Cum să atrageți păsările

În timp ce păsările de păsări ca niște prăjituri, vrăbii, păsările și altele sunt o încântare colorată și muzicală, aceste păsări devin mai rare, deoarece habitatul lor natural scade. Cu toate acestea, puteți ajuta ca un iubitor de păsări și proprietar de case prin transformarea curții dvs. într-un paradis sigur pentru toate favoritele dvs. Birdseed, o pasăre de pasăre și spoturi de cuibărit în condiții de siguranță vă vor face curtea mult mai primitoare și veți fi uimiți de câte specii diferite pe care le puteți atrage.

Pași

Metoda 1 din 3:
Furnizarea de alimente
  1. Imaginea intitulată atrage păsările Pasul 1
1. Cercetarea păsărilor în zona dvs. Aflați ce tipuri de păsări trăiesc în zona dvs. sau sunt susceptibile de a veni la proprietatea dvs. prin migrație. Poate doriți să obțineți un ghid de câmp în zonă pentru a ști ce păsări să atragă. Scopul de a crea un mediu care poate sprijini multe specii diferite. Țineți cont de faptul că puteți atrage diferite specii în funcție de sezon, de asemenea.
  • Imaginea intitulată atrage păsările Pasul 2
    2. Alegeți un alimentator de păsări. Tipul de alimentare pe care îl alegeți va influența ce specii de păsări pe care le atrageți. Indiferent de ce, alimentatorul dvs. de păsări ar trebui să aibă câteva calități esențiale: ar trebui să fie dificil pentru a accesa veverițele, ar trebui să păstreze alimentele uscate și ar trebui să fie ușor de curățat. Alimentatoarele de păsări trebuie spălate în mod regulat, astfel încât alimentele din interior rămân fără ciuperci și boli. Cele mai frecvente tipuri de alimentatoare includ:
  • Tavă alimentatoare. Ajustatoarele de tavă sunt tăvi simple, plate care permit păsărilor accesul foarte ușor la sămânță. Dezavantajul este că semințele sunt, de asemenea, accesibile veverițelor și neprotejate din vreme.
  • Alimentatoare de case. Acestea păstrează semințele într-o zonă conținută și o distribuie pe măsură ce păsările se hrănesc cu o tavă mică în partea de jos a alimentatorului.
  • Ferestre de ferestre. Ferestrele de ferestre atașați la fereastra dvs. cu cupe de aspirație, oferind o imagine completă a activității de păsări. Ei vor atrage păsări ca puii, finalele și unele feluri de vrăbii.
  • Suet Alimentatoare. Suet Alimentatoarele sunt concepute pentru a oferi prăjituri Suet, care atrag păsări diferite, cum ar fi ciocănitoare, nuetches și chickdees.
  • Tuburi de alimentare. Pentru a atrage colibri, utilizați un alimentator de tuburi. Aceste apă de zahăr dispensa printr-un tub.
  • Imagine intitulată atrage păsările Pasul 3
    3. Oferiți semințe și alte alimente. Păsările vor fi atrase de curtea dvs. dacă le oferiți mâncare. Cu toate acestea, există anumite lucruri de ținut minte. Știți ce specie sperați să atrageți? Dacă doriți să invitați o gamă largă de specii indigene, este o idee bună să aveți mai mult de un tip de alimentator și să oferiți o varietate de alimente. Veți aduce în mod inevitabil păsări mai puțin dezirabile - vrăbii comune, porumbel, sau cioară - dar cu o alegere bună pentru semințe puteți maximiza păsările țintă.
  • Porumbul este favorit printre aproape toate păsările, dar va fi folosit cu ușurință - va atrage tot felul de animale. De asemenea, este important să fiți atenți la sursa porumbului, deoarece porumbul ieftin poate fi contaminat cu pesticide care sunt toxice pentru păsări.
  • Semințele de floarea-soarelui sunt populare printre toate păsările care mănâncă semințe, ceea ce le face o alegere bună dacă doriți o varietate de specii. Cu toate acestea, cojile trebuie să fie rake frecvent. Semințele de floarea soarelui vor ispiti, de asemenea, veverițele.
  • White Proso Millet este un tratament gustos pentru cardinali, prepeliță, vrăbii, porumbei și croși. Este, de asemenea, atractiv pentru a adăposti vrăbii și alte animale. Hummingbirds iubesc să bea apă de zahăr, între timp, și semințele de șofrănești sunt bune pentru atragerea cardinalilor, pui, porumbei, vrăbii și grosbeaks.
  • Suet, grăsimea în jurul organelor de vacă și ovine, atrage lemnul, nuetch-urile, greșeala, jays și Starlings. Untul de arahide face o mâncare bună de iarnă, deoarece este foarte nutritivă. Asigurați-vă că nu conține aditivi.
  • Imaginea intitulată atrage păsările Pasul 4
    4. Știți ce alimente să evite. Păsările pot fi ușor otrăvite de alimente care sunt contaminate sau conțin ingrediente greu de digerat. Asigurați-vă că cumpărați semințe de înaltă calitate sau suet. Câțiva producători ieftini de colțuri tăiate cu alimente de păsări, deci considerăm că primăvară pentru un brand mai scump. Iată câteva alimente pentru a evita scoaterea:
  • Pâinea, biscuiții sau alți carbohidrați prelucrați nu oferă păsări mult nutriționale și pot avea ingrediente toxice. Scaunele de slănină sau alte carne pot conține nitrați nocivi. Ambele pot ajunge la atragerea de șoareci și șobolani în schimb.
  • Feed-urile ieftine conțin adesea "semințe de umplere" care nu sunt mâncate ca mei roșii, mei de aur, ovăz și in. Asigurați-vă că verificați ingredientele din feedul achiziționat.
  • Imagine intitulată atrage păsările Pasul 5
    5. Instalați alimentatorul într-o locație sigură. Dacă doriți ca alimentatorul să fie destul de aproape de tine pentru ao vizualiza din casa dvs., plasați-o în 3 ft (0.91 m) din fereastra dvs. Dacă doriți să oferiți păsărilor mai mult spațiu, plasați alimentatorul de aproximativ 30 ft (9.1 m) de la casa ta. Alimentatorul trebuie, de asemenea, să fie suficient de departe de capacul copacului pentru a împiedica veverițele să ajungă la alimentator de un copac.
  • De asemenea, păstrați jaluzele în casa dvs., cel puțin la jumătatea drumului închis în timpul zilei, astfel încât păsările vor fi mai puțin probabil să zboare prin fereastră.
  • Imaginea intitulată atrage păsările Pasul 6
    6. Mențineți alimentatorul. Este important să schimbați frecvent mâncarea și să curățați alimentatorul cu săpun și apă la fiecare câteva săptămâni. În caz contrar, picăturile de păsări, ciuperca și bacteriile pot contamina alimentatorul și alimentele, potențial bolnavi de păsări. Să fie deosebit de vigilenți în timpul meteorologului umed, când mâncarea umedă este mai susceptibilă la mucegai. Din același motiv și pentru că atrage animale nedorite, alimentele care au căzut la pământ ar trebui să fie eliminate.
  • Imaginea intitulată atrage păsările Pasul 7
    7. Furnizați Grit. Păsările nu au dinții și mulți se bazează pe un organ numit Gizzard pentru a digera alimentele. Pentru a lucra corect, gizzardul are nevoie de granulație - biți de nisip, pietriș sau alte pietre mici. Vă puteți ajuta prin oferirea unei grite insolubile (e.G. bucăți mici de pietriș) sau garnitură solubilă (cum ar fi tăietura, coajă de stridii zdrobite sau ouă zdrobită). Ouă de ouă servește un scop dublu prin acordarea păsărilor de calciu necesare pentru ouă.
  • Metoda 2 din 3:
    Creând locuri de cuibărit
    1. Imagine intitulată atrage păsările Pasul 8
    1. Plante de arbori, arbuști și plante. Utilizați un ghid local de câmp sau apelați capitolul local al societății audubon (dacă locuiți în Statele Unite) pentru a afla ce crește natural în regiunea dvs. și adăugați aceste plante în grădina dvs. Copacii nativi, arbuști și plante au mai multe șanse să atragă păsări decât arborii non-nativi, arbuști și plante. O varietate de copaci nativi, arbuști și ierburi vor oferi, de asemenea, adăpost natural și acoperire pentru păsări.
    • Evergreen copacii și arbuștii ca hollies fac ca case minunate pentru păsări deasupra iernii.
    • Multe păsări sunt atrase de fructe și fructe de padure, așa că luați în considerare plantarea unui măr sau plantați un tufiș de afine.
  • Imaginea intitulată atrage păsările Pasul 9
    2. Construiți o cutie de păsări sau cuibărit. Diferite specii cuib în locuri diferite, deci este o idee bună să efectuați cercetări privind tipul de pasăre pe care doriți să-l atrageți. Dacă intenționați să cumpărați o pasăre sau să construiți o cutie de cuibărit, luați notă că cutiile cu găuri diferite, forme și orientări vor atrage diferite specii. O astfel de cutie poate fi montată pe un copac sau atârnat de un pol. Asigurați-vă că caseta este în cel mai târziu în februarie dacă vă aflați într-o locație sudică - dacă în nord, închideți-o în martie.
  • Asigurați-vă că site-ul dvs. de cuib are o ventilație adecvată și este furnizată cu a "Baffle" și inelul de întărire la deschidere. Acest lucru va împiedica intrarea prădătorilor.
  • Imaginea intitulată atrage păsările Pasul 10
    3. Creați un site de cuibărit folosind materiale naturale. Dacă doriți să creați un loc de cuibărit mai natural, o modalitate ușoară de a face acest lucru este să vă permiteți curții să crească un pic mai sălbatic. Lăsați iarba să crească într-un anumit loc sau să construiască o grămadă de perie. Acest lucru simulează tipul de habitat în care păsările cuib în sălbăticie. S-ar putea să vă grăbiți alternativ ramuri într-o grămadă mare sau să creați site-uri sub tufișuri prin mișcarea mulciului în jurul bazei.
  • Luați în considerare materialele de cuibărit de aprovizionare, cum ar fi șir, păr sau alte fibre sau obiecte de plasă cu bucăți de fire sau șir, paie, blănuri de animale, bucăți mici de pânză sau orice altceva pe care o pasăre ar putea folosi pentru a cuibă.
  • Nu îndepărtați copacii morți decât dacă sunt un pericol. Copacii morți în picioare sunt pete importante de cuibărit și de hrănire pentru multe specii, în special a lemnului, care mănâncă insectele care infestă copaci morți.
  • Metoda 3 din 3:
    Făcându-ți curtea mai invitată
    1. Imaginea intitulată atrage păsările Pasul 11
    1. Furnizați o sursă de apă. Păsările sunt atrase de sunetul de scurgere sau de apă în mișcare. Puteți cumpăra o pasăre de pasăre sau puteți crea un iaz superficial cu a Fântână. Asigurați-vă că este aproape de sol și nu este fabricat din material alunecos. Dacă sunteți scurt la timp sau resurse, atârnați un recipient umplut cu apă cu o gaură pe fund de deasupra unui vas. Încercați să nu plasați sursa de apă lângă copaci sau tufișuri în care pisicile s-ar putea ascunde. De asemenea, asigurați-vă că apa nu este mai mare de 1 inch (2.5cm) Deep.
    • Luați în considerare utilizarea unei surse de apă încălzite în timpul iernii. Din motive de salubritate, găsiți o baie ușor de curățat. Asigurați-vă că apa nu devine alge stagnante sau portului.
  • Imaginea intitulată atrage păsările Pasul 12
    2. Evitați pesticidele. Pesticidele sunt dăunătoare păsărilor în mai multe moduri decât una. În primul rând, ucid sursele vitale de alimente pentru unele specii. În al doilea rând, substanțele chimice din pesticide pot fi periculoase pentru păsări la ingerare. Pentru a atrage păsări la proprietatea dvs., utilizați forme naturale de control al insectelor în loc de substanțe chimice pe gazon, copaci și arbuști.
  • Imaginea intitulată atrage păsările Pasul 13
    3. Păstrați pisicile și alte prădători departe. Pisici, șerpi, rafoane și șobolani pradă pe cântărețe sau ouăle lor, ucigând milioane în fiecare an. Indiferent de cât de ospitalier poate părea curtea, având o plimbare cu pisica în jurul valorii de va acționa ca un dezincer. Păstrați pisica departe de hrănirea, băuturile și zonele de cuibărit dacă sunteți serios interesați să atrageți păsări. Restrictorii de orificii, deflectoarele și intrările de tuburi sunt modalități bune pentru a asigura păsările de păsări. Montarea casei cu mult peste sol și folosirea repellentului de prădător sunt două garanții adăugate.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu vă descurajați dacă păsările nu vin imediat la sanctuarul dvs. Păsările sunt adesea precaut de schimbări în mediul lor și vor avea nevoie de timp pentru a se adapta la noul alimentator sau baia.
  • Păstrați-vă alimentatorii, case și sursele de apă curate.
  • Dacă nu aveți motivația, timpul sau resursele pentru a crea un sanctuar de păsări în curtea dvs., puteți contribui întotdeauna la a "comunal" sanctuarul pasărilor. Donați bani și / sau ore de voluntariat organizațiilor de conservare, cum ar fi conservarea naturii care cumpără trasee de teren și le salvează de la dezvoltare.
  • Păstrați un obicei de a vizita o locație cu păsări cel puțin o dată pe săptămână, se vor obișnui cu dvs. și poate dezvolta o relație care implică mângâierea și formarea.
  • Tufișurile groase sunt pete perfecte pentru păsări mici pentru a se ascunde și îi vor face să se simtă în siguranță și vor să viziteze mai mult.
  • Puteți ghici ce va mânca o pasăre prin cioc. Păsările de lungă durată, cum ar fi ciocănei, vor fi peck în copaci pentru insecte, în timp ce păsările mai scurte de tăiere ca țâțe preferă alimentatoarele de păsări. Unele păsări, cum ar fi Orioless și hummingbirds, vor necesita alimentatoare de specialitate.
  • Nu a Grebla frunzele. Păsările vor fura pentru insectele care se ascund sub frunze moarte în primăvară.
  • Avertizări

    Evitați deranjarea ouălor sau cuibului dacă le întâlniți.
  • Cutiile dvs. de cuib nu ar trebui să fie prea apropiate împreună. Păsările pot fi teritoriale și peste-proximitate poate duce la conflicte.
  • Nu adăugați niciodată antigel într-o cadă de pasăre în timpul iernii. Antigelul este foarte toxic și va ucide orice pasăre, animal sau animal de companie care o bea și poate provoca daune grave sau moarte la om. Puteți cumpăra încălzitoare concepute pentru a dezgheța iazuri, fântâni sau pasăre. Floating o minge de tenis în apă vă va permite, de asemenea, să rupeți și să eliminați gheața cu ușurință.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar