Cum de a alege o mâncare de câine uscată

Alegerea alimentelor de câine uscate nu este neapărat ușor. Există multe mărci și o gamă largă de alegeri pentru diferite grade de alimente. Înainte de a decide, va trebui să vă gândiți dacă câinele dvs. are condiții de sănătate care pot influența tipul de alimente de câine uscate pe care ar trebui să o achiziționați. De asemenea, ar trebui să vă gândiți la greutatea câinelui dvs., la vârsta și la bugetul dvs. înainte de a decide pe un hrană pentru câini uscați pentru animalul dvs. de companie. Dacă vă simțiți puțin flummoxed, faceți un pic de timp pentru a vă cerceta opțiunile și pentru a afla ce este disponibil în ceea ce privește alimentele de câine uscate de calitate.

Pași

Partea 1 din 3:
Determinarea nevoilor câinelui dvs
  1. Imagine intitulată Alegeți un pas uscat pentru câini 1
1. Luați în considerare sănătatea câinelui. Cu excepția cazului în care medicul veterinar ți-a spus altfel, probabil că nu trebuie să cheltuiți o mulțime de bani în plus pe hrană pentru câini fantezie cu ingrediente adăugate. Dacă câinele dvs. este un câine normal, sănătos, cele mai multe alimente obișnuite de câine uscate vor fi bine pentru nevoile generale de sănătate ale câinelui dvs.
  • Asigurați-vă că mâncarea câinelui dvs. conține esențialele. Un aliment de câine bine echilibrat ar trebui să aibă între 30-70% carbohidrați, proteine ​​de 18 - 25%, 10 - 15% grăsimi, deși aceste procente vor varia în funcție de vârsta și sănătatea câinelui. Alimentele trebuie să conțină, de asemenea, vitamine și minerale esențiale, inclusiv vitamine A și E, calciu, fosfor, magneziu, sodiu, clorură, sulf și potasiu. Mâncarea câinelui dvs. ar trebui să conțină și apă, chiar dacă este alimente uscate.
  • Este o greșeală să credem că un anumit produs de bază / buget al unei mărci este semnificativ inferior pentru alimentele sale premium și super-premium. În multe cazuri, înseamnă doar faptul că alimentele de bază / bugetare are doar ingredientele (esențiale) pe care un câine are nevoie cu siguranță, fără bonus elemente suplimentare - pentru care câinele dvs. nu poate avea cea mai mică nevoie.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas cu câine uscat Pasul 2
    2. Obțineți o mâncare făcută pentru nivelul de activitate al câinelui. Există multe tipuri diferite de alimente care satisfac diferite tipuri de câini. Gândiți-vă la câinele dvs. și nevoile lor specifice ale acestora și alegeți opțiunea de alimente uscate care este cel mai strâns legată de stilul și nevoile câinilor dvs.
  • Există opțiuni de alimente uscate care sunt formulate în mod specific pentru câinii mai în vârstă care au niveluri de activitate mai scăzute, dar pot avea nevoie de mai mulți nutrienți și vitamine.
  • Există alimente uscate făcute în mod specific pentru puii ale căror niveluri de activitate superioară. Activitate constantă înseamnă că necesită mai mulți nutrienți care vor alimenta energia lor.
  • Imagine intitulată Alegeți un hrană pentru câini uscați Pasul 3
    3. Fii precaut dacă câinele tău are alergii. Dacă câinele dvs. are alergii cunoscute, este probabil mai important să acordați atenție dacă un aliment este hipo-alergenic sau conține anumite ingrediente. Chiar și atunci, nu este înțelept să fiți prea închis pe această întrebare dacă câinele dvs. prezintă de fapt semne reale observabile și măsurabile ale unei intoleranțe dietetice. Nu există nicio valoare în încercarea de a preveni o problemă - doar să fiți ghidați de veterinarul dvs. dacă observați că câinele dvs. pare deosebit de sensibil la anumite produse sau ingrediente.
  • Unele ingrediente care cauzează cel mai adesea reacții alergice la câini includ carnea de vită, lapte, pui, miel, porumb, grâu, drojdie și soia.
  • Semnele unei reacții alergice includ pielea mâncărime (în special în jurul feței, a picioarelor, a urechilor și a anterioarelor) - căderea părului - infecții excesive de zgâriere sau piele.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas uscat pentru câini 4
    4. Consultați medicul veterinar. Asigurați-vă că discutați cu veterinarul dvs. despre orice recomandări specifice pe care le-ar putea avea despre alimentele ar trebui să vă hrăniți câinele. Dacă câinele dvs. are considerații speciale de sănătate, medicul veterinar vă va putea spune ce fel de mâncare va fi cea mai bună pentru pupurile voastre.
  • Acest lucru vă va oferi o oportunitate de a vă adresa veterinarului dvs. orice întrebări pe care le puteți avea. Există o mulțime de informații acolo și atât de multe branduri diferite de a alege de la. Vorbind cu medicul veterinar va ajuta la atenuarea oricăror temeri pe care le-ați putea avea despre alegerea unui tip greșit de mâncare pentru câinele dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Fă-ți cercetarea
    1. Imagine intitulată Alegeți un câin de mâncare uscată Pasul 5
    1. Aflați mai multe mărci diferite. Există o mare varietate de alimente pentru câini disponibile de la diverse mărci. Petreceți ceva timp cercetarea câtorva dintre ei, astfel încât să vă puteți mulțumi pe unul care vă place. Încercați să alegeți un brand care are diferite niveluri de produs disponibile (cum ar fi un aliment de bază / buget, o hrană premium și o hrană super-premium), astfel încât să puteți lipi cu același brand dacă aveți nevoie să comutați tipurile de alimente pentru o anumită nutriție Câinele tău poate avea.
    • Încercați să începeți cu alimentele de nivel premium, dacă bugetul dvs. permite, deoarece de obicei are produse de calitate mai bune decât alimentele de bază. De obicei, nu este nevoie de mare nevoie ca câinele dvs. să mănânce alimentele super-premium, cu excepția cazului în care are o nevoie dietetică specifică, iar medicul veterinar a recomandat o alimentație de calitate superioară.
    • Căutați un brand care are o gamă largă. Aceasta înseamnă căutând o serie de alimente la prețuri diferite (i.E. Super Premium, Premium și Basic). Acest lucru va face ca testarea dvs. să fie mult mai ușoară.
    • Dacă niciunul dintre produsele dvs. de marcă alese să se potrivească câinele dvs., apoi treceți la un alt brand non-comercial care oferă alimente în diferite paranteze de prețuri și treceți exact la același proces.
  • Imagine intitulată Alegeți un câine uscat Pasul 6
    2. Citiți etichetele. Atunci când decideți ce alimente uscate de câine la cumpărare, petreceți ceva timp citirea etichetelor diferitelor tipuri și mărci de alimente. Acest lucru vă va oferi o perspectivă asupra ce fel de produs este și cum va afecta sănătatea câinelui dvs. Alimentele de câini vândute în SUA trebuie să aibă următoarele: numele produsului, greutatea netă a produsului, numele și adresa producătorului, analiza garantată, lista ingredientelor, cuvintele "câine sau alimente de pisică" (specii de animale destinate), declarația de Adecvarea nutrițională și orientările de hrănire. Dacă aceste informații nu sunt în ambalaj, atunci nu trebuie să achiziționați alimentele.
  • Analiza garantată asigură că produsul conține cantitățile minime de proteine, grăsimi, apă și fibre.
  • Lista ingredientelor vă va spune ce ingrediente sunt conținute în alimente. Ele sunt enumerate în ordinea descrescătoare a greutății.
  • Notă Dacă vedeți același ingredient listat din nou și din nou, dar în diferite forme (e.G. Porumb, porumb fulgi, porumb sol, porumb ecranat, porumb kibbled). Acest lucru poate face să apară ca și cum există mai puține umpluturi (în acest caz, porumb) în alimente decât de fapt este.
  • Declarația de adecvare nutrițională vă spune cum a fost testat alimentele (hrănire, analiză de laborator sau formulare). Căutați declarația "Completă și echilibrată", ceea ce înseamnă cel puțin valoarea minimă a fiecărui nutrient recomandat de Asociația Oficialilor de Control al Fedicii Americane (AAFCO).
  • Ghidul de hrănire vă vor spune cât de multă hrană pentru a vă hrăni câinele pe baza vârstei și / sau a greutății lor.
  • Evitați alimentele cu următoarele ingrediente: subproduse din carne, o sursă generică de grăsime (E.G. "animal gras"), culori artificiale, îndulcitori și conservanți artificiali (e.G. BHA, BHT sau Etoxichin)
  • Imagine intitulată Alegeți un pas uscat pentru câini 7
    3. Cântăriți opțiunile dvs. Fiți conștienți de faptul că nu există un astfel de lucru "cele mai bune alimente de câine uscate." Mai degrabă, cea mai bună mâncare uscată este cea care se potrivește nevoilor particulare ale câinelui dvs., atât în ​​ceea ce privește substanțele nutritive, cât și de câinele dvs. se bucură de mâncare. Aceasta înseamnă citirea etichetelor și efectuarea unor încercări de încercare și de eroare.
  • Vă poate lua câteva luni pentru a ateriza pe alimentele de câine uscate, care este potrivit pentru câinele dvs.
  • Ar trebui să dați de obicei o nouă mâncare la câteva săptămâni în timpul perioadei de încercare înainte de a decide să treci la altceva. Acest lucru este suficient timp pentru a vedea cu adevărat cum vă afectează puiul. Dacă pare să provoace o reacție adversă la câinele dvs., atunci este ok pentru a trece la altceva imediat.
  • Nu vă opriți brusc mâncarea câinelui pentru o altă marcă, deoarece acest lucru poate provoca tulburarea stomacului. Mai degrabă, treceți treptat la o nouă mâncare, amestecându-l cu mâncarea veche. Începeți să vă hrăniți câinele 25% alimente noi, 75% alimente vechi. După câteva zile, treceți la 50% din fiecare, apoi alimente vechi de 25% și 75% alimente noi, iar în cele din urmă 100% alimente noi. Acest lucru se poate face pe o perioadă de aproximativ șapte zile.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas de mâncare de câine uscat 8
    4. Încercați să primiți eșantioanele. Vedeți dacă este posibil ca mărcile să vă trimită mostre mai degrabă decât trebuie să cheltuiți sume ridicole de bani pe saci mari de alimente.
  • Unele companii (cum ar fi Petsmart) au politici care vă vor permite să returnați pungile de mâncare pe care câinele dvs. nu le place și îl schimbă pentru un alt tip de alimente.
  • Partea 3 din 3:
    Alegerea ingredientelor potrivite
    1. Imagine intitulată Alegeți un doză uscată Pasul 9
    1. Asigurați o mulțime de proteine. Câinii sunt carnivore prin natură și au nevoie de o dietă bogată în proteine ​​pentru a menține o viață sănătoasă. Dog alimente oferă această proteină prin includerea cărnii, ouălor și produselor lactate ca ingrediente majore în alimente.
    • Proteina oferă câinelui dvs. energia reală, utilizabilă care trebuie să rămână sănătoasă și activă. Energia de la aceste tipuri de alimente sunt transformate în energie mai eficient decât energia obținută prin consumul de carbohidrați.
    • Un catelus are nevoie de 28% din dieta sa de a fi compus din proteine.
    • Un câine adult normal ar trebui să obțină 18% din dieta sa din proteine.
    • Un câine foarte activ ar trebui să aibă proteine ​​reprezintă 25% din dieta sa.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas de mâncare uscată Pasul 10
    2. Includeți grăsimi sănătoase pentru câinele dvs. Grăsimile sunt necesare pentru sănătatea câinelui dvs. și ar trebui să facă aproximativ 10-15% din dieta lor. Sursele bune de grăsime includ acizii grași omega-3, găsiți în uleiuri de pește (hering, somon, etc.) și uleiuri de semințe și canola, precum și acizii grași omega-6, găsiți în grăsime de porc, grăsimi de păsări de curte, precum și uleiuri (șofrănel, floarea-soarelui, porumb și soia).
  • Sexul și untură nu sunt surse de calitate de grăsime pentru câini și ar trebui evitate.
  • Grăsimile din resturile de masă sau tratamentele excesive pot duce la probleme de sănătate pentru câinele dvs. Evitați să vă dați câinele prea multe calorii și asigurați-vă că au exerciții pentru a pune acea proteină și grăsime să utilizeze.
  • Imagine intitulată Alegeți un doză uscată Pasul 11
    3. Alegeți carbohidrații complexi. Carburile pot oferi o sursă rapidă de energie pentru câinele dvs., precum și fibrele, iar carbohidrații complexi vă pot ajuta să vă mențineți ca câinele să vă simțiți plin până la următoarea masă. Încercați să evitați alimentele care conțin boabe rafinate sau carbohidrați simpli, care au redus valoarea nutrițională și pot provoca creșterea nivelului de glucoză din sânge pentru a spike.
  • Din punct de vedere tehnic, câinele dvs. nu are nevoie de carbohidrați în dieta lor - ar putea obține doar proteine ​​și grăsimi. Acest lucru nu înseamnă totuși că corpul câinelui dvs. nu poate utiliza sau beneficia de cabine. Ele pot fi o formă acceptabilă de energie și substanțe nutritive, iar incluziunea lor face ca hrana pentru câini să fie mai accesibilă.
  • Carbohidrații ar trebui să facă între 30 și 70% din nutrienții găsiți în hrana de câine, dar nu mai mult decât atât.
  • Imagine intitulată Alegeți un câțiva uscată Pasul 12
    4. Înțelegeți ce înseamnă ingredientele adăugate. În alimentele premium și super-premium uscate, există, de obicei, ingrediente bonus care pot sau nu pot fi benefice pentru câinele dvs. Veți observa că, în comparație cu alimentele de bază / bugetare ale unei mărci, produsele premium și super premium au câteva adăugări de bonusuri excelente, cum ar fi ierburile (care se adaugă la gust și se spune că ajută la digestie) sau glucozamină, condroitină și MSM ( care se crede că sunt benefice pentru articulațiile câinelui dvs.). Ar trebui să discutați cu medicul veterinar al câinelui dvs. pentru a determina dacă câinele dvs. are nevoie de aceste ingrediente suplimentare.
  • Există și alte ingrediente bonus suplimentare care se găsesc în alimentele mai scumpe, dar sunt prea numeroase să menționăm. Aceste substanțe nutritive nu sunt necesare, dacă câinele dvs. are o nevoie dietetică specifică, așa cum recomandă medicul veterinar.
  • Unele dintre aceste ingrediente se presupune că oferă un beneficiu suplimentar pentru sănătatea câinelui dvs., dar nu există, de obicei, dovezi concludente pentru a dovedi acest lucru. Un caz în acest caz este că, în timp ce mulți oameni cred cu adevărat că glucosamina, condroitina și MSM sunt minunate pentru mobilitatea câinilor lor (și poate că sunt în unele cazuri), nu există încă dovezi științifice absolut concludente pentru a sprijini acest lucru și eficacitatea lor pare să fie diferită pentru fiecare câine.
  • Fiți conștienți că mai mult nu este întotdeauna mai bine, chiar și atunci când vine vorba de vitamine și nutrienți. Câinii vor avea cerințe dietetice diferite, iar supra-suplimentele pot duce la probleme de sănătate într-un câine altfel sănătos.
  • sfaturi

    Unii proprietari de câini preferă să nu-și hrănească câinilor produse de cereale sau gluten în alimentele de câine uscate. Cu toate acestea, cu excepția cazului în care câinele dvs. este alergic la boabe, puteți fi asigurați că câinii pot digera acest lucru cu ușurință, deoarece sunt gătite înainte de a fi adăugate la mâncare, făcându-le ușor de digerat.
  • Verificați eticheta alimentelor pentru animale de companie pentru a vedea ce valoare nutrițională este furnizată de produsul respectiv.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar