Cum să atrageți păsările în grădina dvs

Păsările sunt amuzante, interesante și sălbatice amuzante de a privi și îngrijesc în grădina dvs. Pentru a atrage păsări în grădina dvs., va trebui să vă asigurați că păsările au o mulțime de alimente și apă, spații de cuibărit și un habitat natural. Odată ce ați atras cu succes păsările la monitorul grădinii dvs. și înregistrați speciile care vizitează curtea!

Pași

Metoda 1 din 3:
Furnizarea de păsări cu alimente
  1. Imaginea intitulată atrage păsări în grădina ta Pasul 1
1. Alegeți alimentatoarele corespunzătoare. Pentru a decide asupra alimentatorilor adecvați, ar trebui să cercetați tipurile de păsări din zona dvs. În acest fel, puteți achiziționa un alimentator adecvat pentru păsările locale. Indiferent de tipul de alimentator pe care îl alegeți, asigurați-vă că îl curățați în mod regulat și înlocuiți semințele la fiecare 2 până la 3 zile pentru a preveni dezvoltarea de ciuperci și bacterii dăunătoare. Iată cele mai frecvente tipuri de alimentatoare și unele dintre tipurile de păsări pe care le vor atrage la grădina dvs .:
  • Tava de alimentare: atrage porumbei, Starlings și Vraws. Utilizați un alimentator de tavă care are un fundal, mai degrabă decât solid, pentru a permite scurgerea. Apa se acumulează după ploaie poate provoca putregaiuri să putrezească și să faciliteze dezvoltarea bacteriilor. De asemenea, picăturile de păsări pot contamina alimentele.
  • HOMESTERSELE: Atrageți Finișii, Blue Jays, Cardinalals, Buntings, Grosbeaks, Vrăbii, Chickdees și Titmice. Alimentatoarele sunt acoperite și, prin urmare, semințele sunt protejate de apă și cadre. Puteți monta alimentatoarele de buncăr pe un stâlp sau să le suspende dintr-un copac.
  • Ferătoarele de tuburi: sunt alimentatoare cilindrice cu găuri de alimentare mici pentru a permite semințe mai mici, cum ar fi Nyjer. Aceste alimentatoare au adesea pericule mici și atrag păsări mai mici, cum ar fi finisaje, vrăbii, titlul, puii și grosbeaks.
  • Suet alimentatoarele: sunt construite din sârmă sau plasă de plastic și pot fi puse sau legate de un trunchi de copac, suspendat sau atașat la un alimentator de buncăr. Aceste alimentatoare atrag lemnul, nuetches, chickdees, jays albastru și garnituri.
  • Imaginea intitulată atrage păsările la grădina dvs. Pasul 2
    2. Oferiți o varietate de alimente de păsări. Diferite tipuri de păsări mănâncă diferite tipuri de alimente. Dacă doriți să atrageți o varietate de păsări în curtea dvs., va trebui să scoateți mai multe alimentatoare cu diferite tipuri de semințe. De exemplu, încercați semințe de floarea-soarelui, semințe Nyger, amestecuri de semințe, suet și nectar. Utilizați aceste sfaturi utile pentru a alege mâncarea care este cea mai bună pentru păsările din zona dvs. locală:
  • Semințe de floarea-soarelui: sunt cele mai populare semințe și vor atrage o mare varietate de păsări în grădina dvs., inclusiv Blue Jays, Cardinalals, Finches, Chickdees, Nuthatches și Vraws. De asemenea, puteți cumpăra semințe de floarea soarelui care au fost deja eliminate din cochilii lor pentru a evita o mizerie mare sub alimentatorul dvs.
  • Semințe Nyjer: sunt foarte mici, semințe de înaltă calitate care atrag o varietate de finisaje, bunturi indigo, siskins de pin, și redpolls comune. Deoarece aceste semințe sunt atât de mici, ele necesită un alimentator special cu găuri mai mici, cum ar fi un alimentator de tuburi.
  • Amestecurile de semințe: sunt populare printre noi birziuni, deoarece oferă o varietate de semințe și atrag o serie de specii de păsări. Ele pot fi destul de murdare, totuși, pentru că păsările vor alege prin semințe pentru a găsi ceea ce le place. Acest comportament va atrage alimentatoarele solului, cum ar fi porumbei, juncos, vrăbii și chiar veverițe.
  • Suet: este o mare sursă de proteine ​​pentru păsări, în special în timpul lunilor de iarnă. Se compune dintr-un prăjit de grăsime animală care este uneori acoperit de semințe. Pentru a oferi păsări cu Suet, va trebui să utilizați un alimentator special Suet. Suet va atrage ciocanele, nuetch-urile, greșeala și Jays, și Starlings.
  • Nectar: ​​este o combinație de zahăr și apă și necesită un alimentator special. De obicei, nectarul este folosit pentru a alimenta hummingbirds. Pentru a face Nectar de Hummingbird, va trebui să dizolvați un zahăr de o parte în patru părți apă caldă. Lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei înainte de ao pune în alimentator.
  • Jelly sau portocale: sunt folosite atrage Orioless. Utilizați un alimentator de specialitate oriol și jelly sigur de păsări sau gem. Dacă preferați să nu oferiți conserve, tăierea portocalelor vor atrage, de asemenea, această păsări de cântărire.
  • Imaginea intitulată atrage păsările la grădina dvs. Pasul 3
    3. Instalați alimentatoarele într-o locație sigură. Ar trebui să instalați alimentatorul într-un spațiu sigur pentru a evita coliziunile și prădătorii ferestrelor. Alimentatoarele trebuie instalate fie în decurs de 1 metru (3 picioare) dintr-o fereastră, fie la mai mult de 9 metri (30 picioare) departe de o fereastră pentru a preveni moartea de la coliziune.
  • De asemenea, ar trebui să așezați alimentatoare relativ aproape de adăpost natural, cum ar fi copacii sau arbuștii, pentru a oferi atât un loc de odihnă, cât și un adăpost rapid dacă o pasăre de șoim sau prădător este în zonă.
  • Acestea fiind spuse, nu așezați alimentatorul prea aproape de tufișuri, deoarece pot, de asemenea, să ofere un loc ascuns pentru alte prădători, cum ar fi pisicile. O distanță de aproximativ 3 metri (10 picioare) este ideală.
  • Imaginea intitulată atrage păsări în grădina ta Pasul 4
    4. Mențineți alimentatoarele dvs. Este important să schimbați regulat semințele de păsări (de obicei la fiecare 2 până la 3 zile) și să spălați alimentatorul cu săpun și apă la fiecare câteva săptămâni. Acest lucru va ajuta la eliminarea oricăror bacterii și ciuperci dăunătoare care se pot dezvolta ca rezultat al abandonelor de apă stagnante și a păsărilor. Este deosebit de important să curățați alimentatoarele în mod regulat în perioadele de vreme ploioasă sau umedă.
  • Imaginea intitulată atrage păsări în grădina ta Pasul 5
    5. Adăugați o caracteristică de apă în grădina dvs. Păsările au nevoie de o sursă proaspătă, curată de apă pentru băut și baie. Configurarea unei surse de apă va ajuta la atragerea păsărilor în grădina dvs. Utilizați o baie de păsări care este 2.5-10 cm (1-4 inci) adânc pentru a atrage o varietate de specii diferite. Alternativ, un iaz sau o fântână mare va atrage, de asemenea, păsări în grădina dvs.
  • Adăugați roci sau crengi la baia de păsări pentru a oferi un loc pentru păsări la bicicletă.
  • Păsările sunt atrase de sunetul apei curgătoare, astfel încât o fântână poate ajuta la obținerea mai multor păsări în grădina dvs.
  • Schimbați apa într-o baie de păsări la fiecare 2-3 zile și plasați băile de 3 metri (10 picioare) de la capacul dens că prădătorii pot folosi pentru a se ascunde.
  • Metoda 2 din 3:
    Crearea de spații pentru cuibărire
    1. Imaginea intitulată atrage păsările la grădina dvs. Pasul 6
    1. Atârna o cutie de cuib. Puteți ajuta să atrageți păsări în grădină și să le încurajați să rămână și să cuibări prin agățarea cutiilor de cuiburi. Cutii de cuiburi pot fi achiziționate la magazinele locale de furnizare a animalelor de companie. Aceste casete vin în mai multe soiuri diferite, iar unele cutii sunt mai potrivite pentru cuiburi decât altele. Luați aceste sfaturi în considerare la cumpărături pentru o cutie de cuib pentru grădina dvs.:
    • Alegeți o cutie realizată cu material izolator. Căutați o cutie de cuiburi din lemn gros (grosime de 15-19 mm), cum ar fi cedru, stejar sau fag. Pădurile mai subțiri, cum ar fi pinul nu vor dura cât timp. O cutie de cuiburi făcută din ceramică va fi probabil prea caldă sau prea rece pentru ca puii să supraviețuiască.
    • Alegeți o cutie care este dimensiunea potrivită pentru pasărea pe care doriți să o atrageți. Diferitele păsări vor avea nevoie de casete de dimensiuni diferite.
    • Nu obțineți o cutie cu o bac. Perchele nu sunt necesare pentru cutiile de cuiburi și pot oferi o cale de prădători, cum ar fi veverițele, pisicile și neasile să acceseze ouăle și puii care trăiesc în cutia cuibului.
    • Poti de asemenea Faceți propria cutie de cuibărit.
  • Imaginea intitulată atrage păsări la grădina ta Pasul 7
    2. Instalați caseta Nest într-o locație sigură și liniștită. Cutii de cuiburi ar trebui să fie închise la începutul primăverii înainte ca păsările să înceapă să cuibă. Este foarte important să alegeți o locație sigură, astfel încât păsările să se simtă în siguranță și să rămână cuiburi în grădina dvs. în fiecare an. Localizați cutia de cuib de cel puțin 3 metri de la sol și într-o zonă care este adăpostită de vreme.
  • Asigurați-vă că cutiile de cuib nu sunt poziționate prea aproape de alimentatoarele de păsări sau alte cutii de cuib, deoarece acest lucru poate duce la concurență, iar prea multă activitate în zonă ar putea întrerupe o pereche de cuibărit.
  • Curățați caseta cuib o dată pe an pentru a încuraja ocuparea.
  • Imaginea intitulată atrage păsări la grădina ta Pasul 8
    3. Oferiți păsări cu materiale de cuibărit. Ajuta păsările cu cuiburi prin scoaterea materialelor pe care le pot folosi pentru a-și construi cuiburile. Puteți achiziționa materiale de cuibărit, cum ar fi lână și șir sau puteți să vă adunați propriul material de cuibărit și să îl plasați în grădină pentru păsări. De exemplu, puteți oferi păsări cu părul de companie, scame sau tăieturi de iarbă. Doar plasați materialele în capul unui copac sau atașați-le într-o grămadă de crengi.
  • Metoda 3 din 3:
    Oferind un habitat natural pentru păsări
    1. Imaginea intitulată atrage păsările la grădina dvs. Pasul 9
    1. Plante de arbori și arbuști. Păsările locale iubesc plantele native deoarece oferă o mare sursă de alimente. Pierderea habitatelor este una dintre principalele cauze ale populației scăderi în rândul păsărilor și, ca rezultat, este foarte important să crească speciile de plante native. Selectați o varietate de plante native care vor oferi păsări pe tot parcursul anului alimente sub formă de fructe de padure, nuci și nectar. Cea mai bună modalitate de a crea o grădină bogată în cursul anului, este de a imita ecosistemul de plante originare din zonă. Plantele vor da, de asemenea, adăpostului de păsări de la potențialii prădători, și site-uri naturale de cuibărit. Iată câteva sugestii de plante:
    • Susans cu ochi negri și floarea-soarelui: sunt o sursă excelentă de alimente pentru unele păsări, deoarece semințele și florile lor sunt comestibile.
    • Ferigi, ciulțe și sumare: sunt minunate pentru producerea de materiale pe care le folosesc păsările în timpul construirii cuiburilor.
    • Crables, Dogwoods și Service: sunt o sursă excelentă de alimente și oferă păsări cu fructe și fructe de pădure mici.
    • Tacii de conifere: pini și moliduri, de exemplu, oferă păsări cu acoperire și protecție împotriva speciilor de prădători, precum și sapa și semințele pentru a mânca. Ei fac, de asemenea, site-uri de cuibărit pentru multe păsări.
    • Copacii de foioase: arbori de stejar, cireș și hickory, pentru a numi câteva, oferă păsări cu situri de cuibărit, precum și mai multe surse alimentare. De exemplu, acești copaci produc adesea nuci comestibile și găzduiesc o varietate de insecte.
  • Imaginea intitulată atrage păsări la grădina dvs. Pasul 10
    2. Păstrați copaci morți în grădina dvs. Copacii morți pot oferi păsări cu o sursă de adăpost și mâncare. De exemplu, copacii morți vor conține adesea zone goale și alcove că păsările pot folosi pentru cuiburi sau pentru a căuta adăpost din vreme. De asemenea, insectele se găsesc adesea pe copaci morți și pot oferi păsări cu o mare sursă de alimente.
  • Imaginea intitulată atrage păsările la grădina dvs. Pasul 11
    3. Creați o grămadă de perie. Pilele de pensii pot oferi păsări cu o zonă de vânătoare, roost și chiar cuib. Începeți prin punerea în jos câteva busteni mari, apoi adăugați câteva ramuri și frunze mai mici. Acest lucru este relativ ușor și poate fi o modalitate excelentă de a folosi tăierile de grădină după ce ați tăiat copacii, gardurile și arbuștii din grădina dvs.
  • Pilele de perie conțin, de asemenea, multe insecte și vor oferi alimentatoare solului cu o sursă de alimente excelentă. De exemplu, unele specii de păsări nu vor mai ateriza sau nu vor folosi un alimentator de păsări, deoarece le place să mănânce insecte de pe pământ. Robins, Towhees și Thrashers, de exemplu, vor folosi aceste piloți ca o sursă de hrană.
  • Imaginea intitulată atrage păsările la grădina dvs. Pasul 12
    4. Îndepărtați speciile de plante invazive din grădina dvs. Plantele invazive vor concura cu plantele native pentru spațiu, apă și lumina soarelui. Ele pot adesea să concureze plantele care sunt preferate de populațiile locale de păsări și insecte. Ca rezultat, ar trebui să minimalizați și să eliminați numărul de specii invazive care sunt plantate în grădina dvs.
  • Imaginea intitulată atrage păsările la grădina dvs. Pasul 13
    5. Reduceți zona de gazon din curtea dvs. Zonele mari de gazon manichiura oferă foarte puțin substanțe pentru populațiile de păsări. Dacă doriți să atrageți păsări în grădina dvs., ar trebui să reduceți zona de gazon și asigurați-vă că grădina este plină de plante locale, surse de apă și alimentatoare. Iarba manicarată este în esență pierdută spațiu și necesită mai multă întreținere sub formă de cosire, udare și fertilizare.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Fiți răbdători când atrageți păsări în grădina dvs. Ei vor veni, dar poate dura ceva timp pentru a localiza noile surse de alimente și apă din zonă.
  • Asigurați-vă că alimentatoarele de păsări sunt de cel puțin 6 picioare (1.8 m) de pe teren pentru a reduce riscul unui prădător care ajunge la păsări.
  • Avertizări

    Dacă locuiți într-un cartier unde există o mulțime de pisici, atunci păsările nu pot veni pentru că este prea riscant. Asigurați-vă că plasați alimentatoare și cutii de cuiburi în sus și departe de pisici pentru a ajuta la atragerea păsărilor.
  • Dacă aveți o pisică păstrați-o în interior.
  • Atragerea unei varietăți de păsări în grădina dvs. poate duce, de asemenea, la concurență între specii. Puteți găsi că preferați niște păsări peste alții. Monitorizați obiceiurile păsărilor din zona dvs. și satisfaceți grădina dvs. pentru a atrage specii specifice.
  • Nu utilizați insecticide în grădina dvs. Insectele reprezintă o parte extrem de importantă a dietei pentru multe specii de păsări. Folosirea insecticidelor vor elimina bug-urile care fac dificilă populațiile de păsări, în special cele care hrănesc păsări tinere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar