Cum de a atrage croși

Crows sunt creaturi foarte luminoase, una dintre cele mai inteligente specii de animale și un grup de croși, numit a "turmă" sau a "crimă," poate fi o adăugare utilă în curtea ta. O turmă mică poate păstra plantele fără insecte și alți dăunători, iar dimensiunea lor mare face o descurajare a altor păsări prădătoare, cum ar fi Hawks. Atragerea croilor și păstrarea lor înapoi, se poate face rapid și într-un mod ecologic.

Pași

Partea 1 din 2:
Aducând croși în curtea ta
  1. Imagine intitulată atrage croși Pasul 1
1. Ștergeți curtea lucrurilor care ar putea să-i sperie. Croși sunt ușor de șters de zgomote aleatoare, astfel încât elementele cum ar fi clopotele, chimesul vântului și chiar porțile pierdute pot să le țină departe. În plus, cârligele sunt înspăimântați de suprafețe reflectorizante care se mișcă în briza, creând flash-uri aleatoare ale luminii. Cifrele ca sperietoarele sau decodele de bufniță pot fi înspăimântați să crimă la început, dar sunt păsări inteligente și nu vor fi păcăliți de mult timp.
  • Imaginea intitulată atrage croși Pasul 2
    2. Așezați decoile. Dacă se pare că o cioară este în curtea ta, alții vor dori să urmeze. Ar trebui să pară naturale și viu, iar cifrele au atârnat cu susul în jos sau care apar altfel mort, ca niște decorațiuni de Halloween, le vor speria.
  • Imagine intitulată atrage croși Pasul 3
    3. Utilizați apelurile cioară. Puteți achiziționa un apelant electronic, fie încercați să utilizați singur un apelant de mână. Există o varietate de apeluri diferite folosite de croși, dintre care multe vor atrage un grup din apropiere. Unele apeluri populare sunt apelul de atenție, apelul de raliu și apelul de primejdie, toate acestea vor desena cioară curios în locația dvs.
  • Apelarea manuală este dificilă, dar vă poate oferi o mai mare flexibilitate în apelarea și comunicarea cu păsările. Așezați apelul între degetul mare și degetul arătător, făcând o ceașcă în jurul capătului cu mâinile. Mai degrabă decât să sufli, vei dori să faci un zgomot mârâit în apel, ca și cum ți-ai curățat gâtul.
  • Imaginea intitulată atrage croși Pasul 4
    4. Creați un loc de urmărire. Cioară ca locurile orizontale să se odihnească, cum ar fi gardurile și ramurile copacilor. Ele sunt păsări sociabile, deci veți avea nevoie de multe locuri pentru ca ei să stea și să rămână. Crows sunt păsări mari, astfel încât orice loc de urmărire ar trebui să fie foarte robust. Păsările de beton vechi de modă pot fi foarte utile.
  • De asemenea, puteți crea o structură artificială dacă nu aveți suficiente spații naturale. Conduceți sau stabiliți poli în pământ, apoi plasați o bară încrucișată între ele pentru o cameră mai mare.
  • Imaginea intitulată atrage croși Pasul 5
    5. Răspândirea alimentelor. Crows vor mânca aproape orice, deci ești destul de sigur, indiferent de mâncarea pe care ai pus-o pentru ei. Pentru a atrage mai întâi cioară, veți dori ca niște arahide, ca arahidele în cochilie. Odată ce devin obișnuiți în curte, puteți utiliza o varietate mai largă de alimente, inclusiv mâncăruri de companie kibbled sau resturi de carne. Cocacii pot mânca o mulțime de alimente, așa că nu vă fie frică să se răspândească mai mult dacă mănâncă totul.
  • Partea 2 din 2:
    Menținerea croilor înapoi
    1. Imagine intitulată atrage croși Pasul 6
    1. Odată ce ați început să răspândiți alimente, să creați un program regulat de hrănire. Cocele sunt inteligente și vor învăța rapid dacă furnizați alimente în mod regulat și o sursă obișnuită de alimente este foarte atractivă pentru orice animal sălbatic.
  • Imagine intitulată atrage croși Pasul 7
    2. Au apă disponibilă. Păstrați-l în recipiente mici, superficiale pentru croși și alte păsări de băut. Veți dori să fie robustă, astfel încât pisicile caută o băutură sau o pasăre, nu o vor bate cu ușurință. Asigurați-vă că apa rămâne fără gheață în timpul iernii.
  • Imagine intitulată atrage croși Pasul 8
    3. Fii răbdător. Este posibil să nu obțineți croși imediat, deoarece consumabilele dvs. de alimente pot atrage veverițe, jay-uri albastre și alte păsări mici. Este posibil să trebuiască să răspândiți alimente timp de câteva zile înainte de cioară urmați Blue Jays la consumabilele dvs. de mâncare.
  • sfaturi

    Pisicile și câinii nu vor permite cioară să vină în curtea ta. Dacă aveți o pisică sau un câine de companie, păstrați-l în interiorul casei.
  • Dacă doriți cioruri pentru a ajuta la păstrarea dăunătorilor dintr-o grădină, este posibil să doriți să oferiți o acoperire pentru a păstra păsările să mănânce plantele.
  • Crows pot face o mulțime de rachete. Asigurați-vă că vecinii dvs. sunt în regulă cu ea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar