Cum să cumpărați un cockatiel de companie

Cockatiels fac animale de companie minunate. Ei sunt a doua pasăre cea mai populară deținută și pentru un motiv bun! Cockatiels poate trăi mai mult de cincisprezece ani, sunt extrem de afectuosi și au personalități excelente. Cockatiels sunt păsări sociale care se bucură de așezat pe deget sau pe umăr și pot fi ușor învățați să facă trucuri și chiar să vorbească. Înainte de a cumpăra un cockatiel de companie, există multe de învățat să fii sigur că sunteți gata pentru noul dvs. animal de companie și găsiți pasărea potrivită pentru dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătindu-se să cumpere un cockatiel
  1. Imagine intitulată Cumpărați un Pet Cockatiel Pasul 1
1. Faceți cercetarea. Cumpărarea unui cockatiel este un angajament major și este important să știți ce intri în.Toate păsările trebuie să aibă mâncarea și apa lor răsturnată zilnic și cuștile lor curățate frecvent.Dar cockatiels sunt în special animale sociale care necesită exerciții zilnice și atenția de la proprietarii lor pentru a le menține fericiți și sănătoși.Asigurați-vă că aveți suficient timp să investiți în cockatielul dvs. de companie și că familia dvs. este la bord cu decizia.
  • Dacă un cockatiel sună ca prea multă muncă, luați în considerare o opțiune de întreținere mai mică ca un canar sau o pereche de finisaje.Aceste păsări fac, de asemenea, animale de companie frumoase, dar necesită o atenție mult mai mică.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Pet Cockatiel Pasul 2
    2. Pregătiți-vă pentru costul de a deține un cockatiel.Costul mediu poate varia de la 120 la 250 de dolari sau mai mult, iar costurile de inițiere pentru cușca, alimentele și echipamentele pot ajunge cu ușurință de 300 USD.De asemenea, amintiți-vă că cockatielul va avea nevoie de alimente și jucării și cel puțin un examen veterinar pe an.Vă puteți aștepta la costuri în curs de desfășurare pentru ca cockatiel să fie de cel puțin 100 de dolari pe an, de multe ori mult mai mult.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Pet Cockatiel Pasul 3
    3. Achiziționați o cușcă și echipament pentru cockatiel.Cockatiels au nevoie de o mulțime de spațiu pentru a-ți exercita, așa că vrei cea mai mare cușcă pe care o poți găzdui.Dimensiunea minimă a cuștii recomandată pentru un singur cockatiel este de 24" X 24" X 24".Asigurați-vă că barele sunt distanțate nu mai mult de 5/8" Apart.Cască ar trebui să aibă cel puțin 3 brațe pentru cockatiel să aleagă de la.Pasărea va avea nevoie, de asemenea, de următoarele:
  • Mâncăruri alimentare și apă
  • Cockatiel alimente
  • O lumină de noapte lângă Cage - unele experiențe cockatiels "Frights de noapte"
  • O baie de păsări
  • Jucării
  • Imagine intitulată Cumpărați un Pet Cockatiel Pasul 4
    4. Uită-te la adoptarea unei păsări de la o organizație de adăpost sau de salvare. Prietenos, cockatielurile iubitoare sunt adesea renunțate la organizațiile de salvare, deoarece primii lor proprietari le-au cumpărat pe un capriciu fără a-și realiza cât de mult este un cockatiel. Bucuria de a avea grijă de un cockatiel va fi mărită dacă știți că ați făcut o pasăre o favoare prin salvarea vieții ei.
  • Organizațiile de salvare pentru cockatiels și alte păsări pot fi găsite la nivel mondial!
  • Imagine intitulată Cumpărați un Pet Cockatiel Pasul 5
    5. Găsiți un magazin de animale de companie de încredere sau un crescător de păsări. Cereți altora proprietari de cockatiel sau veterinar local aviar pentru sfaturi despre vânzătorii de renume.Clubul dvs. local de păsări este o altă resursă bună. Asigurați-vă că vânzătorul oferă o garanție de sănătate pentru orice animale de companie pe care le vând și rețineți că păsările care sunt ridicate manual vor fi, în general, mai prietenoase și sociabile decât cockatielurile aviare care sunt crescute și ridicate pentru afișare.
  • Adresați-vă vânzătorului o mulțime de întrebări despre păsări și cum au fost ridicate.Dacă vânzătorul nu poate răspunde cu ușurință la aceste întrebări, ar trebui să luați în considerare un alt magazin.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea cockatielului drept
    1. Imagine intitulată Cumpărați un Pet Cockatiel Pasul 6
    1. Gândiți-vă la ceea ce doriți de la cockatiel înainte de a face cumpărături.Dacă doriți o pasăre frumoasă de afișare și sunteți mai puțin interesați de companie, alegeți păsările pe baza în primul rând pe aspect. Dacă sunteți în căutarea unei păsări de companie prietenoase, totuși, veți dori să alegeți o pasăre bazată pe temperamentul și sociabilitatea mai mult decât cum arată.
    • Când alegeți o pasăre de afișare, alegeți o pasăre sănătoasă cu penaj pe care îl găsiți atractiv.
    • Când alegeți o pasăre însoțitoare, căutați o pasăre care pare curioasă și jucăușă, face zgomote și este dornică să fie tratată.
    • Unele cockatieluri timide pot fi în cele din urmă făcute mai mult, dar unii nu se obișnuiesc niciodată cu oamenii. Nu conta pe a fi capabil să învețe complet o pasăre skittish.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Pet Cockatiel Pasul 7
    2. Căutați semne că cockatielul este sănătos.Păsările sănătoase au ochi strălucitori și limpezi.Ei nu ar trebui să aibă descărcare de la ciocurile lor, și nu strănut.Asigurați-vă că pasărea are un cioc neted care se închide în mod egal și nici o pene lipsă sau degetele de la picioare.
  • Nu alegeți o pasăre cu pene deteriorate, murdare sau umflate. Acestea sunt toate semne de boală.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Pet Cockatiel Pasul 8
    3. Întrebați despre vârsta păsării.Este ideal să alegeți o pasăre tânără care este complet înțărcată și a fost hrănită și a fost ridicată manual.Când luați în considerare o pasăre adultă, rețineți că cel mai întunecat ciocul de păsări, cu atât este mai în vârstă, este probabil.
  • Determinarea sexului unui cockatiel poate fi o afacere dificilă, iar în unele cazuri necesită o analiză a ADN-ului pentru a ști cu siguranță. Din fericire, atît cockatiels de sex masculin și feminin fac animale de companie minunate.
  • Partea 3 din 3:
    Aducând casa ta cockatiel
    1. Imagine intitulată Cumpărați un Pet Cockatiel Pasul 9
    1. Permiteți-vă cockatiel să se obișnuiască cu noul său mediu. Tranziția la o casă nouă este stresantă pentru un cockatiel, iar pasărea dvs. va avea nevoie de timp să se odihnească și să se aclimatizeze.Încercați să lăsați odihna păsărilor timp de 2-3 zile înainte de ao manipula. Încercați să păstrați copiii și alte animale de companie de la pasăre, dar discutați frecvent într-o voce scăzută, calmantă pentru a vă ajuta să vă obișnuiți cu dvs.
    • Amintiți-vă că cockatiels sunt animale foarte sociale.S-ar putea să lăsați muzică sau la televizor când părăsiți casa în timpul zilei, astfel încât cockatielul are ceva de ascultat.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Pet Cockatiel Pasul 10
    2. Începeți să vă antrenați cocoșul.Ar trebui să cheltuiți ceva timp cercetarea celor mai bune modalități de a instrui un cockatiel, dar un loc minunat pentru a începe este să învățăm păsările să fie lângă tine în afara cuștii.Îndepărtați ușor pasărea din cușcă și luați-o într-o cameră mică cu o ușă, ca o baie sau un dulap mare. Închideți ușa, astfel încât pasărea să nu scape și să lase pasărea să meargă. Apoi stați lângă pasăre și discutați cu ea din când în când ajustează prezența dvs. În cele din urmă, puteți lucra la instruirea pasării pentru a urca pe deget.
  • Formarea unui cockatiel poate dura timp, dar răbdarea dvs. va plăti să fie recompensată cu un partener bine socializat și prietenos.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Pet Cockatiel Pasul 11
    3. Ia cockatielul tău să fie scăldat. Cockatiels pot fi păsări foarte praf și trebuie să fie scăldate la fiecare câteva zile. Umpleți o sticlă de centrală, cu apă curată, ușor caldă și familiarizați-vă cockatielul cu rutina, oferindu-i doar un spray sau două la început. Nu va fi mult timp înainte de vederea sticlei de pulverizare să aducă cocoazul la o pocăință apropiată. Ei iubesc spray-ul și își vor deschide aripile și își vor întoarce corpul până când se îmbibă, apoi se scutură în exces de apă.
  • Amintiți-vă să nu faceți baieți cocoșul când este prea rece sau noaptea.
  • Cockatiels se bucură, de asemenea, de scăldat în tigăi de apă și chiar joc într-o cadă obișnuită umplută cu 1/2" de apă caldă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar