Cum să-ți conving părinții să vă dea o curfew ulterioară

Majoritatea părinților impune o curfew pentru a asigura sănătatea și siguranța copiilor lor. Deși cursele ulterioare devin necesare, deoarece adolescenții îmbătrânesc și mai responsabili, uneori părinții nu știu când să sporească aceste libertăți. Dacă doriți ca părinții să vă extindă curfew-ul, va trebui să câștigați acest privilegiu demonstrarea maturității dvs. și negocierea momentului dvs. într-o manieră respectuoasă.

Pași

Partea 1 din 2:
Demonstrarea maturității
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă oferi un pas mai târziu de curfew 1
1. Se supune curfews predeterminat. Dovedește că puteți gestiona o curbă mai târzie prin ascultarea timpilor de curfew care sunt deja intacte. Părinții dvs. sunt puțin probabil să vă extindă libertățile până când vă dovediți capabile să respecte limitele lor actuale.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă oferi un pas mai târziu
    2. Fi responsabil. Urmați prin toate angajamentele dvs., indiferent dacă acestea sunt la domiciliu, la școală sau la stabilirea extracurriculară. Dacă faceți o greșeală, dețineți-o și vă țineți răspunzător pentru a face mai bine în viitor. O curfew ulterioară va fi recompensată numai când părinții dvs. credeți că sunteți fiabili și suficient de responsabili pentru ao gestiona. Dacă demonstrați capacitatea de a urmări regulile în mod consecvent în toate celelalte contexte, părinții dvs. vor avea un timp dificil de a vă refuza cererea pentru o curfew ulterioară.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă oferi un pas mai târziu pasul 3
    3. Păstrați în partea de sus a muncii școlare. Făcând bine în școală este o modalitate excelentă de a ilustra maturitatea dvs. Terminați temele cu o oră rezonabilă, studiați pentru teste și chestionare și completați toate sarcinile la timp.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă dea un pas mai târziu
    4. Completați treburile dvs. fără a fi nevoie să vă reamintiți. Asigurați-vă că urmați toate responsabilitățile dvs. de uz casnic pentru a vă dovedi capacitatea de a fi responsabil. Încercați să nu vă plângeți sau să vă plângeți, deoarece aceste comportamente sunt adesea citite ca imature. Dacă puteți, oferiți să rulați comisioane sau să faceți favoruri suplimentare pentru părinții dvs., de asemenea.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă oferi un pas mai târziu Pasul 5
    5. Să-ți comunice locurile cu părinții tăi când întreabă. Dovedește-ți abilitatea de a fi cinstit despre locul în care petreceți timp în afara casei. Dacă mergeți la filme în loc să studiați pentru testul de matematică, nu mințiți despre asta. O pedeapsă pe termen scurt pentru a vă scoate școala va fi mai puțin dăunătoare decât pierderea încrederii părinților dacă vă prind într-o minciună. Stabilirea de încredere vă va plăti când cereți părinților dvs. să extindă curfew.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă oferi un pas mai târziu Pasul 6
    6. Ia-ti o slujba. Câștigarea banilor și păstrarea unui program de lucru cu îndrumare minimă parentală este o modalitate excelentă de a vă dovedi independența. Luați inițiativa de a scăpa de restaurante locale, magazine de vânzare cu amănuntul și de cinematografe și întrebați dacă puteți completa o cerere pentru un loc de muncă cu fracțiune de normă. Dacă sunteți prea tânăr pentru un loc de muncă, căutați în poziții de voluntariat la adăposturi de animale, bucătării de supă sau alte organizații nonprofit. Părinții dvs. vor avea mai multe șanse să vă extindă curfew-ul când vă comportați ca un adult.
  • Partea 2 din 2:
    Negocierea momentului dvs
    1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă dea un pas mai târziu
    1. Forma un argument puternic. Gândiți-vă la mai multe motive pentru care meritați o cursă ulterioară. S-ar putea ajuta să scrieți anumite puncte pentru a vă asigura că nu uitați niciun punct major în timpul discuției dvs. Ar trebui să fiți pregătiți să aveți o conversație matură fără a fi frustrată sau defensivă.
    • Brainstorm câteva cazuri când v-ați demonstrat maturitatea în trecutul recent. Amintiți-vă părinților dvs. de coerența dvs. cu regulile actuale de curfew sau atrage atenția asupra tuturor timpurilor pe care le-ați cosit pe gazon fără a fi întrebat chiar și!
    • Luați în considerare modul în care o curfew ulterioară va afecta capacitatea dvs. de a echilibra munca școlară, la locul de muncă cu fracțiune de normă și viața socială.
    • Nu faceți argumente bazate pe curfew prietenul tău. Părinții dvs. sunt puțin probabil să se bască pe baza presiunii de la egal la egal. Este mai probabil să le convingeți prin comunicarea de ce nevoile dvs. individuale garantează o curfew ulterioară.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă oferi un pas mai târziu Pasul 8
    2. Găsiți un timp care funcționează pentru toată lumea. Aduceți subiectul extinderii Curvew când părinții dvs. sunt disponibili să aibă conversația. Dacă părinții dvs. sunt ocupați, faceți planuri să aveți discuția la o dată ulterioară pe care amândoi sunteți de acord asupra. Efectuarea de planuri de a vorbi cu părinții dvs. va demonstra în continuare maturitatea dvs. Nu încercați niciodată să negociați curfew-ul la fața locului.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă oferi un pas mai târziu
    3. Sugerează o curbă rezonabilă. Echilibrați dorința pentru o mai mare libertate cu preocupările părinților dvs. pentru sănătatea și siguranța dvs. Dacă trebuie să fiți devreme pentru muncă sau școală, argumentați pentru o curfew care vă va permite să obțineți cel puțin 7-8 ore de somn. Faceți unele cercetări privind legile de la starea de zi pentru minori și asigurați-vă că propunerea dvs. pentru curfew extinsă nu interferează cu legea.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă oferi un pas mai târziu Pasul 10
    4. Fiți politicos, dar persistent cu cererea dvs. Când cereți o curfew ulterioară, evitați plângerea și plângerea - rămâneți calm și colectați și trageți din argumentele pe care vi le-ați încredințat mai devreme. Dacă părinții dvs. își exprimă îngrijorarea sau rezervarea, adaptați răspunsurile pentru a le spune că ascultați. "Am auzit ce spui, dar ai luat în considerare..." sau "Aceasta este o preocupare rezonabilă. in orice caz..." sunt mari începe la un răspuns respectuos. Nu folosiți niciodată forța atunci când negociați cu părinții dvs.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă oferi un pas mai târziu
    5. Să fie pregătit să compromită. Părinții tăi vor avea în cele din urmă cuvântul final în această chestiune, iar o curfew compromisă este mai bună decât nici o schimbare deloc. Compromisurile rezonabile ar putea include curfele anterioare în nopțile școlare sau cu privire la curfele extinse în ocazii speciale, cum ar fi proms sau alte dansuri școlare.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă oferi un pas mai târziu
    6. Lăsați-o să meargă (cel puțin o vreme) dacă părinții dvs. nu sunt receptivi. Dacă nu sunteți în imposibilitatea de a vă convinge părinții prin argumentare politicoasă, dar persistentă, este mai bine să acceptați răspunsul lor ca temporar nr. Încercați să luați știrile cât mai bine puteți, și să vă dovediți responsabilitatea dvs. în alte contexte. Întreabă-i din nou când a trecut ceva timp.
  • sfaturi

    Aduceți subiectul de a extinde curfew atunci când părinții dvs. sunt deja într-o stare bună.
  • Nu ridicați vocea sau nu vorbiți ca și cum ați avea dreptul la o curbă mai târzie. În cele din urmă, părinții dvs. au puterea de a accepta sau de a respinge cererea dvs. și trebuie să respectați autoritatea lor.
  • Dacă părinții dvs. par să fie rezistenți la argumentele dvs., trebuie să luați inițiativa pentru a sugera propriile compromisuri înainte de a respinge cererea dvs. de a extinde cu totul la Curcuw.
  • Nu aruncați un tantrum sau dați părinților dvs. tratamentul tăcut dacă părinții dvs. spun că nu. Acest comportament este puțin probabil să-și influențeze răspunsul - dacă este ceva, va submina orice încercare pe care ați făcut-o pentru a-ți demonstra maturitatea.
  • Dacă părinții dvs. spun nu prima dată când cereți o curfew ulterioară, așteptați cu aproximativ două săptămâni înainte de a vă cere din nou. În timp ce persistența este esențială, veți avea nevoie de timp pentru a vă dovedi independența și responsabilitatea. Încercați să rămâneți răbdători.
  • Ia-ți timp să o faci.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar