Cum să fii fermier de păsări de curte

Păsările de păsări de curte sunt responsabile pentru creșterea și vânzarea cărnii sau ouălor de diferite specii de păsări de curte, cum ar fi găini, gâște și curcani. Pentru a deveni un fermier de păsări de curte, este important să obțineți experiență de muncă sau o calificare mai întâi pentru a vă asigura că această industrie este potrivită pentru dvs. Odată ce sunteți gata să vă începeți propria fermă de păsări, există multe decizii importante de făcut, facilități pentru a construi, și bucăți de echipament pentru a cumpăra pentru a obține ferma dvs. și de a alerga. Păstrați-vă turma sănătoasă și productivitate ridicată prin hrănirea păsărilor, obținerea de verificări veterinare, eliminând orice păsări moarte și curățarea casei de păsări de curte.

Pași

Partea 1 din 4:
Câștigând experiență și calificări
  1. Imagine intitulată Fii un fermier de păsări de curte pas 1
1. Vizitați fermele locale de păsări de curte pentru a obține un sentiment pentru industrie. Utilizați un motor de căutare pentru a afla unde sunt localizate unele ferme locale de păsări de curte din zona dvs. Contactați fermierii și întrebați dacă vă puteți vizita ferma și aveți o discuție despre ceea ce este implicat în afacere.
  • Puneți cât mai multe întrebări, pentru a obține o idee despre funcționarea zilnică a unei ferme de păsări de curte. Unele întrebări bune de întrebat sunt "Care sunt sarcinile de zi cu zi necesare pentru a avea grijă de păsări?" sau "Ce tip de furaje folosiți?"
  • Încercați și vizitați în diferite momente ale zilei și sezonului pentru a vedea toate procesele și modul în care se schimbă turma în timp.
  • Imagine intitulată Fii un fermier de păsări de curte Pasul 2
    2. Căutați să lucrați în industrie pentru a obține o experiență practică. Căutați poziții de intrare, stagii sau ucenici în industria păsărilor de curte. Utilizați motoarele de căutare și întrebați-vă în comunitatea agricolă despre oportunități pentru a vă aduce piciorul în ușă.
  • Acest lucru vă va ajuta să vedeți dacă sunteți un fermier de păsări de curte este potrivit pentru dvs., fără angajamentul mare de a vă conduce propria fermă.
  • Există adesea poziții ca lucrători agricoli disponibili în fermele de păsări de curte în timpul verii pentru liceul și studenții.
  • Dacă găsirea unei poziții plătite se dovedește dificilă, unii fermieri vor oferi formare gratuită în schimbul muncii libere.
  • Încercați să experimentați cât mai multe aspecte ale agriculturii de păsări de curte, în timp ce puteți obține experiență de lucru. Domenii de câștigare a experienței sunt hrănirea, monitorizarea sănătății turmei, transportând păsările în mod corect, curățarea și păstrarea înregistrărilor afacerii.
  • Imagine intitulată Fii un fermier de păsări de curte Pasul 3
    3. Obțineți o diplomă în știința păsărilor pentru a vă pregăti pentru a conduce o fermă. Există grade de 2-4 ani în știința păsărilor de curte, știința animalelor și agriculturii, iar toate acestea vă pot ajuta să obțineți cunoștințe despre domeniu. Aceste cursuri acoperă în general multe subiecte, inclusiv anatomia, reproducerea, producția de carne, nutriția, genetica și gestionarea fermelor.
  • Deși sunt disponibile calificări specifice, o educație formală nu este singura modalitate de a intra în industrie. Mulți fermieri de păsări au o diplomă de liceu, mai degrabă decât o diplomă asociată.
  • Partea 2 din 4:
    Configurarea propriei ferme
    1. Imagine intitulată Fii un fermier de păsări de curte Pasul 4
    1. Decideți pe o locație pentru ferma dvs. de păsări de curte. Locația pe care o alegeți trebuie să fie un echilibru între a fi suficient de departe de oraș, astfel încât costurile terenurilor să fie reduse, dar destul de aproape de oraș pentru a viza clienții și păstrarea costurilor de transport scăzute. În U.S., Cele mai multe ferme de păsări de curte sunt situate în regiunile Appalachian, Corn, Delta, Northeast și Southeast.
    • Evitați să încercați să vă înființați ferma de păsări într-o zonă rezidențială. Acest lucru se datorează faptului că cel mai probabil va fi întâlnit cu opoziție din cauza mirosului ofensiv al afacerii.
  • Imagine intitulată Fii un fermier de păsări de curte Pasul 5
    2. Aplicați pentru un împrumut bancar pentru a acoperi costurile de pornire, dacă este necesar. Este necesară o finanțare suficientă atunci când porniți propria dvs. fermă de păsări de curte pentru a acoperi costul terenului, facilităților și echipamentelor, cum ar fi alimentatoarele, iluminatul, incubatoarele și femeile doar pentru a numi câteva. De asemenea, va trebui să includeți costul personalului.
  • Pornirea micului vă va ajuta să economisiți bani când începeți pentru prima dată. Vă puteți extinde ferma pe măsură ce crește profitul dvs.
  • Imagine intitulată Fii un fermier de păsări de curte Pasul 6
    3. Alegeți tipul de păsări de curte pe care doriți să le fermecați. Există multe specii diferite de a alege de la includerea puiilor, rațe, gâște, curcani și guinee păsări. Multe ferme încep cu 1 specie și se extind pentru a include mai multe specii pe măsură ce afacerea progresează.
  • Agricultura de pui este cel mai frecvent tip de agricultură de păsări de curte și are cea mai mare cerere. Puii pentru carne (broilere) vor avea nevoie de 2.5 metri pătrați (0.23 m) fiecare, în timp ce puii de găină pentru ouă (straturi) vor avea nevoie de 4 metri pătrați (0.37 m) fiecare. Aceasta înseamnă că, dacă intenționați să aveți 200 de straturi, veți avea nevoie de 800 de metri pătrați (74 m) în total.
  • Gâștele poate produce ouă, carne și pene care sunt folosite pentru a coborî. Ele necesită mai mult spațiu decât puii, aproximativ 10 metri pătrați (0.93 m) pe pasăre, din cauza păsărilor mai mari.
  • Există multe soiuri diferite de rațe domestice care sunt utilizate pentru agricultura de păsări de curte. Rațele necesită de obicei 4 metri pătrați (0.37 m) pe pasăre. Ducele produc, de asemenea, ouă mai des decât găinile (aproximativ 1, ocazional 2 pe zi) și ouăle sunt de aproximativ 1.De 5 ori dimensiunea unui ou de pui.
  • Guineea păsărică, de obicei, nu necesită nici un adăpost deloc. Ele produc ouă și carne și pot fi folosite pentru a reduce dăunătorii, cum ar fi șerpi și căpușe în ferme.
  • Imagine intitulată Fii un fermier de păsări de curte Pasul 7
    4. Alegeți între broileri sau straturi agricole dacă sunteți puii agricole. Broilerele sunt găini pe care le ridicați pentru a vinde carnea. Straturile sunt găini pe care le ridicați pentru a vinde ouăle. Există, de asemenea, opțiunea de a crea păsări de curte, de a incuba ouăle și de a vinde puii.
  • Multe ferme încep cu broilerele, fie cu straturi, și mai târziu se extind pentru a face parte din mai mult de 1 sector.
  • Imagine intitulată Fii un fermier de păsări de curte Pasul 8
    5. Construi o casă pentru păsări dacă locația dvs. nu are o facilitate existentă. Păsările de păsări de curte au, în general, hambare sau găuri mari cu ferestre pentru a găzdui păsările. Trebuie să existe uși pentru accesul uman, un acoperiș etanș și rampe și uși de păsări dacă păsările tale vor fi și în aer liber.
  • Asigurați-vă că includeți iluminarea și ventilația în casă.
  • Imagine intitulată Fii un fermier de păsări de curte Pasul 9
    6. Achiziționați echipamentul necesar. Există multe tipuri diferite de echipamente care sunt necesare pentru o fermă de păsări de curte pentru a rula cu succes. Acest lucru include în mod normal alimentatoare, cuști, cuști, coops, încălzitoare și sisteme de eliminare a deșeurilor. Echipamentul specific pe care va trebui să-l aveți depinde de specia pe care sunteți agricultori și de modul în care le fermecați.
  • Vizitarea fermelor de păsări de curte existente în timp ce câștigați experiență vă va oferi o idee cu privire la echipamentul pe care veți avea nevoie pentru ferma ta. Cereți agricultorilor din zona dvs. dacă nu sunteți sigur de ceea ce este necesar pentru specia dvs.
  • Diferitele tipuri de alimentatoare includ cutii liniare, circulare, de coajă de coajă și alimentatoare automate.
  • Tipurile WATERERE includ tigaia și borcanul, clopotul automat, mamelonul și băuturile manuale.
  • Incalzitoarele de reglementare a temperaturii includ cărbune, kerosen, gaz, infraroșu și reflectoare.
  • Imagine intitulată Fii un fermier de păsări de curte Pasul 10
    7. Cumpărați 200-500 de păsări pentru ferma dvs. Indiferent dacă începeți cu puii sau păsările mai în vârstă, este înțelept să începeți cu un număr de stoc mai mic. Începeți cu cel mult 500 de păsări și creșteți numerele în timp, pe măsură ce câștigați mai multă experiență și profit.
  • Dacă cumpărați pui, este recomandat pentru începători că achiziționează puii de zi, mai degrabă decât pui mai în vârstă.
  • Imagine intitulată Fii un fermier de păsări de curte Pasul 11
    8. Închiriați forța de muncă dacă începeți cu peste 500 de păsări. Este ideal pentru a începe agricultura de curte cu 200-500 de păsări, deoarece acest lucru este ușor de gestionat pentru o persoană. Cu toate acestea, odată ce ajungeți la peste 500 de păsări, acesta va fi benefic să aveți ajutor suplimentar.
  • Publicitate pentru lucrătorii agricoli de păsări de curte în cadrul comunității agricole prin cuvântul de gură. De asemenea, puteți face publicitate într-o lucrare locală, pe un site web sau la liceele și colegiile locale să știe că sunteți în căutarea angajaților.
  • Având mai mulți angajați, deoarece ferma dvs. crește, va ajuta păsările să primească o îngrijire optimă, ceea ce va maximiza productivitatea.
  • Partea 3 din 4:
    Îngrijirea păsărilor
    1. Imagine intitulată Fii un fermier de păsări de curte Pasul 12
    1. Achiziționați hrana pentru păsările dvs. Odată ce costurile dvs. inițiale de construcție și de pornire sunt în afara drumului, cea mai mare cheltuială va merge spre hrană. Puteți cumpăra separat ingredientele și faceți propria dvs. hrană sau puteți cumpăra hrană pre-fabricată de păsări de curte de la alți fermieri sau magazine de furaje.
    • Probabil că 70% din cheltuielile dvs. vor fi pentru hrană.
    • Există multe soiuri diferite de hrană disponibile în funcție de specia pe care o fetișați.
  • Imagine intitulată Fii un fermier de păsări de curte Pasul 13
    2. Dați toate păsările accesul la mâncare și apă în fiecare zi. Păsările de curte vor avea nevoie de apă potabilă proaspătă în fiecare zi și va trebui să fie hrănită cel puțin o dată pe zi. Când introduceți noi păsări în turmă, asigurați-vă că sunt capabili să găsească mâncarea și apa.
  • Nu lăsați mâncarea veșnică sau contaminată sau apa să se acumuleze în casa de păsări de curte. Scoateți și înlocuiți-l imediat.
  • Nu faceți niciodată schimbări bruște la tipul sau cantitatea de hrană pe care păsările le primesc. Faceți schimbări treptat și întrebați un medic veterinar pentru sfaturi.
  • Imagine intitulată Fii un fermier de păsări de curte Pasul 14
    3. Verificați-vă turma în mod regulat pentru păsările bolnave, rănite sau moarte. Îndepărtați imediat păsările moarte. Tratați orice păsări bolnave sau rănite și îndepărtați-le din turmă pentru a preveni răspândirea bolii dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Fii un fermier de păsări de curte Pasul 15
    4. Obțineți verificarea veterinară a turmei în mod regulat. Verificările veterinare sunt esențiale pentru menținerea sănătății turmei dvs. și pentru a maximiza productivitatea. Ei vor face examinări, vor da vaccinuri, să urmărească comportamentul turmei și să vă ofere medicină pentru a ajuta turma să rămână sănătoasă și să împiedice boala.
  • Veterinarii de păsări de curte se specializează în diferite specii de păsări de curte, cum ar fi găini, curcani, sau rațe, sau pe un tip de produs, cum ar fi carnea sau ouăle.
  • Partea 4 din 4:
    Rularea fermei tale
    1. Imagine intitulată Fii un fermier de păsări de curte Pasul 16
    1. Curățați casa de păsări de curte cel puțin în fiecare primăvară pentru a preveni boala. Îndepărtați toate păsările și hrana de la casa de păsări de curte și se mișcă sau sufla praful din toate corpurile de corp pe podea. Îndepărtați toate aceste așternușe cu un vid uscat umed, apoi înmuiați toate suprafețele cu un pulverizator cu presiune scăzută. Apoi spălați fiecare parte a clădirii cu un detergent natural și apă caldă.
    • Clătiți-vă tot detergentul și apoi uscați în aer clădire.
    • În timp ce curățați, puneți păsările fie în afara unei incinte, fie în cuști.
  • Imagine intitulată Fii un fermier de păsări de curte Pasul 17
    2. Dezinfectați casa de păsări după fiecare curățare. Dezinfectanții pot fi achiziționați de la magazinele de alimentare cu fermă, iar acestea sunt de obicei realizate din compuși fenolici sau de clor. Dezinfectanții sunt aplicați utilizând aerosoli, fumigație sau pulverizator de grădină.
  • Urmați întotdeauna instrucțiunile de siguranță și producător pentru diluarea corectă și aplicarea dezinfectanților.
  • Imagine intitulată Fii un fermier de păsări de curte Pasul 18
    3. Transportați păsările în siguranță la și de la vânzări și instalații de prelucrare. Încărcați păsările în cuști sau cutii care sunt potrivite pentru transport. Orientările de dimensiune pentru cutii de calatorie si cutiile pentru puii de pui sunt de 8 inci (20 cm) larg, cu 12 inci (30 cm) adâncime și de 10 cm (25 cm) înalte per păsări.
  • Doar transportul păsărilor sănătoase, deoarece cele care sunt bolnave sau stresate nu sunt potrivite pentru călătorii.
  • Cutii trebuie să fie bine ventilate, în poziție verticală și au suficient spațiu pentru ca păsările să stea.
  • Păsările de curte nu pot supraviețui mai mult de 8 ore fără alimente sau apă.
  • Verificați periodic păsările pe parcursul călătoriei pentru a le monitoriza.
  • Imagine intitulată Fii un fermier de păsări de curte Pasul 19
    4. Piața fermei de păsări de curte pentru a crește profitul. Publicați-vă produsele, creați un site web sau vă vindeți produsele la o piață a fermierilor locali. Scopul de a face o conexiune cu oamenii și să caute lacune pe piață. De exemplu, poate că ouăle ecologice libere sunt greu de venit în zona dvs., ceea ce oferă o bună ocazie pentru dvs.
  • În general, cu atât mai bine marketingul dvs., cu atât este mai probabil ca ferma dvs. de păsări să aibă succes.
  • Publicitatea poate fi făcută prin semne, panouri de panouri, pliante, semnalizarea vehiculelor, anunță în comunitatea dvs. sau anunțuri într-o lucrare locală.
  • Imagine intitulată Fii un fermier de păsări de curte Pasul 20
    5. Păstrați înregistrări detaliate pentru toate aspectele fermei dvs. de păsări de curte. Va trebui să păstrați producția / înregistrările tehnice, precum și înregistrările financiare. Unele registre care trebuie incluse sunt salariile pentru angajați, întreținerea, echipamentul, alimentele, medicamentele, loturile și puii de ieșire și eliminarea.
  • Dacă este cazul, toate cantitățile, ratele, unitățile, facturile și încasările trebuie înregistrate.
  • Un contabil vă va putea ajuta cu înregistrările financiare.
  • sfaturi

    Având un fundal sau o experiență cu economia și gestionarea fermelor pot fi, de asemenea, utile dacă intenționați să vă conduceți propria fermă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar