Cum să cumpărați bilete kentucky derby

Kentucky Derby este un eveniment de curse de prestigiu care are loc în fiecare an în prima sâmbătă din mai. Puteți participa la eveniment cu un bilet general de admitere la buget sau o lovitură la locurile de lux. Biletele pot fi achiziționate în timpul vânzării oficiale a scaunului, care apare în fiecare toamnă sau prin platforma oficială de revânzare a Kentucky Derby.

Pași

Metoda 1 din 2:
Achiziționarea de bilete în timpul vânzării de toamnă
  1. Imagine intitulată Cumpărați bilete Kentucky Derby Pasul 1.Jpeg
1. Înscrieți-vă online pentru a fi invitați la vânzarea biletului de toamnă. Biletele la Kentucky Derby sunt vândute în fiecare cădere pentru evenimentul de anul următor, prin invitație numai. Accesați formularul de înscriere online pe site-ul Web Kentucky Derby pentru a vă înregistra pentru o invitație la vânzarea oficială. Introduceți numele, adresa de e-mail, orașul, starea și codul poștal.
  • Veți primi informații despre bilet și prețuri care sunt specifice vânzării prin e-mail după înregistrare.
  • Invitația dvs. la vânzarea online va include instrucțiuni specifice despre când și cum să cumpărați bilete.
  • Formularul de înscriere pentru vânzarea de bilete din Kentucky Derby din 2019 poate fi accesată la https: // Kentuckyderby.com / bilete / 2019.
  • Imagine intitulată Cumpărați Kentucky Derby Bilete Pasul 2.Jpeg
    2. Cumpărați bilete de admitere generală pentru cea mai bună opțiune de buget. Biletele generale de admitere la Kentucky Derby sunt cele mai ieftine bilete, costând aproximativ 75 de dolari. Ei acordă titularilor de bilete la zona Paddock pentru a vedea caii în fața cursei, dar nu oferă niciun loc alocat. Cumpărați aceste bilete dacă sunteți dispus să stați în aer liber și să urmăriți cursa pe o placă video mare din Infield.
  • Aduceți o pătură sau scaun pliabil pentru a sta pe locul în timp ce urmăriți cursa ca scaune nu vor fi furnizate.
  • Imagine intitulată Cumpărați Kentucky Derby Bilete Pasul 3.Jpeg
    3. Cumpărați o trecere de 2 zile pentru a obține scaune rezervate. Kentucky Derby are o varietate de locații rezervate, situate oriunde între prima întoarcere și întinderea de finisare. Cumpărați aceste bilete dacă doriți să participați atât la Zilele Kentucky Derby, cât și Zilele Oaks, deoarece aceste bilete sunt disponibile numai ca pachet de 2 zile. Alege intre:
  • Grandstand Bleacher Scaune, care variază de la aproximativ 340 USD - 500 $.
  • Grandstand Stadium scaune, care costă aproximativ 422 dolari- $ 460.
  • Box Scaune, care sunt vândute în grupuri de 6 locuri care variază între $ 2,499- $ 5995.
  • Scaune acoperite cu alimente și băuturi gratuite, care pot fi achiziționate în Clubul Angry Orchard, curtea, Clubul Vineyard Vines sau Balconul Plaza și costă aproximativ 800- $ 900.
  • Scaune într-o sală de mese interioară, care costă aproximativ 2,750 USD pe persoană.
  • Imagine intitulată Cumpărați bilete Kentucky Derby Pasul 4.Jpeg
    4. Achiziționați un pachet de bilete pentru a acoperi toate detaliile experienței dvs. Kentucky Derby. Pachetele de bilete sunt disponibile cu extra, inclusiv cazare, VIP Fast Access, Transport și Acces la evenimente din apropiere. Achiziționați un pachet de bilete dacă vizitați Louisville pentru cursa și doriți ca toate elementele călătoriei dvs. să fie acoperite simultan. Vizualizați pachetele de bilete disponibile pe site-ul Kentucky Derby la https: // derbyexperiences.com / kentucky-derby?Pachet-Group = Vizualizați% 20 Toate.
  • Puteți filtra înregistrările diferitelor pachete de bilete pe site-ul Web Kentucky Derby după prețul sau zona de ședere.
  • Imagine intitulată Cumpărați Kentucky Derby Bilete Pasul 5.Jpeg
    5. Trimiteți o aplicație online pentru a deveni un titular de lux. Suitele private sunt disponibile pentru patronii care doresc să aibă o experiență privată, de lux cu oaspeții lor la Kentucky Derby. Suite Pachetele includ mese all inclusive, un bar complet, parcarea rezervată și programe de curse pentru toți oaspeții. Pentru a vizualiza cursa de la o suită, aplicați online pentru a fi un Suite Kentucky Derby Suite.
  • Finalizați formularul de ospitalitate corporativă la https: // Kentuckyderby.COM / Bilete / Ticket-Opțiuni / Corporate-Hospitality / Formularul Corporate-Hospitality.
  • Cererile specifice ar trebui transmise TRICIA SPEIDEN, managerului de vânzări din domeniul spitalității corporative, la (502) 638-3918 sau TRICIA.Speiden @ Kyderby.COM.
  • Vizualizați apartamentele disponibile la Derby Kentucky la https: // Kentuckyderby.COM / Încărcări / WYSIWYG / Active / Încărcări / 2017-SuitesBooklet.pdf.
  • Metoda 2 din 2:
    Cumpărarea biletelor revândute
    1. Imagine intitulată Cumpărați bilete Kentucky Derby Pasul 6.Jpeg
    1. Vizitați schimbul de bilete Kentucky Derby online. Kentucky Derby are o singură platformă de revânzare autorizată în parteneriat cu Ticketmaster. Achiziționarea biletelor revândute prin această platformă este cea mai bună modalitate de a garanta legitimitatea acestora. Accesați serviciul de revânzare la https: // ticketexchangebyticketmaster.com / Churchill-Downs / Kentucky-derby-bilete / eveniment / 436.
  • Imagine intitulată Cumpărați bilete Kentucky Derby Pasul 7.Jpeg
    2. Conectați-vă sau creați un cont Ticketmaster pentru a accesa serviciul. Pentru a accesa schimbul de bilete Kentucky Derby, va trebui să aveți un cont activ de biletMaster. Introduceți informațiile dvs. de conectare pentru a accesa contul dvs. dacă aveți deja unul. Dacă nu aveți deja una, urmați instrucțiunile de configurare a unui cont nou.
  • Vi se va solicita să introduceți numele dvs. complet, adresa de e-mail, codul poștal, țara de reședință și să alegeți o parolă pentru noul dvs. cont.
  • Imagine intitulată Cumpărați biletele Kentucky Derby Pasul 8.Jpeg
    3. Restricționați alegerea biletelor pe secțiune și preț. Pentru a vizualiza biletele disponibile, selectați tipul de bilete pe care doriți să le cumpărați și numărul de bilete de care aveți nevoie și selectați gama de prețuri. Dacă doriți să vizualizați bilete într-o anumită zonă a evenimentului, faceți clic pe harta interactivă prezentată. Clic "Găsește bilete" Pentru a genera rezultatele dvs.
  • O diagramă mai detaliată a scaunului poate fi vizualizată pe site-ul Kentucky Derby la https: // Kentuckyderby.COM / Bilete / Diagrama de ședere.
  • Imagine intitulată Cumpărați Kentucky Derby Bilete Pasul 9.Jpeg
    4. Introduceți informațiile dvs. de facturare pentru a achiziționa biletele la alegere. Odată ce ați selectat biletele, veți fi direcționate către pagina de plată. Utilizați un card de credit major, cum ar fi American Express, Visa, MasterCard sau Descoperiți pentru a achiziționa biletele. Introduceți cu atenție numărul cardului dvs., numele listat pe card și adresa de facturare, apoi confirmați achiziția.
  • De asemenea, este posibil să puteți plăti cu un card de debit cu un logo major de card de credit.
  • Imagine intitulată Cumpărați Kentucky Derby Bilete Pasul 10.Jpeg
    5. Verificați căsuța poștală de e-mail pentru biletul dvs. electronic. Retragerea biletelor Kentucky Derby sunt emise numai în formă electronică, oferind un cod de bare care va fi scanat la eveniment. După finalizarea achiziției, verificați adresa dvs. de e-mail pentru biletele dvs. electronice. Imprimați biletele sau salvați-le pe dispozitivul dvs. mobil pentru a fi scanat la derby.
  • Biletele individuale pot fi transmise oaspeților dvs. prin e-mail.
  • Un bilet comemorativ fizic poate fi achiziționat după eveniment ca un suvenir.
  • sfaturi

    Scopul de a cumpăra bilete revândute la jumătatea lunii aprilie, când indivizii care dețin licențe private de locuri sunt eliberate biletele pentru anul și adesea le-au pus în vânzare.
  • Pentru unele dintre cele mai bune vederi ale cursei de curse, optați pentru Scaune Grandstand, care se întinde până la întoarcerea finală.
  • Fiți pregătiți pentru linii lungi pentru concesii și pariuri, având în vedere volumul mare de oameni care participă la derby-ul Kentucky.
  • Aduceți bani pentru a evita să așteptați în linie pentru unul dintre mașinile ATM de pe site.
  • Rețineți că camerele video, laptopul și camerele cu lentile detașabile sunt toate interzise la derby Kentucky.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar