Cum de a cumpăra xbox game pass on pc (pentru a obține reduceri pentru xbox și dlc)

Membrii Jocului Xbox Obțineți o reducere pe jocuri pentru Xbox, precum și DLC și add-on-uri pentru o taxă lunară. Dacă aveți aplicația Xbox pentru Windows 10, puteți juca o majoritate a jocurilor pe computer. Thisewill vă învață cum să cumpărați un joc Xbox Pass for PC dacă aveți noua aplicație Xbox pentru Windows 10 (nu este același cu aplicația Xbox Companion că majoritatea computerelor Windows 10 au fost instalate).

Pași

  1. Imagine intitulată Cumpărați jocul Xbox Pass pe PC Pasul 1
1. Mergi la Pagina de trecere a jocului Xbox Microsoft Magazin. De asemenea, puteți deschide aplicația Microsoft Store pe computerul Windows 10 și căutați "Jocul Xbox."
  • Imagine intitulată Cumpărați jocul Xbox Pass pe PC Pasul 2
    2. Clic A te alatura. Veți vedea acest lucru în partea dreaptă a paginii cu prețul abonamentului.
  • Imagine intitulată Cumpărați jocul Xbox Pass pe PC Pasul 3
    3. Loghează-te. Utilizarea informațiilor despre contul Microsoft, conectați-vă. Aceasta ar trebui să fie aceeași informație ca și login-ul dvs. Xbox.
  • Imagine intitulată Cumpărați jocul Xbox Pass pe PC Pasul 4
    4. Clic Abonati-va. De asemenea, puteți să faceți clic pe metoda de plată pentru a schimba ce card este taxat, utilizați un card cadou sau adăugați o nouă metodă de plată.
  • Urmați orice alte instrucțiuni de pe ecran pentru a vă înscrie în abonamentul lunar pentru trecerea jocului Xbox. Odată ce ați primit un e-mail de confirmare că ați început cu succes abonamentul, puteți să jucați jocuri Xbox Joc Pass în aplicația Xbox pe PC.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar