Cum să atrageți cardinali

Cardinalals sunt o specie minunată pentru a vedea în curtea dvs., mai ales în timpul iernii, când culoarea lor roșie luminoasă contrastează atât de frumos cu zăpada albă. Dacă locuiți în America de Nord de Est și nu vedeți destule cardinali în curtea dvs., le puteți atrage cu foarte puțin efort. Dacă furnizați alimente adecvate, adăpost și apă pentru cardinali, sunt susceptibili să vă viziteze casa adesea și cu entuziasm.

Pași

Partea 1 din 2:
Făcând curtea dvs. atractivă pentru cardinali
  1. Imagine intitulată Atragerea cardinalilor Pasul 1
1. Asigurați-vă că cardinalele sunt originale din zona dvs. Cardinalele nordice se găsesc în America de Est și Central de Nord din sudul Canadei în părți din Mexic și America Centrală. Aceste păsări trăiesc la nord ca Maine sau Nova Scotia, Canada în jos prin Florida și Coasta Golfului. Acestea variază de departe spre vest ca Dakota de Sud, Nebraska și Texas.
  • Cardinalii au fost, de asemenea, introduși în California, Hawaii și Bermuda.
  • Cardinalele nordice nu migrează, așa că trăiesc în același loc pe tot parcursul anului.
  • Imagine intitulată Atragerea cardinalilor Pasul 2
    2. Cumpărați un alimentator de păsări. Cardinalii preferă alimentatorii staționari sau de platformă pe o varietate agățată. Asigurați-vă că alimentatorul este suficient de robust pentru a gestiona greutatea unui cardinal (care este egală cu 9 nichelii americani) și că periculentele sunt suficient de lungi pentru ca păsările să se potrivească pe ele.
  • De asemenea, cardinali le place să aibă acoperire lângă alimentatoare, deci puneți-o aproape de copaci sau arbuști că păsările pot fugi dacă sunt înspăimântați.
  • Asigurați-vă că alimentatorul de păsări este montat cel puțin 4-5 ft (1.2-1.5 m) de pe teren pentru a proteja păsările de la prădători și alte animale.
  • Cardinalii cum ar fi zone cu frunzișuri dense și forțe înalte, dar, de obicei, rămân la marginile pădurilor. Peisajele suburbane și copacii de curte comune și scruburile sunt de obicei habitate atractive pentru cardinali.
  • Imagine intitulată Atragerea cardinalilor Pasul 3
    3. Furnizați apă. Plasați o baie de păsări la câțiva metri distanță. Băi de păsări iau un pic de întreținere pentru a le menține curate și atractive pentru păsări. Curățați pionierul în fiecare săptămână sau mai des dacă este folosit puternic.
  • Curățați alimentatorul de păsări cu o perie rigidă, clătiți-o cu apă rece și apoi reumpleți-o. Dacă aveți o acumulare de alge sau spumă pe pasăre, utilizați un amestec de o înălțime a clorului la nouă părți de apă pentru a curăța baia. Apoi clătiți bine înainte de a reîncărca baia cu apă proaspătă.
  • Dacă locuiți într-o zonă în care se îngheață în timpul iernii, o bayată încălzită va fi foarte populară cu cardinalii dvs.
  • Imagine intitulată Atragerea cardinalilor Pasul 4
    4. Asigurați-vă că există locuri pentru cardinali să cuib în curtea dvs. Cardinalii nu vor cuibă în cutii de cuibărit, deci trebuie doar să vă asigurați că există locuri naturale pentru păsări. Ei îi plac copacii groși, păduri sau arbuști, unde pot cuibări între 3 și 20 de metri de pământ.
  • Alimentele și apa nu trebuie să fie cu adevărat aproape de zona potențială de cuibărit, dar ar trebui să fie relativ aproape. De exemplu, dacă arbustele groase sunt în partea din spate a casei dvs. și mâncarea și apa sunt în față, ar trebui să fie ok.
  • Imagine intitulată Atrage Cardinals Pasul 5
    5. Urmăriți cardinali în curtea dvs. Cardinalele se hrănesc cel mai mult în dimineața și seara, așa că urmăriți vizitele lor zilnice pentru vizionarea maximă. Ei nu ar trebui să fie greu de observat, datorită culorii lor frumoase și strălucitoare.
  • Cardinalii de sex masculin și de sex feminin arată diferit. Cardinalii masculi sunt de obicei roșii strălucitori, cu un inel negru în jurul ciocului. Cardinalii de sex feminin sunt de obicei predominant maro, cu facturi roșii strălucitoare și o creastă roșie deasupra capului lor.
  • Imagine intitulată Atragerea cardinalilor Pasul 6
    6. Păstrați curtea fără prădători și substanțe chimice dăunătoare. Păstrați animalele de casă departe de alimentatoare, pasăre și zone de cuibărit. Evitați utilizarea otrăvurilor mortale, cum ar fi erbicide, insecticide sau îngrășăminte, în vecinătatea alimentatorilor dvs. și a pasărelor. Chimicale de îngrijire a gazonului, de exemplu, sunt cunoscute pentru a contamina alimentele de păsări și apa și ucide toate tipurile de păsări de cântări.
  • De asemenea, puteți ajuta cardinali eliminând reflecția asupra ferestrelor dvs. în apropierea hrănirii sau a zonelor de cuibărit. Cardinalii sunt cunoscuți că zboară în ferestre, care pot răni grav sau de a le ucide. Instalați plasa de păsări, copertine, ecrane de ferestre sau banda flash pe partea exterioară a ferestrelor dvs. pentru a ajuta cardinalele să evite să se prăbușească în ferestrele dvs.
  • Partea 2 din 2:
    Hrănirea cardinalilor
    1. Imagine intitulată Atragerea cardinalilor Pasul 7
    1. Puneți semințele de floarea-soarelui sau semințele de șofrănel în alimentatorul dvs. Semințele de floarea-soarelui negru sunt un favorit al cardinalilor. Cu toate acestea, cardinalii, de asemenea, ca semințele de șofrănel și Milo alb.
    • Dacă sunteți îngrijorat de gunoi de la semințe, puteți cumpăra semințe de floarea-soarelui. Doar asigurați-vă că schimbați mai des aceste semințe, deoarece nu au aceeași protecție de a merge rău ca și cele cu cochilii.
    • Cardinali ca semințe mari. Ei vor mânca semințe mai mici dacă nu este disponibil altceva, dar preferă semințe mari, cum ar fi floarea-soarelui, șofrănelul, arahidele sau porumbul cracked.
  • Imagine intitulată Atragerea cardinalilor Pasul 8
    2. Puneți un alimentator Suet în timpul iernii. În timpul iernii utilizați un alimentator Suet pentru a oferi energie suplimentară pentru cardinali și alte păsări. Deși acest lucru probabil nu va fi alegerea primară de hrănire a cardinalilor din zona dvs., acestea pot veni la un alimentator de Suet pentru a găsi alimente suplimentare în timpul iernii.
  • Suet ar trebui să fie alimentat numai în timpul iernii. Acest lucru se datorează faptului că este în esență un bloc de grăsime animală amestecat cu semințe. Dacă devine prea cald, se poate topi și poate merge rancid.
  • Imagine intitulată Atragerea cardinalilor Pasul 9
    3. Puneți alimentele și la sol. Cardinalii sunt de fapt alimentatoare de teren, astfel încât ei vor mânca fericit de pe teren. Dacă aveți un patch de pământ care este departe de tufișuri mici sau arbuști, unde se pot ascunde prădătorii, puteți, de asemenea, să împrăștie semințele de acolo.
  • Să fie avertizat că hrănirea la sol va fi, de asemenea, atractivă pentru veverițele și insectele. Dacă aveți o mulțime de veverițe în zona dvs., este posibil să doriți să evitați hrănirea la sol și să utilizați deflectoare veveriță sau alimentatoare doveditoare de veveriță.
  • Expert Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Unde ar trebui să-mi pun alimentatorul de păsări?
      Roger J. Lederer, Ph.D
      Roger J. Lederer, Ph.D.
      Ornitolog
      Dr. Roger Lederer este un ornitolog și fondatorul ornitologiei.com, un site informativ despre păsările sălbatice. Dr. Lederer a petrecut peste 40 de ani de predare, studiind și scris despre păsări. El a călătorit în peste 100 de țări pentru a studia păsările. Dr. Lederer este un profesor de științe biologice la Universitatea de Stat din California, Chico, și a fost un președinte al științelor biologice și decan al Colegiului de Științe Naturale. El a scris mai mult de 30 de lucrări de cercetare și 10 cărți despre păsări și un manual intitulat "Ecologie și biologie pe teren."Dr. Lederer a consultat BBC, National Geographic, Radio Publică Națională, ABC News, Cartea Guinness a Recordurilor Mondiale și numeroase alte organizații și publicații.Roger J. Lederer, Ph.D
      Roger J. Lederer, Ph.D.
      Ornitolog
      Expert răspuns
      Puneți alimentatorul aproape de copaci sau tufișuri. În acest fel, păsările au undeva unde se ascund dacă se simt amenințate. De asemenea, dacă alimentatorul este aproape de o fereastră, asigurați-vă că nu este direct în calea zborului păsărilor, astfel încât acestea să nu se prăbușească accidental în sticlă.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helpful 2

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar