Cum de fluierul de păsări

Whistlingul de păsări este considerat a fi o tradiție antică folosită de vânători pentru a atrage păsări. Astăzi, este în primul rând utilizat numai academic și recreativ. Mastering diferitele terenuri și tonuri pentru a imita diverse apeluri de pasăre pot fi atât o experiență plină de satisfacții și distractive. Cea mai bună parte despre fluiera de păsări este că nu aveți nevoie de mult pentru a afla abilitățile. Pentru a începe, aveți nevoie doar de gura, cu mâinile și câteva lame de iarbă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Fluierând cu tehnica manuală cupă
  1. Imagine intitulată fluierul păsărilor Pasul 1
1. Suprapuneți-vă mâinile cu palmele orientate în sus. Marginea din stânga a mâinii drepte trebuie să se odihnească de-a lungul fundului degetelor pe mâna stângă. Această poziție ar trebui să formeze aproximativ forma unui sus în jos "l."
  • Dacă sunteți stângaci și această poziționare inițială se simte ciudată sau inconfortabilă, apoi ajustați poziționarea mâinilor în mod corespunzător și inversează instrucțiunile "dreapta" și "stânga" descrise pentru acest proces.
  • Imagine intitulată fluierul păsărilor Pasul 2
    2. Alăturați-vă părților laterale și tocurilor mâinilor pentru a forma o ceașcă. S-ar putea să trebuiască să mutați mâna dreaptă în jos ușor pentru a obține alinierea corectă, dar nu ar trebui să o ridicați.
  • Imagine intitulată fluierul păsărilor Pasul 3
    3. Vă curățați degetele pe ambele mâini pentru a închide deschiderea paharului. Dacă se face în mod corespunzător, degetele voastre se vor alinia în fața deschiderii paharului și se vor forma o cameră sau o formă de peșteră. Mâinile tale ar trebui să fie acum etanșe, cu excepția deschiderii în formă de migdale între degetele tale.
  • Când vă înfășurați degetele de pe mâna dreaptă, ei vor înfășura ușor în afara degetului mare al stângii. Acest lucru ar putea determina ca degetul mare să se odihnească mai jos decât stânga, astfel încât să fiți nevoit să vă reduceți degetul mare pentru a le face la nivel.
  • Imagine intitulată fluierul păsărilor Pasul 4
    4. Îndoiți vârfurile degetelor. Aceasta este zona în care vă veți pune buzele pentru a crea fluierul de păsări. Dacă aveți degetul mare, veți avea un timp mai greu de a produce un sunet.
  • Imagine intitulată fluierul păsărilor Pasul 5
    5. Inspirați profund și odihniți-vă buzele peste articulațiile degetului mare. Este o greșeală obișnuită de a vă plasa buzele peste deschiderea în formă de migdale. Nu acoperiți spațiul dintre degetele dvs., deoarece aerul trebuie să călătorească înapoi din acel spațiu pentru a crea sunetul.
  • Imagine intitulată fluierul păsărilor Pasul 6
    6. Suflați în deschidere și mutați doar degetele pe mâna dreaptă. Aerul ar trebui să călătorească în gol și ar trebui să puteți auzi un sunet profund "COO" sau "HOO" care seamănă cu apelul unui porumbel sau o bufniță.
  • Dacă auziți doar aerul care trece prin mâini și fără fluier, verificați dublu pentru a vă asigura că mâinile sunt sigilate. Ar putea lua unele practici pentru a stăpâni această tehnică, așa că nu vă descurajați.
  • Puteți schimba pitchul fluierului prin reglarea zonei goale a mâinilor. Efectuarea zonei mai mică va crea fluiere înalte, iar a face zona mai mare va crea fluiere reduse.
  • Metoda 2 din 3:
    Intercalarea mâinilor
    1. Imagine intitulată fluierul păsărilor Pasul 7
    1. Interblocați degetele mâinilor drepte și stângi. Webbing-ul dintre degete ar trebui să fie complet sigilat, iar degetele dvs. ar trebui să se odihnească confortabil în văile dintre articulații.
  • Imagine intitulată fluierul păsărilor Pasul 8
    2. Apăsați împreună tocurile și părțile laterale ale mâinilor pentru a forma un buzunar. Este posibil să trebuiască să slăbiți sau să strângeți mâinile pentru a obține un buzunar etanș.
  • Imagine intitulată fluierul păsărilor Pasul 9
    3. Închideți degetele peste deschiderea buzunarului. Degetele dvs. ar trebui să fie paralele unul cu celălalt și ar trebui să existe o mică deschidere în formă de migdale între ele.
  • Imagine intitulată fluierul păsărilor Pasul 10
    4. Pucker buzele și inhalează. Veți avea nevoie de multă aer pentru a crea un sunet, așa că asigurați-vă că respirați adânc.
  • Imagine intitulată fluierul păsărilor Pasul 11
    5. Puneți buzele de peste degetul mare. Dacă buzele dvs. nu sunt în mod corespunzător peste articulațiile degetelor dvs., atunci nu veți putea crea sunetul.
  • Imagine intitulată fluierul păsărilor Pasul 12
    6. Suflați în deschidere și răsuciți degetele de pe mâna stângă sau dreaptă. Aerul ar trebui să călătorească în jos în gol. Dacă ați făcut corect, ar trebui să auziți un apel de pasăre ridicat sau moderat.
  • Nu vă descurajați dacă nu creați un sunet în primele dvs. perechi de încercări. Această tehnică poate lua o mulțime de practici pentru a stăpâni.
  • Puteți crea un apel de pasăre fluturare prin deschiderea rapidă și închiderea degetelor sau prin schimbarea dimensiunii gaurei dintre degetele dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Crearea unui fluier înalt care utilizează lamele de iarbă
    1. Imagine intitulată fluierul păsărilor Pasul 13
    1. Puneți o lamă de iarbă între degetele tale. Blade de iarbă trebuie să fie verticală și întinsă strânsă între deschiderea mică creată de degetele paralele.
    • Lamele mai groase sau mai scurte de iarbă vor crea zgomote cu zgomot scăzut, iar lamelele mai subțiri sau mai lungi de iarbă vor crea zgomote mari.
  • Imagine intitulată fluierul păsărilor Pasul 14
    2. Țineți-vă degetele presate împreună și răspândiți degetele. Spatele mâinilor tale ar trebui să se confrunte cu tine și ar trebui să semene cu mai mult cu forma unei păsări cu aripi întinse.
  • Imagine intitulată fluierul păsărilor Pasul 15
    3. Apăsați buzele la degetele tale și sufla împotriva lamei de iarbă. Dacă ați făcut corect, ar trebui să auziți un fluier înalt sau un sunet.
  • Suflarea în explozii va crea un sunet "Fa-Fa-Fa", iar suflarea continuă va crea un efect deșert.
  • sfaturi

    Dacă aveți probleme de fluier de păsări, asigurați-vă că nu există lacune în mâinile dvs. pentru ca aerul să scape. Încercați să vă ajustați mâinile și să eliberați tensiunea de la degete pentru a obține o etanșare mai bună.
  • Păstrați-vă mâinile constante în timp ce expirați. Orice mișcări de josting poate opri fluierul de păsări de la sunet. Deci, asigurați-vă că ați mutat doar degetele. Puteți începe doar prin mișcarea vârfurilor degetelor pentru a obține o senzație de mișcare necesară și apoi ridicați mai mult odată ce veți obține mai confortabil.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar