Cum să aflați ce fel de afacere pentru a începe

Mulți oameni visează să-și înceapă propria afacere. Independența de a fi șeful dvs. este atras. Cu toate acestea, înainte de a începe propria afacere aveți nevoie de o idee. Luați în considerare diferitele tipuri de întreprinderi pe care le-ați putea forma, punctele forte și punctele slabe și ce fel de model de afaceri ar funcționa pentru nevoile dvs.

Pași

Partea 1 din 4:
Formând o idee
  1. Imaginea intitulată Aflați ce fel de afacere pentru a începe pasul 1
1. Listează-ți interesele. Cheia pentru a începe o afacere solidă este imaginarea a ceea ce sunteți interesat. Mulți oameni doresc să-și înceapă propria companie, deoarece vor să-și urmeze pasiunile. Primul pas pentru a lua o decizie cu privire la formarea propriei dvs. afaceri vă prezintă propriile interese.
  • Luați o foaie de hârtie și începeți să vă jobându-vă interesele. Puteți începe cu cele mai evidente. De exemplu, ce vă place să faceți în weekend? Citesti? Du-te drumeții? A juca jocuri sportive?
  • Ajungeți înapoi puțin. Ce v-ați interesat înainte de a obține locul de muncă pe care îl aveți acum? Ați făcut minori în literatură în colegiu? Ați obișnuit să tricotați sau să vă angajați într-un alt hobby? Există ceva ce pierdeți că o dată te-a captivat?
  • Imaginea intitulată Aflați ce fel de afacere pentru a începe pasul 2
    2. Listează-ți abilitățile. Odată ce ați determinat interesele dvs., acum este timpul să vă explorați abilitățile. La ce ești bun? Ce credeți că ați putea contribui la lume?
  • Oamenii tind să aibă o abilitate surprinzătoare, se confruntă cu câmpul lor de muncă. Jon Stewart a fost un jucător de fotbal remarcabil. Neil Patrick Harris este un magician realizat. Aveți o abilitate specială care nu are legătură cu domeniul dvs. de lucru? Spuneți-vă, Quilt în weekend? Există vreo modalitate că aceste abilități ar putea fi făcute într-un model de afaceri?
  • Faceți o listă de abilități abstracte, de asemenea. Scoateți o bucată de hârtie și scrieți în partea de sus "Acestea sunt șapte lucruri pe care sunt bune la" și continuați să vă listați abilitățile cele mai comerciale. De exemplu, "Sunt un bun rezolvator de probleme" sau "Știu cum să rămân calm într-o criză."
  • Imaginea intitulată Aflați ce fel de afacere pentru a începe pasul 3
    3. Fiți atenți la ceea ce lipsește. Cele mai de succes modele de afaceri completează lacunele unei piețe existente. Adică, ele se gândesc la ce serviciu sau produs lipsește dintr-o industrie existent în cerere. Luați în considerare ceea ce lipsește într-un domeniu de interes pentru dvs.
  • Încă o dată, făcând o listă poate ajuta. Scrieți o listă cu 5 produse sau servicii care ar fi utile pentru dvs., dar nu există în prezent. Gândiți-vă la momente când, conducându-vă mașina, vizionându-vă televizorul sau cu ajutorul unui dispozitiv electronic, ați dorit o anumită caracteristică nu pe piață.
  • Rețineți că acest lucru poate dura câteva zile. O plângere frecventă a subiectului de eseu al școlii medii "Momentul meu cel mai memorabil" este că atunci când este forțat să se gândească la ceva memorabil la fața locului Mulți mințile oamenilor se blochează. În timp ce ați putea veni cu idei de produse tot timpul, când vă împingeți să le scrieți în jos, ați putea găsi că ați uitat destul de puțini. Luați câteva zile să vă gândiți la acest lucru, menținându-vă lista la îndemână dacă o idee vine într-un moment liber.
  • Imaginea intitulată Aflați ce fel de afacere pentru a începe pasul 4
    4. Căutați inspirație. O mulțime de dovezi anecdotice vorbește cu ideile multimilionului de dolar vin în momente neașteptate. Conceptul pentru Netflix, de exemplu, a început când Reed Hastings a primit o taxă de întârziere de 40 de dolari la magazinul său local de închiriere video. El sa întrebat de ce companiile de închiriere de filme nu au putut funcționa ca cluburi de sănătate, unde vă taxați o taxă fixă ​​pentru utilizarea unui produs dat. Aici a început să formuleze ideea de ideea sa pentru o companie online de închiriere DVD. Fiți atenți la lumea din jurul dvs. Carry la notebook în orice moment. Când aveți un moment, cum ar fi Hastings, unde doriți ca lucrurile să poată lucra ușor în mod diferit, scrieți asta. O idee grozavă ar putea veni de la asta mai târziu.
  • Partea 2 din 4:
    Având în vedere elementele de bază
    1. Imaginea intitulată Aflați ce fel de afacere pentru a începe pasul 5
    1. Evaluați-vă personalitatea. Pornirea unei afaceri este un risc mare. Trebuie să știți care sunt punctele forte și slăbiciunile dvs., astfel încât să puteți reduce șansele de eșec.
    • În lucrarea dvs. curentă, care sunt punctele dvs. forte? Ești un tip în spatele scenei, făcând lucrurile să lucreze din spatele unui birou de calculator? Sau sunteți în câmp, făcând conexiuni și rețele cu alții?
    • Ce vă bucurați cu adevărat de locul de muncă actual? Oamenii tind să aibă mai mult succes în locuri de muncă pe care le iubesc cu adevărat. Îți place să participi la conferințe? Întâlniri care rulează? Sunt tipul de persoană potrivită pentru o poziție de conducere? Dacă da, începerea propriei afaceri poate fi un plan bun pentru dvs.
    • Cereți colegilor și colegilor să dea o evaluare onestă a dvs. Poate fi greu să judecăm de sine, așa că întrebați pe cineva în care aveți încredere ce cred că sunt cele mai bune calități ca lucrător. Acest lucru vă poate ajuta să vedeți ce rol puteți juca în propria companie și ce roluri ar trebui să atribuiți altora.
  • Imaginea intitulată Aflați ce fel de afacere pentru a începe pasul 6
    2. Decideți cât de mult de un angajament doriți să faceți. Căutați o afacere laterală, ceva de făcut pentru distracție și faceți un mic bani în plus? Sau căutați ceva care ar putea să vă înlocuiască activitatea curentă? Pornirea propriei afaceri, indiferent de dimensiune, este un angajament imens și are o mulțime de riscuri. Petreceți ceva timp, evaluând cât de mult veți dori să puneți în acest nou efort.
  • Imaginea intitulată Aflați ce fel de afacere pentru a începe pasul 7
    3. Uită-te la educație. Dacă nu aveți experiență în desfășurarea unei afaceri, luați în considerare educația. Chiar dacă aveți deja o diplomă, luați clase suplimentare sau urmăriți un fel de formare suplimentară, vă poate ajuta.
  • Luați în considerare revenirea la școală pentru ceva de genul unui asociat în afaceri, marketing sau gestionare. Gradele asociate tind să fie doar doi ani și sarcina de curs poate fi mai puțin obositoare.
  • Dacă nu vă puteți angaja să obțineți un alt grad, luați în considerare luarea câtorva clase de afaceri la un colegiu local. Există, de asemenea, cursuri în afaceri și companii de pornire oferite online, care pot fi convenabile dacă aveți obligații existente.
  • Partea 3 din 4:
    Determinarea modelului dvs. de afaceri
    1. Imaginea intitulată Aflați ce fel de afacere pentru a începe pasul 8
    1. Luați în considerare un singur proprietar. Un proprietar unic este cea mai simplă structură de afaceri disponibilă. Într-un singur proprietar, sunteți singurul proprietar al afacerii dvs. și îndreptățit la toate profiturile și, de asemenea, responsabil pentru orice datorii și pierderi. Nu trebuie să faci nimic special pentru a forma un singur proprietar. Trebuie doar să fii singurul proprietar al companiei și starea este setată.
    • Principalele avantaje ale unui proprietar unic este că este ușor și ieftin de format. De asemenea, aveți controlul deplin asupra companiei și pregătirea fiscală este destul de ușoară.
    • Principalul dezavantaj la un singur proprietar este că nu există o separare legală între dvs. și afacerea dvs. Acest lucru vă face răspunzător pentru toate datoriile o obligație. Așa cum nu puteți vinde stocul ca un singur proprietar, poate fi dificil să strângeți fonduri pentru cheltuieli. De asemenea, poate fi foarte stresant să se ocupe singură de toate responsabilitățile.
  • Imaginea intitulată Aflați ce fel de afacere pentru a începe pasul 9
    2. Aflați despre parteneriate și LLC. Dacă sunteți îngrijorat de prea multă responsabilitate și răspundere, luați în considerare un parteneriat sau LCC. În aceste aranjamente, sunteți mai protejați și poate fi mai ușor să strângeți bani pentru cheltuieli. Într-un parteneriat, doi sau mai mulți oameni împărtășesc proprietatea și responsabilitatea unei afaceri. Într-un LCC, afacerea dvs. ar fi un hibrid al unei structuri corporative și un parteneriat.
  • Într-un parteneriat general, dvs. și un alt partener de afaceri împărtășesc responsabilitatea în mod egal. În unele tipuri de parteneriate, ca un parteneriat limitat, o persoană are puțin mai control decât celălalt. Principalele avantaje ale parteneriatelor sunt ușoare și ieftine pentru a forma, angajamentul este partajat, puteți găsi pe cineva al cărui set de calificări complimente dvs. și parteneriatele tind să atragă mai mulți angajați competenți. Dezavantajele sunt încă o mulțime de răspundere, dezacordurile dintre parteneri pot răni afacerea, iar profiturile sunt împărtășite.
  • Într-un LCC, nu sunteți proprietar, ci un membru și modul în care structura este stabilită limitează răspunderea dvs. Acesta este principalul avantaj al structurii LCC. Alte avantaje includ mai puțină păstrare a înregistrărilor, iar partajarea profitului este mult mai flexibilă. Dezavantajele includ faptul că LLC-urile pot dizolva dacă prea mulți membri renunță și impozitele pe cont propriu asociate cu această structură pot fi complicate.
  • Imaginea intitulată Aflați ce fel de afacere pentru a începe pasul 10
    3. Familiarizați-vă cu opțiunile corporative. Formarea unei corporații poate fi un proces complicat. Cu toate acestea, formarea unei corporații poate face mai ușor funcționarea afacerii dvs. Luați în considerare modelul corporativ atunci când luați o decizie cu privire la afacerea dvs.
  • Principalul avantaj al unei corporații este că economisiți foarte mult pe impozite. Tarifele de impozitare pentru corporații sunt, în general, mai mici. Afacerea dvs. va avea, de asemenea, o viață independentă, separată de dvs., care vă limitează răspunderea personală.
  • Cel mai mare dezavantaj față de corporații pe care procesele de operare sunt mult mai stricte. Acționarii au, de asemenea, cerințe de compensare care pot fi dificil de îndeplinit dacă sunteți o companie mai mică.
  • Partea 4 din 4:
    Selectarea unui tip de activitate
    1. Imaginea intitulată Aflați ce fel de afacere pentru a începe pasul 11
    1. Luați în considerare cumpărarea unei francize. O modalitate ușoară de a începe propria afacere este de a cumpăra o franciză existentă. Franchise sunt lanțuri bine-cunoscute, cum ar fi McDonald`s, care permit proprietarilor independenți să achiziționeze și să opereze o locație.
    • Înainte de a începe o franciză, faceți cercetarea dvs. Va trebui să urmați anumite orientări corporative, deci asigurați-vă că societățile etică generală se potrivesc obiectivelor dvs. ca proprietar de afaceri. Vedeți dacă tipul de franciză funcționează în general în zona dvs.
    • Înțelegeți că aveți mai puțină libertate ca proprietar de franciză. Trebuie să urmați linii directoare bazate pe aspect, desene, prețuri, specialități și alte aspecte ale afacerii dvs. Cu toate acestea, pe sus, veți primi sprijin din partea corporației prin sesiuni de instruire, seminarii corporative și oportunități de rețea.
    • Citiți cu atenție contractul. Contractele pentru corporații beneficiază adesea de francizator mai mult decât francizatul. Asigurați-vă că puteți face bani care rulează franciza.
  • Imaginea intitulată Aflați ce fel de afacere pentru a începe pasul 12
    2. Uită-te într-o afacere online. Dacă executați o afacere pe o parte, rularea unei afaceri online poate fi convenabilă. De asemenea, veți avea un program mai flexibil și un control mai creativ.
  • Trebuie să știți un pic despre Web Design pentru a începe o afacere online. Probabil că va trebui să înregistrați un nume de domeniu, un design și un site web și să faceți publicitate și să vă comercializați. Dacă aveți un fundal existent în mass-media și marketingul online, o afacere online ar putea fi o alegere bună pentru dvs.
  • Există, de asemenea, reglementări separate pentru întreprinderile online, pe baza statului dvs. Contactați un avocat care este specializat în legea internet pentru a întreba despre politici dacă sunteți interesat să începeți o afacere online.
  • Imaginea intitulată Aflați ce fel de afacere pentru a începe pasul 13
    3. Aflați mai multe despre comerțul cu amănuntul. Retailul este un tip de afaceri viabil în care vindeți bunuri și servicii. Retailul este oarecum în declin datorită comodității de cumpărare a produselor online, dar articole de îmbrăcăminte și alte elemente care trebuie încercate să aibă tendința de a vinde mai bine într-un magazin fizic.
  • Articolele de vânzare cu amănuntul tind să facă bine atunci când se deschid inițial. Clienții sunt de obicei atrași în câteva săptămâni. Procedurile pentru impozite și deschiderea inițială sunt mai puțin rigide. Având o prezență fizică vă ajută, de asemenea, să rămâneți în mintea consumatorului.
  • Poate fi costisitor pentru a menține o priză de vânzare cu amănuntul, spre deosebire de alte întreprinderi, deoarece trebuie să cumpărați consumabilele. Programarea este mai rigidă, deoarece trebuie să fiți fizic în magazin care așteaptă clienții.
  • Imaginea intitulată Aflați ce fel de afacere pentru a începe pasul 14
    4. Luați în considerare consultanță. Dacă sunteți interesat de auto-angajare, consultanța este un tip de afaceri destul de direct. Consultanța permite, de asemenea, un program mai flexibil și se poate face pe partea laterală în timp ce păstrați o slujbă mai stabilă.
  • Consultanța tinde să plătească destul de mare. Aceasta înseamnă mai puține ore de lucru. Având experiență de consultanță, arată, de asemenea, un CV pentru viitoarele oportunități de angajare. Există, de asemenea, multe șanse de a vă conecta și de a vă dezvolta afacerea.
  • Principalul dezavantaj al consultanței este că nu oferă întotdeauna un venit constant. De asemenea, are nevoie de mult timp și bani pentru a deveni consultant. De asemenea, va trebui să aveți grijă de propriile dvs. beneficii și impozite.
  • Avertizări

    Rețineți că marea majoritate a noilor companii nu reușesc.Mențineți întotdeauna A "Planul B" doar în caz și păstrați niște bani în economii în caz de eșec.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar