Cum să-i convingeți pe părinți să obțină o pasăre

Pentru a-ți convinge părinții să obțină o pasăre, să-i arăți că sunteți responsabili și că ați făcut temele. Prezentați-le cu solicitarea dvs. făcând o prezentare, care ar trebui să contureze de ce doriți o pasăre și cum sunteți gata să aveți grijă de unul. Arătați-le că sunteți la sarcină, făcând lucruri responsabile cum ar fi obținerea unor note bune, curățarea camerei dvs. și ajutați-vă în jurul casei.

Pași

Metoda 1 din 2:
Făcând o prezentare
  1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a obține o pasare de păsări 1
1. Alegeți un timp fără distracție. Cereți părinților dvs. să se așeze cu dvs. pentru o discuție în timpul unui moment în care nu vor fi distrași (e.G. După cină, înainte de seara de știri).Aranja timpul pe zi sau două în avans pentru a vă asigura că aveți timp să vă pregătiți. Chiar înainte de discuția dvs., asigurați-vă că ați dezactivat televizorul, radioul sau orice altceva care ar putea distrage atenția de la discuția dvs.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a obține o pasare de păsări 2
    2. Vorbi despre ce fel de pasăre doriți și de ce. Începeți prezentarea prin a spune părinților dvs. ce tip de pasăre doriți și enumerați unele dintre lucrurile pe care le doriți despre el. Vorbiți despre calitățile pozitive ale acestei păsări (e.G. că este o viață plină de viață și distractivă). Menționați motivul pentru care credeți că această pasăre ar fi o bună adăugire a familiei.
  • De exemplu, spuneți părinților dvs. că doriți un cockatiel de companie, deoarece cockatiels sunt inteligenți, prietenoși, mai silențioși decât alte păsări și prietenos cu familia.
  • Pentru a vă asigura că dați o prezentare detaliată și nu uitați nimic, scrieți tot ce vă spuneți părinților dvs. și citiți-le la ei. Dacă doriți, dați-le o broșură cu toate punctele și cercetările dvs. enumerate clar.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a obține o pasare de păsări 3
    3. Arătați-le prețul pentru păsări. Spuneți părinților exact cât de mult va costa pasărea pe care doriți să o costă și unde este disponibilă. Contactați magazinele locale de animale de companie pentru a vedea ce păsări au la dispoziție și ce prețuri sunt vândute pentru. Dacă puteți, vizitați magazinul pentru a vedea ce pasăre vă place cel mai bine și obțineți informații despre prețuri în persoană.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a obține o pas cu pas 4
    4. Spune-le ce fel de cușcă va avea nevoie de păsări. Arătați-vă părinților că ați făcut o mulțime de cercetări despre pasărea pe care o doriți, spunându-le exact ce fel de cușcă interioară va fi nevoie. Ca regulă generală, păsările mai mici, cum ar fi finisajele sau canarii, necesită un minim de 1000 de centimetri pătrați în zona de podea, în timp ce păsările mai mari ca papagalii au nevoie de 15.000 de centimetri pătrați. Notați specificațiile pentru colivia de care aveți nevoie și căutați în magazine care vândă cuști ca ea.
  • Examinați și o cușcă de călătorie, pentru a fi utilizate în cazul vizitelor sau urgențelor VET.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a obține o pasare de păsări 5
    5. Listează căile în care veți avea grijă de păsări. Descrieți sarcinile pe care le veți face în mod regulat pentru a vă îngriji pasărea pe care doriți să o obțineți. De exemplu, rețineți că îl veți hrăni și modifica căptușeala cuscarului zilnic (care este necesar pentru igiena adecvată). A face acest lucru poate să vă liniștească părinții că nu vor fi cei rămași să aibă grijă de pasăre tot timpul.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a obține o pasare de păsări 6
    6. Faceți un plan de masă pentru păsările dvs. Cercetarea tipului de pasăre dorită și apoi scrieți un meniu de eșantion pentru ceea ce îl veți hrăni într-o anumită săptămână pentru ao menține sănătoasă și satisfăcută. În general, păsările sunt cele mai sănătoase atunci când hrăniți mâncarea de peleți de înaltă calitate, cu o parte a fructelor, legumelor și boabelor. Luați notă că, spre deosebire de credința populară, semințele sunt îngrășate și nu la fel de hrănitoare ca și alte alimente de păsări.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a obține o pasare de pasăre 7
    7. Notați toate informațiile importante de contact pe care le veți avea nevoie. Arată că sănătatea și bunăstarea păsărilor vor fi importante pentru dvs. scriind o listă de veterinari locali aviatri. În plus, scrieți orice clinici veterinare de mers pe jos sau de urgență care tratează păsările. De asemenea, ar trebui să căutați un număr pentru controlul otrăvurilor, în cazul în care pasărea dvs. ingerați ceva potențial toxic.
  • Pentru a găsi un medic veterinar aviar lângă dvs., vizitați Asociația site-ului web al veterinarului aviar la http: // Aav.Org / Căutare / Custom.ASP?id = 1803.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a obține o pasare de păsări 8
    8. Prezentați soluții la problemele potențiale. Încercați să ghiciți ce argumente pe care părinții dvs. le vor da să nu dorească să obțină o pasăre și să-i scrie. Vino cu răspunsuri și soluții la aceste preocupări în preocupările în prealabil, astfel încât să fiți pregătiți. Dacă aveți un răspuns bine informat la preocupările lor, veți dovedi că ați făcut o mulțime de cercetări și ați gândit la lucruri.
  • De exemplu, dacă credeți că părinții dvs. vor fi îngrijorați de un fir de mestecat de păsări sau să fie prinși într-un ventilator de tavan, să le arătați un plan pentru anumite camere în casă (I.E. Ascunderea sau acoperirea firelor, închiderii ferestrelor și ușilor).
  • Metoda 2 din 2:
    Arătând că sunteți responsabil
    1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a obține o pasare de păsări 9
    1. Obține note bune. Cea mai bună modalitate de a arăta că sunteți părinți că sunteți capabili să aveți grijă de o pasăre este să vă îndepliniți alte responsabilități. Face Obținerea unor grade bune o prioritate prin dedicarea timpului la citirea, studierea, realizarea temelor și organizarea volumului de muncă. Participați activ în clasele dvs., fiți punctual și cereți ajutor de la profesorii dvs., colegii de clasă sau un tutore dacă vă simțiți ca și cum ați cădea în urmă.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a obține o pasare de păsări 10
    2. Curăță-ți camera. Arată că puteți oferi un mediu de viață bun pentru o pasăre Curățarea camerei fără a fi cerut. Adresați-vă părinților dvs. pentru cutii sau cutii de depozitare pentru a vă organiza lucrurile în și clarificați orice gunoi, reciclare sau articole (e.G. îmbrăcăminte, cărți) pe care le puteți dona la o caritate locală. Fă-ți patul și asigurați-vă că toate hainele tale curate sunt pliate și puse departe.
  • Arată că sunteți angajat să obțineți o pasăre prin curățarea unui spațiu în camera dvs. suficient de mare pentru a se potrivi dimensiunii unei cuști de păsări pe care veți avea nevoie pentru pasărea la alegere.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a obține o pasare de păsări 11
    3. Face treburi în jurul casei. Ajutându-vă părinții cu treburi de uz casnic vă va face să arătați responsabil și să vă ajutați să câștigați puncte cu ei. Alegeți sarcini din jurul casei de făcut fără a vă îndemna de părinții dvs. Treburile utile ar putea include:
  • Ducând gunoiul afară
  • Udând plantele
  • Curățarea cuptorului cu microunde
  • Praf
  • Vacutare
  • A spala vasele
  • Mătură podeaua
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar