Cum să mănânci pizza

Pizza este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și mai iubite alimente din lume. Din țara la țară, pizza este servită și mâncată în multe moduri diferite. Este ușor și distractiv să alegeți cel mai bun tip de tehnică pentru a vă mânca pizza!

Pași

Metoda 1 din 3:
Ținând și pliați pizza
  1. Imagine intitulată Mananca Pizza Pasul 1
1. Țineți pizza de crustă dacă este ferm și crocant. Aceasta este cea mai populară modalitate de a mânca o pizza. Dacă crusta este groasă și destul de crocantă pentru a ține greutatea toppingurilor și a brânzei, ridicați-o și puneți punctul de felie în gură. De acolo, puteți mânca și bucurați-vă de toate toppingurile!
  • Pentru felii subțiri de pizza, această tehnică nu va fi la fel de eficientă deoarece capătul feliei va flop în jos. În acest caz, țineți pizza puțin mai mare decât de obicei pentru a prinde capătul feliei în gură.
  • Imagine intitulată Mananca Pizza Pasul 2
    2. Faceți "Fold New York" pentru a menține brânza să cadă. Luați părțile laterale ale pizza și îndoiți-le să se întâlnească, creând forma "U" cu crusta. Cei mai mulți dintre cei mai noi ani susțin că aceasta este cea mai bună modalitate de a mânca o pizza deoarece păstrează brânza în loc și face ca pizza să fie mai ușor de mâncat în timp ce în picioare sau mersul pe jos.
  • Această tehnică are, de asemenea, bonusul adăugat de a proteja acoperișul gurii de a fi ars pe brânza fierbinte.
  • Imagine intitulată Mananca Pizza Pasul 3
    3. Utilizați degetul mare, indexul și degetul mijlociu pentru a îndoi crusta pentru stabilitate suplimentară. Dacă doriți să vă mâncați felia fără ao plia în jumătate, dar continuă să se rătăcească la capăt, puteți să-l susțineți prin "crimă" crusta. Puneți degetul mare și degetul mijlociu sub centrul crustei și utilizați degetul arătător pentru a împinge în jos în centrul crustei, făcând o formă "V".
  • De asemenea, puteți susține capătul pizza cu mâna liberă pentru ao ghida în gură în timp ce încurați crusta. Odată ce ajungeți la mijlocul feliei, ar trebui să-l puteți ține de crustă!
  • Imagine intitulată Mananca Pizza Pasul 4
    4. Faceți un "portofel de pizza" pentru a păstra pizza neapolitană de la pierderea toppingurilor sale. Unii bucătari de pizza recomandă plierea capătului feliei până la crustă și apoi pliați felia în jumătate pentru a face un fel de buzunar din pizza. Acest lucru păstrează toppingurile pe felie și vă asigură că obțineți o tona de aromă în fiecare mușcătură!
  • După ce felia este pliată, puteți mânca din orice parte. Majoritatea oamenilor recomandă începerea cu crusta pentru a păstra portofelul să se destrame.
  • Imagine intitulată Mananca Pizza Pasul 5
    5. Mâncați mai întâi crusta pentru a salva cele mai brun părți pentru sfârșit. Nu este nimic mai rău decât o crustă uscată pe o pizza, astfel încât să puteți mânca mai întâi crusta pentru a vă asigura că obțineți niște sos, brânză și toppings cu ea. Începeți la crustă și lucrați drumul spre punctul de felie pentru a salva cele mai dulie părți și mai sălbatice părți ale feliei pentru mușcătura finală.
  • Acest lucru tinde să fie un pic mai messter decât alte tehnici, deci asigurați-vă că aveți niște șervețele la îndemână pentru curățare!
  • Imagine intitulată Mananca Pizza Pasul 6
    6. Utilizați o furculiță și un cuțit dacă aveți o mulțime de toppinguri pe pizza dvs. Majoritatea entuziaștilor de pizza vă vor spune să evitați cuțitul și furculita cu toate costurile, dar uneori sunt inevitabile. Pentru stilul de chicago sau pizza adâncă, tăierea felie în bucăți mai mici, cu un cuțit și furculiță vă permite să obțineți un pic de crustă, sos, brânză și toppinguri în fiecare mușcătură.
  • Aceasta este, de asemenea, cea mai curată metodă de a mânca pizza și ar fi probabil cel mai bine dacă sunteți la o cină importantă sau o dată la o dată.
  • Cele mai multe pizza nu vor fi servite cu o furculiță și cuțit, deci asigurați-vă că întrebați chelnerul sau chelnerița pentru a aduce niște ustensile pentru dvs!
  • Imagine intitulată Mananca Pizza Pasul 7
    7. Salvați crusta pentru a vă scufunda în sosul preferat. Este popular în u.S. Pentru a comanda marinara, ranch sau sos de usturoi cu pizza. Odată ce ajungeți la crustă, dați capătul feliei în sosul dvs. suplimentar sau lăsați-l în bucăți înainte de a vă scufunda pentru a evita scufundarea dublă dacă vă împărtășiți.
  • Asigurați-vă că lăsați sosul să picurați de crustă înainte de ao opri în gură. În caz contrar, s-ar putea să terminați cu sos peste cămașa ta.
  • Metoda 2 din 3:
    Mănâncă ca un italian
    1. Imagine intitulată Mananca Pizza Pasul 8
    1. Mâncați întreaga pizza pe cont propriu. În Italia, majoritatea pizzelor sunt pizza "personale", nu pentru împărtășirea între o masă. Pietele mai mici sunt servite extrem de cald și personalizate cu topping-urile dvs. preferate pentru a vă bucura.
    • Dacă nu-ți poți termina pizza, e în regulă! Cu toate acestea, majoritatea locurilor de pizza din Italia nu vă vor permite să vă luați resturile acasă.
  • Imagine intitulată Mananca Pizza Pasul 9
    2. Utilizați o furculiță și un cuțit pentru a tăia pizza în bucăți mai mici. Pizza italiană sunt rareori serviți pre-tăiate, dar vor veni cu o furculiță și un cuțit pentru tăierea pizza. Puteți face felii sau tăiați bucăți de mâncare pentru a apărea în gură.
  • Pentru locurile de pizza Neapolitan din Italia, este obișnuit să mănânci întreaga pizza cu o furculiță și cuțit, nu mâinile tale.
  • Imagine intitulată mănâncă pizza Pasul 10
    3. Ridicați felii romane și îndoiți-le dacă crusta este crocantă. În Roma în mod specific, odată ce aveți pizza tăiată, puteți să-l ridicați și să mâncați felii individuale, oricum doriți. Crustele sunt mai subțiri și crocante, ceea ce le face perfecte pentru a mânca cu mâinile.
  • Atenție! Pizza italiană sunt servite extrem de fierbinți, astfel încât ați putea dori să așteptați o secundă pentru ca crusta să se răcească după ce îl tăiați.
  • Imagine intitulată Mananca Pizza Pasul 11
    4. Comanda "Pizza Al Taglio" Dacă sunteți în mișcare. Cele mai multe locuri de pizza vor servi pizza al taglio sau pizza de felie. O să taie o felie de la o pizza mare și să vă servească la o fereastră de to-go. Este acceptabil să mănânci această pizza cu mâinile în timp ce mergeți în jur.
  • Forma și dimensiunea felii de pizza vor depinde de restaurantul care le face. Unele dintre ele pot fi cu adevărat mari, așa că sunt pregătite pentru o masă completă!
  • Metoda 3 din 3:
    După eticheta de pizza
    1. Imagine intitulată Mananca Pizza Pasul 12
    1. Mănâncă o pizza aperitivă, ținând-o dacă ești la un restaurant. Unele restaurante italiene oferă pizza integrală ca un aperitiv pentru tabel pentru a împărtăși. Dacă acesta este cazul, puteți să luați o felie și să o țineți sau să odați-o să o mănânce. Încercați să rămâneți la o felie până când toată lumea din masă a obținut o bucată.
    • Dacă purtați haine frumoase și îngrijorați să renunțați la dvs., puteți folosi o furculiță și un cuțit pentru a vă mânca pizza, atâta timp cât există plăci de aperitive pentru a seta felia.
  • Imagine intitulată Mananca Pizza Pasul 13
    2. Arată manierele dvs. consumând pizza cu o furculiță și cuțit dacă sunteți la o masă de afaceri. În orice setare oficială de cină, unde pizza este entitatea principală, odihniți felia pe placă și utilizați furculița și cuțitul pentru ao tăia în bucăți mai mici. Evitați să ridicați felia cu mâinile, ceea ce poate fi inutil murdar.
  • Acest lucru vă va împiedica să obțineți sos și topping-uri pe hainele sau fața în timp ce mâncați și este mai ușor să vorbiți în timp ce mâncați.
  • Imagine intitulată Mananca Pizza Pasul 14
    3. Urmați plumbul gazdei dacă nu sunteți sigur de modul de mâncare felie. Într-o setare oficială de cină, dacă nu cunoașteți eticheta potrivită pentru a vă mânca mâncarea, puteți privi întotdeauna la gazdă pentru a vedea ce este acceptabil. Când pizza ajunge la masă, lăsați-l pe gazdă să-și ia piesa mai întâi, ceea ce vă va da timp pentru a face notă de ceea ce fac ei.
  • Încercați să evitați să vă uitați la ele în timp ce mănâncă, ceea ce poate fi considerat nepoliticos. În schimb, concentrați-vă pe obținerea pizzii pe farfurie și apoi priviți-le pentru a vedea cum o mănâncă.
  • Imagine intitulată Mananca Pizza Pasul 15
    4. Păstrați-vă opiniile de pizza personale pentru a evita conflictul. În funcție de locul în care sunteți, modul corect de a mânca pizza ar putea fi un subiect controversat. Dacă sunteți la cină și cineva mănâncă pizza diferit decât ați evita să faceți comentarii despre asta. Urmați conducerea gazdei și mâncați modul în care mănâncă să fie politicos.
  • Dacă cineva face un comentariu despre modul în care mănânci pizza, ia-o în pas. Mulți oameni au opinii puternice pe calea cea bună de a mânca o pizza din cauza de unde sunt. Amintiți-vă, tot ce contează este că vă bucurați de felicita delicioasă în fața dvs!
  • Comunitatea Q & A

    Știați că puteți citi răspunsurile cercetate de personalul ?Deblocați răspunsurile cercetate de personal prin sprijinirea WikiHow
    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Cum mănânci pizza cu furcă și cuțit?
       Personal Editor
      Personal Editor
      Răspunsul personalului
      Acest răspuns a fost scris de una dintre echipa noastră instruită de cercetători care l-au validat pentru acuratețe și cuprinzătoare.
       Personal Editor
      Personal Editor
      Răspunsul personalului

      Sprijiniți WikiHow de cătreDeblocarea acestui răspuns cercetat de personal.

      Este super simplu (și mai puțin gras) pentru a mânca o pizza cu o furculiță și cuțit. Așezați felia pe o farfurie și fixați furculița în ea pentru ao stabiliza. Utilizați cuțitul pentru a tăia o bucată mică de la pizza. Apoi, folosiți furculita pentru a lipi piesa pe care ați tăiat-o și mâncați-o. Apoi, tăiați o altă piesă. Este o modalitate simplă, fără mizerie de a vă bucura de felie!
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helpful 2
    • Întrebare
      Este nepoliticos să mănânci pizza cu mâinile în Italia?
       Personal Editor
      Personal Editor
      Răspunsul personalului
      Acest răspuns a fost scris de una dintre echipa noastră instruită de cercetători care l-au validat pentru acuratețe și cuprinzătoare.
       Personal Editor
      Personal Editor
      Răspunsul personalului

      Sprijiniți WikiHow de cătreDeblocarea acestui răspuns cercetat de personal.

      Depinde de context, dar, în general, nu, nu este nepoliticos să mănânce pizza cu mâinile în Italia. Cu toate acestea, este o etichetă obișnuită pentru a folosi o furculiță și un cuțit pentru a mânca o pizza întreagă, care este adesea modul în care o pizza vă este servită într-un restaurant din Italia. Pizza feliată este mai mult de o mâncare de stradă în Italia, deci este absolut bine să mănânci cu mâinile tale. Dar, din nou, dacă alegeți să luați o felie dintr-o pizza într-un restaurant din Italia, nu rupeți nicio regulă majoră.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 3helpful 0
    • Întrebare
      Care este modalitatea corectă de a mânca pizza?
       Personal Editor
      Personal Editor
      Răspunsul personalului
      Acest răspuns a fost scris de una dintre echipa noastră instruită de cercetători care l-au validat pentru acuratețe și cuprinzătoare.
       Personal Editor
      Personal Editor
      Răspunsul personalului

      Sprijiniți WikiHow de cătreDeblocarea acestui răspuns cercetat de personal.

      Răspunsul real este: Nu! Nu există într-adevăr un mod greșit de a mânca pizza. Unii oameni le place să o țină și să o împingă, astfel încât este mai ușor să luați o mușcătură. Unii oameni le place să folosească o furculiță și un cuțit, astfel încât ei nu primesc nici un grăsime pe mâini. Indiferent de felul în care vă place să vă mâncați pizza este calea cea bună. Cu toate acestea, dacă sunteți într-un cadru profesional, cum ar fi un prânz de afaceri, este posibil să doriți să utilizați o furculiță și un cuțit pentru a vă tăia pizza în bucăți mai mici, astfel încât mâinile dvs. rămân curate și nu veți obține nici un fel de sos pe dvs. față.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 1helpful 0
    Vedeți mai multe răspunsuri

    sfaturi

    Stilul dvs. poate depinde de tipul de pizza / crusta de pizza pe care o obțineți. Exemplele sunt aruncate manual, de adâncime, panie și crustă subțire.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar