Cum de ceas de păsări

Ești fascinat de păsări? Când le vedeți chirping și zboară de la copac la copac, vrei să le înțelegi mai mult? Păsări de păsări sau păsări, este o distracție din ce în ce mai populară, care vă poate îmbogăți cunoștințele despre păsări, să vă relaxați și să vă ajutați să vă legați cu alți entuziaști. Tot ce aveți nevoie este o pereche de binocluri, un ghid de câmp și dorința de a observa.

Pași

Partea 1 din 3:
Colectarea echipamentuluiObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
  1. Imagine intitulată păsări de ceas Pasul 1
1. Uită-te la binocluri pe care le ai la îndemână. Nu aveți nevoie de echipamente de tip Birdwatching Fancy pentru a începe vizionarea păsărilor. Tot ceea ce vă va ajuta să vedeți departe va funcționa la început. Vă puteți decide să cumpărați binocluri în special pentru păsări, dar puteți utiliza ochelari de operă, telescoape sau tot ce aveți la îndemână. Întrebați un prieten, care poate avea binocluri, dacă le puteți împrumuta.
  • Imagine intitulată păsări de ceas Pasul 2
    2. Comparați binoclul pentru potrivire și simțiți. Dacă vă decideți să cumpărați, modul în care binoclul se potrivesc pe față și simțim în mâinile dvs. este important. Mergeți la un magazin de bunuri sportive sau găsiți un centru natural care poate avea perechi diferite pentru a încerca. Găsiți o pereche ușoară care va fi ușor de transportat și de a ține constant în timp ce vă aflați păsări.
  • Imagine intitulată păsări de ceas Pasul 3
    3. Uită-te la mărirea și dimensiunea lentilelor. Binoclul vor avea două numere care sunt enumerate ca 8x29, 7x50, 10x40 sau o altă combinație. Primul este de câte ori segnează o imagine, iar cea de-a doua este dimensiunea lentilei sau cât de multă lumină pe care o aduc. Alegeți o lentilă la capătul scăzut, deoarece un înalt captează și o mulțime de mișcări și poate fi prea voluminos pentru vizionarea păsărilor într-o pădure sau un câmp.
  • Alegeți o mărire de 7 până la 8 ori și un număr de lentile între 30 și 40 de milimetri pentru cea mai mare versatilitate. 7x35 și 8x42 sunt ambele opțiuni bune pentru Birdwatching.
  • Imagine intitulată păsări de ceas Pasul 4
    4. Ia în considerare cureaua binoculară. Când intri în câmp, vei purta binocluri pe gât timp de ore la un moment dat, așa că asigurați-vă că cureaua este largă și confortabilă. Utilizați un ham care distribuie greutatea umerilor și înapoi, dacă aveți o pereche mai mare.
  • Imagine intitulată păsări de ceas Pasul 5
    5. Utilizați un domeniu de amplasare. Un domeniu de aplicare va oferi stabilitate, deoarece este folosit pe un monopod și are abilități de mărire mai mari. Dacă sunteți serios despre păsări, investiți într-un scop de a observa păsările de la distanțe mai mari, ca pe lacuri sau câmpuri. Căutați unul cu cel puțin o lentilă care este complet acoperită cu fluorură de magneziu. Acest lucru vă va oferi cele mai clare priveliști ale penelor și culorilor. De asemenea, va capta mișcarea mai ușoară decât binoclul.
  • Imagine intitulată păsări de ceas Pasul 6
    6. Obțineți un ghid de câmp. Un ghid regional de câmp vă poate ajuta să restrângeți ce păsări să căutați la nivel local. De asemenea, puteți descărca aplicații de identificare a păsărilor pentru telefonul dvs. Aflați despre diferite familii de păsări, cum ar fi înghițite, războinici și fironi. Intrați în obișnuința de a studia obiceiurile, apelurile și mărcile de teren. Altele decât binoclul, ghidul dvs. de câmp va fi mergeți la vizionarea păsărilor, deoarece va avea toate informațiile de care aveți nevoie pentru a identifica diferite specii.
  • Imagine intitulată păsări de ceas Pasul 7
    7. Găsiți o cameră bună. Fotografiile vor cronica ce păsări pe care le observați și - dacă aveți nevoie de ajutor - identificați-le mai târziu. Găsiți o cameră de calitate pentru a lua poze de păsări, deoarece sunt mici și nu stau liniștit. Căutați un DSLR unul cu un atașament al lentilelor de cel puțin 300 mm. Dacă nu puteți înghiți costul unui DSLR de capăt superior, găsiți o cameră cu o lentilă super-zoom. Puneți-l pe un monopod, deoarece imaginile pot fi scoase cu atât mai mult vă măriți.
  • Imagine intitulată păsări de ceas Pasul 8
    8. Aduceți microfoane pentru a înregistra melodii. Învățarea melodiilor și a apelurilor păsări sunt o modalitate de ajutor pentru a le identifica. Poate doriți să vă înregistrați sunetele în timp ce vă aflați. Luați fie un microfon parabolic, fie un mic microfon pe care îl puteți atașa la camera dvs. Utilizați camera dvs. pentru a înregistra. Microfoanele obișnuite vor fi ineficiente la înregistrarea sunetelor de păsări moi sau îndepărtate și va capta prea mult zgomot de fundal.
  • Partea 2 din 3:
    Pregătiți-vă la fața loculuiObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imagine intitulată păsări de ceas Pasul 9
    1. Găsiți un grup de păsări. Ce modalitate mai bună este să învățați despre păsări, decât de la alți birkers? Uită-te la Audubon.org sau verificați cu conservatorul local de natură pentru a găsi grupuri de vizionare a păsărilor pe care vă puteți alătura. Ia în considerare, de asemenea, grupurile informale, cum ar fi cele pe care le-ați găsi prin întâlniri. Cele mai multe seturi de ochi și urechi există, cu atât mai multe păsări pe care le veți găsi, mai ales dacă mergeți cu observatori de păsări care sunt mai experimentați decât sunteți.
  • Imagine intitulată păsări de ceas Pasul 10
    2. Imbraca-te potrivit. Ieșirea în câmp înseamnă că intrați într-o mulțime de aceleași zone pe care le-ați fi dacă ați fi fost Drumeții. Stick cu același tip de haine respirabile, slăbite și cizme robuste pe care le-ați purta pentru treci lungi prin păduri sau câmpuri.
  • Purtați cizme impermeabile, astfel încât veți fi pregătiți dacă întâmpinați bătrâni sau noroi.
  • Purtați culori întunecate, neutre, cum ar fi maro și gri, astfel încât să nu sperieți păsările departe.
  • Culori luminoase sau albe sporesc mișcarea în jurul lor.
  • Imagine intitulată păsări de ceas Pasul 11
    3. Liniște. Vorbind puternic sau râs poate provoca păsări să fugă înainte de a vă apropia.Puneți telefonul în tăcere și vorbiți încet sau utilizați semnale de mână și gesturi pentru a comunica cu un grup. Nu fi tentat să strigi "uitați-vă aici!,"Nu contează cât de entuziasmat, obțineți apăsând o pasăre rară.
  • O șoaptă poate comunica adesea același lucru.
  • Evitați zgomotele flash și a camerei.
  • Imagine intitulată păsări de ceas Pasul 12
    4. Du-te la momentul potrivit. În funcție de locul unde vă aflați și ce păsări încercați să observați, timpul zilei pe care vă aventurați-o, poate avea un impact foarte mare de păsări de succes. O mulțime de păsări se trezesc în orele de dimineață devreme când soarele se ridică mai întâi pentru că au fost cuiburi toată noaptea și doresc micul dejun. Alții nu sunt la fel de dependenți de soare, mai ales dacă este vorba de vară și zilele sunt mai lungi.
  • Songbirds sunt în mod normal observate la două ore după răsărit și chiar înainte de apusul soarelui.
  • Hawks și Eagles sunt mai bine văzuți când se ridică mai întâi soarele.
  • Spot Ducks Orice moment al zilei.
  • Shorebirds sunt în afara atunci când se schimbă melodiile oceanice.
  • Imagine intitulată păsări de ceas Pasul 13
    5. Te atrage păsările pentru tine. Dacă nu doriți să vă alăturați unui grup de păsări sau să luați plimbări lungi prin păduri potențial spinoase, vă puteți bucura de păsări de vizionare de la propriul dvs. curte. Utilizați alimentatoare de păsări umplute cu alimente pentru specii pe care doriți să le vedeți. Stați pe o fereastră și bucurați-vă de peisajul.
  • Începeți cu semințe simple de floarea-soarelui de ulei negru și diversificați cu lucruri precum viermii și fructele.
  • Plasați o pasăre sau o fântână în curtea ta. Păsările iubesc apă superficială sau curentă.
  • Partea 3 din 3:
    Identificarea păsărilorObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imagine intitulată păsări de ceas Pasul 14
    1. Găsiți prima pasăre cu ochii mai întâi. Indiferent de tipul de binocluri pe care le folosiți, ei vă vor diminua câmpul de viziune. Evitați pierderea păsărilor prin observarea celor mai întâi cu ochii tăi. Găsiți păsări în jurul copacilor și deasupra capului, apoi utilizați binoclul dvs. pentru a avea o privire mai atentă.
  • Imagine intitulată păsări de ceas Pasul 15
    2. Utilizați ghidul dvs. de câmp. Ghidul dvs. de câmp va fi din ce în ce mai important pe măsură ce vă potriviți bine abilitățile de păsări și întâlniți păsări similare. Comparați marcajele și culorile păsărilor cu ghidul dvs. Aflați despre melodiile și apelurile de păsări, de asemenea. Alte lucruri de luat în considerare includ:
  • Forma și dimensiunea păsării, inclusiv dacă este mare, mică, rotundă sau ovală.
  • Ceea ce face pasărea. Caută insecte, înconjurate deasupra capului sau în creștere?
  • Locurile în care marcajele de câmp sunt în mod normal, cum ar fi barele de aripă sau pene de coadă.
  • Imagine intitulată păsări de ceas Pasul 16
    3. Nu utilizați numai culori. Concentrarea pe culorile păsărilor poate duce la identificare greșită. Lumina și umbra pot face ca culorile să apară diferite decât ceea ce sunt cu adevărat. O pene roșie strălucitoare poate arăta maro în anumite lumină. Focus în schimb pe formă, mărime, marcaje, postură, comportament etc.
  • Imagine intitulată păsări de ceas Pasul 17
    4. Ascultați cântecele lor. Uneori singura modalitate prin care puteți identifica o pasăre este prin cântecele și apelurile lor, deoarece sunt bune la ascunzătoare. Ascultați chirpurile de păsări pentru a determina de unde pot veni. Țineți minte ce păsări pe care le puteți vedea pe o excursie și căutați apelurile în prealabil.
  • Înregistrați sunete cu un microfon parabolic sau de pușcă.
  • Imagine intitulată păsări de ceas Pasul 18
    5. Uită-te la mediul înconjurător. Nu te-ai aștepta să vezi un heron în deșert. Mai mult, ar trebui să vă așteptați să vedeți păsări diferite într-o pădure decât ați vedea în parcul orașului. Vor fi și păsări diferite de oceane decât de lacuri. Ia în considerare întotdeauna habitatul cunoscut al speciilor pe care îl căutați.
  • Imagine intitulată păsări de ceas Pasul 19
    6. Fa o fotografie. Utilizați o cameră foto, fără un bliț sau clicuri pentru a preveni pasărea înfricoșătoare, pentru a privi înapoi după o excursie. În acest fel, puteți înregistra ceea ce ați văzut, dar, de asemenea, ajută la identificarea păsărilor mai târziu, când nu sunteți în câmp. Cu timpul, veți deveni un expert și că aveți nevoie doar de camera pentru a înregistra toate păsările interesante pe care le întâlniți.
  • sfaturi

    În zonele temperate, cel mai bun moment pentru a merge la păsări este în primăvara și căderea când păsările migrează.
  • Odată ce ați devenit mai experimentat, luați în considerare participarea la un recensământ de păsări pentru a ajuta oamenii de știință să învețe mai multe despre populațiile de păsări și migrația.
  • Utilizați un monopod cu o pereche mai mare de binoclu, cum ar fi 10x50. Veți obține o viziune mai stabilă și vă permite să urmăriți păsările pentru o perioadă mai lungă de timp.
  • Avertizări

    Evitați publicitatea prezenței unei păsări rare, dacă poate duce la tulburări de habitat.
  • Respectați proprietatea privată.
  • Nu accentuați păsările cu înregistrări sau iluminare artificială.
  • Nu te apropia prea mult de cuiburi, cuiburi de colonii, roade, zone de afișare și site-uri importante de hrănire - prezența dvs. poate interfera cu activitățile păsărilor.
  • Unele păsări vă pot ataca, dacă vă apropiați prea mult.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Binocluri
    • Ghid de câmp
    • Notebook și stilou pentru a înregistra observațiile și notele
    • Îmbrăcăminte potrivită (pentru condiții meteo sezoniere)
    • Gustări
    • aparat foto
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar