesul după cum este necesar până când mierea nu mai este cristalizată. Verificați din nou după fiecare iterație pentru a vedea dacă mierea se va mișca ușor și va ieși din sticlă când o strângeți. Odată ce cristalele au dispărut, puteți folosi miere și păstrați-l înapoi într-o zonă mai caldă din bucătăria dvs.
  • Dacă mierea dvs. nu este recristalizantă în chiuvetă, este posibil să fie necesar să încercați să utilizați apă fierbinte.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 3:
    Înmuierea unui borcan de sticlă în apă clocotită
    1. Transferați-vă miere într-un borcan de sticlă cu o lingură. Dacă mierea dvs. este stocată într-o sticlă de plastic, cât mai mare este astăzi, răsuciți capacul de miere și strângeți-l în borcanul de sticlă (un borcan de zidar va funcționa bine aici). Dacă mierea este prea tare, încercați să rulați sticla sub apă fierbinte din robinet pentru a înmuia miere înainte de a stoarce din nou sticla.
    • Majoritatea plasticului are o limită de temperatură de 140 de grade și va începe să se deformeze dacă este plasată în contact strâns cu apa clocotită.
    • Apă din robinet, totuși, nu va fi suficient de fierbinte pentru a deforma plasticul.
  • Imagine intitulată decrystalizează miere Pasul 6
    2. Fierbeți o oală de apă pe aragaz. Umpleți o oală la jumătatea distanței cu apă și rotiți căldura până la mare. Lăsați-o să stea până când apa ajunge la un fierbere.
  • Alternativ, ați putea fierbe apă într-un ceainic electric și apoi să transferați acea apă la o oală.
  • Imagine intitulată decrystalizează miere Pasul 7
    3. Scoateți vasul de la căldură și plasați borcanul de miere în oală. Odată ce oala este în afara aragazului, adăugați borcanul de miere până la oală stând drept în sus, astfel încât apa să nu o acopere.
  • Nivelul apei trebuie să fie aproape de partea de sus a borcanului de miere, dar nu trebuie să fie scufundată. Dacă este necesar, turnați o parte din vas din pot, astfel încât să nu acopere borcanul de miere.
  • 4. Verificați miere pentru cristale după 5 minute și repetați procesul dacă este necesar. Trageți borcanul din oală și mutați-l alături, cu capacul pornit. Căutați bucăți de miere care nu par să se miște când mierea picură înapoi pe pereții borcanului. Dacă aveți îndoieli, repetați procesul de fierbere a apei și încălzirea mierii.
  • 5. Uscați și păstrați-vă miere într-un loc care este în mod constant cald.Setați mierea într-un dulap care tinde să păstreze mai cald. Evitați păstrarea mierei în zone care fluctuează între cald și rece adesea, lângă praguri sau aparate cu elemente de încălzire, de exemplu.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 3 din 3:
    Folosind un vas de crock pentru a decristaliza mierea
    1. Imagine intitulată decrystalizează miere Pasul 10
    1. Umpleți-vă CrockPotul parțial cu apă. Este o idee bună să umpleți Crockpot la ¾ de înălțimea borcanului de miere, astfel încât apa să nu acopere complet borcanul de miere. Acest lucru vă va proteja mierea de a obține apă în ea.
  • 2. Setați CrockPotul la scăzut și verificați temperatura CrockPotului. Puneți un termometru în apă pentru a verifica temperatura apei sau pentru a verifica manualul CrockPot pentru a vedea ce temperatură este cea mai mică setare. Dacă setarea cea mai mică a CrockPot este sub 140 ° F (60 ° C), puteți pune pur și simplu un borcan de plastic de miere chiar în Crockpot. În caz contrar, trebuie să transferați miere la un borcan de sticlă.
  • Majoritatea setărilor cele mai mici ale Crockpots vor fi undeva în jur de 120 ° F (49 ° C), deci ar trebui să fiți în regulă cu un borcan de plastic de miere în majoritatea cazurilor.
  • Punerea unei sticle de plastic în apă care este de peste 140 ° F (60 ° C) ar putea topi plasticul.
  • 3. Puneți borcanul de miere în Crockpot și lăsați-l să stea timp de 8 ore. Nu trebuie să scufundați complet mierea, purtați-l pe Crockpot lângă partea de sus a borcanului. Verificați înapoi în fiecare două ore pentru a vă asigura că apa nu a depășit 140 de grade. Dacă are, întoarceți Crockpot-ul și lăsați-l să se răcească, apoi îl întoarceți și continuați încălzirea.
  • 4. Verificați mierea după 8 ore și continuați încălzirea, dacă este necesar. Asigurați-vă că borcanul nu este prea fierbinte (utilizați mănuși dacă aveți nevoie), scoateți borcanul de la CrockPot. Rotiți borcanul în lateral și căutați orice cristale sau bucăți care nu se mișcă, precum și restul. Dacă există încă cristale în borcan, continuați încălzirea în Crockpot și reveniți la verificarea într-o altă oră.
  • Timpul va varia în funcție de cât de multe borcane de miere sunteți decristalizați și cât de rău a fost cristalizarea.
  • 5. Uscați și păstrați-vă mierea undeva cald, dacă este posibil. Evitați să aveți aceeași problemă în curând prin stocarea mierei dvs. undeva unde este probabil să rămână mai caldă, dacă un astfel de loc este disponibil. Nu optați pentru pervazul ferestrei sau în apropierea cuptorului, unde temperatura este probabil să o oscileze.
  • Păstrați miere în dulapuri mai mari din bucătăria dvs. pentru căldură suplimentară, deoarece creșterea căldurii.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Oală
    • Cuptor
    • Mason Jar
    • Crockpot
    • Linguriţă

    sfaturi

    Dacă mierea nu se decristalizează cu ușurință în apă clocotită sau în Crockpot, puteți să amestecați miere în timp ce încălzirea (în oricare metodă) pentru a ajuta procesul.

    Avertizări

    Unele site-uri recomandă microundele miere, dar nu folosiți această metodă dacă doriți ca mierea dvs. să vă mențină lucrurile bune. Microwaving miere va distruge multe dintre enzimele benefice și proprietățile esențiale ale mierei.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar