Cum să creați un loc de muncă pentru dvs

În această zi și vârstă, găsirea unei slujbe bune poate părea ca o corvoadă. Dacă aveți o minte pentru tendințe sau locuri de muncă pe cont propriu, puteți găsi o mulțime de oportunități de a vă crea propria slujbă. Mulți lucrători găsesc noi roluri la locul de muncă actuale sau se vor întoarce la lucrări independente pentru flexibilitate. Dacă sunteți ambițios, puteți chiar să vă începeți propria afacere. Căutați noi oportunități, astfel încât să puteți găsi o muncă care este atât plină de satisfacții, cât și îndeplinite.

Pași

Metoda 1 din 3:
Crearea unei noi poziții de lucru
  1. Imagine intitulată Creați un loc de muncă pentru dvs. Pasul 1
1. Listează punctele forte și punctele slabe. Înainte de a încerca să faceți o nouă poziție, luați în considerare modalitățile pe care le-ați influențat compania dvs. Puteți afla că nu vă prezentați punctele cele mai puternice din munca dvs. Pe de altă parte, punctele cele mai slabe vă pot ține înapoi. Utilizați lista dvs. pentru a vă ajuta să identificați modalitățile pe care le puteți face mai bine la locul de muncă.
  • Crearea unui loc de muncă la locul de muncă este aproape ca trecerea printr-un interviu de angajare. Nu numai că punctele tale puternice vă oferă idei noi pentru locuri de muncă, dar fac compania mai probabil să înființeze un nou loc de muncă pentru dvs.
  • De exemplu, vă puteți da seama că programarea computerului este punctul dvs. fortă, nu vânzările, astfel încât să decideți să treceți la un loc de muncă care implică computere.
Sfat de experți
Adrian Klaphak, CPCC

Adrian Klaphak, CPCC

Cariera Coachadrian Klaphak este un antrenor de carieră și fondator al unei căi care se potrivește, o companie de carieră de carieră de tip boutique și de coaching în zona San Francisco Bay. El este, de asemenea, un antrenor profesionist co-activ acreditat (CPCC). Klaphak și-a folosit pregătirea cu Institutul de Instruire a autocarelor, psihologia somatică Hakomi și terapia internă a sistemelor de familie (IFS) pentru a ajuta mii de oameni să construiască cariere de succes și să trăiască vieți mai intense.
Adrian Klaphak, CPCC
Adrian Klaphak, CPCC
Antrenor de carieră

Concentrați-vă pe descoperirea punctelor forte. Adrian Klaphak, fondatorul companiei de coaching de carieră O cale care se potrivește, spune: "Veți obține mult mai multă valoare din clădire pe punctele dvs. forte, mai degrabă decât să încercați să vă îmbunătățiți punctele slabe. Pentru a vă găsi punctele forte, puteți încerca să luați o evaluare on-line de rezistență sau să cereți persoanelor cu care aveți încredere că vă oferă feedbackul lor. Poti de asemenea reflectă asupra vieții tale și asupra muncii tale, și să identifice câteva experiențe în care ați simțit că ați fost în elementul dvs. Întrebați-vă ce forță ați folosit în acele momente. Cei care vin peste și peste sunt probabil punctele dvs. de bază."

  • Imagine intitulată Creați un loc de muncă pentru dvs. Pasul 2
    2. Vino cu noi modalități de a oferi o valoare companiei. Dacă doriți un loc de muncă care nu există încă, trebuie să ieșiți și să îl obțineți. Care ar putea părea puțin ciudat, dar depinde de tine să convingi compania că ești persoana potrivită pentru slujbă. Pentru a face acest lucru, confiscă oportunitățile de noi lucrări și proiecte în plus față de responsabilitățile dvs. existente ca angajat. Dovediți companiei că sunteți un getter al cărui idei ar trebui să fie auzite.
  • Cercetarea structurii, obiectivelor și angajaților unei companii este foarte utilă. Căutați modalități de modernizare a vechilor locuri de muncă sau zone pe care compania le scade.
  • Alegeți proiectele potrivite pentru dvs. Nu trebuie să luați munca suplimentară a tuturor. În schimb, înțelegeți limitele dvs. și încercați să rămâneți la responsabilități care se referă la locul de muncă pe care îl doriți.
  • Dacă doriți să fiți un manager de social media, de exemplu, s-ar putea să vă oferiți voluntar la locul de muncă care implică scrierea și publicitatea.
  • Imagine intitulată Creați un loc de muncă pentru dvs. Pasul 3
    3. Vindem proiectul la seful. Elaborarea unui contur de bază care explică ce este proiectul dvs., îndatoririle dvs. și ce bun va face pentru companie. Încercați să o rezumați într-o singură propoziție pe care o puteți oferi liderilor companiei. Spuneți-le versiunea rezumată față în față. Dacă sunt interesați, puteți explica detaliile proiectului.
  • Dacă nu sunteți sigur în legătură cu proiectul dvs., adresați-vă unui prieten, mentor sau colegului pentru sfaturi. Recitați rezumatul în oglindă până când vă simțiți încrezători.
  • Puteți spune ceva de genul ", sistemele informatice ale companiei sunt depășite și puteți beneficia de faptul că mă actualizați, gestionați și mențineți-le."
  • Dacă nu sunteți deja angajat al companiei, terenul dvs. de proiect se dublează, de asemenea, ca interviu. Asigurați-vă că vorbiți cu cineva care angajează puterea și documentați propunerea dvs. în scris.
  • Imagine intitulată Creați un loc de muncă pentru dvs. Pasul 4
    4. Luați inițiativă atunci când lucrați la proiecte. Obținerea unui nou proiect de pe teren poate fi o provocare, chiar dacă obțineți aprobarea acesteia. Crearea locului de muncă necesită persistență de muncă grea. În loc să aștepte să fie rugați să facă sarcini specifice, voluntar să le facă în timpul liber. Continuați să lucrați și să dovediți că rolul pe care doriți să-l creați este valoros.
  • Evitați să vă odihniți pe lauri. Depinde de dvs. să vă dați seama ce trebuie făcut pentru a crea locul de muncă și a face o realitate.
  • Utilizați judecata dvs. când așteptați permisiunea. Ceva de genul de a încărca o cheltuială de afaceri necesită permisiunea, dar a face o muncă suplimentară în timpul liber de multe ori nu.
  • Imagine intitulată Creați un loc de muncă pentru dvs. Pasul 5
    5. Dovedește-ți talentele prin prezentarea a ceea ce contribuie. Pentru a face un loc de muncă permanent, trebuie să vă puneți abilitățile pe afișaj. Găsiți modalități de a păstra șefi, angajați manageri și alte figuri influente pe aceeași pagină cu dvs. În mod normal, un proiect care merită să se dovedească prin rezultate, dar uneori este posibil să aveți nevoie de un impuls pentru a obține o oportunitate.
  • De exemplu, dacă doriți să proiectați un site web, afișați exemple de editare grafică și codare. Dacă inventați o nouă poziție de vânzări, faceți un grafic care afișează modul în care ați crescut vânzările.
  • Ar trebui să lăsați contribuțiile dvs. să emită, indiferent de ce fel de muncă faceți. Chiar dacă faceți o sarcină de rutină, faceți bine pentru a îmbunătăți șansele unei companii care vă permit să faceți ceva nou.
  • Imagine intitulată Creați un loc de muncă pentru dvs. Pasul 6
    6. Rămâneți pe lângă îndatoririle existente. De obicei, un nou loc de muncă nu este creat imediat. S-ar putea să vă găsiți că lucrați pentru a crea loc de muncă, îndeplinirea și alte responsabilități. Îngrijirea acestor responsabilități mai întâi este importantă. S-ar putea să vă simțiți puțin ocupați, dar va fi meritat când reușiți.
  • Dacă nu vă ocupați de îndatoririle viite când ați fost angajat, este posibil să aveți un timp dificil de convingător pentru a crea un nou loc de muncă.
  • Dacă sunteți deja angajat de companie, discutați managementul timpului cu șeful dvs. Mulți șefi vă vor ajuta și vă recomandăm, de asemenea, roluri noi care vă informează abilitățile.
  • De exemplu, dacă ați fost angajat ca contabil, trebuie să fiți contabil până când nu sunteți mutat oficial într-un alt rol.
  • Metoda 2 din 3:
    Lucrul ca un freelancer
    1. Imagine intitulată Creați un loc de muncă pentru dvs. Pasul 7
    1. Listează ce ați face în locul de muncă ideal. Freelancing este o oportunitate de a lucra la propriul program. Ceea ce aveți în flexibilitate pierdeți în siguranță. Este posibil să nu obțineți securitatea de muncă constantă și un salariu pe oră, deci ar trebui să vă concentrați eforturile pe o abilitate puternică pe care o bucurați să o faceți.
    • Scrieți-vă experiențele de lucru, abilitățile, punctele forte și punctele slabe pentru a vă ajuta să vă dați seama ce doriți într-un concert de freelancing.
    • Ca freelancer, sunteți responsabil pentru găsirea și completarea tuturor lucrurilor. De asemenea, puteți lucra pentru altcineva ca agent sau contractor independent.
    Sfat de experți

    "Un "loc de muncă ideal" este unul care vă permite să faceți ceea ce vă place și că sunteți bun într-un mod care se simte natural pentru dvs."

    Adrian Klaphak, CPCC

    Adrian Klaphak, CPCC

    Cariera Coachadrian Klaphak este un antrenor de carieră și fondator al unei căi care se potrivește, o companie de carieră de carieră de tip boutique și de coaching în zona San Francisco Bay. El este, de asemenea, un antrenor profesionist co-activ acreditat (CPCC). Klaphak și-a folosit pregătirea cu Institutul de Instruire a autocarelor, psihologia somatică Hakomi și terapia internă a sistemelor de familie (IFS) pentru a ajuta mii de oameni să construiască cariere de succes și să trăiască vieți mai intense.
    Adrian Klaphak, CPCC
    Adrian Klaphak, CPCC
    Antrenor de carieră
  • Imagine intitulată Creați un loc de muncă pentru dvs. Pasul 8
    2. Alegeți o zonă sau un câmp pentru a lucra. Multe domenii diferite sunt deschise contractorilor independenți. Sarcini cum ar fi scrierea, codarea calculatorului și desenul sunt adesea făcute pentru comisioane, dar nu sunt singurele oportunități. Explorați opțiunile dvs. pentru a găsi ceva ce puteți face fără a deveni angajat plătit pentru o companie. Încercați să întrebați în jurul zonei dvs. pentru a găsi servicii care sunt necesare, dar nu sunt disponibile în prezent.
  • De exemplu, este posibil să puteți consulta întreprinderile despre cum să faceți publicitate sau să serviți ca agent promoțional pentru artiști.
  • Imaginea intitulată Creați un loc de muncă pentru dvs. Pasul 9
    3. Obțineți orice formare pe care trebuie să o reușiți. S-ar putea să fi identificat un loc de muncă interesant, dar nu simțiți că aveți calificările potrivite pentru a reuși. O mulțime de educație provine din experiența hands-on, dar ar trebui să cauți și ajutor în afara. Acest lucru poate însemna efectuarea de cercetare la biblioteca locală, participând la cursuri la o școală din zona dvs. sau găsirea unui mentor care are experiență în domeniul pe care doriți să îl faceți parte din.
  • De exemplu, dacă doriți să fiți un scriitor independent, dar nu aveți experiență în publicații, puteți beneficia de luarea câtorva cursuri de scriere și obțineți câteva articole în publicațiile locale.
  • Imaginea intitulată Creați un loc de muncă pentru dvs. Pasul 10
    4. Creeaza o relua Pentru a vă face publicitate calificărilor. Calificările vorbește cu potențialul dvs. de a produce o mare lucrare. Majoritatea oamenilor vor verifica pentru a vedea ce vă face o închiriere bună. Ar trebui să enumerați experiențele dvs. de succes și să le aveți disponibile, indiferent dacă vă întâlniți cu clienții direct sau căutați-le online.
  • De exemplu, CV-ul dvs. ar trebui să prezinte experiențe importante de lucru și premii legate de munca dvs., cum ar fi articolul pe care l-ați intrat Quilters lunar.
  • O alternativă la un CV are un portofoliu de lucru. Dacă efectuați site-uri, de exemplu, ar trebui să salvați cea mai mare și cea mai bună lucrare pentru a Wow potențiali clienți.
  • Imagine intitulată Creați un loc de muncă pentru dvs. Pasul 11
    5. Rețea pentru a păstra relațiile prietenoase și pentru a întâlni clienți potențiali. Networkingul este cheia, mai ales când începeți mai întâi. Puteți obține câteva oportunități la început până când vă construiți reputația. Ajungeți la noi clienți, îndepliniți cerințele lor și convingeți-le să vă recomande publicului nou. Cele mai multe dintre acestea se face prin localizarea clienților și de a face o muncă excepțională pentru ei.
  • Menținerea relațiilor profesionale prin îndeplinirea tuturor așteptărilor și termenelor limită. Dacă sunteți de acord să faceți animație într-un stil pe care nu vă place, trebuie să faceți acest lucru pentru că clientul îl dorește.
  • Fii prietenos, dar nu agresiv când urmează oportunități. Ascultați clienților dvs. și nu o luați personal dacă vă întoarce.
  • Încercați să vă faceți publicitate pe site-uri Freelancer, cum ar fi upwork.
  • Imagine intitulată Creați un loc de muncă pentru dvs. Pasul 12
    6. Rămâneți flexibil pentru a găsi o nouă lucrare când aveți nevoie de ea. Dacă nu puteți face destui bani, faceți un pas înapoi și analizați strategia dvs. Serviciul pe care îl furnizați poate fi prea specific pentru majoritatea întreprinderilor sau nu în cerere în acest moment. Căutați oportunități alternative, chiar dacă acestea nu sunt legate de 100% legate de locul de muncă ideal.
  • O idee îngustă, cum ar fi un salon de îngrijire de reptil, de exemplu, nu poate face, precum și un salon care deservește câini, pisici și păsări, de asemenea.
  • Gândiți-vă la extensiile naturale ale muncii dvs. Mulți scriitori profesioniști știau că au nevoie pentru trecerea la abilitățile informatice, deoarece computerele au devenit mai răspândite.
  • Evitarea supraîncărcării este importantă și. Un proiect de codare mare pe un termen limită, de exemplu, poate fi mai bun pentru o echipă decât un singur freelancer.
  • Imagine intitulată Creați un loc de muncă pentru dvs. Pasul 13
    7. Stabiliți-vă pe o specialitate după ce ați construit o audiență. Cu o lucrare suficientă, puteți găsi o anumită abilitate sau serviciu care vinde bine. Aceasta va deveni specialitatea dvs. Specialitatea dvs. este accentul dvs. și principala sursă de venit. Abilitățile dvs. vor crește, de asemenea, de la a trebui să vă efectueze specialitatea de-a lungul și din nou.
  • De exemplu, un anumit stil sau element de artă pe care îl faceți poate fi mai popular decât alții. S-ar putea să vă găsiți mai bine să scrieți recenzii restaurante sau să consultați afacerile legate de sport.
  • Imaginea intitulată Creați un loc de muncă pentru dvs. Pasul 14
    8. Uită-te la oportunități de locuri de muncă și de creștere. Chiar dacă deveniți un freelancer de succes, puteți observa oportunități mai bune. Întreprinderile vă pot angaja într-un rol interesant care vă oferă mai mulți bani și avantaje. Pe de altă parte, este posibil să vă transformați munca independentă în munca consistentă, care este recompensată în felul său.
  • De exemplu, dacă faceți o lucrare de transcriere independentă, este posibil să puteți angaja pe alții și să vă formați propriul serviciu de transcriere.
  • Chiar dacă luați o slujbă obișnuită pe oră, puteți face o lucrare independentă pe partea laterală. Gestionați-vă timpul și evitați să luați mai multă muncă decât puteți să vă ocupați.
  • Metoda 3 din 3:
    Pornirea propriei afaceri
    1. Imagine intitulată Creați un loc de muncă pentru dvs. Pasul 15
    1. Alegeți un loc de muncă care se potrivește cu pasiunile voastre. Locurile ideale implică ceva ce vă place să faceți. Din moment ce vă bucurați de subiect sau de activitate, șansele aveți deja cunoștințe despre acest lucru. Nu contează cât de obscure este alegerea ta. Vă puteți schimba întotdeauna planurile mai târziu dacă nu credeți că vor funcționa.
    • De exemplu, mulți dezvoltatori de calculatoare au început de la un interes în tehnologie.
    • Combinarea intereselor vă pot ajuta să veniți cu o idee unică. Puteți deschide un magazin online de crafting și vânzarea de marfă din seria preferată de film sau de jocuri video, de exemplu.
    • O altă modalitate de a alege o idee este de a vedea ce servicii lipsesc în zona dvs. Dacă zona dvs. are o cerere pentru Walkers Dog, dar nimeni nu a umplut acest rol încă, puteți intra.
  • Imagine intitulată Creați un loc de muncă pentru dvs. Pasul 16
    2. Practicați-vă ambarcațiunile până când veți obține bine la ea. Să fie cel mai bun pe care îl puteți obține astfel încât să puteți atrage continuu clienți noi. Studiați bunul sau serviciul pe care doriți să-l oferiți. Citiți despre el și încercați să faceți ceea ce doriți să faceți înainte de ao monezi. Ar trebui să căutați să vă îmbunătățiți produsul înainte și după ce ați început afacerea dvs. Se așteaptă să facă greșeli de-a lungul drumului, dar să le folosiți ca experiențe de învățare mai degrabă decât de eșecuri.
  • De exemplu, dacă doriți să remiză pentru comisioane, este posibil să nu fiți cel mai bun sertar din lume la început. Cu practică, puteți deveni mai talentați și atrageți mai multe afaceri.
  • Încercați să luați cursuri online sau la o școală locală. Indiferent dacă doriți să sudați inele sau să începeți un serviciu de traducere, instruirea profesională vă poate ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile,
  • Imaginea intitulată Creați un loc de muncă pentru dvs. Pasul 17
    3. Creeaza o plan de afaceri. Scrierea ideilor dvs. vă poate ajuta să găsiți o viziune coezivă pentru afacerea dvs. Un plan de afaceri descrie ceea ce va vinde compania dvs. și cum o va vinde. Scrieți alte aspecte, cum ar fi cine va lucra pentru dvs., unde vă veți pune finanțarea și cum veți depăși provocările cu care vă confruntați.
  • Planul dvs. nu trebuie să fie mare și cuprinzător la început. Fă-ți cel mai bun cu el pentru moment, apoi editați-l pe măsură ce afacerea dvs. crește.
  • Având un plan poate fi util dacă afacerea dvs. crește. Mulți investitori vor trebui să vadă un plan înainte de a vă oferi bani.
  • Imagine intitulată Creați un loc de muncă pentru dvs. Pasul 18
    4. Selectați un nume pentru dvs Afaceri. Majoritatea afacerilor au un nume unic, atrăgător, care este ușor pentru ca clienții să-și amintească. Numele tău este marca ta. Nu trebuie să veniți cu un nume inteligent, dar este important dacă intenționați să aveți un magazin fizic sau o publicitate.
  • Numele dvs. de afaceri ar trebui să sune profesionist, dar legat de domeniul dvs. De exemplu, Șampoodle este un nume de montaj pentru o afacere de îngrijire a câinelui.
  • Când veniți cu un nume, asigurați-vă că alte întreprinderi nu le folosesc. Faceți o căutare rapidă online și verificați site-urile media sociale pentru a vedea dacă numele este disponibil.
  • Dacă intenționați să lucrați singur, numele dvs. se poate dubla adesea ca nume de afaceri. Mulți consultanți, artiști și alți profesioniști depind de recunoașterea numelui.
  • Imaginea intitulată Creați un loc de muncă pentru dvs. Pasul 19
    5. Înregistrați-vă afacerea dacă este necesară în zona dvs. Cerințele de înregistrare variază de la zona la zonă, astfel încât cercetarea legilor locale. În multe locuri, nu este nevoie să înregistrați o afacere de 1 persoană atâta timp cât utilizați numele dvs. real. Dacă afacerea dvs. utilizează un nume diferit, este posibil să fie nevoie să îl înregistrați împreună cu guvernul dvs. de stat pentru a obține un ID de afaceri.
  • Înregistrarea unui nume de afaceri vă permite să o protejați. Puteți chiar marcă Deci nimeni altcineva nu o poate lua.
  • Dacă angajați angajați, este posibil să aveți nevoie și de Inregistreaza-te afacerea dvs. cu agenția fiscală a guvernului dvs.
  • Imaginea intitulată Creați un loc de muncă pentru dvs. Pasul 20
    6. Finanțarea securizată pentru afacerea dvs. Pornirea unei afaceri necesită o investiție inițială pentru a plăti pentru consumabile, electricitate și orice altceva trebuie să funcționeze. În timp ce puteți obține un împrumut, este posibil să nu aveți nevoie să vă puneți în datorii dacă intenționați să lucrați pentru dvs. Găsiți modalități unice de a vă oferi bunurile sau serviciile fără a lua cheltuieli suplimentare.
  • De exemplu, puteți începe un magazin online de la confortul casei dvs. Ați putea vizita clienții pentru a le oferi muzică privată sau lecții de fitness.
  • Obținerea unui împrumut este utilă dacă domeniul dvs. de aplicare al afacerii dvs. este mare și costisitor, ca și cum ați dori să configurați un magazin, stocați-l și angajați angajați.
  • Imagine intitulată Creați un loc de muncă pentru dvs. Pasul 21
    7
    Reţea pentru a construi o audiență pentru ceea ce vindeți. Prima parte a construirii unei rețele este de a vă mulțumi clienților dvs. inițiali. Cereți-i să răspândească cuvântul prin recomandarea prietenilor lor și prin postarea recenzii pozitive online. De asemenea, ajungeți la noi clienți potențiali și oportunități care vă permit să vă construiți afacerea.
  • Networkingul poate fi o provocare. Este posibil să trebuiască să vă ocupați de unele critici și negativitate înainte ca afacerea dvs. să se simtă stabilă.
  • Lucrați cu alte întreprinderi din zona dvs. Faceți prieteni cu proprietarii lor. O mulțime de întreprinderi, de exemplu, recomandă clienții și faceți publicitate unul cu celălalt.
  • Imagine intitulată Creați un loc de muncă pentru dvs. Pasul 22
    8. Construiți-vă fluxul de venit prin îmbunătățirea vizibilității dvs. Există multe modalități prin care vă puteți dezvolta afacerea, de la mărfurile fizice la anunțurile online. Fiți întotdeauna conștienți de noi oportunități, cum ar fi călătoria pentru a întâlni clienți noi. Construiți-vă și prezența online, pentru a vă asigura că clienții știu numele dvs.
  • Începând cu A Website este un prim pas util pe care îl puteți face gratuit. De asemenea, porniți conturile media sociale sub numele de companie.
  • Puteți să comandați cupe promoționale și pixuri, de exemplu sau să începeți un magazin online pentru a vinde produse în afara zonei dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Este posibil ca lucrarea ideală să nu existe încă. Locurile de muncă precum corespondentul de calculator și corespondent social media nu au existat întotdeauna, dar cineva a convins întreprinderile că aceste roluri au fost necesare.
  • Fii persistent. Puteți fi respinși, mai ales dacă încercați să convingeți o companie să creeze un nou rol pentru dvs.
  • Cele mai bune idei umple un gol pe piață. Singura modalitate de a identifica golurile este de a cerceta afacerile din zona dvs. pentru a afla ce au nevoie oamenii.
  • Dacă vă transportați sau executați propria afacere, pregătiți-vă să vă ocupați de clienții dur. Unii clienți nu vă vor plăcea munca dvs., în timp ce alții nu vor dori să plătească. Învățați să vă ocupați de aceste probleme prin experiență.
  • Configurarea unui cont bancar separat pentru munca dvs. de afaceri sau independent vă poate ajuta să urmăriți finanțele.
  • Fixați întreprinderile vechi pentru noi oportunități. Unii investitori de succes cumpără flounderingbusiness, le fac profitabil, apoi le-au vândut pentru mai mulți bani.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că vă înregistrați afacerea și obțineți licențe solicitate de guvernul dvs. sau altfel veți avea probleme legale.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar