Cum să sufli inimile de fum

Există mai multe modalități de a sufla inimile de fum, dar va trebui să știți cum să începeți mai întâi cu un inel de fum de bază. Practicați aceste tehnici și veți începe să vă vedeți rapid îmbunătățirea, dar ar putea dura mai multe sesiuni de lungă durată înainte de a obține o formă perfectă a inimii. Și dacă învățați cum să suflați o navă de fum ca Gandalf, spuneți-ne secretul.

Pași

Partea 1 din 3:
Suflare inele de fum
  1. Imagine intitulată Inima de fum de lovitură Pasul 1
1. Alegeți o sursă densă de fum. Un narghilea poate da cele mai bune rezultate, urmate de o țipătură de țigară sau de tutun. Nu folosiți ceva prea dur sau prea fierbinte. Va trebui să puteți păstra fumul timp de cel puțin cinci secunde fără tuse sau expirare.
  • Sari peste la următoarea secțiune dacă știți deja cum să suflați un inel de fum.
  • Imagine intitulată Inima de fum SHOW Pasul 2
    2. Trageți o cantitate mare de fum în gură. Inspirați timp de câteva secunde de la narghilea sau alt dispozitiv de fumat. Deschideți gura largă prin scăderea maxilarului, astfel încât să adunați mai mult fum în gură în loc de plămânii tăi.
  • Imagine intitulată Inima de fum Suflare Pasul 3
    3. Mișcați gura într-o formă o. Lăsați dispozitivul de fumat și mutați gura într-o formă O. Buzele tale ar trebui să facă o deschidere rotundă, dar să coboare și să-ți faci gura mai mare. Dacă faci a "Sărută-te" sau "fata de peste," Deschideți-vă gura mai largă pentru a face o mai mare.
  • Nu trebuie să-ți pui obrajii.
  • Nu expirați sau inspirați în timpul acestui pas. Fumul ar trebui să rămână încă ca un nor dens în gură.
  • Imagine intitulată Inima de fum Fumare Pasul 4
    4. Face o mișcare mică de tuse. Închideți spatele gâtului și deschideți-l din nou, făcând o tuse mică, inadibilă sau a "invers hiccup." Eliberarea mică, controlată de aer poate împinge un mic fum prin deschiderea din gură. Aceasta se mișcă prin deschiderea îngustă a buzelor și curge într-o formă de inel.
  • Aceasta este cea mai ușoară metodă pentru majoritatea oamenilor, dar adesea durează cincisprezece minute de practică sau mai mult înainte de a vă face primul inel și o practică mult mai multă înainte de a putea sufla în mod consecvent.
  • Imagine intitulată Inima de fum Suflare Pasul 5
    5. Încercați să împingeți în schimb limba. Această metodă este, de obicei, mai dificilă, dar vă poate oferi abilitatea de a face inele mai mari și mai durabile. Curbați vârful limbii în spatele gurii. Mișcați limba înainte în explozii scurte, răzuind partea superioară a gurii sau chiar sub ea, pentru a împinge fumul rapid prin deschiderea buzelor.
  • Plasați-vă mâna pe gât așa cum faceți acest lucru. Dacă utilizați tehnica potrivită, Apple-ul lui Adam se va mișca în sus pe măsură ce vă mișcați limba.
  • Imagine intitulată Inima de fum Suflare Pasul 6
    6. Mișcați obrazul în schimb. Această metodă funcționează cel mai bine dacă aveți un obraz, sau dacă știți deja cum să faceți un sunet de picătură de apă prin mișcarea obrazului. Formează forma o cu gura ca de obicei, dar scăpați destul de maxilar ca obrajii să fie întinși. Mișcați obrazul cu degetul, experimentând cu cantitatea de forță și forma gurii până când fumul apare în inele puternice și simetrice.
  • Obrajii dvs. ar trebui să fie întinși, dar încă mai au o mică slăbire în ele.
  • Partea 2 din 3:
    Transformând un inel de fum într-o inimă
    1. Imagine intitulată Inima de sânge sufla Pasul 7
    1. Încercați metoda Snap. După suflarea unui inel de fum de succes, degetele de fixare ușor, chiar deasupra inelului de fum. Dacă aveți timp acest lucru corect, valul de șoc din degete va împinge cu grijă partea superioară a inelului de fum în jos, îndoirea inelului într-o formă de inimă.
    • De asemenea, puteți încerca să strângeți fumul în jos cu degetul, dar acest lucru poate rupe cu ușurință inelul de fum.
  • Imagine intitulată Blocul inimii de fum Pasul 8
    2. Suflați un inel de fum deasupra celeilalte. Aceasta este o metodă foarte dificilă, care este posibilă numai dacă sunteți calificat la suflarea inelelor de fum. Suflați mai întâi un inel de fum mare, lent. Imediat îl urmați, făcând un inel de fum mic, în mișcare rapidă, menit ca să treacă chiar prin partea de sus a primului inel. Acest lucru poate împinge inelul în formă de inimă.
  • Puteți mări viteza unui inel de fum prin îngustarea luminii dvs. și prin mutarea limbii sau a gâtului mai repede în timp ce îl eliberați.
  • Imagine intitulată Inima de fum de lovitură Pasul 9
    3. Ridicați mijlocul buzei de jos în timp ce suflați. Fumul este împins într-o formă de inel de către aer care călătorește, ceea ce face foarte dificil să elibereze fumul ca orice altă formă. Totuși, puteți încerca acest lucru prin ridicarea centrului buzei de jos în sus în timp ce faceți forma o pentru a sufla inele, creând o lovitură pe care fumul ar putea să-i facă să formeze o formă de inimă.
  • Dacă nu-ți poți ține buza în această poziție, împingeți-l cu degetul.
  • Dacă împingeți mijlocul dvs superior buze jos În schimb, puteți încerca să faceți o inimă cu capul în jos.
  • Partea 3 din 3:
    Depanare
    1. Imagine intitulată Inima de sânge sufla Pasul 10
    1. Practică într-o zonă fără vânt. Este destul de greu să sufli inelele de fum obișnuite într-o zonă cu o briză sau un ventilator de suflare, să nu mai vorbim de forme mai complicate. Practicați într-o cameră cu toate ușile și ferestrele închise, fără ca oamenii sau animalele de companie care merg prin ea.
  • Imagine intitulată Inima de fum Down Pasul 11
    2. Unghi-ți capul în jos. Unii oameni găsesc mai ușor să sufle inele de fum (sau alte forme) cu capul înclinat în jos, la un unghi de aproximativ 45 °. Acest lucru ar putea fi pentru că această mișcare strânge gâtul, făcându-l mai ușor să elibereze o minge mică și rapidă de aer.
  • Imagine intitulată Inima de fum Suflare Pasul 12
    3. Nu suflați mai mult decât este necesar. Trebuie doar să eliberați o cantitate mică de aer pentru a forma un inel de fum cu "tuse" metoda, și nu aveți nevoie să respirați deloc dacă vă folosiți limba sau răsuciți obrazul. Dacă faceți nori de fum în loc de inele sau inimi, probabil că expiri fără să-l realizați. Concentrați-vă mai întâi respirația, până când puteți elibera un puf mic de fum, apoi concentrați-vă pe forma gurii.
  • Imagine intitulată Inima de fum Suflare Pasul 13
    4. Practicați mai întâi inelele simple. Înainte de a încerca suflarea inimilor, practicați suflarea inelelor de fum până când reușiți aproximativ jumătate din încercările dvs. sau mai mult. Probabil că veți avea nevoie de un pic de practică pentru a merge de acolo la suflarea inimilor, așa că aveți o bună înțelegere a elementelor de bază va economisi timp pe termen lung.
  • sfaturi

    Dacă folosiți un narghilea, încercați o tragere rapidă pentru câteva secunde pentru a obține fum în gură. O tragere mai lungă ar putea să vă umpleți plămânii, ceea ce nu este utilă pentru suflarea formelor de fum.
  • În timp ce suflă fumul, fii atent. Dacă îl suflați prea repede, nu va avea timp să vă încurcați în jurul buzelor și să-și ia forma. Dacă suflați prea lent, va scăpa doar gura dvs. întâmplător. Trebuie să fie suflat mai lent decât ai putea face pentru suflarea inelelor.
  • Avertizări

    Fumul de respirație în profunzime și exploatație poate crește expunerea la substanțe cancerigene și alte substanțe nocive, indiferent dacă fumezi tutunul sau marijuana.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar