Cum să-ți conving părinții să te lase de casă

Homeschooling este o alternativă educațională din ce în ce mai populară pentru a participa la o școală publică, privată sau charter. Dacă credeți că este cea mai bună cale pentru dvs., atunci trebuie să faceți cercetările înainte de a vorbi cu părinții dvs. despre asta. Când îți duci atenția, este important să folosești fapte, logică și persistență pentru a le face să vină în jur pentru a vă lăsa acasă în loc să mergeți la școală. Pe măsură ce faceți cercetarea dvs., veți putea vedea dacă această formă de educație este într-adevăr potrivită pentru dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcând un plan
  1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să vă puneți la domiciliu pasul 1
1. Scrieți o listă de motive pentru care doriți să părăsiți școala. Gândiți-vă de ce doriți să fiți acasă. Asigurați-vă că aveți un motiv clar (sau un set de motive) pe care îl puteți explica părinților dvs. când vine timpul.
  • Există o mulțime de motive pentru elevii dau pentru că doresc să treacă la Homeschool: să nu fie provocate de materialul din școală, fiind agresat de colegii de clasă, care se luptă să se concentreze sau să se simtă nesigur sau anxios în sala de clasă.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa la domiciliu pasul 2
    2. Cercetați diferite stiluri de domiciliu. Pentru a vă convinge cu adevărat părinții că aceasta este opțiunea potrivită pentru dvs., trebuie să dovediți că aveți o înțelegere solidă a ceea ce înseamnă de fapt să fiți acasă. Citiți recenzii, Puneți întrebări pe forumurile de casă, discutați cu alți copii sau părinți în comunitatea dvs. și aflați ce program (sau amestec de programe) se potrivește bine cu stilul dvs. de învățare.
  • Unele dintre opțiuni includ: pachete complete de curriculum de la companii precum Meadow-ul de stejar sau Calvert, școala virtuală și învățarea condusă de dobândă.
  • Când vă gândiți la ce opțiune este cea mai bună pentru dvs., luați în considerare și timpul și banii pe care îi credeți că părinții dvs. pot contribui.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să vă puneți la domiciliu pasul 3
    3. Descrieți obiectivele dvs. academice pentru că sunteți acasă. Gândiți-vă la ce fel de lucruri doriți să realizați în timpul primului an de casă de casă. Graficați-vă obiectivele, inclusiv tipurile de înregistrări pe care trebuie să le păstrați, cum intenționați să vă reprezentați progresul și ce cărți și resurse aveți posibilitatea de a avea nevoie.
  • Părinții dvs. vă pot ajuta, de asemenea, cu acest lucru. Lăsați-i să știe că puneți un plan pentru a le arăta cât de mult veți putea să învățați și să obțineți în casa de casă.
  • Metoda 2 din 3:
    Vorbind cu părinții tăi
    1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa la domiciliu pasul 4
    1. Găsiți momentul potrivit pentru a vă prezenta planul părinților dvs. Nu primiți această conversație pe părinții dvs. fără nici un avertisment. Menționați în prealabil că doriți să vorbiți cu ei despre Homeschooling, apoi sugerați un timp mai târziu în acea zi sau săptămână când toată lumea are timp să se așeze și să se concentreze asupra discuției.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa casa de casă Pasul 5
    2. Creați un ajutor vizual pentru a ajuta la conversație. Puneți împreună cercetarea pe care ați adunat într-un format ușor de înțeles, cum ar fi un PowerPoint sau Poster. Acest lucru va adăuga un aer de maturitate și pregătire la solicitarea dvs. În plus, vă poate ajuta să rămâneți pe subiect dacă primiți nervos sau înfricoșat în timpul conversației.
  • Luați în considerare includerea unei liste de citire recomandate pentru părinții dvs. Includeți cărți de către proponenții bine-cunoscuți ai casei de casă, cum ar fi Grace Llewellyn, John Gatto și John Holt.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase capătul de casă
    3. Rămâi calm și matur în timpul conversației. Dacă părinții dvs. reacționează negativ la cererea dvs., poate fi ușor să vă supărați sau supărați. Dar aruncarea unui tantrum sau țipând la părinții tăi va face mai greu să creadă că sunteți suficient de responsabil pentru a vă ocupa de propria educație.
  • Dacă lucrurile se încălzesc, faceți o pauză și reporniți conversația mai târziu odată ce lucrurile s-au calmat.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să vă puneți la domiciliu pasul 7
    4. Nu vă așteptați imediat la un răspuns. Trecerea la Homeschool este o decizie majoră atât pentru dvs., cât și pentru părinții dvs. Probabil vor avea nevoie de ceva timp să se gândească la decizie. Solicitarea dvs. de a fi Housechooled ar putea face părinții dvs. trist la început sau le face să vă faceți griji că au eșuat ca părinte. Dați-le ceva timp pentru a lucra prin sentimentele lor - și logistica trecerii la Homeschooling.
  • Metoda 3 din 3:
    Abordând preocupările părinților dvs
    1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa casa de casă Pasul 8
    1. Refutați miturile comune despre Homeschooling. Deși Homeschooling este o alternativă din ce în ce mai acceptată la alte forme de școlarizare, există multe concepții greșite care încă mai există despre practică. Vedeți dacă puteți dezvălui oricare dintre preocupările pe care le pot avea.
    • Una dintre cele mai mari concepții greșite despre homeschooling este că conduce la abilități sociale subdezvoltate. Cercetările au arătat totuși că copiii de la domiciliu au de fapt scoruri semnificativ mai mici decât cele înscrise în școala convențională.
    • Sau, dacă părinții dvs. sunt îngrijorați că studenții de la domiciliu sunt mai puțin susceptibili de a fi acceptați la colegiu, spuneți-le că 74% dintre studenții de casă vor câștiga credite de colegiu, comparativ cu 46% din colegii lor convențional-școlari.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa la domiciliu pasul 9
    2. Vorbiți despre alternativele low-cost sau gratuite, dacă sunt îngrijorați de bani. Părinții dvs. ar putea fi preocupați de costurile suplimentare asociate cu Homeschooling. Lucrați împreună pentru a afla o modalitate rentabilă la domiciliu - de exemplu, ați putea împrumuta sau închiria pachete de curriculum de la prieteni sau de la un grup de asistență pentru locuințe, în loc să le cumpere direct.
  • Luați în considerare oferta de a plăti pentru unele dintre manualele dvs., folosind venituri dintr-o slujbă de vară sau bani de alocație pe care ați salvat-o.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa casa de casă Pasul 10
    3. Aflați un plan care funcționează cu programele părinților dvs. Părinții dvs. pot fi îngrijorați de montarea în timp pentru a vă învăța - mai ales dacă lucrează cu o slujbă cu normă întreagă. Vorbiți cu ei despre diferitele soluții pe care le-au găsit alte familii la această problemă. Faceți cercetarea dvs. pentru a vedea ce resurse de domiciliu sunt disponibile în zona dvs. care vă pot ajuta să vă ușurați părinții dvs.
  • Unele familii colaborează cu alte familii și copii comerciale în diferite zile - altele utilizează cooperative de casă sau modele de domiciliu model universitar, unde copiii frecventează de fapt la clasă pentru o parte a săptămânii.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa la domiciliu Pasul 11
    4. Compromis cu părinții tăi. Dacă părinții dvs. nu sunt la bord cu planul dvs. original, dați seama de ce, în mod specific, te-au întors. Gândiți-vă la care problemele de care aveți nevoie pentru a vă aborda pentru a-și întoarce "nu" într-un "da."Figurați dacă puteți găsi un teren de mijloc.
  • Luați în considerare propunerea unei perioade de probă în timpul pauzei de vară, de exemplu. Părinții dvs. ar obține un gust din ceea ce era ca adăpost, fără a fi nevoie să se angajeze.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar