Cum să atrageți vrăbii

Doriți mai multă diversitate în experiența dvs. de păsări din spate? Sau poate doriți o adăugare colorată la păsările dvs. Vrăbii sunt una dintre cele mai diverse grupuri de păsări. Aceste creaturi de dimensiuni mici au unele dintre cele mai uimitoare cântece. Ei se bucură, de asemenea, de a mânca semințe de buruieni, curățarea semințelor neobișnuite sub un alimentator de păsări și mâncând pe bug-urile care distrug grădina. Vrăbii sunt relativ ușor de atras în curtea ta. Urmând modelele naturale și obiceiurile acestor păsări, veți avea o șansă destul de bună de a vedea unul în curtea dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Cumpărarea semințelor
  1. Imagine intitulată Atragerea vrăbii Pasul 1
1. Cercetați tipurile de vrăbii care trăiesc în zona dvs. Deși multe vrăbii împărtășesc aceleași interese referitoare la tipurile de semințe, unele specii au favorite. Cele mai multe vrăbii se bucură de hrănire pe semințe de floarea-soarelui de ulei negru, în timp ce unele vrăbii, cum ar fi Iunco cu ochii întunecați, se bucură și de a mânca semințele de citire.
  • Unele vrăbii le place să gustări pe bug-uri ca afide, așa că țineți cont de faptul că nu numai că le veți ajuta, dar ei vor ajuta, de asemenea, să scape grădina dvs. de dăunători.
  • Imaginea intitulată atrage vrăbii Pasul 2
    2. Știu ce fel de hrană sunt disponibile. Există multe tipuri diferite de furaje pe care le puteți cumpăra. Cele mai multe păsări, inclusiv vrăbii, se bucură de semințe de floarea-soarelui negru. Această sămânță este disponibilă pe scară largă și poate fi găsită la un preț corect. Millet semințe și porumb cracked sunt destul de ieftine și sunt o sursă bună de nutrienți pentru vrăbii. Sămânța de citire este un tratament bun pentru unele vrăbii, dar poate fi, de asemenea, destul de scump. Suet este, de asemenea, plăcut de vrăbii și este ridicat în proteine ​​mult mai necesare.
  • Când căutați un tip de hrană, încercați să găsiți alimente de calitate superioară. De obicei, cea mai ieftină sămânță este o calitate proastă și nu vor fi mâncate de păsări.
  • Dacă ați cumpărat semințe, dar ați descoperit că germinarea plantelor din curte, puteți coace semințele pentru o perioadă scurtă de timp pentru a face incapabili de germinare.
  • Imaginea intitulată atrage vrăbii Pasul 3
    3. Știți ce hrană este nesănătoasă pentru vrăbii. Din păcate, mulți oameni hrănesc păsările un fel de hrană greșită. Ar trebui să puneți doar semințe de primăvară de înaltă calitate în păsările dvs. Orice alimente prelucrate nu ar trebui să fie hrănită cu păsările. Crackers, pâine și alți carbohidrați nu ar trebui să fie hrăniți la păsări. Păsările ar trebui să mănânce numai hrană în proteine.
  • Nu puneți niciodată resturi de masă pentru păsări sau ceva care este considerat "alimente umane". Unele excepții includ untul de arahide și alte unt pe bază de nuci.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea alimentatorului potrivit
    1. Imaginea intitulată atrage vrăbii Pasul 4
    1. Căutați un alimentator de tavă. Vrăbii sunt alimentatoare de măcinare și nu vor veni la un alimentator de tuburi. Încercați să găsiți un alimentator care este fie un alimentator de tavă care este atârnat sau un alimentator care stă pe pământ. Alimentatoare care au un baldachin în partea de sus a locului în care păsările mănâncă sunt ideale pentru vremea dură. Din moment ce alimentatoarele de tavă sunt plate, pot colecta o mulțime de apă în ele și pot strica semințele.
    • Alimentatoarele de tavă din plastic sunt mai ușor de curățat decât cele din lemn. Lemnul tinde să putrezească și să se destrame în condiții de exterior umede.
  • Imagine intitulată Atragerea vrăbii Pasul 5
    2. Curățați alimentatorul în mod regulat. Ca și în cazul majorității alimentatorilor, ar trebui să le curățați o dată într-o vreme pentru a împiedica să se îmbolnăvească păsările. Din moment ce alimentatoarele de tavă pot avea apă în picioare în ele, este deosebit de important să le curățați după o furtună pentru a preveni mucegaiul și boala. Pur și simplu utilizați un săpun și apă ușoară în timp ce curățați resturile din alimentator. Spălați tot săpunul și uscați alimentatorul înainte de a pune sămânță în ea.
  • Imagine intitulată Atragerea Vrăbii Pasul 6
    3. Semințe împrăștiate pe pământ. Deoarece vrăbii sunt alimentatoare de măcinare, puteți purta doar semințele de pe sol în loc să o puneți într-un alimentator de platformă. Când împrăștie alimentarea pe pământ, ar trebui să utilizați un fel de sămânță mai ieftină, cum ar fi mei sau porumb cracked. Aceste feed-uri nu putrezesc la fel de repede ca ceva de genul semințelor de floarea-soarelui de ulei negru și sunt mult mai ieftine dacă este irosită o sămânță.
  • Vrăbii sunt forajere naturale, deci este bine să lăsați niște așternut de frunze pe teren pentru ca ei să caute.
  • Partea 3 din 3:
    Schimbarea peisajului
    1. Imagine intitulată Atragerea Vrăbii Pasul 7
    1
    Arbuști de plante. Arbuștii sunt foarte importanți pentru viața vrăbii. Vrăbii sunt cunoscute a fi foarte skittish și au motive să fie. Ei au mulți prădători, unii care zboară și unii care se mișcă de-a lungul pământului. Falconii și pisicile sunt doi dintre cei mai mari prădători de păsări. Plantarea arbuștilor pot da vrabii de protecție mult necesară de la prădătorii lor, precum și de locuri pentru a construi cuiburi și umbra de la soare fierbinte.
    • Vrăbii mănâncă de asemenea boabe. Dacă plantați un arbust care produce și fructe de pădure, atunci vrăbii nu numai că vor avea protecție, dar vor avea și o altă sursă de alimente.
    • Asigurați-vă că zona în care alimentarea păsărilor este în siguranță. Construi un gard la Opriți pisicile din capturarea păsărilor. Dacă dețineți o pisică, asigurați-vă că nu poate avea acces la zona de hrănire a păsărilor.
  • Imagine intitulată Atragerea Vrăbii Pasul 8
    2
    Cumpărați o copie de pasăre. Toate păsările au nevoie de o sursă de apă, fie pentru spălare sau pentru a obține o băutură. Deoarece vrăbii le place să rămână scăzute la pământ, încercați să găsiți o pasăre de pasăre care stă la pământ. Plasați baiajul de un arbust sau tufiș pentru protecția suplimentară.
  • Puteți cumpăra o pasăre încălzită pentru a permite ca păsările să aibă acces la apă în lunile mai reci.
  • Asigurați-vă că păsările pot auzi baiatul tău. Vrăbii și alte păsări sunt mai susceptibile de a vizita o baicație dacă pot auzi apa din ea. Puteți achiziționa o pasăre de pasăre a fântânii solare sau obțineți una care se scurge.
  • Ca și alimentatoarele, trebuie să fie Birdbaths curățate din când în când. Păsările de păsări pot crește algele care ar putea face o pasăre bolnavă.
  • Vrăbii se bucură de asemenea de băi de praf. Pentru a face o baie de praf, pur și simplu slăbiți murdăria într-un loc care primește o mulțime de lumina soarelui.
  • Imagine intitulată atrage vrăbii Pasul 9
    3. Furnizați spoturi de cuibărit. Dacă faceți locuri de cuibărit, vrăbii vor rămâne mai probabil în apropierea casei dvs. pe tot parcursul anului. Plante arbori sau arbuști pentru a face un loc sigur pentru vrăbii pentru a cuibă. De asemenea, puteți pune Birhouses în copaci, dar asigurați-vă că păsările au găuri destul de mari.
  • Asigurați materialul de cuibărit în jurul curții dvs. pentru a facilita vrăbii pentru a construi cuiburi. Iarba uscată, iarba uscată sau ramurile mici trebuie să fie disponibile imediat pentru orice pasăre care dorește să construiască un cuib.
  • Încercați să căutați un tip de vrabie pe care o vedeți în curtea dvs. Puteți găsi informații despre când și unde să puneți păsările de păsări.
  • sfaturi

    Poate dura ceva timp ca vrăbii să vină în curtea ta, trebuie să fii răbdător.
  • Vrăbii vor fi foarte probabil foarte frică de tine când te văd mai întâi. Dacă doriți să construiți o relație cu ei, pur și simplu petreceți ceva timp în apropierea zonei de hrănire în fiecare săptămână.
  • Încercați să nu faceți sunete puternice sau mișcări mari în apropierea vrăbii, acest lucru le poate sperie.
  • Vrăbii de casă nu sunt originari din multe dintre țările pe care le locuiesc. Dacă preferați să ajutați speciile native din curtea din spate, încercați să evitați atragerea unor specii invazive, cum ar fi vrăbii de casă.
  • Avertizări

    Nu hrăniți niciodată o pasăre nimic care nu este menit să fie mâncat de ei.
  • Evitați utilizarea pesticidelor în jurul păsărilor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar