Cum să vă tăiați tortul de nuntă

Un turn de cupcakes este minunat, dar nu poate înlocui tortul de nuntă clasic. Din vremurile romane antice până astăzi, sărbătorile căsătoriei centru în jurul tăierii tortului ceremonial. În plus față de a fi un tratament dulce, se crede că aduce o bună avere tuturor la recepție. Deoarece aceasta este o tradiție importantă, veți dori să știți cum să faceți felicitări și să vă serviți tortul de nuntă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Planificând înainte
  1. Imagine intitulată Tăiați tortul de nuntă Pasul 1
1. Comandați prăjiturile. Dacă primiți un tort de stivă (de obicei, este de trei până la cinci straturi) de la brutărie, ar trebui să vă puneți comanda în cel puțin șase până la opt săptămâni înainte de nuntă. Dacă optați pentru un tort fals de două sau trei tălpuri, este posibil să doriți, de asemenea, să comandați un tort mare de mâncare pentru a acționa ca stratul inferior.
Sfat de experți
Jenny Yi

Jenny Yi

Professional Nunta PlannerJenny Yi este fondatorul companiei Chloe + Mint, o companie de planificare completă a evenimentelor cu servicii complete, care este specializată în planificarea nunții, designul și designul floral. Jenny a fost în industrie de peste 5 ani, și lucrează îndeaproape cu mărcile și celebritățile notabile despre branding și evenimente.
Jenny Yi
Jenny Yi
Planificator de nunta profesionala

Dacă nu doriți să mergeți cu o tăiere tradițională de tort, luați în considerare mai multe deserturi diferite, în schimb. Planificatorul de nunta si designerul Jenny Yi spune: "Dacă doriți să aveți o tăiere de tort ceremonial, tendința este de a avea un tort de 3 sau 4 niveluri cu îngheț de la Buttercream. Cu toate acestea, puteți alege, de asemenea, să aveți o varietate de prăjituri și cupcakes diferite dacă preferați o abordare mai relaxată și a fost foarte populară de mai mulți ani."

  • Imagine intitulată Tăiați tortul de nuntă Pasul 2
    2. Obțineți instrumentele potrivite. Veți avea nevoie de un cuțit și un server, care seamănă cu a spatula, Pentru a tăia tortul. Puteți solicita un cuțit și un server placat cu argint setat ca un cadou de duș sau adresați-vă familiei dacă au ustensile de moștenire pentru a trece în jos. Dacă nu, locul de recepție vă poate împrumuta tacâmurile necesare.
  • Imagine intitulată Tăiați tortul de nuntă Pasul 3
    3. Discutați despre abordarea dvs. Vorbește cu viitorul tău soț / soție despre felul în care vă veți hrăni reciproc. Decideți dacă veți împărtăși prima bucată de prăjitură într-un mod politicos sau sălbatic. Este important să aveți această conversație înainte de nuntă, astfel încât nu există surprize în timpul tău mare.
  • Împingând tortul în fața soțului tău este neplăcută și nepopulară, deoarece poate strica îmbrăcămintea, machiajul și starea de spirit..
  • Chiar dacă vă decideți să împărtășiți cu atenție prima felie cu o furculiță sau vă hrănește cu grijă reciproc cu degetele, asigurați-vă că există șervețele din apropiere.
  • Indiferent de ce abordare aveți, atribuiți DJ-ul sau cineva cu autoritate și un mic pentru a anunța când tortul va fi tăiat, astfel încât oaspeții pot viziona feat.
  • Imagine intitulată Tăiați tortul de nuntă Pasul 4
    4. Setați starea de spirit. Tăierea tortului va face parte din divertismentul recepției dvs. Ca atare, poate doriți să profitați la maximum de el adăugând muzică. Dacă intenționați să aveți un DJ, puteți prerig pentru un cântec special pentru a juca în timp ce tăiați tortul.Alegerile populare includ:
  • "Zahăr, zahăr" de către arhiese
  • "Cât de dulce este" de James Taylor
  • "Tăiați tortul" de banda medie albă
  • Metoda 2 din 3:
    Tăierea tortului
    1. Imagine intitulată Tăiați tortul de nuntă Pasul 5
    1. Intrați în poziție. Înainte de a tăia tortul, va trebui să faceți plasarea mâinilor dvs. drept-literalmente. Chiar dacă unul sau ambii dintre voi sunteți lăsați lăsați mâinile potrivite. Acest lucru vă arată că ambele acționează în mod unison.
  • Imagine intitulată Tăiați tortul de nuntă Pasul 6
    2. Face să pară bine. Pentru că toți ochii (și obiectivul fotografului) vor fi pe voi și pe soțul dvs., stați în spatele tortului, astfel încât oaspeții să vă poată vedea fețele.Acest lucru devine, de asemenea, tortul pe cameră. Asigurați-vă că tăiați o piesă mică, deoarece acest moment este mai mult despre imaginile de lungă durată decât satisfacția instantanee.
  • Imagine intitulată Tăiați tortul de nuntă Pasul 7
    3. Tăiat la acțiune. Pentru cea mai curată tăiere, îndreptați cuțitul la bază (stratul inferior) al tortului.Tăiați încet și ferm. Unul dintre voi poate ridica serverul cu mâna stângă în timp ce celălalt ia o placă. Lucrul împreună, utilizați serverul pentru a ghida felia de tort pe placă.
  • Metoda 3 din 3:
    Servirea tortului
    1. Imagine intitulată Tăiați tortul de nuntă Pasul 8
    1. Lăsați soțul / soția să gustați mai întâi tortul. Majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de faptul că următorul vin părinții. Fiecare dintre voi va servi în legile lor felii lor. Acest gest creează o voință bună cu noii membri ai familiei.
  • Imagine intitulată Tăiați tortul de nuntă Pasul 9
    2. Lăsați-o la profesioniști. Cineva din locul tău va muta tortul de nuntă în bucătărie după tine și pe al tău (și părinții) primește felii. Deși oaspeții se bucură de vizionarea dvs. și jumătate mai bună tăiată prima felie, nimeni nu vrea să vadă tortul fiind împărțit în sute de bucăți. Personalul bucătăriei poate face acest lucru în spatele ușilor închise.
  • Imagine intitulată Tăiați tortul de nuntă Pasul 10
    3. Aveți grijă de oaspeții dvs. Waitstaff la locul dvs. de vedere va reemerge din bucătărie pentru a servi restul de tort pentru oaspeți. De multe ori, acest serviciu include o scoică de înghețată. Cu toate acestea, dacă aveți deja o masă dulce la recepție, puteți alege să trimiteți oaspeții acasă cu bucata de tort într-o pungă mică. Dar dacă nu este de fructe, aceasta poate fi o favoare partid murdar.
  • sfaturi

    În mod tradițional, micul strat superior este îndepărtat, înghețat și salvat pentru a mânca pe aniversarea dvs. de un an. Dar din moment ce este mai puțin proaspăt, unele cupluri mănâncă-o pe aniversarea lor de a treia lună.
  • Tăiați tortul mai devreme decât mai târziu seara. Acest lucru permite fotografului să o verifice de pe lista de fotografii și oferă timpului personalului bucătăriei să plătească felii pentru desert sau să pregătească pachetele de tort ca favoruri de despărțire. Deoarece vizionarea tăierii tortului este considerată o parte a divertismentului recepției, oaspeții mai în vârstă și mai tineri vor aprecia că se face mai devreme, astfel încât să poată ieși înainte de culturile lor de pat.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Decorate cuțit și server
    • Tort de nunta
    • Placă de desert, șervețele și furculiile opționale
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar