Cum să găsiți și să aveți grijă de ouăle de păsări sălbatice

Îngrijirea pentru ouăle de păsări sălbatice este cea mai bună la păsările sălbatice, dar uneori putem ajuta. Urmați acești pași dacă găsiți un ou de păsări sălbatice care arată abandonat.

Pași

Metoda 1 din 2:
Evitând problemele juridice
  1. Imagine intitulată Găsiți și aveți grijă de ouă de păsări sălbatice Pasul 1
1. Lăsați oul singur dacă este posibil. În multe locuri, este ilegal să eliminați ouăle de păsări din habitatul lor natural. În U.S., De exemplu, conform actului de tratat de păsări migratoare din 1918, este ilegal să luați sau să posedă nici o parte, cuib sau ou al unei specii de păsări sălbatice. Ați putea primi până la șase luni de timp de închisoare și o amendă de până la 15.000 de dolari.
  • Imagine intitulată Găsiți și aveți grijă de ouă de păsări sălbatice Pasul 2
    2. Înlocuiți oul. Dacă întâlniți o ouă de păsări sălbatice și vedeți un cuib în apropiere care este gol sau conține ouă asemănătoare, ați putea încerca să întoarceți oul la cuibul său. Dacă nu vedeți un cuib, nu căutați unul și nu presupuneți niciodată că un ou este abandonat.
  • Unele păsări cuiburi pe pământ. Killdeer, de exemplu, preferă să cuibăresc pe pietriș!
  • Nu luați niciodată un ou de la un cuib.
  • Imagine intitulată Găsiți și aveți grijă de ouă de păsări sălbatice Pasul 3
    3. Găsiți un reabilitător sălbatic. Reabilitatorii sălbatici sunt licențiați să aibă grijă de animale sălbatice rănite sau orfane. Dacă găsiți ouă de păsări sălbatice și suspectați că ceva greșit, contactați agenția locală de viață sălbatică sau căutați online pentru un reabilitator licențiat.
  • Nu luați ouăle (e) la un reabilitator. În schimb, fiți pregătiți să direcționați reabilitatorul la ouă (e).
  • Fiți conștienți de faptul că un reabilitator poate fi interesat numai de ouăle (oilor) speciilor pe cale de dispariție.
  • Metoda 2 din 2:
    Îngrijirea ouălor
    1. Imagine intitulată Găsiți și aveți grijă de ouă de păsări sălbatice Pasul 4
    1. Identificați speciile. Dacă alegeți să aveți grijă de un ou de păsări sălbatice, va trebui să cunoașteți perioada de incubare a speciilor și ce să hrănească cuiburile în cazul în care arcul de ouă. Din fericire, ouăle de păsări sălbatice sunt relativ ușor de identificat.
  • Imagine intitulată Găsiți și aveți grijă de ouă de păsări sălbatice Pasul 5
    2. Achiziționați un incubator. Dacă nu aveți deja una, cumpărați un incubator electronic cu setări reglabile și un ventilator încorporat. Protocoalele de incubare pentru ouăle de păsări sălbatice sunt în mare parte necunoscute, astfel încât va trebui să urmați protocolul pentru ouăle de păsări de curte domestice.
  • Configurați incubatorul într-o zonă fără lumina directă a soarelui și a schițelor.
  • Înainte de a seta ouă (e) de păsări sălbatice, executați incubatorul pentru câteva ore cu apă în tigaia incubatorului. Aceasta va stabiliza atmosfera internă a incubatorului.
  • Imagine intitulată Găsiți și aveți grijă de ouă de păsări sălbatice Pasul 6
    3. Fii consistent. Incubarea reușită depinde de patru factori: temperatură, umiditate, ventilație și rotire.Temperatura este cel mai important factor și trebuie să mențineți o temperatură constantă de 100 ° F (37.8 ° C) pe durata incubării.
  • Păstrați tigaia incubatorului. Umiditatea relativă în cadrul incubatorului ar trebui să fie de aproximativ 60%.
  • Mențineți fluxul de aer și rotiți ouă (e) o jumătate de parcurs de cel puțin trei ori pe zi. Acest lucru asigură că oul este încălzit uniform.
  • Imagine intitulată Găsiți și aveți grijă de ouă de păsări sălbatice Pasul 7
    4. Nu fi dezamăgit. Cele mai multe ouă de păsări sălbatice pe care le găsești nu vor fi niciodată trase. Incubarea ar fi putut fi întreruptă sau membrana interioară a ouălui ar fi putut fi deteriorată. În fiecare caz, embrionul moare.
  • Imagine intitulată Găsiți și aveți grijă de ouă de păsări sălbatice Pasul 8
    5. Fi pregatit. Dacă incubarea are succes, va trebui să hrăniți cuibul la fiecare cincisprezece la douăzeci de minute de la răsărit la apusul soarelui timp de aproximativ două săptămâni. Dietele de păsări sălbatice variază foarte mult de speciile la specii, deci asigurați-vă că aveți tipul potrivit de mâncare la îndemână.
  • Rețineți că păsările sălbatice crescute manual au o probabilitate scăzută de a supraviețui: oamenii pur și simplu nu pot învăța păsările sălbatice să se descurce în sălbăticie.
  • sfaturi

    Amintiți-vă că păsările sălbatice sunt cei mai buni îngrijitori de ouă de păsări sălbatice.

    Avertizări

    Întotdeauna spălați-vă mâinile înainte și după ce manipulați un ou.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar