Cum să obțineți scoruri mari în păsările furioase 2

Păsările furioase 2 aduce gameplay-ul pe care l-ați bucurat în păsările originale furioase într-un nivel complet nou. Veți zbura în continuare păsări diferite cu diferite puteri la structuri construite cu ciudățenie care locuiesc mai multe piggii proaste. Cu toate acestea, există câteva elemente noi, cum ar fi mediile, păsările și vrăji. Trebuie să folosiți orice abilități pe care le-ați ajuns în jocurile celelalte păsări furioase și să le combinați cu aceste elemente noi pentru a bate jocul și obțineți scoruri mari. Angry Birds 2 este disponibil în ambele iOS, cât și în Android.

Pași

Partea 1 din 2:
Fotografiați păsările potrivite
  1. Imaginea intitulată Obțineți scoruri mari în păsările furioase 2 Pasul 1
1. Vizualizați păsările disponibile. Spre deosebire de păsările originale furioase, unde secvența păsărilor care trebuie folosite a fost predefinită, puteți sorta și folosi diferitele păsări proprii. Cele trei păsări diferite disponibile pentru dvs. pentru nivelul sunt afișate în colțul din stânga jos.
  • Imaginea intitulată obține scoruri mari în păsările furioase 2 pasul 2
    2. Atingeți cardul pentru pasărea pe care doriți să o utilizați. Folosind pasărea potrivită pentru lucrare poate face o mare diferență în distrugerea structurilor și a piggilor, care la rândul lor va aduce scorurile dvs. în sus. Cu atât mai multe daune cauzează, cu atât mai multe puncte pe care le obțineți. Pasărea selectată va fi plasată pe Slingshot, gata să fie aruncată.
  • Roșu-roșu este cea mai frecventă pasăre din joc. Este pasărea roșie care poate bate cele mai multe structuri în jos.
  • Blues-Blues sunt trei păsări într-una. Trageți numai o pasăre albastră și atingeți pe ecran o va împărți la trei păsări albastre identice. Puteți bate în jos trei locuri diferite într-un singur loc.
  • Chuck-chuck este pasărea galben triunghiulară. Poate zip prin majoritatea structurilor, cum ar fi lemnul, atingând pe ecran în timp ce este în zbor.
  • Matilda-Matilda este pasărea în formă de ouă albă. Se va ridica ouăle când atingeți pe ecran în timp ce este în zbor. Matilda și ouăle sale vor bate structuri pe care le-au lovit.
  • Silver-Silver este o pasăre nouă în păsările furioase. Atingând ecranul în timp ce este în zbor, va face să facă o buclă-de-buclă, apoi nostiv. Poate fi folosit pentru a lovi acele părți greu accesibile ale structurilor.
  • Bomba bombă este pasărea neagră în formă de bombă. Aruncarea pe structuri va declanșa o explozie care va provoca mai multe daune.
  • Terence-Terence este fratele uriaș al lui Red. Puteți să bateți ceva cu el.
  • 3. Aruncați păsările selectate. Trageți înapoi pasărea și aliniați-vă scopul. Eliberați și urmăriți păsările să vă atingeți țintele.
  • Imaginea intitulată obține scoruri mari în păsările furioase 2 Pasul 3
    Partea 2 din 2:
    Cunoașterea elementelor din joc
    1. Imaginea intitulată Obțineți scoruri mari în păsările furioase 2 Pasul 4
    1. Cunoașteți mediul. Poate fi o idee bună să vedeți întreaga imagine înainte de a pune chiar o pasăre pe pradă. Obțineți o idee ce elemente sunt în joc și ce structuri și piggii trebuie să loviți. Concentrați-vă fotografiile pe părțile structurilor care vor provoca cele mai multe daune și vor scoate cele mai mari piggii pentru a obține mai multe puncte.
  • Imaginea intitulată obține scoruri mari în păsările furioase 2 Pasul 5
    2. Exprimă vrăji. Vrăjile sunt ca și power-up-urile sau boosterele pe care le puteți utiliza pentru a vă stimula fotografiile și pentru a crește scorurile. Vrăjile sunt echipate pe ecranul pre-joc. Atingeți vrăjile pe care doriți să le utilizați înainte de a lovi butonul "PLAY". Le puteți folosi prin plasarea lor pe slingshot exact ca celelalte păsări.
  • Golden Duck-Utilizați acest lucru pentru a duș întregul mediu cu rațe de aur care vor scădea și vor distruge structurile la nivel. O utilizare a acestei vrajii poate scoate totul și completează nivelul pentru dvs.
  • Frost - Utilizați acest lucru pentru a transforma toate blocurile la gheață. Structurile de gheață pot fi ușor rupte în comparație cu cele construite cu pietre.
  • Hot Chili-Utilizați acest lucru pentru a transforma un piggy aleator într-o bombă de timp care poate scoate alte piggii și unele structuri.
  • Porc Inflater-Utilizați acest lucru pentru a înflori toate piggii până când au izbucnit. Odată ce ei fac, pot scoate obiecte și structuri în jurul lor.
  • Mighty Eagle-Utilizați acest lucru pentru a lansa vulturul puternic pe întregul ecran. Va aduce un vânt imens cu el, luând aproape totul.
  • 3. Nu renunțați la. Aveți doar un maxim de cinci vieți la un moment dat. Dacă nu credeți că nu puteți finaliza nivelul, nu renunțați doar. Încercați să terminați încă. Chiar dacă nu, veți primi încă o idee ce este nivelul de așteptare, astfel încât să vă puteți pregăti strategia data viitoare când o jucați. Unele niveluri au medii multiple și joacă-o prin intermediul vă pot aduce o privire asupra tuturor structurilor de care aveți nevoie pentru a distruge la nivel. Gândiți-vă la păsările potrivite și vrăjile potrivite pe care trebuie să le utilizați pentru a vă stimula scorurile.
  • Imaginea intitulată Obțineți scoruri mari în păsările furioase 2 Pasul 6

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar