Cum să atrageți blue jays

Blue Jays poate fi benefică pentru mediul datorită proclivității lor "plantare" semințe și ghindă. Acest lucru, la rândul său, populează mediul cu frunzișii. Astăzi, puteți găsi albastru Jays în aproape orice habitat, deși preferă stejar păduri. În timp ce ele pot fi puțin rauc, vor adăuga un pop frumos de culoare vibrantă în orice curte sau scenă.

Pași

Partea 1 din 3:
Construirea unei case atractive
  1. Imaginea intitulată susțin cu cineva care crede că sunt întotdeauna pasul 09
1. Construiți sau cumpărați o platformă deschisă de cuibărit. Blue Jays sunt atrase de spații plate pe ramuri de copaci sau pe suprafețe precum pragurile de ferestre. Din acest motiv, ei vor folosi bine o platformă de cuibărit plat în loc de o casă tradițională.
  • Zona de podea nu trebuie să fie mai mică de 8 inci (20 cm) cu 8 inci (20 cm). Ar trebui să fie deasupra solului, fie montat într-un copac, fie pe un pol. Indiferent de locația platformei pe care o alegeți, asigurați-vă că nu este predispus la prădători, cum ar fi ratonii. Blue Jays își pot construi cuiburile oriunde de la 5 picioare (1.5 metri) la 50 de picioare (15 metri) deasupra solului.
  • De asemenea, puteți cumpăra alimentatoare agățate, cum ar fi coroane de arahide, care sunt special concepute pentru a atrage păsări ca Blue Jays. Puteți încerca, de asemenea, o ambarcațiune distractivă dacă aveți copii sau faceți-o singură. Luați un pineconă și acoperiți-l cu unt de arahide și semințe de păsări. Păsările merg nebunesc pentru ei și puteți găsi uneori aceste lucruri chiar în casa dvs. proprie.
  • Hanging-ul agățat sunt mai liberi, făcându-l mai greu pentru alte animale, cum ar fi ratonii să ajungă la. Cu toate acestea, ele sunt mai instabile și păsările mai mari pot fi îndepărtate de ele.
  • Imagine intitulată Atrage Blue Jays Pasul 02
    2. Alegeți un loc care este la umbra și departe de prădători. Aveți platforma dvs. de cuibărit inaccesibile veverițelor, dacă este posibil. Deoarece probabil că veți încărca platforma cu nuci și semințe, ar putea fi o zi de glorie a veveriței - și el putea să lupte de pe păsările din comoara sa găsită.
  • La umbra este importantă, de asemenea. Uneori, Blue Jays va mânca și mânca și apoi stochează mâncarea în gură (buzunarul lor gular) pentru a aduce înapoi la domiciliu și pentru a îngropa mai târziu. Acest lucru poate dura mult timp și, dacă sunt la soare, se vor încălzi. Păstrați-vă alimentatoarele la umbră, astfel încât să poată rămâne confortabil.
  • Imagine intitulată Atrage Blue Jays Pasul 03
    3. Instalați o pasăre de pasăre. O pasăre o sursă bună de apă pentru Jays și o sursă bună de divertisment pentru tine, pe măsură ce le urmăriți. O baybay va atrage și păsările altor soiuri.
  • Având o pat de pasăre cu un mister luminos sau o fântână mică este dublă distracție. Păsările vor fi intrigate și veți fi intrigați vizionând fascinația păsărilor cu găsirea lor.
  • Partea 2 din 3:
    Păstrarea lui Blue Jays Fed
    1. Imagine intitulată Atrage albastru Jays Pasul 04
    1. Oferiți albastrul alimentelor lor preferate. Cea mai bună modalitate de a atrage păsări în zona dvs. este cu alimente. Dieta albastră a lui Jay constă în principal din plante, legume și nuci, deși mănâncă și unele insecte. Veți desena destul de puțini jays albastru în zona dvs., dacă oferiți o varietate într-un alimentator de platformă mare. Unele dintre favoritele lui Blue Jay includ:
    • Arahide (de preferință aruncate)
    • Semințe de floarea soarelui negru și dungi
    • Boabe de boabe
    • Cireșe
    • Dogwood
    • Acorns
    • Seu
  • Imagine intitulată Atrage Blue Jays Pasul 01
    2. Păstrați-le clar. Asigurați-vă că zona de hrănire pe care o oferiți Jays are o mulțime de perching disponibilă. Vrei un raft frumos, mare, deschis - nu o zonă închisă. Dacă observați că este acoperită de alimente sau acea parte este inaccesibilă din cauza unui obstacol de tip (ca o sucursală), ajustați raftul pentru a face mai ușor pentru păsări să muncească. Dacă vă pasă de ele, puteți curăța părțile laterale ale casei.
  • Ar trebui să curățați orice stânga față de fructe de padure, cochilii de piulițe, cochilii de ou, fecale sau insecte moarte pe pasărea sau casa de păsări pentru ao menține curată.
  • Imagine intitulată atrage albastru Jays Pasul 06
    3. Luați în considerare plantarea unui stejar. Blue Jays preferă pădurile de stejar, deși pot fi găsite doar despre oriunde. Cu toate acestea, dacă doriți cele mai bune șanse de a obține jays albastru, stejarul este calea de a merge.
  • Copacii de fag sunt un al doilea solid, deoarece și ei au nuci albastru Jays iubesc sărbătoare pe.
  • Mai mult, având copaci în jurul valorii de va oferi adăpostul albastru Jays ar trebui să aibă nevoie de ea de la vremea rea ​​(ceea ce este deosebit de important în timpul iernii). Este bine și pentru cuiburi.
  • Imagine intitulată Atrage Blue Jays Pasul 07
    4. Păstrați alimentele stocate. Blue Jays sunt unele dintre cele mai inteligente păsări acolo și, în general, au amintiri minunate. Dacă doar stocați alimentele intermitent, probabil că vor găsi în altă parte să meargă mai fiabile. Păstrați arahidele venind și veți fi conectați la creierul lor ca o sursă de alimente bună și consecventă.
  • Blue Jays sunt, în general, rapid de mutat. Dacă mâncarea dispare, ei nu vor aștepta probabil să apară. Pentru a păstra aceleași în jur, va trebui să fiți pe partea de sus a jocului dvs. albastru Jay.
  • Partea 3 din 3:
    Înțelegerea obiceiurilor albastre Jays
    1. Imagine intitulată Atrage Blue Jays Pasul 08
    1. Fiți conștienți de obiceiurile de împerechere ale lui Blue Jays și de cuibărit. Blue Jays Mate din martie până în iulie și acest lucru trebuie luat în considerare la construirea sau instalarea platformei dvs. de cuibărit. Ar trebui să anticipați când perechea de împerechere are nevoie de platforma de cuibărit, astfel încât să puteți avea și gata să plecați. Blue Jays sunt monogazi și vor rămâne în mod normal împreună până când cineva moare.
    • De asemenea, ar putea ajuta dacă oferiți o grămadă de bastoane și crengi în apropiere pentru a le ajuta să-și construiască cuibul. Eforturile de a construi un cuib pot lua sute de călătorii înainte și înapoi, aducând materialele necesare. Oferindu-le aceste elemente încurajează să rămână în zonă.
  • Imagine intitulată atrage albastru Jays Pasul 09
    2. Știți că Blue Jays sunt omnivori. În cea mai mare parte, Blue Jays mănâncă nuci și semințe, da. Dar ei au fost cunoscuți de recoltarea pe ouă sau chiar broaște mici, păsări pentru copii și nevertebrate din când în când. Puteți prinde o pasăre în actul de ceva pe care nu ați preferat să nu vedeți. Este important să știți acest lucru înainte de a merge în speranța pentru Blue Jays în zona dvs.
  • Din acest motiv, mulți oameni sunt de fapt pe piață scapa de din Jays albastru în curtea lor, crezând că Jays albastru face rău de pe celelalte animale care sunt mai pașnice. Este important să luați în considerare această parte înainte de a avea o curte plină de ele.
  • Imagine intitulată atrage albastru Jays Pasul 10
    3. Fiți conștienți de faptul că pot fi un pic rauc. Ei tind să se miște în grupuri, mai ales în toamnă, iar comportamentul lor social poate fi destul de dinamic. Ei pot fi și necredincioși, sperându-și alte păsări și chiar imită șoimii să facă acest lucru. Sunt foarte teritoriale - dar dacă sunt depășite, se vor întoarce. Din cauza anticurilor lor, unii oameni nu le plac în grădină sau în curte, dar sunt destul de vederi pentru a vedea!
  • Blue Jays sunt un fel de dăruire și ia. S-ar putea să trebuiască să-i bateți curtea, dar vă vor hrăni cu culorile lor frumoase. Dacă decideți să mergeți pe acest traseu, fiți pregătiți pentru alte păsări și animale mici să fie mai rare. Ei știu că lupta cu un jay albastru pentru teritoriul nu merită.
  • Imagine intitulată atrage albastru Jays Pasul 11
    4. Dacă încep să vă întrerupă curtea, să ia măsuri. Blue Jays sunt denumiți în mod obișnuit păsări bully, păstrând alte păsări la Bay. Uneori își mănâncă chiar tinerii. Dacă ai prea multe Blue Jays, ia în considerare construirea unui a "Blue Jays numai" zona de hrănire și puneți alte alimentatoare și pasăre din vedere. Alternativ, păstrați-vă sursa alimentară minimă, astfel încât acestea vin doar o dată într-o vreme.
  • Blue Jays sunt păsări destul de mari. Dacă doriți și alte păsări mai mici, puneți câteva case de păsări și alimentatoare pe care Jays nu le pot potrivi. Ei vor abandona lupta odată ce își dau seama că este fără rost.
  • sfaturi

    Dacă observați că o pereche de reproducere se confruntă cu o casă pe platforma dvs., lăsați câteva resturi de material alb, cum ar fi benzi dintr-o foaie de alb sau un prosop. Blue Jays va folosi adesea un șoc de alb pe exteriorul cuibului lor de identificare.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Platformă de cuibărit
    • Bastoane și crengi
    • Platformă de hrănire
    • Feedul de păsări, inclusiv arahidele
    • Pasăre și apă
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar